Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o warbud

Pracowałeś w firmie warbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bin - 2013-01-15 12:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jaki adres mailowy wysłać swoje CV
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-16 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie wypowiedzi pisane "w imieniu" innych najprawdopodobniej pochodzą od niedowartościowanych i sfrustrowanych osób, które chcą zaszkodzić kolegom. Zdaje się, że akcja z rozwieszaniem plakatów nie wyczerpała kolejnych pomysłów...
W Warbudzie jak komuś zależy na robocie i jest dobry to nie ma co narzekać :) Polecam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-02-07 14:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z wypowiedzia przedmowcy, jesli chodzi o podpisany kontrakt - owszem placa co do zlotowki, ale w trakcie realizacji umowy - dostaniesz po tylku na robotach dodatkowych!!!! Nie jedna firme juz tak przekrecili na PONAD 400.000 zł!!!!!! Jak tak mozna (usunięte przez administratora) - gdzie jest zarzad firmy Warbud (chyba ze na to pozwala)........
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-02-07 14:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Moja wypowiedz jest odpowiedzia dla NUR z dnia 24.08.2012, zgadzam sie z Toba w 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-03-03 00:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warbud, (usunięte przez administratora)firma, Na moim osiedklu marina mokotów, wymienia się WSZYSTKIE instalacje CO montowane przez warbud, (usunięte przez administratora) firma, która żerowała na boomie rynku nieruchomości i instalowała niewłaściwe, tanie i korodujące materiały, poprzez które dziesiątki mieszkańcom zalało mieszkania
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 22:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie warunki finansowe można liczyć zatrudniają się w Warbudzie jako pracownik administracyjno-biurowy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 11:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Warbudzie przez ładnych kilka lat.

Nie wiem jak jest w innych firmach, bo zmieniłem branżę, ale mogę napisać jak jest tutaj.

Osoby na samym szczycie, dyrektorzy i członkowie zarządu- głowy w chmurach, gwazdorstwo i martwienie się o własne d.... W mojej ocenie osoby podejmujące nielogiczne decyzje, szalenie niekompetentne i spychające firmę w dół w tych ciężkich czasach.

Klimat na samej budowie...generalnie jest zasada, kto wyżej siedzi ten zbiera większe dole od przekrętów, robionych na jego poziomie i poziomach niżej. Nie ma czegoś takiego jak etyka, brak korupcji itd. zero kontroli i zero osób, które chcą z tym walczyć, bo każdy kręci swoje lody i coś z tego ma.

Co do pracy w biurze (pracowałem też jakiś czas tam) to powiem tak, strach komuś coś powiedzieć, bo nie wiadomo czy się natrafi na kuzyna prezesa, czy ciocię dyrektora....

Same zarobki nie są najgorsze ale też szału nie ma, generalnie kto lepiej kręci i lepiej włazi w d... komu trzeba, ten ma lepsze zarobki, nie mają one nic wspólnego z odwalaniem dobrej i ciężkiej pracy.

Reasumując niepolecam, wiem że w Skanskiej jest dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli z tego co pisze używkownik @anonim w poprzednim poście strasznie dużo tam wałów różnych odchodzi...i nikt nad tym nie panuje? :)
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-12-24 12:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zamiast awansu, to otrzymałem wypowiedzenie, bo się "góra" przeliczyła (nie po raz pierwszy)
zdjecie uzytkownika
Turbomen - 2014-02-26 22:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy przeliczyła? Przepłacali Cię czy co...? Szkoda, że tak duża firma tak traktuje pracowników... kto tym zarządza..
zdjecie uzytkownika
jark - 2014-02-28 09:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie chodziło o to, że góra warbud założyła najpierw, że ma fundusze na podwyżkę, a potem stwierdziła, że się przeliczyła i nie stac ich na etat.
zdjecie uzytkownika
Czarny - 2014-03-04 23:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzcie do Romix tam jest dopiero.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-03-16 10:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warbud szuka ludzi do pracy, rekrutują na stanowiska: Kierownik Techniczny Obiektu w Warszawie Kierownik Projektów w Warszawie Inżynier/Technolog rozruchu linii technologicznych w obiektach Inżynierii Środowiska Technik Elektryk w Warszawie Samodzielna Księgowa/Samodzielny Księgowy
zdjecie uzytkownika
włodzio - 2014-03-26 13:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a chodziły już plotki o ich dużych kłopotach finansowych. Szkoda, że wymagają dość dużego doświadczenia na stanowiska
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-05 13:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to może nie oznacza to rozwoju warbud, a rotacji, bo ludzie odeszli, może niech ktos zorientowany napisze o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
pajączek - 2014-04-08 13:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdź po rodzinie czy ktoś z Twoich znajomych w Warbudzie nie pracuje, wtedy może przymkną oko na braki w doświadczeniu
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-04-10 12:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Warbudzie od kilku lat i nic o żadnych kłopotach nie słyszałem. Zwolnień nie było za to rośnie ilość kontraktów stąd pewnie nowe ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
solar - 2014-04-22 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie podobno najtrudniejszy okres dla budownictwa po bumie na euro już chyba zniknął i budów jest co raz więcej
zdjecie uzytkownika
poszukuje pracy - 2014-04-27 21:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jak sie dostać do warbudu pisze przez stronę rekrutacji i nic możne któryś z was może mi pomuc chciałem zmienić prace pracować na terenie polski zagranica mi się znudziła po za domem tyle zdala od domu żony chciałbym sie dostać do warbudu kilka lat temu miałem znajomego co mnie tam ciągną ale urwał kontakt się nam i teraz nie wiem jak się tam dostać, zajmuje się elektryką wodą kanalizacją wykonczenia ciesielskie sprawy itp mam na wszystko uprawnienia prosze o pomoc czekam na odpowiedź mazuber@wp.pl
zdjecie uzytkownika
konstans - 2014-05-14 20:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że nie jesteś jedynym w takiej sytuacji. Jak to już ktoś wyżej pisał - jeśli nie masz znajomości to pozostaje czekać
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-07-30 20:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o podpisany kontrakt - owszem placa co do zlotowki, ale w trakcie realizacji umowy - dostaniesz po tylku na robotach dodatkowych!!!! Nie jedna firme juz tak przekrecili Mnie osobiście na 150.000 zł!!!!!! Szantażują, że jeżeli się nie zgodzisz na ich warunki z zapłatą prac dodatkowych (u mnie z 200 tys na 50 tys) to dopasują takie paragrafy z umowy, że i tak wyjdą na swoje. Ich argumentacja jest żałosna - jak byśmy mieli dodatkowe pieniądze to byśmy zapłacili. To po co zlecają te prace dodatkowe, skoro wiedzą, że nie zapłacą??? Jak to nazwać???
zdjecie uzytkownika
tony - 2014-09-07 15:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podwykonawca - 2014-07-30 20:44:51]:
koleżanka ze studiów jest obecnie w Warbudzie na praktykach i bardzo chwali sobie te firmę. Łatwo dostać się nie było, bo studentów chętnych do pracy w Warbudzie jest pełno. Sam ten fakt już chyba świadczy o tym , że firma nie dosyć , że jest dobrze postrzegana przez przyszłych pracowników to jest i łakomym kąskiem dla klientów
zdjecie uzytkownika
hydro - 2014-10-01 11:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szantazuja i strasza sądem,umowy śa tak skonstruowane żeby to oni zawsze mieli mozliwość usadzić podwykonawcę.Najgorzej jest z rozliczeniem końcowym,wiem to z praktyki i od wielu wykonawców którym zmniejszono należne im zapłaty.
Nie można im wierzyć,z nimi trzeba mocno walczyć tym samym co oni,chyba że ktos ma układy.Ogólnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
praktyki - 2014-10-16 17:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałem odbyć praktyki w Warbudzie. W biurze albo po prostu gdzieś na budowie. jestem studentem budownictwa, zwsze chciałem pracować w tej branzy. Orientujecie się czy są organizowane takie praktyki albo staze? bardzo mi zależy na informacji, bo nie chcę tylko poświęcić się studiom, ale też zdobyć wiedzę praktyczną. Warto?
zdjecie uzytkownika
fidek - 2014-11-12 14:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym chciał odbyć praktyki jako inzynierek przyszły. nie istotne pewni jest to jaki kierunek studiuję ale konkretnie mnie interesuje po prostu zdobycie praktyki. MAcie dla mnie jakieś dobre informacje na temat takich praktyk? jak nie to nawet do pracy mogę iść żeby się pomęczyć troszkę. piszcie bo czekam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie warbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x