Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Warbud S.A.

Pracowałeś w firmie Warbud S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monter - 2013-12-24 12:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zamiast awansu, to otrzymałem wypowiedzenie, bo się "góra" przeliczyła (nie po raz pierwszy)
zdjecie uzytkownika
Turbomen - 2014-02-26 22:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy przeliczyła? Przepłacali Cię czy co...? Szkoda, że tak duża firma tak traktuje pracowników... kto tym zarządza..
zdjecie uzytkownika
jark - 2014-02-28 09:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie chodziło o to, że góra warbud założyła najpierw, że ma fundusze na podwyżkę, a potem stwierdziła, że się przeliczyła i nie stac ich na etat.
zdjecie uzytkownika
Czarny - 2014-03-04 23:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzcie do Romix tam jest dopiero.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-03-16 10:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warbud szuka ludzi do pracy, rekrutują na stanowiska: Kierownik Techniczny Obiektu w Warszawie Kierownik Projektów w Warszawie Inżynier/Technolog rozruchu linii technologicznych w obiektach Inżynierii Środowiska Technik Elektryk w Warszawie Samodzielna Księgowa/Samodzielny Księgowy
zdjecie uzytkownika
włodzio - 2014-03-26 13:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a chodziły już plotki o ich dużych kłopotach finansowych. Szkoda, że wymagają dość dużego doświadczenia na stanowiska
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-05 13:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to może nie oznacza to rozwoju warbud, a rotacji, bo ludzie odeszli, może niech ktos zorientowany napisze o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
pajączek - 2014-04-08 13:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdź po rodzinie czy ktoś z Twoich znajomych w Warbudzie nie pracuje, wtedy może przymkną oko na braki w doświadczeniu
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-04-10 12:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Warbudzie od kilku lat i nic o żadnych kłopotach nie słyszałem. Zwolnień nie było za to rośnie ilość kontraktów stąd pewnie nowe ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
solar - 2014-04-22 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie podobno najtrudniejszy okres dla budownictwa po bumie na euro już chyba zniknął i budów jest co raz więcej
zdjecie uzytkownika
poszukuje pracy - 2014-04-27 21:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jak sie dostać do warbudu pisze przez stronę rekrutacji i nic możne któryś z was może mi pomuc chciałem zmienić prace pracować na terenie polski zagranica mi się znudziła po za domem tyle zdala od domu żony chciałbym sie dostać do warbudu kilka lat temu miałem znajomego co mnie tam ciągną ale urwał kontakt się nam i teraz nie wiem jak się tam dostać, zajmuje się elektryką wodą kanalizacją wykonczenia ciesielskie sprawy itp mam na wszystko uprawnienia prosze o pomoc czekam na odpowiedź mazuber@wp.pl
zdjecie uzytkownika
konstans - 2014-05-14 20:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że nie jesteś jedynym w takiej sytuacji. Jak to już ktoś wyżej pisał - jeśli nie masz znajomości to pozostaje czekać
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-07-30 20:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o podpisany kontrakt - owszem placa co do zlotowki, ale w trakcie realizacji umowy - dostaniesz po tylku na robotach dodatkowych!!!! Nie jedna firme juz tak przekrecili Mnie osobiście na 150.000 zł!!!!!! Szantażują, że jeżeli się nie zgodzisz na ich warunki z zapłatą prac dodatkowych (u mnie z 200 tys na 50 tys) to dopasują takie paragrafy z umowy, że i tak wyjdą na swoje. Ich argumentacja jest żałosna - jak byśmy mieli dodatkowe pieniądze to byśmy zapłacili. To po co zlecają te prace dodatkowe, skoro wiedzą, że nie zapłacą??? Jak to nazwać???
zdjecie uzytkownika
tony - 2014-09-07 15:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podwykonawca - 2014-07-30 20:44:51]:
koleżanka ze studiów jest obecnie w Warbudzie na praktykach i bardzo chwali sobie te firmę. Łatwo dostać się nie było, bo studentów chętnych do pracy w Warbudzie jest pełno. Sam ten fakt już chyba świadczy o tym , że firma nie dosyć , że jest dobrze postrzegana przez przyszłych pracowników to jest i łakomym kąskiem dla klientów
zdjecie uzytkownika
hydro - 2014-10-01 11:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szantazuja i strasza sądem,umowy śa tak skonstruowane żeby to oni zawsze mieli mozliwość usadzić podwykonawcę.Najgorzej jest z rozliczeniem końcowym,wiem to z praktyki i od wielu wykonawców którym zmniejszono należne im zapłaty.
Nie można im wierzyć,z nimi trzeba mocno walczyć tym samym co oni,chyba że ktos ma układy.Ogólnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
praktyki - 2014-10-16 17:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałem odbyć praktyki w Warbudzie. W biurze albo po prostu gdzieś na budowie. jestem studentem budownictwa, zwsze chciałem pracować w tej branzy. Orientujecie się czy są organizowane takie praktyki albo staze? bardzo mi zależy na informacji, bo nie chcę tylko poświęcić się studiom, ale też zdobyć wiedzę praktyczną. Warto?
zdjecie uzytkownika
fidek - 2014-11-12 14:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja bym chciał odbyć praktyki jako inzynierek przyszły. nie istotne pewni jest to jaki kierunek studiuję ale konkretnie mnie interesuje po prostu zdobycie praktyki. MAcie dla mnie jakieś dobre informacje na temat takich praktyk? jak nie to nawet do pracy mogę iść żeby się pomęczyć troszkę. piszcie bo czekam
zdjecie uzytkownika
kabi - 2014-11-26 18:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fidek - 2014-11-12 14:20:49]:
chyba sobie jakieś żarty robisz prawda ? piszesz w taki sposób jakby to oni mieli zaraz zapukać do Twoich drzwi :) z takim podejściem to do Warbudu możesz dostać się co najwyżej przez tylne drzwi dla osób zajmujących się konserwacją powierzchni płaskich. Trzeba trochę dać od siebie i postarać się o pracę tutaj
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-11-26 18:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktyki to chyba nie w warbudzie, jak patrzyłem na ich stronie internetowej to obecnie poszukuja na stanowiska takie jak Technik Serwisu - Poznań, Zbrojarz, Cieśla szalunkowy, Technik Serwisu - Piła, Chodzież, Bydgoszcz oraz Kierownik Techniczny Obiektu - Piła, Chodzież, Bydgoszcz. spora nawet ta ich rekrutacja, nie wiem, czy to nie jest oznaka rotacji...
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-12-03 08:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na praktykach w Warbudzie i było naprawdę fajnie. Są bezpłatne ale było warto. Wyślij cv na skrzynkę praktyk, adres mają na stronie.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-25 21:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy?Opiszcie rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk i jakie podac wynagrodzenie jezeli zapytają... dziekuje bardzo za odpowiedzi..
zdjecie uzytkownika
manfred - 2015-02-09 09:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy rzeczywiście warto podejmować u nich pracę. Sytuacja na rynku jest dosyć nieciekawa, a też nie wiadomo czy byłaby szansa po tych praktykach na podjęcie współpracy z firmą, bo tylko na takim rozwiązaniu w dalszej perspektywie mi zależy. Warbud pomimo kryzysu potrafił sobie poradzić i teraz chyba wychodzi na prostą.
zdjecie uzytkownika
mnbvc - 2015-02-23 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, sytuacja na rynku wszędzie odbija się na pracownikach ale to nie oznacza, żeby nie szukac pracy. Jeśli Warbud jest firmą wypłacalną to warto starać się o angaż- przecież kto nie ryzykuje ten nie ma. Mi się dziś udało wysłać cv do nich i mam nadzieję, ze wkrótce zadzwonią z jakąś propozycją pracy...
zdjecie uzytkownika
janosik - 2015-04-27 02:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak mnbvc, odpowiedzieli na Twoje cv vzy nie czy jak. Bo ja dziś wysłałem do oddziłu Warbud w Warszawie na stanowisko Technik Serwisu, bo taka oferta jest i czekam
zdjecie uzytkownika
skąd ci xxx wezmę pieniądze - 2015-05-18 21:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2013-02-07 14:05:58]:
Mnie oszukal na okolo 500.000 zł na dodatkowych!!! DASZKE JANUSZ - zlodziej i oszust - napewno sam przez firme xxx wyciagnal te pieniadze oszust!!! Dobrze ze Magda sie w pore obudzila i zakonczyla ten chory romans z oszustem. Nie dosc ze oszukiwal podwykonawcow to i WARBUD - firme ktora jesc mu dawala...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Warbud S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Warbud S.A.?
Zadaj pytanie
alert