Niestety ale muszę wystawić ogromnego negatywa. Kompletnie nie polecam korzystanie z tego konkretnego punktu, może i oknoplast jest solidna firmą i robi dobre okna ale Pan Wiktor to kompletny przekręt. Robiąc wstępną wycenę z moich pomiarów a późniejszą po swoich przestrzelił się z ceną na samych oknach ponad 2000zł a bramie garażowej 500zł. Różnica w cenach kompletnie niewytłumaczalna ponieważ jego pomiary mniej więcej pokrywały się z moimi a przecież od tych wymiarów trzeba odliczyć wylewki (w oknach balonowych) a i w oknach ściennych odchodzi po parę cm na choć by panikowanie. P. Wiktor tłumaczył się tym że jedno okno balkonowe nie było podane, co jest kompletną bzdurą ponieważ tylko on, tylko w tej jednej firmie miał podaną mniejsza liczbę okien, drugą sprawą jest to że chyba każdy wie ile ma okien w domu i nie jest aż tak roztargniony żeby o którymś zapomnieć... a cena bramy tłumaczona była dalekim dojazdem, dodam tylko że nikt przed nim nie ukrywał gdzie jest dom, pozatym choć by nawet nagle stwierdził że jest daleko to sami odpowiedzcie sobie na pytanie jak musiało by być daleko żeby musieć doliczyć 500zł... Reasumując jeśli koniecznie chcesz okna z oknoplastu to tak ale nie u tych ludzi, korzystanie z ich usług to strata czasu i nerwów.