brak logo

DOMY GERARD

Poznań

Opinie o DOMY GERARD

nairda 2014-08-08 17:06:50
firma nieporozumienie.kto jest zainteresowany wspolpraca niech szybko to wybije sobie z glowy
3
paul 2014-09-08 22:20:56
A możesz podać jakieś konkrety dotyczące Twojej negatywnej opinii. Zastanawiam się właśnie czy zlecić tej firmie budowę domu, więc chętnie dowiem się co z tą firmą jest nie tak.
1
wykonawca 2014-09-12 08:01:20
Firma Gerard bardzo nierzetelna, robią wszystko aby nie wypłacić w całości wynagrodzenia!!!w umowie są kruczki dotyczące odbiorów i na tym ten francuzik ściemniacz bazuje...jest to typowy przekręt!!!odradzam totalnie współpracę.
1
interesant 2014-09-18 10:50:56
Typowy ściemniacz ten zabojad.
Nikomu nieradze robic,z tym przekrentem żadnego interesu.
Cwaniak który na Polakach się dorabia.
1
wolsztyn1973 2014-09-18 13:31:26
Myślę, że firma Gerard nastawiona jest na oszukiwanie podwykonawców i klientów też. Domy są zrobione po dewelopersku w tym złym znaczeniu.
1
rakoniew 2014-09-18 13:33:19
Popieram
1
mosiniak 2014-09-26 00:10:31
Tragedia pod każdym kątem!!!po prostu jawnie oszukują i inwestorów i wykonafcuw
Nie Polsce ich niko mu,
Karol 2014-09-30 19:17:37
Nie do końca pracowałem w DG i uważam , że się starają możliwe że czasem jakieś niedociągnięcia są, ale każdy kto z budowlanką miał coś do czynienia wie, że wszystkiego nie sposób przewidzieć.
A Pan (usunięte przez administratora)jest ok.
Więc z Mojej strony +
zawsze będą za i przeciw.
obecny pracownik 2015-02-27 18:53:30
Negatywne opinie wystawiaja ci ktorzy mysla ze za byle jaka robote dostana cala uzgodniona kwote.Tylko poniesienie kosztow zle wykonanej pracy nauczy rzetelnosci na przyszlosc.Ci ktorzy to rozumieja nie maja problemow i wspolpracuja z ta firma od dawna.A teraz hejterzy do dziela - pisac dalej bzdury :)
5
instalator 2016-04-04 10:31:00
Współpracuję z tą firmą od paru lat, zawsze mi zapłacili za wykonaną robotę. Oczywiście zdarzały się opóźnienia w płatnościach ale rozumiem bo taka specyfika rynku.
1
2wed 2016-05-13 16:51:42
@jhbddkjn drobne opoznienia moga sie zdazyc kazdemu zawsze musi byc ku temu konkretny powod raczej..a jezeli chodzi o zatrudnienie to chyba nie ma nic
Zostaw swoją opinię o DOMY GERARD - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMY GERARD