brak logo

Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.

Starogard Gdański

Opinie o Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.

nieszczęśliwa 2016-09-07 19:34:19
Najlepsza w tym zakładzie jest gniazdowa z górnej hali prawie jej nie ma widać ale tupet to ona ma .Ale jej przydupas jej prawa i lewa ręka to dopiero ogniwo tego zakładu.Dla mnie sam ich widok mnie odstraszył. Kto im podpadnie ten ma przechlapane.Są bezczelne bez sercowe i potrafią śmiać się z drugiego człowieka Pani kierownik tego nie widzi ale teraz już to wie.Takie osoby nie powinny zajmować żadnego stanowiska bo są wyniosłe i zarozumiałe ,chętnie bym wróciła do pracy ale nie z takimi ludzmi.pozdrawiam serdecznie
2
Didżej No Name 2016-09-08 19:56:48
wypłata jest zawsze na czas
3
Son - Goku 2016-09-09 11:01:00
- pakiet sportowy (karnety na basen i na siłownię)
- talony świąteczne po przepracowaniu pół roku na umowe o pracę
- prywatna opieka medyczna
3
zorro 2016-09-09 20:21:56
ten kto przyjdzie sam zobaczy jak pracują gerdinsowscy kozacy
1
francuz 2016-09-09 23:16:33
to tylko propaganda
3
Didżej No Name 2016-09-11 12:24:24
kilka postów wcześniej zamieściłem odpowiedź na to pytanie
komisarz Alex 2016-09-11 20:19:57
odpowiedż dla 234 zależy gdzie się trafi na jakie gniazdo a raczej na jaką gniazdową .Trzeba mieć silny charakter mocne nerwy no i być mocny w gębie.One za 5 zł potrafią wszystko .A jak nie bedzie wysyłki na czas to lepiej pakować manatki.Firma ogólnie poprawiła swój wizerunek w oczach pracowników premia to nie 8 zł jak kiedyś ale trochę więcej.Po pierwszym dniu pracy zobaczysz piękne wysportowane i mądre nasze gwiazdowe to na pewno zostaniesz z nami.A jak trafisz na szkolącą na krone to lepiej od razu skocz z mostu.Na innych gniazdach nic lepiej . Kasa na święta jest' wypłata zawsze na czas.
2
batman 2016-09-11 22:03:10
pytasz się Wujka Google jaki jest numer do firmy, dzwonisz i umawiasz się na rozmowę, którą przeprowadzą z Tobą kierownik personalna oraz starsza specjalistka ds. planowania produkcji, w jej trakcie zapytają Cię co to jest proces produkcji, na czym on ogólnie polega oraz czy masz doświadczenie w tym zawodzie

po tej rozmowie przychodzisz na umówiony z Paniami termin rozpoczęcia i zaczynasz od tzw. trzech dni próby

jeśli się nie spiszesz lub Ci się nie spodoba to nie będziesz mieć zapłacone za te dni

jak przetrwasz to zostajesz z Nami

przez pierwsze dwa lub trzy miesiące będziesz pracować na umowę zlecenie

potem już na umowę o pracę na czas określony

co do wypłaty, to zaczynasz z poziomu najniższej krajowej przez pierwszy rok, a potem w miarę Twoich postępów będziesz miał dorzucane premie

i tak to wszystko właśnie w skrócie wygląda
Aq ku 2016-09-12 07:32:36
Wypłata jest adekwatna jedynie dla osób bez żadnego doświadczenia. Później dostaje się jedyna podwyżke całe 60 zł. Ale jak co roku najniższa krajowa wzrośnie to pochłonie ci ta podwyżke i znów jesteś na najniższej.
Rzedxian 2016-09-13 08:43:54
Tak, konia z rzędem dostaniesz:)
7
Fapomator 2016-09-16 08:59:06
I jabłuszko we wtorek:) ps gdzie można znaleźc te zdjęcia z sesji do kolorowego czasopisma? Wszyscy szukają a nie można znaleźc.
2
KA-ME-HA-ME-HA 2016-09-16 21:52:56
u niektórych osób owocowy wtorek wywołuje podobne działanie jak po zażyciu środka przeczyszczającego co godzinę trenują biegi do kibla w którym spędzają ponad połowę czasu swojej pracy

1
Mr Komax 2016-09-17 00:53:51
KA-ME-HA-ME-HA ma racje zwłaszcza że Genio i Zagłoba są doskonałym przykładem tego typu zachowania nieraz jak chciałem przerwać prace na Komaxie i skorzystać z toalety to nie mogłem bo któryś z nich właśnie ją okupował
2
wzorowa pracownica 2016-09-17 21:29:58
Fapomator - rozmawiałam z nią kiedyś na ten temat jedno z nich ma zamieszczone na fejsie nawet nie mając jej w znajomych możesz je zobaczyć bez problemu
1
minion 2016-09-19 13:29:09
Tak, zgadzam się, jedyny problem to że premie oscylujące wokół 50zł są dalekie od "odpowiednich",to taka premia na odwal się Pan/Pani premia jest? To spierd@#$% i nie gadaj że nie ma. Normalna premia zaczyna się od 300zł a nie takie tam "masz na piwo". Takie jest podejście do ludzi że mają się cieszyć że w ogóle coś mają, jakość już nie znaczenia. Tym samym odpłacają sie pracownicy swoją pracą, zrobia wszystko ale jakość tam gdzie to tylko mozliwe bedzie najniższa tak samo wydajność. Tak jak to co za to otrzymuja. Do pracy człowiek przychodzi sprzedac swoja prace za pieniądze i za nic innego i nic innego ludzi do nie zwalniania się jak i zwiekszenia wydajności nie skłoni.
1
Zagłoba 2016-09-20 23:12:13
mnie zadowala każda premia najważniejsze że wystarczy mi na więcej butelek Harde które lubię popijać w ulu z przyjaciółmi
1
GENIO 2016 2016-09-23 00:00:07
BUŁA TO BUŁA !!!
1
Tutti frutti 2016-09-23 15:57:09
Słaba ta branża skoro najniższa krajowa to pieniądze jedne z wyższych w niej. To znaczy że tam gdzie jest gorzej panuje juz bez prawie w wynagrodzeniach? Bo legalnie zejsc niżej się nie da. Nie rozumiem ludzi którzy się tym podniecają że dostają umowę, to Polska w 2016r a nie to co dziesięć lat temu gdzie pracodawcy nie znali pojęcia umowy a tam gdzie ja dają jest niczym chemia z Niemiec. Znajdowanie satysfakcji poprzez zaniżanie punktu odniesienia to oszukiwanie samych siebie. Umowę dają dziś wszędzie chyba że zatrudniasz się jako pchacz wózka u zula. Co do atmosfery, jest dobrze. Chociaż to jest oki.
1
Kabaret Moralnego Niepokoju 2016-09-23 21:46:05
mrau - atmosfera jest spoko z wyjątkiem Krone na którym kiedyś pracowałam tam jak trafisz na jedna ze szkolących to od razu możesz z powodzeniem popełnić samobójstwo szczególnie uważaj tam na gniazdową i na ta blondyne co zasłyneła z sesji zdjęciowej do kolorowego czasopisma woda sodowa uderzyła jej do głowy i chce być słynniejsza niż Frytka z Big Brothera
4
Dziewczyna z okładki 2016-09-24 10:54:01
Wcz, to jest pytanie czy co to właściwie jest? Ja słyszałem że.. nieważne. Przecież sami wiemy najlepiej ile zarabiamy więc swoje słyszałem to sobie..
1
Desperados 2016-09-25 23:21:31
to jest humor spod budki z piwem
3
Dziewczyna z okładki 2016-09-27 12:07:38
Morela- np operator na prasach ma 2600zl do ręki na start. Komax za to już 3200 zł. Montażyści 2400. Biura 1400zl. A zarząd robi na czarno. Na produkcji walczymy aby zarząd i biura mieli więcej ale to nie takie proste.
5
wypoczęty jak Zagłoba po weekendzie 2016-09-27 21:27:45
daj mi namiary na twojego dilera bo mój sprzedaje mi jakiś słaby towar
5
Logo 2016-09-30 18:07:33
Ostatnia "wypłata" to są jakieś kpiny. Mnóstwo zleceń, dużo pracy w pośpiechu bo to zlecenie pilne bo to na wysyłkę bo to jutro jedzie bo tu terminy gonią i co? I chuj premia wynosząca 0 zł. I jeszcze te nadgodziny... kalkulują każdą jebaną złotówkę czy im będzie się opłacać robić płatne nadgodziny czy nie... I decyzja oczywiscie zapada "najszybciej"jak się da. Ehh szkoda strzepic ryja.
11
cichociemny 2016-09-30 23:36:20
we wrześniu wrzucili już trzy razy na olx że szukają kogoś na produkcje ostatnie ogłoszenie zamieścili wczoraj, będą z tego niezłe jaja

nevermore 2016-10-02 00:41:03
Fakt, wrzesien to było urwanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gonienie się nawzajem bo to terminy, wysyłki pilne, zaległości itp, człowiek rękawy se wnet poobrywał i po pracy padał na pysk z myślą że chociaż da premie a tu wyruchany znów bez mydła. Od teraz mam to głęboko, może się walić i palić ja palcem nie kiwnę. Oglądają każda złotówkę zanim ja wypłacą to ja pięć razy się zastanowię czy chociażby okiem mrugnąć raz więcej niż to potrzebne by nie wylecieć. Skoro premia jest od sprzedaży a nie od ilości pracy włożonej w produkty to nie ma sensu się starać bo sprzedadzą twoja prace ze grosze(zresztą kto to sprawdzi) i tyle z tego człowiek ma, nic.
SELAVI- chodź do nas, wiadro zimnej wody na łeb dobrze ci zrobi. Praca z Gerdins jest jak nieżądna prostytucja z odprowadzeniem podatku.
6
żyleta 2016-10-02 01:55:54
nevermore - z ich obietnic dotyczących premii nie wynika nic sensownego no oprócz głupot oczywiście
5
prokurator 2016-10-02 22:44:11
nie przejmujcie się swoją rolą bo i tak was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
egoista 2016-10-02 23:01:29
jedynym plusem jest tylko terminowa wypłata a na temat reszty ile ona wynosi kwestii premii oraz ogólnie panującej atmosfery wśród pracowników nie warto się nawet wypowiadać
3
szary szeregowy 2016-10-03 14:09:33
to i tak nic pewnego nie wierz we wszystko co piszą w Internecie
2
numa numa jej 2016-10-04 23:10:14
po przepracowaniu przez rok na umowę o pracę będziesz otrzymywać regularne premie
3
Max Payne 2016-10-10 13:48:13
w piątek zamieścili to ogłoszenie na olx
1
Nick 2016-10-13 23:41:40
Tak jest premia już tłumacze jak to działa :
aby otrzymać premie musisz mieć przepracowane pełny rok to samo tyczy się socjalu, dodatkowo premia będzie po 3 miesiącach o ile przez te 3 miechy nie weźmiesz chorobowego i wolnego (ani jednego dnia) czyli musi być ciągłość zachowana... czyli możesz otrzymać w ciągu roku 4 takie premie o ile nie będziesz chorował premia wynosi 300zł brutto ile to na rękę to sobie musisz policzyć jestem leniwa :) no i premia chyba jest zależna od obrotów firmy ale tego to sama nie jestem pewna tu nikt nic nie tłumaczy :) ludzie chodzą zakatarzeni i zarażają innych do roboty byle dostać ta premie a zima idzie będzie wesoło :)

a jak chcesz się coś dowiedzieć jak się pracuje to najlepiej zapytać jakiegoś znajomego co pracuje w tej firmie (polecam ludzi z produkcji) bo na rekrutacji to się dowiesz tego co chcesz usłyszeć i to zawsze pięknie wygląda ;)

Pozdrawiam
9
koko 2016-10-15 19:58:21
Apka czytanie ze zrozumieniem (zwłaszcza pracownika) nie jest Twoją mocną stroną. Może jesteś z biura Gerdins?
1
apka 2016-10-15 22:45:33
masz racje koko jestem z działu płac
2
Wsad 2016-10-18 07:05:31
Te 300zl to jest co 3 miesiące a nie co miesiąc
1
Henry Murray 2016-11-03 10:47:38
Moj lider jeszcze obecny kolejny raz pokazał na co go stać. Oczywiście przy pomocy najlepszego zegara z którym do niedawna darł koty. Superego i despotyzm.
1
Zaciekawiony 2016-11-03 20:03:52
A czemu jeszcze obecny?
mała w 2016-11-05 21:07:52
rewelacja zajmij się swoimi sprawami i nie wpierdalaj się w czyjeś życie . co cudowne uzdrowienie ze od razu chodzisz na nadgodziny. jak coś masz do kogoś to powiedz w prost a nie obgaduj za plecami. Myślisz że jesteś księżniczka To nie zapominaj że spadła Ci nie jeden raz korona... zastanów się co robisz upadła hrabinko...
Zaciekawiony 2016-11-06 13:47:54
@Mała W pomyliłaś strony? Bo ciężko ten wylew do czegoś dopasować , tzn komu odpowiadasz? Widać też że w miarę pisania posta rozwinęła się u Ciebie ortografia, albo po prostu powietrze wróciło do mózgu. Im dalej tym mniej błędów a nawet więcej interpunkcji, brawo. Staraj się pisać jak najwięcej, praktyka czyni mistrza.
1
Operator 2016-11-14 23:20:50
Witam wszystkich serdeczne, jest ogłoszenie na operatora (zaciskanie końcówki) jednak sporą rotację się u was obserwuję. Co jest tego powodem? Naprawdę nie warto sobie tym głowy zawracać czy może jednak warto spróbować?
1
synuś mamusi 2016-11-15 10:50:56
Siedzisz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całe 8 godz. i tak na prawdę nic nie robisz żyć nie umierać .Zapraszamy do nas .
10
Nowy Lider 2016-11-15 11:37:28
Jestem nomym liderem ave ja teraz ja rządzę
8
ta co miała fajny biust 2016-11-15 22:58:54
GRATULACJE GENIO !!!
8
ogłoszenie 2016-11-18 17:11:27
Zatrudnimy pracowników z dużym poczuciem humoru do pracy za śmieszne pieniądze,
15
Masakra 2016-11-20 06:15:14
Wynagrodzenie brutto:
od 2 231 PLN
Nic tylko się zwolnić i zatrudnić przez agencje .
Wykształcenie:
brak lub niepełne podstawowe+chęć do nauki. Hahaha te rzeczy chyba nie idą w parze. Może jeżcze alkocholizm z chęcią leczenia mile widziany? To byle łajza bez szkoły dostanie na start więcej niż pracownik po 7dmiu latach z matura i studiami. Normalnie jak bym teraz w pysk dostała. Ale dobre wiadro wody na głowe lepiej później niż wcale. Pora rzucić to. Dla tych co się wahają. Dwuzmianowość jest tylko do końca roku, od nowego wprowadzają czterobrygadówkę. Jak macie rodziny, dzieci, studiujecie czy inne obowiązki to albo praca albo życie. Ja wybieram normalne życie i odchodze a wam radze unikać tego miejsca szerokim łukiem. Firma pod nowym kierownictwem nastawia się tylko na zyski i klientów zapominająć że pracownik to też człowiek.
Na prawdę szczerze odradzam, idźcie już nawet do galeri, biedronek czy gdziekolwiek indziej. Z resztą ludzie tu przychodzą i po max dwóch dniach i tak rezygnują uciekając w podskokach a ludzie od rekrutacji sami przyznają ze o pracownika ciężko bo nie są konkurencyjnym pracodawcą na obecnym rynku.
18
cichociemna 2016-11-21 13:24:07
Ja też myślę że jak wprowadzą od nowego roku nocki to każda normalna kobieta zastanowi się nad sensem pracy w tym zakładzie a gdzie rodzina dzieci .Masakra ..........
8
Ogłoszenie 2016-11-21 21:21:59
Po dzisiejszym tekście gniazdowej zastanawiam się, czy oni wszyscy mają nas za idiotki i idiotów? Czy poprostu nie wiedzą jak z tego wybrnąć? Chyba mają nas za półgłówków bo, żeby takie głupoty opowiadać to trzeba sądzić, że przed sobą ma się wręcz debilkę/debila. "Nowozatrudnieni dostają więcej bo jest dofinansowanie z unii europiejskiej" większych głupot nie słyszałam!
Rozumiem dofinansowanie z urzędu pracy na tworzenie nowego stanowiska pracy, ale dofinansowanie do pensji dla nowo zatrudnionych pracowników? Nie ma czegoś takiego!
Do tego obiecanki, że od stycznia dostaniemy więcej, tak dostaniemy bo najniższa krajowa wzrasta więc żadna łaska - muszą dać. Ja już mam serdecznie dość kłamstw i robienia ze mnie idiotki, kładę wypowiedzenie. Już nie zależy mi na pracy w tej firmie, mało tego jak już się zwolnię opiszę wszystko, włącznie z 3 dniami próby (jak nie wyjdzie to bezpłatnej), nierównym traktowaniu (pensje) i to znajdzie się w PIP. Znam rodziców jednego chłopaka, który nie dostał zapłacone za 2 dni to i znajdzie się osoba, która ten cyrk poświadczy, a pensje PIP sam sobie skontroluje. Potrzebują w "Oknach" w Huber Suhner w Tczewie (konkurencja chętnie przyjmie kogoś z doświadczeniem) niech sobie szukają nowych pracowników i płacą im te 2231zł.
12
Barbarossa 2016-11-23 22:10:28
czy ktoś z was lub waszych znajomych był dziś na spotkaniu w Urzędzie Pracy ?
gość 2016-12-04 22:26:18
Zastanawiam się kiedy będzie coś zrobione dla osób dojeżdżających ?Choć sama mieszkam w mieście to nie rozumiem tych
ludzi co mówią :A czemu nie jedzie moja ulicą?Tak daleko mam iść?Najlepiej żeby pozbierał całe miasto!A jeszcze będą narzekać!!!Warto było by pomyśleć o tych co dojeżdżają a nie tylko o sobie.Idą święta to może ktoś przemówi LUDZKIM GŁOSEM!!!
Zostaw swoją opinię o Gerdins Cable Systems Sp. z o.o. - Starogard Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.