brak logo

Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.

Starogard Gdański

Opinie o Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.

Gimby Nie Znajo 2017-01-27 16:52
praca pompy ma racje
prędzej to już możnaby było nauczyć muła poprawnych zacisków na prasach niż takiego kapuścianego głąba jak ty
3
Operatorek 2017-01-27 17:49
Raf to nie Damian Cię wywalił tylko sam się wyrzucileś bo tak pracowałeś i tak podchodziles do pracy. Nie potrzeba nam takich jak Ty. Może inna praca dla Ciebie ale nie zaciski na prasach. Zrozum człowieku że nie każdy do takiej pracy się nadaje!!!
4
Historia Bez Cenzury 2017-02-20 09:36
z refleksem godnym szachisty żaden delikwent u nas daleko nie zajdzie
4
pani psycholog 2017-02-26 13:33
Wy na tych prasach wszyscy jesteście kapuściane muły niedorozwinięte umysłowo i oczywiście poziom inteligencji zero.
3
żarówka 2017-02-27 19:32
droga koleżanko z górnej hali jesteśmy dobrze zgraną paczką która lubi się pośmiać, pożartować i wyluzować się min. przy piątkowym piwie a nasz poziom inteligencji jest znacznie wyższy od twojego
4
pani psycholog 2017-02-28 17:54
Dobrzy to wy jesteście ale w ściemnianiu wasz poziom inteligencji to szkoła podstawowa jeżeli któryś z was ją ukończył a pozatym do żadnego innego zakładu by was nie przyjęli . Miłego dnia ściemniacze
3
żarówka 2017-02-28 21:05
nawzajem pani psycholog
z kolei twój poziom inteligencji można porównać do tego oto nicponia:

(usunięte przez administratora)
4
Marcin 2017-03-13 12:04
Ludzie napiszcie coś sensownego o firmie bo te forum nie jest czatem do wylewania swoich żali i do ubliżania anonimowego, takie fora służą do wystawiania ogólnej opinii zakładowi pracy na przykład ile się zarabia itp !!
4
helena 2017-03-14 21:19
A co tu dużo pisać?Najniższa krajowa,atmosfera zależna od gniazda i od tego czy przylodobasz się gniazdowym.Każdy dla każdego miły,za plecami obgadują.Oczywiście od każdej reguły są wyjątki,zdarzają się też normalni ludzie.Powoli wchodzą 3zmiany.Jakieś tam dodatki są,pojawia się też premia.Trzeba żyć nadzieją,że będzie tylko lepiej.
6
Ucho Prezesa 2017-03-14 23:17
Czechu ma racje - Szczekacie na siebie jeden na drugiego jak takie psy, a firma się z was śmieje i ma to głęboko w d . . . e, nawet możecie się pozagryzać, a Ich interesują Tylko Wyniki a nie wasze bzdury. Czy to jest ważne kto na kogo donosi, nikogo nie obchodzi, że ktoś was poniża lub szykanuje - NIE BĘDZIE CIEBIE, TO ZATRUDNIĄ INNYCH!!!!!!! Bez was ta firma i tak będzie istniała !!!!!!
4
helena 2017-03-15 22:22
Tylko że ci 'inni' już też nie chcą przychodzić.
2
bazyliszek 2017-03-16 19:41
racja, bo za najniższą krajową już nikt nie chce pracować i bardziej opłaca im się zatrudnić Ukraińców jako tanią siłę roboczą
4
Beata 2017-03-17 16:20
bo Genio jest uroczy jak słoneczko z Teletubisiów
2
anna 2017-03-17 17:01
Zanim kogos ocenicie to spojrzcie najpierw na siebie.Jestescie tacy piekni,madrzy i utalentowani? Kazdy z was pracuje na tych samych zasadach. Nie wyglad swiadczy o tym czy ktos jest fajny czy tez nie. Zastanowcie sie nad tym co piszecie bo to naprawde robi sie juz nudne i mozecie zrobic komus przez to krzywde.
4
Rumcajs 2017-03-17 18:40
a ty obrończyni praw zwierząt !
3
Narciarz 2017-03-18 15:52
Pstryk nie znasz odwiecznej prawdy ze rude to falszywe? Mamusie oszukasz tatusia oszukasz, ale zycia nie oszukasz... rudy=falszywy.
3
Tuba 2017-03-18 16:01
Kazdy pracuje na tych samych zasadach to prawda. Zaklad jest wpozadku wyplata zawsze na czas i premia jest duza. Jak nie masz szkoly ani studiow to lepiej trafic nie mozesz
1
Koleżanka 2017-03-18 17:23
Na tych samych zasadach, ale za inne pieniadze. Kazdy pracuje i zarabia tak jak sobie wyliże u gniazdowych
4
laska 2017-03-18 17:51
słynny cytat Króla Sedesów z filmu "Chłopaki nie płaczą" - DOBRE !!!
3
Durex 2017-03-18 18:08
albo dobrze zrobi loda komu trzeba
4
gniazdowa 2017-03-19 10:34
Bo macie pracowac a nie sobie rozmawiac!
2
Pan Siara 2017-03-19 18:42
i cały misterny plan też w pierony
Kalkulator 2017-03-21 14:43
Na prasach to dopiero jest burdel. Lider nie daje sobie z Nami rady a jego podejście do pracy ostatnio wygląda jakby był nie obecny. A my nie wiemy co jest grane. Życzymy mu żeby się ogarnol bo tak dalej się nie da pracować.
2
lider pras 2017-03-21 18:25
wyluzuj kolego chwila słabości każdemu się może zdarzyć
2
Kalkulator 2017-03-23 21:13
Tak tylko ze jemu czesto sie zdarza i Wszyscy to widzą .
1
dluga 2017-03-24 18:09
Krotko pracujess jak myslisz ze tylko tam drom ryja na pracownikow
2
król strzelców 2017-03-29 12:16
błysk twojej głupoty mnie oślepia
2
Kalkulator 2017-03-31 21:16
Sam spójrz na Siebie a później oceniaj innych supergwiazdo
5
król strzelców 2017-04-01 00:45
dziękuję za komplement
2
Kalkulator 2017-04-08 21:12
A Ty może taki macho jesteś co? To że Ukrainki podrywasz to jesteś gosciu bo w wc samotnie po 30 minut spędzasz nad telefonem. Gratuluję odwagi na forum. Podpisz się z imienia i nazwiska żeby wszyscy wiedzieli jaki jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Lutowany 2017-04-08 21:53
Wszyscy zarabiacie najnizsza krajowa i jeszcze na siebie jezdzicie, zalosne.
Na swieta zycze podwyzek
2
Rafi 2017-04-12 09:42
dziękuję bardzo i pozdrawiam Pati, daj mi do Siebie numer, żebyśmy mogli się spotkać
1
Pati 2017-04-12 11:40
Hola hola mój tygrysku , nie jestem taka łatwa . Najpierw musimy się spotkać ;D będę czekała dziś przy łazience koło serwisu o 13.00 ;) buziaczki ;*****
4
gniazdowa 2017-04-12 19:52
tylko uważajcie, bo jak słynny prawiczek Genio zobaczy Was razem to z wrażenia zaślini się jak pies i padnie na zawał
4
Pati 2017-04-13 08:04
Dzięki za info
1
Andrzej 2017-04-13 11:37
Rafał ty słodziaku :)
2
Rasputin 2017-04-18 22:42
premia którą dali na święta wystarczy na roczny zapas amfetaminy dla całego powiatu
3
Prasy 2017-04-20 03:27
Zakaz radia i rozmów oki, 8godzin dziennie słuchania maszyn to prawdziwa muzyka dla dyszy,ale poprosze w zamian zlota kartę klienta u psychologa jak nie mam robić błędów od tego przygnębiającego dźwięku a później tłumaczyć sie przed jakością dlaczego jeden terminal z pośród dwóch tysięcy jest źle zaciśnięty jak bym byl idiota..
4
Piszczek 2017-04-24 09:51
bo jak człowiek sobie popije to pasztetem nie pogardzi
2
audytorka 2017-04-24 14:46
Audyt prawie za nami. jeszcze jeno sprawdzic dlaczego gogle zamienili na buty
1
driver-1985 2017-05-04 20:14
Narzekają tylko ci co nic nie robią i myslą że kasa z nieba spadnie.jak chcesz zarobić to pokaż co potrafisz.najlepiej odpękać 8 godzin nic nie dając od siebie i oczekiwać wynagrodzenia .ile prsacujesz tyle masz więc do biedry sie nie wybierajcie do pracy ,bo tam trzeba pracowac czyli wy sie nie nadajecie i nie zarobicie nawet 1200:-)
Brak słów .Nara Nieroby
5
dzika bomba 2017-05-05 21:45
od dwóch miesięcy pracuję na kasie w Biedronce i nie narzekam na zarobki - o wiele więcej niż w tym chorym zakładzie
7
felietonista 2017-05-07 19:55
Z pracą w tym zakładzie jest jak z pewnym małżeństwem, które pewnego dnia wybrało się na bazar. W pewnym momencie małżonkowie podchodzą do stoiska z bielizną. Żona mówi do męża: "Mężu, mężu kup mi te majtki". Mąż mówi: "Wykluczone, przecież ty masz tyłek jak kombajn". Żona strzeliła focha. Wieczorem mąż chce się kochać, a żona mówi: "Wykluczone, co ty sobie myślisz, że ja ci do jednego kłosa kombajn będę zapuszczać".
4
Opinia 2017-05-09 16:31
Zarobki operatorów maszyn i urządzeń produkcyjnych w Polsce.
Miesięczne wynagrodzenie na tym stanowisku wynosi 2 935 PLN brutto. Co drugi operator maszyn i urządzeń produkcyjnych otrzymuje pensję od 2 397 PLN do 3 700 PLN. 25% najgorzej wynagradzanych operatorów maszyn i urządzeń produkcyjnych zarabia poniżej 2 397 PLN brutto. Na zarobki powyżej 3 700 PLN brutto może liczyć grupa 25% najlepiej opłacanych operatorów maszyn i urządzeń produkcyjnych.

Ja to tylko tu zostawię i dodam ze zaproponowali najniższą krajową a operatorem stanie sie po okolo roku co daje plus minus 60zl do wyplaty z tego tytulu jesli wierzyć pracownikom. Czy jest w Polsce miejsce jeszcze gdzie moze byc gorzej? Rozmowa o prace tam to zwyczajne zmarnowany czas. Odradzam
4
Od wewnątrz 2017-05-09 16:54
Tylko trzeba pierw mieć czas te prace zmienic. Co tez jest kwestia czasu. Operator ma stowke jakos wiecej chyba. Wiecie jak powstaje tam drut? Rzucają zlotowke a dwóch operatorów ja sobie wyszarpuje.Praca w tym zakładzie jest jak siedzenie w jaskini Platona, ciągle wmawiają jak jest super a wszedzie wokół jest tylko prawdziwie lepiej.
4
felietonista 2017-05-09 21:01
Z zarobkami w tym zakładzie jest jak z pewnym księdzem, do którego pewnego dnia przyszła para nudystów z prośbą, żeby ten udzielił im ślubu na plaży. Ten taki zdezorientowany, nie wie co zrobić i dzwoni do swojego kolegi księdza. Kolega ksiądz się zastanawia i po chwili daje mu taką odpowiedź: "Wiesz co, ty im udziel tego ślubu na tej plaży. Ty wiesz, jakie to będzie fascynujące zobaczyć skąd oni wyciągną pieniądze na tacę."
5
pracownik 435 2017-05-17 23:36
taka z tego audytu była wizyta, jak z Putina anioł pokoju
pracownik ab service 2017-05-24 20:42
taka firma jak z koziej d.py trąba. tak się chwalą że będzie nowa hala nowy zakład pracy... dla kogo ? ja się pytam kto tu będzie pracować? po pierwsze dają najniższą krajową... po drugie praca dla POLAKÓW na AGENCJI. wow :) jest co szaleć... będą do ich przychodzić drzwiami, a oknami spierd... to ludzie wolą siedzieć w domu na 500+ ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na agencje za marne 1400... śmiech na sali powodzenia im życze współpracy z agencją ... odradzam firmę
kłamstwo : jeśli mówią że firma przyjmuje po 3 umowach ... oczywiście że przyjmują , ale chłopaków... oczywiście jeśli jesteś im potrzebny
odradzam firmę szerokim łukiem
o warunkach pracy nie wspomnę, że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] latasz jak w zegarku, zero spóźnień i szybko bo norma itp. zero gadki nikt nikomu nie pomaga oraz brak radia
13
hobbit102 2017-06-15 08:36
Nie polecam tej firmy wszędzie tylko fałszywe uśmiechy i mówienie jak to super jest w zakładzie. Pieniądze śmieszne 1400 zł za miesiąc gdzie w lidlu mają 1850 na rękę ???? nie ma dodatków premie śmieszne starczy zaledwie na kilka butelek piwa.. omijajcie ten zakład szerokim łukiem ja pracowalem 5,5 miesiąca w końcu przejrzalem na oczy. W wielu innych zakładach mają po 3 miesiącach 2200 na rękę. Polecam empac w Zdunach i Doviste w Wędkowy jeśli chcecie zarabiać normalne pieniądze. Nawet paczek dla dzieci nie dają także nie wierzcie w żaden socjal.
10
matka polka 2017-07-06 21:29
Ja również nie polecam nikomu tej firmy lepiej siedzieć w domu i jeść suchy chleb niż trafić do tego wariatkowa. Krone kuźwa krone pewnie nie było by złe ale osoby które tam pracują szkolące panoszące się jak indyczki.One same powinny wyciągnąć konsekwencje ze swego zachowania kobiety nikt was nie lubi mi szczególnie jedna zalazła za skórę ta w okularach. Nie chciała bym nigdy w życiu jej spotkać.
5
Zostaw swoją opinię o Gerdins Cable Systems Sp. z o.o. - Starogard Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.