Fabryka kabli Elpar
2 417 6 1

Opinie o Fabryka kabli Elpar

Wysoki stołek

Witam mam pytanie skoro były dyrektor produkcji został zdegradowwny to dlaczego nie zdał służbowego auta?

Edwardo
@Wysoki stołek 17.01.2019 07:28

Jaki dyrektor?

997

Proszę zwrócić uwagę na Pana który pracuje na magazynie na laskowskiej porusza się małym śmiesznym autem ewidentnie czuje od niego alkohol jest to nie dopuszczalne

Zaciekawiony
@997 28.12.2018 11:23

Jakim śmiesznym autem

Stefcio
@Zaciekawiony 29.12.2018 13:05

W okularach? ????

Oko patrzy
@997 28.12.2018 11:23

Czyzby to zasraniec Radoslaw W?????

Zaciekawiony
@Oko patrzy 30.12.2018 21:01

Patrz dalej spotkajmy się na Alko teście

112
@997 28.12.2018 11:23

Obserwujemy tego pana

Werrka

A jak tam kobietom się pracuje? Dają rade ? Przy cztm najgorzej sie pracuje?Proszę o opinie

Dionizos
@Werrka 06.01.2019 15:42

Najgorzej pod stołem

topsik
@Dionizos 10.01.2019 06:55

Co znaczy najgorzej pod stołem?

Linde

Witam wszystkich może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na magazynie Za panowania nowo dowodzacego? Jest lepiej? Z góry dziękuję pozdrawiam

Marek
@Linde 13.11.2018 19:20

Atmosfera ok Dostaliśmy podwyżki jest sporo niwych osób.Ogolnie robota ok

D.RUm
@Marek 14.11.2018 16:04

Marek podwyżki? Jakie? Chyba roboty, bo te podwyżki o których mówisz to wszyscy dostaną z początkiem nowego roku gdyż podnosi sie najniższa krajowa, więc ja żadnych podwyżek nie zauważyłem no chyba że te idiotyczne tabelki do wypełniania dla każdego magazyniera co ma wpisywać ile czasu co robił haha kretyn to wymyślił i kretyn to zatwierdził i wprowadził w życie tylko pytanie...dlaczego ten kretyn który zajmuje się sprawdzaniem tego idiotyzmu nie musi sam tego wypełniać. Nowe osoby mówisz, a ile ich przyszło i na ile zostaną??? Chyba tylko przez zimę.

Bili
@D.RUm 10.12.2018 13:49

Tzn kipijaje:) Za to nasz kolega jak urósł w siłę co to monitoruje:) az mu kita sie podniosła

Jack
@Bili 13.12.2018 20:36

Grzesio?

Obserwator

Czleniu chyba się pomyliłeś to było w piątek buhahaha

Laskowy

Słyszałem że w sobotę na nocnej zmianie w zakładzie na polnej była upojna walcząca noc haha a to wy tam mistrza na zmianie nie macie?

PLAYBOY

Na Polną przyjmują kobiety żeby chyba facetom na zmianie się nie nudziło szczególnie na nocy szok

Kabel-owy
@PLAYBOY 16.11.2018 05:31

A to juz kobiety nie mogą pracować z mężczyznami ? Jedyna firma co kobiety pracują na nocnych zmianach z mężczyznami? A w hucie nie pracują kobiety z mezczyznami również na nocnych zmianach? Aż taki duży szok?

Piecowy
@Kabel-owy 03.12.2018 12:41

Pracują i co tam się dzieje?? Same romanse żenada

PrzyczajonyTygrys UkrytySmok
@Piecowy 05.12.2018 10:13

I co z tego niech sobie romansuja przeszkadza to komuś? Jakie to takie szokujące? Zazdroscisz ze romansuja czy kochasz inaczej

BoyMen
@PrzyczajonyTygrys UkrytySmok 06.12.2018 15:45

Komuś chyba przeszkadza towarzystwo kobiet? Pracuja niech pracują.. Jak nie chcesz romansować nie romansuj, wolisz towarzystwo mężczyzn OK ZENADA.

miecik
@BoyMen 07.12.2018 22:06

Playboy z niego taki a tak mu kobiety w pracy przeszkadzają hahah

Aga2010

Hej mam pytanie jak w elparze przedstawia się kwestia zarobków dla kobiet?

Fiona

Hej słyszałam że na polnej można dostać świeże wiejskie jajka prawda to? Czy ten pan już nie handluje?

Mistrz Skrecarek

Gratuluję panie plebiscyt na najlepszego mistrza oraz pracownika roku wygrywa jednogłośnie Tomek po wygraną proszę się zgłosić do księgowości pozdrawiamy proszę wziąść ze sobą worek na nagrodę

Mistrz Skrecarek

Jeżeli chodzi o mistrza z polnej to największa wiedzę ma Tomek zna się praktycznie na każdej maszynie jest bardzo kompetentny

wydra
@Mistrz Skrecarek 15.10.2018 10:52

a na laskowskiej jeden lepszy od drugiego,a moze sie myle jezeli tak to poprosze o argumenty

Mistrzowie Laskowska
@Mistrz Skrecarek 15.10.2018 10:52

Co do mistrzów na Laskowski nie mają pojęcia o robocie. Nie wiedzą jak pomóc pracownikowi.wola kogoś z Lini na pomoc podeślec. Ostatnio chłop się męczył że zgrzaniem linki a oni też nie umieją a kasę biorą porządna od robola.

Rudi
@Mistrz Skrecarek 15.10.2018 10:52

Potwierdzam na Polnej tylko Tomek .reszta ludzie z przypadku ale robią chłopcy karierę ...

Enriqe
@Mistrzowie Laskowska 16.10.2018 20:35

2000 to porządna kasa ?

Stefan

W koncu na magazynie dali nam podwyżkę!

Cent
@Stefan 24.10.2018 05:52

To teraz macie z 1800?

Edward
@Cent 24.10.2018 15:10

Lepiej :)

Cent
@Edward 27.10.2018 01:29

Na umowie na bank najniższa krajowa

Mistrz Laskowska

Przecież każdy miał szansę zostać Mistrzem to prestiżowe stanowisko oczywiście nie każdy się do tego nadaje prawdziwy mistrz musi lubić wypić i dobrze zjeść tak jak ja sielskie życie

Przedstawiciel

Witam przeprowadzamy sondaż na najlepszego mistrza jakieś propozycje??

Wydra
@Przedstawiciel 10.10.2018 19:12

Na mistrza w tym zakladzie to nikt sie nienadaje a po pracy to wszyscy sa mistrzami.A jakie kryteria moze nie wiem moze spelniaja

Kurioza

Jest git

Mistrz Skrecarek

Brawo (usunięte przez administratora) uratowales Elpar maszyny będą chodzić tydzień.... Hura!!!

Toyota

Witam !!Kto rozlicza firmowe samochody i paliwo ??Jeżdżą w prywatnych sprawach i plączą ze mało zarabiają.

Rafal
@Toyota 23.09.2018 15:41

Jak mają białą toyote to nie są rozliczani bo jest to ich auto służbowe więc mogą sobie jeździć gdzie chcą i tankowac służbowe paliwo...

Rafałlala
@Rafal 23.09.2018 16:46

Robol zarobi na To

Petent

Ogłoszenie!!!!!!! Uwaga!!!!!! Wszystkie niemiłe osoby które będą niemiłe dla swoich petentow będą wysyłane na 3 miesięczne szkolenie które odbędzie się na kanczatce tam przejdą szybkie szkolenie z pozytywnego podejścia do petentow pozdrawiam serdecznie

Truskawka
@Petent 23.09.2018 18:33

No wreszcie

pracownik

Niech mi ktoś odpowie najlepiej z góry .Kiedy skończą się te je...... cztery brygady my chcemy wolne soboty i niedziele do kur...... nędzy

Wysoki stołek
@pracownik 23.09.2018 17:00

Nigdy my tu jesteśmy od wydawania poleceń a wy macie to wykonywać

pracownik
@Wysoki stołek 23.09.2018 17:07

NIE pier...... mi głupot bo bez nas z dołu to nawet jednej ku...... żyły nie zrobicie .Przykładem jest ostatnia sobota bo nie było z czego robić

Władek
@pracownik 23.09.2018 17:56

A dlaczego nie było,?

Wysoki stołek

Proszę nie wyklinac sprawa będzie wyjaśniona dopilnuje tego

Władek
@Wysoki stołek 23.09.2018 18:16

JA myślę że dopilnujesz , bo inaczej kilka ciepłych posadek pójdzie się pierd..........

Mistrz Skrecarek

Może ktoś mi powiedzieć co robi i na czym się zna zastępca kierownika w zakładzie na polnej? Bo wygląda na to że nie zna się na niczym po co trzymać fikcyjny etat?

Kolega
@Mistrz Skrecarek 19.09.2018 00:04

Na pszczułkach się zna i bykach drogi Panie

Wozkowy
@Mistrz Skrecarek 19.09.2018 00:04

A to tam jest jakiś zastępca kierownika??

Nowy

Witam jedna pani z kadr jest bardzo niemiła dla petentow jak tak może być??

Wydra
@Nowy 06.09.2018 17:08

A ktora mozna wiedziec

Magazyn
@Wydra 06.09.2018 17:39

A to już wiadomo o kogo chodzi

Kabel
@Magazyn 07.09.2018 21:00

Dla mnie są zawsze miłe. Jak pan nie masz podejścia do kobiet to pan sie nie dziw.

Cosiek
@Nowy 06.09.2018 17:08

A może w czasie przerwy na kawę przyszedłeś ? ;)

Nowy
@Kabel 08.09.2018 09:24

Podejście to ja mogę mieć do swojej żony a nie do niemiłej pani

Kadry
@Nowy 06.09.2018 17:08

zapewne Monika ???

piecowy
@Kadry 14.09.2018 23:54

trzeba dogodzić monice

wydra
@Kadry 14.09.2018 23:54

bardzo sympatyczna tylko taki wyraz twarzy ma nie przystepny

anonim

(usunięte przez administratora)

Premmia

12,5na godzinę z premia ,jak będziesz niewolnikiem i nie weźmiesz zwolnienia czy żądania to za kwartał dostaniesz 600zł premii

Piecowy

Zapraszam do Huty tam teraz bardzo dobrze płacą naprawdę jest ok

Stacho
@Piecowy 29.08.2018 21:31

Taa i zeby zarobić 2000 trzeba trzasnac wszystkie sobity i niedzielę....POLECAM :)

Waldek
@Stacho 02.09.2018 15:21

To nie wiem gdzie ty pracujesz ja poniżej 4 tys nie schodze

Wydra
@Waldek 02.09.2018 16:48

A gdzie ty waldku robisz ze z 4 nie schodzisz

Stacho
@Wydra 02.09.2018 20:17

Jeździ tirem ????

Waldek
@Stacho 03.09.2018 07:04

Dmucham panie

anonymous

Co sie dzieje z ochrona w Fabryce,byl jeden esbek teraz przyszedl drugi.Ten pierwszy to z pociagu jezdzil rowerem a tego drugiego to chlopaki z ochrony musza przywozic i odwozic zakladowymi samochodami.Sa jak kierowcy taxi na zawolanie i pod telefonem.Co mysli o tym wlasciciel i Zarzad Spolki,a moze o tym nie wiedza a moze wyrazili na to zgode aby po Dyrektora jezdzili chlopaki z ochrony,pytam czy tak powinno byc w naszym kraju?

Mistrz skrecarek
@anonymous 25.08.2018 12:57

Jaka ochrona haha tam same leśne dziadki pracują

Śmiech na sali

Elpar to parodia, 3 zmiany za najniższą krajową???? Śmiech na sali!!! Praca na polnej zimą masarka temperatura około -5 st. ogrzewanie mimo jest to nigdy nie włączone, sami nie wiedzą co chcą ciągle awarie maszyn i kierownicy dziwią się że nikt z czasem się nie wyrabia. Takie same zarobki jak w elparze dostaniesz w sklepie jak się dobrze zakręcisz i weekendy wolne!!!!! Praca latem piekło dobrze że woda jest! Ogólnie aby się zatrudnić nie potrzebujesz żadnych kwalifikacji bo i tak na papierze masz wystawione i potwierdzone potrzebne umiejętności, oczywiście do 1wszego poważniejszego wypadku wszystko jest ok ;) Ogólnie nie polecam, w Parczewie jest duże bezrobocie Elpar doskonale wie że ludzie przyjdą bo nie innej pracy i to wykorzystuje, teraz rynek pracy się zmienia i to warunki stawia niestety pracownik a nie pracodawca - pracodawca musi się dostosować do nowych warunków panujących na rynku, ludzie odchodzą bo za mało płaci... Niech zapłacą 2500 + dodatki wtedy jest sens rozważyć pracę w firmie a nie walić dzień i noc za marne grosze!!!!

władek
@Śmiech na sali 14.08.2018 14:47

obiecuję zniesienie 4 brygad ,podwyżki ,wolne soboty i niedziele, zimne napoje w lecie , będzie tylko lepiej

Danka

Najniższa krajowa na umowie? To chyba jakieś żarty

Marta

@Danuta Jeżeli zależy Pani na pracy w firmie Fabryka kabli Elpar to może lepiej warto skontaktować się bezpośrednio z firmą? Proszę potem podzielić się wrażeniami na forum. @Galgal możesz napisać coś więcej na temat pracy w tej firmie? Jaka panuje atmosfera? Co pracodawca ma do zaoferowania swoim pracownikom? Wszystkie te informacje mogą okazać się pomocne dla osób poszukujących pracy.

Danuta
@Marta 09.08.2018 22:23

A po co mam się tam pchać jak ma być źle?? Wolę zapytać chyba logiczne

Galgal
@Marta 09.08.2018 22:23

Atmosfera normalna przychodzisz robisz swoje i to wszystko :) co pracodawca ma do zaoferowania hmm wypłatę na czas ;)

Danuta
@Galgal 10.08.2018 21:18

A ile jest na umowie??

Rudy
@Danuta 11.08.2018 09:17

5000

Op
@Danuta 11.08.2018 09:17

Minimum krajowe

Danuta

Witam jestem kobietą mam 55 lat słyszałam że przyjmują w moim wieku kobiety na produkcję może ktoś mi napisać coś więcej na ten temat pozdrawiam

GalAnonim
@Danuta 05.08.2018 08:52

Nie mam pojęcia co by Pani mogła tam robić w każdym razie na hali w lato jest co najmniej 40 stopni i młodsi pracownicy ledwo przepracowują 8 godzin.

Danuta
@GalAnonim 08.08.2018 11:29

Pracowałam w Hiszpanii upały mi nie straszne a mogę robić wszystko aby dobrze płacili

Konrad

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Warto aplikować?

Dretwy
@Konrad 25.07.2018 11:44

Nie spróbujesz nie będziesz wiedział haha

Galgal
@Konrad 25.07.2018 11:44

Rekrutacja jest prowadzona cały czas ponieważ jest duża rotacja pracowników cały czas ktoś przychodzi i ktoś odchodzi ;) Jeśli nie przeszkadza Ci praca w 40 stopniowym upale i chętnie będziesz pracował we wszystkie soboty i niedziele to aplikuj :D

Pani z góry

Jak tam się pracuje w nowym biurze??

pracownik z dołu
@Pani z góry 29.07.2018 16:36

Drogie panie , czy pracujecie na górze , czy w nowym biurze i tak macie dobrze . W lecie klima a w zimie bez przeciągów. Najgorzej na produkcji ,jest duszno i gorąco,pot czoło zalewa.

Zostaw opinię o Fabryka kabli Elpar - Parczew

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka kabli Elpar