brak logo

MB sp.z o.o.

Lublin

Opinie o MB sp.z o.o.

były pracownik 2011-04-07 23:06:10
Jak chcecie pracować za darmo i nie otrzymywać wynagrodzenia na czasz lub w cale to Pracujcie dla pana (usunięte przez administratora) MB Sp.z o.o. To Dawna Nazwa BM INVESTMENT
anonimus 2011-11-18 12:11:09
Omijajcie tę firmę szeeerokim łukiem.
OBECNY PRACOWNIK 2011-11-21 11:38:31
Od ponad roku pracuję dla Spółki MB, którą współzarządza Pan (usunięte przez administratora) NIgdy nie było żadnych opóźnień w wypłatach, a dodatku często dostaje premię!! Jestem bardzo zadowolna z tej pracy. Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to sam napewno ma coś na sumieniu i niech poda tego przyczynę. A tak na koniec to o ile mi wiadomo to BM Investment jest zupelnie inna spolka.wystarczy sprawdzic aktualny krs.(sama to sprawdzilam).
MB Sp. zo.o. 2011-11-21 11:53:53
Pani (usunięte przez administratora) zatrudniliśmy Panią ponieważ twierdziła Pani, że posiada kompetencje na aplikowane stanowisko, po miesiącu pracy i wdrożenia w dalszym ciągu nie potrafiła Pani kompletnie nic wykonać z zakresu swoich obowiązków, poczynając od postawienia pieczątki we właściwej rubryce. Pomimo to otrzymała Pani wynagrodzenie w pełnej ustalonej kwocie i wyznaczonym terminie.
Więc jakie są Pani zastrzeżenia? Nie ma Pani odwagi żeby się do tego przyznać? Firma obecie zatrudnia i współpracuje z ponad 50 osobami i nikt nie wnosi absolutnie żadnych zastrzeżeń.Z tego miejsca pragnę pozdrowić wszystkich anonimowych niezadowolonych, aby najpierw spojrzeli we wlasnym kierunku zanim oczernią innych.
Arkadiusz Brygała
1
wysoki 2011-11-21 12:22:50
jestem oburzony wpisem anonimowej!!! pracuje tu od wielu miesiecy i jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy.Moze i szef jest wymagajacy, ale i wymiernie za prace wynagradza.zadnych opoznien w wyplatach nigdy nie bylo!!!!!!to bzdury nieudacznikow lub zawistnych....sprawdzcie sami a sie przekonacie!!!;)
wysoki 2011-12-17 18:00:31
firma spoko.polecam;)...ps.mowcie na poczatku ile chcecie kasy a tyle dostaniecie;)))zaliczki,premie...nie ma problemu,ale i oczekiwania tez ma...;)...takze smialo i bez obaw;)
były współpracujący 2012-03-08 14:17:00
(usunięte przez administratora)Robią wszystko żeby nie wypłacić należnych zobowiązań . ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!!!
MB 2012-03-10 18:29:36
Z tego co wiem to MB Sp.z o.o nie zatrudnia na dzień dzisiejszy żadnego pracownika... Zarzut zupełnie nie zrozumiały! Ludzka zawiść i zazdrość nie zna granic:) Pozdrawiam
do MB 2012-04-05 17:50:11
MB - 2012-03-10 18:29:36

Z tego co wiem to MB Sp.z o.o nie zatrudnia na dzień dzisiejszy żadnego pracownika... Zarzut zupełnie nie zrozumiały! Ludzka zawiść i zazdrość nie zna granic:) Pozdrawiam
Współpracujący to nie pracownik. Proszę czytać dokładniej, a nie pisać o zawiści i zazdrości. Nie ma czego Państwu zazdrościć
kolejny były współpracownik 2012-04-17 16:19:06
Zgadzam się, że ta firma to OSZUŚCI !!!! nie płacą za wykonaną pracę, a Prezes to jeden wielki krętacz, który nie szanuje innych ludzi. Jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy to firma windykacyjna lub komornik. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!!!!!
mb 2012-04-19 14:54:42
dziekujemy za tak liczne zainteresowanie, choc i tak wiemy ze negatywne wpisy pochodza od jednej osoby. z przykroscia stwierdzamy, ze sprawa zoostala zgloszona na Policje co bezposrednio wskaze nam osobe, ktorej jak juz sie upewnilismy, zostana postawione stosowne zarzuty....adres IP drogi internauto jest jak wlasny podpis;)...ze uwaga oczekujemy kolejnych wpisow, bowiem jaka jest wartosc anonimowych wpisow? czyste tchorzostwo;)
pozdrawiamy i ostrzegamy przed konsekwencjami.
Gość 2012-10-24 21:57:11
Wielka szkoda, ze wpisy o zabarwieniu pozytywnym pochodzą od członków Zarządu i wspólnika w interesach. Czyżby żaden pracownik spółki nie był w stanie napisac coś pozytywnego o firmie?
konikpolny 2012-11-01 13:16:27
wątpię czy choć jedno sklecone tu zdanie pochodzi od prezesa nie wiem jak rządzi ale wiem jak mówi, wysławia się i pisze- to koszmar, może ktoś wie czy ma on jakieś wykształcenie?
zarzad 2012-11-01 19:08:21
konikpolny - 2012-11-01 13:16:27

wątpię czy choć jedno sklecone tu zdanie pochodzi od prezesa nie wiem jak rządzi ale wiem jak mówi, wysławia się i pisze- to koszmar, może ktoś wie czy ma on jakieś wykształcenie?
na szczescie mb nie zatrudnia zadnych pracownikow i zapewne nie bedzie takiej potrzeby, zeby nie miec nigdy z czyms takim do czynienia . mozna to sprawdzic w urzedach.
ponadto koniku polny skoro nie masz odwagi sie przedstawic z imienia i nazwiska to nie wpisuj glupich konentarzy bo dla twojej szczuplej wiedzy prezes ma skonczone trzy fakultety, tytul mgr inz oraz 50 lat pracy w zawodzie za co zostal wyrozniony w tym roku przez Prezydenta miasta. jesli wiec jest choc podstawowe wyksztalcenie w tobie to sprawdz najpierw bo watpie zebys nawet mial zaszczyt kiedykolwiek z nim rozmawiac.

ponadto przekonalem sie wielokrotnie ze jest to bezuzyteczny portal, poniewaz wpisujasie tu tylko nieudacznicy,z ktorych i tak by nie bylo pozytku, a jedyna mozliwa forma samorealizacji jest anonimowy wpis na tym portalu.
konikpolny 2012-11-01 21:02:59
Obrońco Stalingradu chyba się nie rozumiemy moja ocena nie dotyczyła osoby z 50 letnim stażem lecz [usunięte przez moderatora] więc nie wiem kogo bronisz.Myślę a nawet jestem pewien że będzie jeszcze tutaj o czym czytać i to wiele interesujących informacji.
PS - a co z tą Policją?
zarzad 2012-11-05 12:37:57
poswiadczenie nieprawdy, wlamanie przez internet i kradziez danyc, stalkig, to z pewnoscia przyniesie konsekwencje, ale tobie. zdaj sobie sprawe z tego ze piszac donos musi on byc poparty faktami, natomiast ty nawet nie wiesz kto i w jakiej firmie pracuje. ponadto jaka az tak wielka krzywde wyrzadzila ci firma ze zalezy ci zeby ja zniszczyc? a moze to zwykla zawisc?.... zlo zawsze wraca to tego co zlo sieje. pewnego dnia pewnie znajdzie sie ktos kto na ciebie zacznie donosic i uprzykrzac zycie
milego dalszego donoszenia.
konikpolny 2012-11-05 13:22:50
Tzw "Zarządzie" o co z gumofilcami ?wygodne, ciepłe i modne? A teraz do rzeczy nie jest moją intencją niszczenie firmy lecz jej pomaganie. A Ty dalej straszysz kto Ciebie tak ukształtował ? no kto?
kontem pluję 2012-11-13 19:41:44
Jaka firma takie opinie, podobno kolejna kierowniczka apteki z Milejowa wypowiedziała umowę o pracę a to już trzecia magister która zrezygnowała z pracy na przestrzeni kilku miesięcy, czyli coś na rzeczy jest biorąc pod uwagę tak duże bezrobocie. Jutro zadzwonię gdzie trzeba i zapytam jak te zmiany wyglądają na tle ustawy farmaceutycznej.
kontem pluję 2012-12-03 21:37:19
Co tam w zarządzie? Kiedy rusza apteka w Łęcznej? Jak kondycja finansowa?:)
konikpolny 2012-12-18 10:22:30
Halo ! zarząd daj głos powiedz coś o uczciwości o należnościach finansowych i takie tam :) a co na to autorytet z tytułem mgr inż i trzema fakultetami no i odznaczeniem za pięćdziesięcioletnie posiadanie dziwnych kwitów?:) Jamniki zamilkły? W starym roku trzeba jeszcze dać głos:)
anonim 2013-01-31 16:18:40
Rozmowa i jakakolwiek współpraca z niby prezesem MB Sp z.oo
to od razu można się dopisać do grupy bankrutów.
Wydymany 2013-04-16 17:13:54
Jeżeliby kogoś interesowało to MB i Panu Prezesowi została wytoczona sprawa prokuratorska i kilka spraw o zapłatę m.in przed Sądem Gospodarczym w Warszawie . Także jakby ktoś szukał w internecie : [usunięte przez moderatora] to oszust. Nie wierzcie żadnemu dźwiękowi z jego ust, słowem tego nie można nazwać, bo on nie rozumie znaczenia tego wyrazu. Umowami pali w kominku.
Najbardziej cieszy mnie to, że wydymał też swojego współpracownika, który naciągał chłopaków z Chełma na współpracę z MB - p. [usunięte przez moderatora].

Pamiętajcie, że to do was wróci Panowie
zarzad 2013-04-17 09:43:13
szanowny wydymany
sprawa prokuratorska juz jest. ale przeciwko tobie o to co wypisujesz.
twoja bujna fantazja siega zenitu.
dla twojej waskiej wiedzy:
1.pan o ktorym wspominasz dalej z nami chetnie wspolpracuje
2.w chelmie z tamtejszymi firmami realizujemy wspolne inwestycje
3. nie prowadzona jest zadna sprawa prokuratorska- brak powodu!
4. nie jest prowadzona zadna sprawa gospodarcza w warszawie
5. firma wspolpracuje z wieloma podmiotami dlugi czas i nie maja zastrzezen
wszystko mozna sprawdzic!
jezeli jestes taki pokrzywdzony i rzucasz bezpodstawne oszczerstwa to miej odwage sie podpisac. bo anonimowo kazdy jest odwazny.
niedlugo zas poznamy twoje dane i z pewnoscia nie pozostawimy tego bez echa.na drugi raz 10 razy zastanowisz sie zanim napiszesz takie oszczerstwa
pozdrawiam. zarzad
Były Pracownik 2013-07-16 10:54:21
Omijajcie te Firmę szerokim Łukiem Co prawda wypłata u mnie była prawie na czas drobne spóźnienia 3do10 dni ale pan PREZES [usunięte przez moderatora]. Uważa się za wielkiego prezesa a w jest zwykłym pajacem Który nie szanuje pracowników i myśli tyko o sobie Jeżeli chodzi o wypłaty do 2000zł nie ma większych problemów ale już większe wypłaty to jest dawanie zaliczek po 1500 i tak co dwa trzy tygodnie

Omijajcie tego OSZUSTA SZEROKIM ŁUKIEM
Laik 2013-11-16 17:11:56
No i jak na dzien dzisiejszy wyglada sytuacja z praca w MB? Jest szansa sie załapac? szef złagodniał, nie robi problemów, by np. wziąć na żądanie?
Bęc 2014-09-06 09:16:31
Działalność MB niby cały czas funkcjonuje, ale zastanawiam się czy w ogóle jest sens podejmowania tematu współpracy z MB. Nikt tutaj od zeszłego roku się nie wypowiadał, co pozwala myśleć tylko o jednym - nic się nie specjalnie zmieniło. Chociaż nie chciałbym być złym prorokiem, a raczej zaskoczyć się pozytywnie.
hop bęc 2014-09-24 14:02:06
Prezes zmienił front, firmę i wspólnika. Czy awansował - faktem jest że od wspólnika może dużo się nauczyć uwzględniając jego wiek i dorobek. Boże chroń od takich ludzi
zastanawiam-się 2014-09-24 17:18:11
A może by ktoś napisał w jakim sektorze pracował i na czym konkretnie polegał problem? Mam nawiązać współpracę z tą firmą i póki co rozmowy są normalne. Wprawdzie jeszcze mi nie przedstawiono żadnych umów dlatego jestem spokojny.
Oszukany 2014-09-26 14:37:08
Problem polegał na wypłacalności, prezes bardzo dobre wrażenie robi jeśli jednak chodzi o płacenie za FV to opóźnienia kilku tygodniowe jak i nie miesięczne. W większości wypadków kończyło się na firmach windykacyjnych i komorniku. Jak stać cię na to i masz nerwy do tego by upominać się o swoje to podejmij współprace. Ja uważam że tacy ludzie się nie zmieniają, jak oszukują tak będą oszukiwać. Nie zdziwiłbym się jakby założył kolejną firmę która oszukuje ludzi.
1
janusz 2015-01-31 17:18:03
to może ktoś mógłby jakoś nawet w skrócie powiedzieć coś o specyfice firmy co? czego oczekują od pracownika i ogólnie jak wygląda praca w MB? czytałem rożne rzeczy już o nich dlatego przed podjęciem decyzji czy chce u nich pracowować czy nie, zależy mi na zweryfikowaniiu wszelkich informacji ,z góey wielkie dzięki wam
Wieczko 2016-05-13 11:15:51
Bardzo fajna praca, bardzo spoko ludzie i atmosfera
Zostaw swoją opinię o MB sp.z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MB sp.z o.o.