Niestety u konkurencji miałem nieporównywalnie niższe pingi, do gier nie polecam.
Co jakiś czas brak kanałów TV przez parę godzin a pieniądze te same trzeba płacić
Ktoś mi opowie, czy w firmie trwają jakieś rekrutacje? W internecie nic nie znalazłam. Zastanawiam się, jakie są wymagania co do kandydatów. Trzeba mieć doświadczenie lub wykształcenie kierunkowe, czy da się wszystkiego nauczyć podczas szkolenia wstępnego?
Z uslug "Elposu" korzystamy od wielu lat. Firma ma bogatą ofertę programów telewizyjnych. Bardzo miła obsługa przy dokonywaniu opłat abonamentowych.Polecamy "ELPOS". Teodora i Maciej Wierzbięta

Ile zarabia tu elektryk?
Robota bardzo spoko, wynagrodzenie zadowalające i bez większych problemów przebiegła nasza współpraca:)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Elpos Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Elektroniczno-Mechaniczne? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.
Nowych informacji brak, ale pracownicy nadal są zatrudniani. Może ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoimi wrażeniami odnośnie aktualnych warunków pracy?
Internet z pewnością godny polecenia. Nie wiem dlaczego dopiero kilka miesięcy temu do nich przeszłam. Umowa do 50 Mb i naprawdę mam 50, a nie jak wcześniej umowa do 20 Mb a mam 8-10. Daję 5 !!!!!!!! Telewizji nie oglądam.
Sądzisz, że masz wiedzę o firmie Elpos Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Elektroniczno-Mechaniczne które może zaskoczyć internautów? Podziel się nią z innymi na naszym forum.
Mam internet 100 mega,korzystamy z synem (oczywiście ciągle gra w gierki) w jednym czasie i nie narzekamy na zacinanie się czy słabą prędkość...Z telewizji mam największy pakiet i naprawdę jest co oglądać...Wybieram się po promocję (dostałam ulotkę z bardzo ciekawą ofertą więc trzeba skorzystać)!