brak logo

prefamax

Warszawa

Opinie o prefamax

Andrzej 2015-07-11 10:04:05
Hej pajacu , nie podniecaj się za bardzo swoją rolą- to nie ty trzymasz w firmie , tylko ciebie trzymają w firmie mając więcej szkody niż pożytku
1
Jacek 2015-07-28 20:32:44
Andrzej czy mozesz napisac o jakiej firmie z bielska mowisz? Moze byc na jacek175@tlen.pl
Leszczyna 2015-08-01 15:50:39
Tak czytam sobie te piękne opinie o prefaprzekręcie i nie wierzę.Normalnie krwawią mi oczy.Otóż 1.Brak jakichkolwiek diet dla pracowników oddelegowanych z Polski. 2."Wulec" a w nim internet i tv wg pana"słoika" R.-czyste mrzonki. 3.Kasa-po obliczeniu wszystkich przepracowanych godzin ok.7,30e/h. 4.Miesięcznie zajumane co najmniej 3 dniówki. 5.Posiłki? Jest jeden i to regeneracyjny ,co te buraki "kerowniki" nazywają obiadem.
Jeśli ktoś z Segenthal czyta te moje wypociny to szybciutko skojarzy i niestety przyzna mi rację.zapomniałbym o nadgodzinach,oczywiście zero dodatków.Jeden wniosek-prefaprzekręt nie potrzebuje fachowców.Przecież operatorów maszyn zbrojarskich można z przystanków pozbierać.Nie wierzcie "słoikowi" z warszafki-R.Niestety,moi przodkowie nie zbierali bawełny i nie da się ze mnie zrobić niewolnika.pozdro dla chłopaków z 2 i 3 :-)
Little John 2015-08-04 10:56:05
Leszczyna dobrze napisał, ja tylko dodam, że godziny, które oddawane są firmie przejmuje tylko i wyłącznie kierownictwo na swoje premie i inne dodatki( żaden rozwój firmy) - nie są uwzględnione w umowie - już byłem u adwokata i będę ubiegał się o zwrot z procentami. Ponadto ludzie tam pracujący jako brygadziści i kierownictwo zostali z całą pewnością wyrwani z pola buraków. W pozwie o odszkodowanie warto dołączyć również straty moralne i zniesławienia. Nie dajcie nabić się w butelkę i omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
1
papiez 2015-08-13 22:58:48
No i widzisz taka jest różnica że mnie czymaja a ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kto ma lepiejpajacu
1
Little John 2015-08-23 17:13:20
Odpowiem za"Andrzeja": różnica między wami jest taka, że ty jesteś konfidentem i analfabetą - dlatego ciebie "czymają", a co do tego kto ma lepiej, pozostawię bez komentarza.
1
PRACOWNIK(były) 2015-09-17 17:22:06
Napisała Pani tą opinię przed wyjściem z biura w Warszawie czy przed wejściem.
Jeżeli stara się Pani o pracę w Prefamax-sie to nie oczekuję wielkiej inteligencji - poziom całej kadry. Dlatego tez wyprowadzę Panią z błędu. Ta firma nie działa na rynku niemieckim ze swoimi prefabrykatami. Pracownicy zatrudnieni w tej firmie wykonują między innymi prefabrykaty w niemieckich fabrykach na zasadzie ZEITSABEITSFIRMA. Takie są też zarobki - jak dla zeitsarbeitera, czyli marne. Ponadto masowe obcinanie godzin. No tak ale o to nie musi Pani sie martwić - bo te godziny teraz będzie Pani obcinać.
1
Ludwik 2015-09-19 15:32:45
Xena rob co chcesz i pocaluj mnie w "l"upe - zgadzam sie z bylym pracownikem.A swoja droga- aniol , papiez , co to za ludzie? Czy moze ktos mnie uswiadomic. Chyba sie domyslam. To ten pseudo-brygadzista z trojki? Pracowalem pol roku w tej firmie. Jesli tak to dokladny obraz tej firmy , nic dodac , nic ujac.
Karol 2015-09-24 12:18:40
To ciec z hotelu .
Karol 2015-11-02 09:31:16
Jeżeli słyszałeś niewiele negatywnych opinii na temat tej firmy, to znaczy, że nie pracowałeś w tej firmie lub jesteś zwykłym oszustem z biura, starającym się fałszować prawdę i wprowadzać w błąd uczciwych pracowników szukających pracy. Ta firma to szambo.
Karol 2015-11-15 15:11:17
Po pierwsze "Simen" i "Aldek" to ta sama osoba pisząca z biura - miejcie tego świadomość czytając opinie na temat tej firmy.
Ustosunkowując się do atmosfery jaka jest w pracy to jeden drugiego najchętniej utopiłby w łyżce wody. Przyczyny tego są różne ale najczęściej chodzi o przedterminowe zsyłanie do domu z powodu braku pracy, przysłowiowe euro lub chore ambicje,kompleksy i mentalność słabo wykształconej kadry i ich pomocników w postaci brygadzistów. Pracowałem w Monachium i w Segenthalu. Uwierzcie, że było mi wstyd kiedy brygadzista na hali nr 3 Segenthal krzyczał do młodego współpracownika wyzywając go perfidnie. Kierownik - siwy starzec w okularach stał obok patrząc na wszystko - nie powiedział nawet słowa. Dopiero po interwencji jednego z Niemców wszystko się uspokoiło. Ten sam brygadzista, uczyniony przez kierownictwo cieciem w hotelu pracowniczym, zbluzgał starszego człowieka przy wydawaniu kolacji innego w sobotę wieczorem pobił na korytarzu w obecności innych pracowników. Ciągłe intrygi, brak pewności jutra bardzo negatywnie wpływają na pracowników często wpędzając ich w alkoholizm. To by było na tyle o atmosferze w pracy i po.
A teraz jeszcze o tym panie" Simen z biura" co jest najważniejsze dla pracownika w tej branży. Powiem krótko: stałość pracy - czyli pewność jutra, pieniądze i poczucie przynależności do firmy - tego w Prefamaksie na pewno nie znajdziecie. Szukajcie innych - firm.
Wszystkim szukającym pracy życzę powodzenia.
2
fdsaadf 2015-11-25 19:48:15
Normalnie po przeczytaniu tego zesrac się można że śmiechu brak pewności jutra wpędza ludzi w alkoholizm tak tylko pisze alkoholik bo jakim trzeba być idiota żeby w to wierzyć jakby wszyscy pracujący ludzie mię!i ta!ie podejście do pracy to wszyscy bylibysmy alkocholimami bo w każdej pracy coś się komuś nie podoba a ten co naj mniej robi najwięcej ma do powiedzenia i wkurwia mnie taka gadka nie chce mi się pracować to zmieniam prace i szukam lepszej proste a nigdzie nie ma kokosowej każdy jest odpowiedzialny za swoje wyznaczone zadanie tylko że jedni to rozumieją i przestrzegają zasad a inni są na tyle głupi że i łopatą im nie nalozy rozumu a żeby znać się na robocie to nie koniecznie musi być magister na papierze a wystarczy rozum ale najlepiej jest osadzać kogoś jak się jest nieudacznikiem i tyle w temacie
000000000 2015-12-02 22:05:38
Firma wmjare ok dają zarobić tylko najgorsze w tej firmie jest goryl tak zwany SZajba myśli ze jest naj a tak naprawde nic nie potrafi chodzi i kuci ludz i nażeka na kierownika a jak by mugl to wzioł by mu do buzi fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało
ziommmm 2015-12-03 17:37:08
sama nominacja synów kierownika na kierownika hali i prowadzącego daje obraz całej firmy
kto mądrzejszy to ucieka z firmy a lubiący włazić w tyłek Smoluchom i Szajbie są wniebowzieci bo nikt im pracy nie zabierze
przepracowałem tam ponad rok i powiem wam ze stan psychofizyczny w stanie opłakanym
teraz prowadze mała firme i spokojnie zarobie to co w tej pseudofirmie a zyje sie o wiele lepiej
dr strug dedfv 2015-12-10 13:51:24
O jaki biedy chłopczyk nakrzyczeli na ciebie o jaka szkoda co mamusi nie bylo w poblizu zeby poglaskala po glowce nie dosyć że sam jestes analfabetą same błędy to jeszcze szukasz winnych tego że nie potrafisz pracować i pewnie cię wystąpili więc żeby być maczo to się zwała na innych niepowodzenia albo jest jeszcze jedną opcja jesteś pedałem bo tylko takie panienki tak narzekają wszyscy piszą negatywne opinię szkoda że nie odeżwia się ci z pozytywnymi opiniamipanowie odwagi
Fredi 2015-12-11 13:41:19
Do Szajby - pozytywnych opinii nie ma, patałachu. Tylko ty i tobie podobni je wstawiacie. Poza tym, synku spójrz na swój styl i błędy - potem komentuj.Jednak czego się spodziewać po cieciu.
1
Jurek 2016-01-08 11:02:38
Chciałbym tylko ci przypomnieć(dekarzyno spod Lublina - "Mordko") , że na tym forum wypowiadamy się na temat pracy. To znaczy, warunków - również psychicznych,ochrony pracownika, płac. Ty natomiast odnosisz sie tylko do komentarza. Napisz coś o pracy i spostrzeżeniach dotyczących tego problemu. Napisz, że jestes ciągnięty przez wujka, który na budowie był nieudacznikiem i wykorzystywał pracowników.A jak już się zesr...łeś, tak jak pisałeś, to mam nadzieję, że wujek pieluchę ci zmienił. Karol świetnie wszystko opisał , lepiej tego nie można było zrobić. dodam jedynie, że wszystko opanowane jest przez klany kierownik, ich synów i sygnowanych przez nich brygadzistów. Prym wiedzie smoluch ze swoją świtą . Dodam również, że wypracowane przez was pieniążki , premie ida właśnie do nich. Dla was sa jedynie ochłapy i masa godzin do wypracowania. Jak macie możliwość bierzcie inną firmę - uczciwą.
2
Leszczyna 2016-01-09 23:22:24
No i to mi się podoba...Chłopcy jadą z Prefazjebami jak z dziką świnią.Normalnie,aż miło czytać.Precz z wyzyskiem przez kartofli zapyziałych.Niech Helmuty z arbeitsamtu zamkną ten burdel a Pajac z warszawy pt.regu....frajer ...gucki niech zabuli za wzystkie nadgodziny i zaległe delegacje.Tępe chu..e musieliby chyba zony arabom sprzedać.hahaha
1
Tomek mordak 2016-01-19 23:39:19
Jurek kimkolwiek jesteś to nie mam zamiaru dowiadywac się od osób trzecich że obrazasz mnie na tej stronie bo nawet jakbym coś napisał to mam odwagę się podpisać wiec pierwsze przemysl nim kogoś posadzisz ocos ,pracował em w sengenthalu 5 lat i uważam że da się przeżyć było czasem ciężko ale gdzie jest teraz łatwo,zjechalem tylko dlatego że chciałem pobyc trochę z żoną i corka ale może kiedyś wrócę ,pozdrowienia dla jozka chińczyka seby pająka dziadka i wielu innych
były pracownik tom 2016-01-20 19:31:58
Firma dno i tona mułu. Omijać szerokim łukiem. Zarobki kiepskie, nie płacą za nadgodziny, brak premii, podwyżek. Kierownictwo- buractwo-klany rodzinne, ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników. Dobrze mają wszelkiej maści kierownicy, brygadziści i oczywiście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Lepsza kasa, częste wyjazdy do domu tylko dla nich.Obiady takie,że świnie chyba jedzą lepiej. Za telewizje muszą płacić tylko niektórzy, w myśl zasady na kogo padnie na tego bęc, niemałe kwoty. A wynagrodzenie nie zawsze jest na czas. Co się dziwić typowo polska, katolicka atmosfera i warunki pracy.Teraz robię u Niemca, w budowlance. 1800 euro, płatne nadgodziny, co trzy tygodnie w domu. Nigdy nie idźcie robić w polskiej firmie za granicą.
1
pracownik 2016-02-04 19:34:55
jest ok polecam wiatraki osteronfeld kwatery spoko zarobki też trzeba z sobą coś reprezentować niema nic zadarmo
pracownik 2016-02-10 15:14:34
syneeek nie trzeba znać języka pracujemy z polakami od kontaktów z niemcami jest kierownik i majster oczywiście dobrze jest znać język duzo to ułatwia w zyciu poza pracą ale i bez tego jest ok a co do kwater są bezpłatne co daje duży plus
PRACOWNIK 1 2016-02-11 14:44:06
Firma dno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] złodzieja pogania.W Aachen 12-14h roboty 8 pisane.W Hamminkeln podobnie, na betonach 8 pracy pisane 4. Jako zbrojarze minimum godzina dla firmy bywa że dwie. w Liebenau co miesiąc po 40h w plecy bywa i więcej a na betonach robota od 5/6 rano do oporu aż zaleją 8 zapisane.W Sengenthal tylko rodzinka ma dobrze. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA PIĘKNE SŁOWKA.
TRZEBA Z TYM SKOŃCZYĆ. KONIEC ZE ZŁODZIEJSTWEM
3
Złodziej 2016-02-11 15:25:41
Szukaj dobrej firmy PRACOWNIKU 1 i moze cos lepszego znajdziesz. Powodzenia zycze.
Ja pracuje juz 7 lat i nie jest tak zle jak piszesz.
Pracowalem prawie w kazdym zakladzie.
Tyrac trzeba to fakt ale i kasa punktualnie na koncie i wszystko legal to jest wazne. Sprobuj innej firmy tam beda ciebie zlotem obsypywac i wszystko na czas bedzie i zus zaplacony.
Ja juz swoje przerobilem w innych firmach i moge cos na ten temat powiedziec.
POWODZENIA
PRACOWNIK 1 2016-02-12 18:50:05
MASZ RACJE TRZEBA TYRAĆ(ROBOTA DOBRA TYLKO DZIEŃ ZA KROTKI) A ZAPISANE 8 LUB MNIEJ. A CZY WSZYSTKO JEST LEGALNIE TO ZOSTAWIE BEZ KOMENTARZA.POWODZENIA W DALSZEJ PRACY. TYLKO CZEKAĆ JAK CIĘ W DU... WYR....AJĄ. HAHAHA
1
kto...pyta temu odp. 2016-02-26 19:41:48
Karol - 2015-11-15 15:11:17 Pisze samą prawdę normalnie nic dodać niż ująć natomiast fdsaadf - 2015-11-25 19:48:15 sra może ale sam nie wiem czym. Piszcie prawdę po prostu bo po to ten portal służy a nie uskuteczniać tu lizodupstwo itp. Brawa dla Jurek - 2016-01-08 11:02:38 też pisze jak jest. A teraz komentarz ode mnie. Firma kiedyś może i miała dobre imię ale niestety nie dziś. Można było zarobić to że czasem było ciężko to wiadomo ale za to też brało się kasę więc ok. Teraz zakompleksiony cieć szajba rujnuje wszystko co było dobre w tej firmie razem ze starym smoluchem (Co z tym człowiekiem się stało). Jest aż tak głupi że można nim manipulować czy co? Szajba który chodzi po pokojach aby się napić ale nie tylko dlatego że bardzo lubi zapić pysk ale jak baba z targu poplotkować i takimi sposobami wyciągnąć od pracowników wszystko co się da aby mieć co do przekazania. Podpuszcza, intryguje ale żeby nie było tak ładnie że donosi tylko na pracowników wynosi info o panu starszym czyli siwym panu w okularach. I dobrze zawsze tak było i będzie że sprzedawczyk wyniesie wszystko ale w obie strony. Czyli atmosfera w pracy straszna i niech tu nie wyparuje jakaś cip…. jak imbecyl fdsaadf który nie jest w stanie zrozumieć przekazu bo nie chodzi tu o lajtową atmosferę w pracy tylko normalne warunki w pracy a nie jak np. w sybieriacie polskiej bo wszyscy jesteśmy ludźmi takimi samymi. Na tę chwilę „smoluch” docenia poganiacza z alternatywy 4 ale jeszcze nie wie że wszystko do niego wróci co najlepsze niedługo. Firma na tym traci i za nic jej nie polecę. Dziś smoluchy utworzyli prywatny folwark a że mają szajbe poganiacza ciecia to i w nosie wszystko. Liczy się własny rodzinny interes a reszta co tam Zasze się znajdzie nowy który niech wpadnie i na dwa trzy miesiące to przecież zawsze z godzin rodzinka się posili. Więc mają w d… jak kasa do rodzinnej skarbony leci. Firma spadła na psy no ale każdy musi sam zaryzykować. Zawsze jednak mnie dziwi jak na wyjeździe tu na werku Niemiec może człowieka traktować jak człowieka a Polak który w kościele w I rzędzie co niedziela jak smoluchy siedzi i szajba z Papieżem na ścianie tak skubią i traktują ludzi. No może skubie kadra „wyższa” czyli dziadek i dzieci a cieciu pogania jak wynajęty poganiacz. No ale może to kompleks i strach powrotu do Rozkopaczewa bo tak w „śiwecie” zawsze można poskakać …………. wtajemniczeni wiedzą gdzie……… .no i sam cieciu też. Nie chcę się odwoływać do polityki ale coś mi to przypomina…… te rządy przy tym kościół i liczenie się z ludźmi w takim stopniu
xxx 2016-02-26 22:18:31
Witam. Pracowalem w Sengenthalu 2 lata i pracujesz od 10 godzin do 12 godzine zabieraja na przerwe i godzine dla firmy. Praca jak w kazdej polskiej firmie jak jestes potrzebny gdy jest duzo pracy to jest ok a jak jest mniej albo sie nie spodobasz to jestes odpalony. Jeden wali z dupy drugiego zeby zablysnac a najbardziej emeryci ktorzy nie maja juz przyszlosci. To prawda ze sa klany rodzinne i trzeba na wszystkich uwazac. Kierownictwo to buractwo ktore trzyma sie rekoma i nogami jak pracujesz i nic od kierownika nie potzrebujesz to jest ok a jak pojdziesz z problemem albo zachorujesz to jest wielki problem i nie ma kto jechac z toba do lekarza i najlepiej zebys pojechal z choroba do Polski. Placa rewelacji nie ma podobnie jak w innych polskich firmach platne do okolo 2 tygodni opoznienia.
3
kol anonim 2016-03-07 13:11:03
a co będzie jak kierownik rozwali busa firmowego po pijaku?
1
awwwww 2016-03-17 10:25:20
Nic nawet zabrali mu prawko ,teraz wożą jego prywatnym autem na D....
1
yyyy 2016-03-23 18:40:32
jureczek co ty chrzanisz to że nie ma ofert to dzwonią bezpośrednio do ludzi którzy są na kadencji lub są przerzucenia między budowami więc użyj mózgu.
Pracownik 2016-04-24 18:32:38
Rotacja jest i to bardzo duża. Ludzie odchodzą bo im za dużo godzin odpisują (pracujesz 10 płacą za 8). Ogłoszenia wychodzą z lugry gdzie zajmują się budowami a prefamax to prefabrykacja i nie polecam. Prefamax powstał tylko dla tego żeby uniknąć odprowadzenia składek do soka bau. Prefa- prefabrykacja, max- maksymalny wyzysk.
2
pracownik 2016-05-12 21:01:27
Witam..Mam pytanie do pracownikow z Hamminkeln..Fa.Max Boegel-czy nadal Lugra jest tam na kontrakcie?Na jakim dziale?Mam oferte do pracy na hali-sciany-czy firma jest uczciwa
były 2016-05-13 00:11:22
Z uczciwością to ta firma nie ma nic wspólnego. Możesz jechać do Jasiny i się przekonać na własnej skórze.
Łysy 2016-05-22 13:24:35
Witam. Zakład Pod Kiel jest ok. 3 kierownicy pomagają( załatwią urlop do lekarza zawiozą). Troche mają pecha bo ciągle coś psują Niemcy. Kwatery ok, dojazd do pracy może być(busami). Kasa -jak coś prezentujesz i nie ściemniasz to dadzą.
klaus 2016-05-31 18:29:06
Witam a jak jest panowie w kleve.
mały 2016-06-24 15:59:33
Totalny obóz pracy w Niemczech, praca po kilkanaście godzin dziennie a i tak im zawsze za mało. Jedno wielkie oszustwo na godzinach. Warunki też słabe bez telewizji i internetu na strasznym odludziu, gdzie nie ma nawet sklepu.
1
Wojtek 2016-06-28 08:48:46
Czy może ktoś powiedzieć mi jakie warunki są w Segenthal. Czy nadal rządzi prymitywny Smoluch i czy nadal zwalniają ludzi pracowitych, uczciwych , chcących się rozwijać ale mających inne zdanie? Czy nadal pracuje obleśny cieć łamiący wszelkie zasady koleżeństwa? Przez tych ludzi zwolniłem się. Pierwszy raz spotkałem się z firmą, która w ten sposób traktuje pracowników. Wykorzystuje fizycznie i psychicznie, łamie wszelkie zasady kodeksu pracy i społeczne. Pytam się, ponieważ mój znajomy szuka pracy w Niemczech i nie wiem co jemu doradzić. Kto został tam ze starych pracowników, jakie jest kierownictwo, rzeczywiste płace.
1
Jan-Werk 2016-07-24 23:43:24
Zainteresowanych praca na prefabrykacji zapraszam do skladania CV(prefabrykacja- betonowa@o2.pl)
Szczegoly dla zainteresowanych ktorzy napisza na maila
xxx 2016-07-24 23:51:08
7,30 netto to zapewne brutto ok 12,50 a moze i wiecej..do tego mieszkanie i dupsko dowiezione do pracy.Poza tym chyba nie pracujesz w delegacji tylko jestes oddelegowany-dieta nie przysluguje z tego co ja sie orientuje
Na dzien dzisiejszy to sie wogole dziwie ze zatrudniaja i przywoza Was z Polski,taniej by wyszlo zatrudnic miejscowych i mniej problemow i nie tak pyskaci i wcale nie gorsi fachowcy
młody 2016-07-31 22:17:07
Coś ci się w główce pomieszało. Miejscowy nie będzie pracował za 12,50. Ta praca , którą wykonują chłopaki na betonach i specjaliści zbrojarze wyceniona jest na około 20 euro na godzinę . Tyle bierze za was firma Prefamax od Niemców , płacąc wam połowę. Dodatkowo macie zapewnione poniżanie przez kierownictwo i ciecia będącego na ich usługach.
1
xxx 2016-08-01 00:06:44
...a i pracuja za 10 brutto miejscowi bys sie zdziwil,a fakt praca jest wyliczana na okolo 20 to wlasnie jest jeszcze mniej niz ten miejscowy co dostanie 10-12 brutto.To dlatego przede wszystkim polskie-wegierskie czy slowackie firmy sa brane pod uwage przy zatrudnieniu,bo nadal sa z ta cena jeszcze konkurencyjne.
A jesli chodzi o "specjalizacje"przy zbrojeniu to pozostawie bez komentarza,sami wiecie jacy ludzie przyjezdzaja
Andrzej 2016-08-04 11:20:32
Parę lat temu firma dobra, teraz wizerunek firmy został zniszczony przez "Smolucha, Zawadę i ciecia". Pracowałem w tej firmie więc mam prawo do wypowiedzi. Prawdziwych specjalistów odsyłam do innych firm , potrafiących docenić umiejętności i pracowitość. Ta firma zasługuje na 1 w skali 1 do dziesięciu , gdzie 1 jest poniżej krytyki. Pierwszy raz spotkałem się z tym, że ludzi pracujących na wasze utrzymanie traktujecie jak wrogów - panowie kierownicy i dyrektorzy. Warto też wspomnieć o obcinanych godzinach i głodowych stawkach.
1
Jurek 2016-09-05 13:01:45
Firma krzak, oszuści ,do zamkniecia.
1
jeszcze pracujący 2016-09-18 10:50:19
To prawda firma bez perspektyw i ludzie w niej pracujący nie maja perspektyw.
As 2016-10-05 19:15:48
Brawo Wojtek święte slowa
1
ef 2016-10-05 19:51:44
@but to wszystko przecież zależy od stanowiska tak na prawde na jakim będziesz pracowal warto o to tez zapytać podczas rozmowy kwalifikacyjnjej jednak
prawda 2016-11-09 19:34:53
Spawacze, zbrojarze! Nie wierzcie w to co mówią w Warszawie w biurze podczas "rozmowy kwalifikacyjnej"...
1. Pokoje minimum 2-osobowe, tv czy internet jedynie prywatne (jak Ci się poszczęści to trafisz do pokoju z kimś kto posiada dekoder i tv),
2. Warunki na "hotelach" co najmniej słabe (nie raz brak ciepłej wody, wadliwy sprzęt AGD)
3. Praca po 10h, zapisane 8 (godzina na przerwy, godzina dla firmy).
4. Pracownicy podpisują co miesiąc pobór 3 posiłków dziennie a otrzymują 1...
5. Wypłata raz ok 15 dnia miesiąca (jak się poszczęści) a raz po 20...
Nie raz słychać od "nowych" co obiecuje pan (celowo z małej litery) G....ki, więc zdecydowałem się wyjaśnić niektóre sprawy... Pozdr
1
@ursus 2016-11-30 17:12:22
piszesz tak bo jestes takim samym pajacem analfabetom
1
x111 2016-11-30 20:42:59
a zakładasz sprawe w sadzie firmie ??? podobno juz maja zalozona sprawe przez pracownikowo o niewyplacone godziny
x111 2016-11-30 20:47:22
podobno firma PREFAMAX ma juz założona sprawe przez pracownikow o niewyplacone godziny i nadgodziny ..
Zostaw swoją opinię o prefamax - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie prefamax