brak logo

Pazdro - Trans

Orłów

Opinie o Pazdro - Trans

hiszpan 2014-12-19 18:07
miałem byc zatrudniny na specjalnych warunkach zostałem polecony przez rodzine pracuje pare miesiecy z kazdym miesiacem moja wypłata maleje w tym miesiacu otrzymałem na wypłate 200 złotych bo w tej firmie szef obciaza za wszystko nie polecam nikomu
1
hiszpan 2015-01-09 18:53
Ta opinia na temat firmy - Pazdro-Trans mieszczacą sie w Orłowie NIE JEST MOJEGO AUTORSTWA.Odcinam sie od tej opini i chcialbym wiedziec kto mi zrobił taki brzydki kawał?????? Hiszpan!
1
Bodzio 2015-02-01 10:29
Firma rzetelna właściciel spoko gość jak masz jakiś problem walisz do niego i zawsze pomorze a przede wszystkim jest wypłacalny a jak wiadomo większość firm na podkarpaciu ma z tym problem
1
adam1975 2015-03-28 03:10
kto napisał ostatnią opinię
1
sycu 2015-04-07 13:51
(usunięte przez administratora)gosc wali w cula po całosci wysi mi pieniadze juz 2 miesiac i non stop sciema ze konto zaklokowane i to i tamto nie polecam dziada
1
andriu 2015-04-07 13:55
Zgadzam sie z tymi opiniami wielkie dziadostwo samochody (usunięte przez administratora)na paliwo nie ma pieniedzy tylko tankowanie to po 30 litrów to po 50 smiech na sali Pan Dariusz nie ma pojecia o prowadzeniu firmy transportowej a skoro nie ma na wypłaty i paliwo t po co wysyłac kierowce w trase padaka
1
kiki 2015-04-07 14:02
ja również miałem okazje pracowac w tej niby firmie transportowej i powiem wprost bo szkoda sie rozpisywac dziadostwo jesli ktos chce sie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pojeździć złomem i później prosić sie o swoje pieniądze to ta firma jest jak najbardziej dla ciebie DZIADOSTWO I PRZESTRZEGAM PRZED TA FIRMA
Maniek 2015-04-26 15:43
Jak sie komus niechce pracowac to jazda firma bedzie niedpowiednia.ja pracuje w tej firmie prawie 5 lat.i jestem zadowolony.a jak kierowcy niechce sie nawet zarowki w lampie wymienic,tylko na bazie Szef musi za niego wymienic,to pozostawiam fakt bez komentarza.brak dzis kierowcow z pasja.dajcie Panowie cos od siebie a potem stawiajcie wymogi.
1
Bodzio 2015-05-07 12:41
Co ty gadasz jakie żarówki szef wymienia jak jemu się jej nawet kupic nie chce a co dopiero wymieniać dziadostwo i tyle > a gdzie tu mowa o pasi jak wystarczy miesiąc zleci i trzeba sie o swoje prosić
Maniek 2015-12-15 06:25
Niewiem jaki sens miała Twoja opinia i na czym opierasz Swoją ocenę. ?skoro od ponad roku niezatrudniani są nowi kierowcy,nierozumiem Twojego komentarza.
bejbe 2016-05-14 13:15
a jakie stanowisko starałeś się przyjacielu aplikować? czy takie wymagane doświadczenie przypadkiem jest potrzebne również na posadę kierowcy C+E? nap[isz
Piotr 2017-04-27 18:13
Przestrzegam chcących być zatrudnionym w tej niby firmie.katastrofa.jazda na resztkach paliwa i bardzo zły stan technicznych pojazdow. Które nie powinny być dopuszczone do ruchu.Wspomnieć o niskich zarobkach jak jazda na zagraniczne trasy i potem trzeba upominać się o zaległe pieniądze.Niepolecane Nikomu.jest dużo firm.tylko nie ta.
Piotr 2017-04-27 18:15
Przestrzegam chcących być zatrudnionym w tej niby firmie.katastrofa.jazda na resztkach paliwa i bardzo zły stan technicznych pojazdow. Które nie powinny być dopuszczone do ruchu.Wspomnieć o niskich zarobkach jak jazda na zagraniczne trasy i potem trzeba upominać się o zaległe pieniądze.Niepolecane Nikomu.jest dużo firm.tylko nie ta.
Jerzy. 2017-04-27 22:40
Masz rację. Szef jest niewypłacalny. Brak pieniędzy na paliwo remonty.a co do wypłaty za pracę to na raty i trzeba prosic.a zaległości z miesiąca na miesiąc wciąż rosną.moja ocena tej firmy to jedna katastrofa i porażka.tez nie polecam.
Sąsiad 2017-05-05 21:02
Witam sąsiada.co się stało.juz najlepsi Pana kierowcy odeszli?takich miał Pan kierowców,i tyle zestawow.No ale nie ma się czemu dziwić.skoro Pan nie potrafi zapłacić wynagrodzenie za pracę należna.niezastanawial się Pan co myślą sąsiedzi o Panu.czy inni mieszkańcy nawet widząc Pana w niedzielę w Kościele a wiedząc że nie płaci Pan swoim kierowcom.?Brak słów.miał Pan potencjał,a zniszczył Pan wszystko.nawet firmę na którą Wszyscy pracowali.co na to Rodzina.a Dzieci? Widząc Kogoś Kto tylko widzi swoje potrzeby a nie płacąc za pracę?Wstydzimy się za Pana.
Maniek 2017-05-06 18:49
Pracowałem w tej firmie ponad 6 lat.na koniec jak doszło do wypłaty zaległej kwoty ponad 8 tysięcy,to uznałem że czas odejść bo szef i tak nie ma i NIE CHCE wypłacić tej kwoty.na dzień dzisiejszy nie otrzymałem ani złotówki,PIT ani świadectwa pracy,co więcej,naubliżał mi,zablokował dostęp tel do siebie,chyba uznając to rozwiązanie za lepsze,Panie Pazdro.blokada połączeń telefonicznych to żadne rozwiązanie w tym przypadku,ile jeszcze osób z Kubą naciągniecie,brak Wam honoru.moja ocena dla Was to Bardzo negatywna,to jest zwykłe oszóstwo.pieniądze za moją wykonaną prace odebrał Pan po trzech dniach od wykonania zlecenia przezemnie,i wysłania dokumentów .niestety zabawił sie Pan za moją kasę.kierowcy,strzeżcie sie...
Dziad-Trans 2017-05-08 23:49
Pracowałem w tej pseudo firmie 3 miesiące pierwszy wypłat ok następne w ratach tankowanie paliwa po 50 liter do samochodu ciężarowego śmiech auta totalna padaka brak hamulców na naczepie dziwne ze jeszcze te samochody jezdza nie polecam tego pracodawcy tak jak w powyższych komentarzach
Mariusz 2017-06-24 00:43
Panie.... Pazdro.niewyplacił mi pan moich należności.pozatym Pana syn jeździ bez wymaganych... dokumentów.niemowiac że zatrudniony w innej firmie.uszóstwo za oszóstwem...
Mariusz 2017-06-24 00:44
Panie.... Pazdro.niewyplacił mi pan moich należności.pozatym Pana syn jeździ bez wymaganych... dokumentów.niemowiac że zatrudniony w innej firmie.uszóstwo za oszóstwem...
1
Driver 2017-07-23 22:28
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami i dziwi mnie to że maniek tak długo nie potrafił załapać gdzie pracuje tyle lat
Maniek 2017-07-25 16:55
Mialem nadzieję że mi wypłaci moje pieniądze.niestety.jest to człowiek ktory widzi tylko swoje potrzeby.bo gdy mial pieniądze to zamiast częściowo splacac swoje zadłużenie to kupowal wiele innych rzeczy dla siebie.przewalil moje zarobione pieniądze.probowalem wielokrotnie pojsc na ugodę.niestety.bezskutecznie.wolal zablokowac telefon.
Zostaw swoją opinię o Pazdro - Trans - Orłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pazdro - Trans