brak logo

Pazdro - Trans

Orłów

Opinie o Pazdro - Trans

hiszpan 2014-12-19 18:07:14
miałem byc zatrudniny na specjalnych warunkach zostałem polecony przez rodzine pracuje pare miesiecy z kazdym miesiacem moja wypłata maleje w tym miesiacu otrzymałem na wypłate 200 złotych bo w tej firmie szef obciaza za wszystko nie polecam nikomu
1
hiszpan 2015-01-09 18:53:34
Ta opinia na temat firmy - Pazdro-Trans mieszczacą sie w Orłowie NIE JEST MOJEGO AUTORSTWA.Odcinam sie od tej opini i chcialbym wiedziec kto mi zrobił taki brzydki kawał?????? Hiszpan!
1
Bodzio 2015-02-01 10:29:38
Firma rzetelna właściciel spoko gość jak masz jakiś problem walisz do niego i zawsze pomorze a przede wszystkim jest wypłacalny a jak wiadomo większość firm na podkarpaciu ma z tym problem
1
adam1975 2015-03-28 03:10:25
kto napisał ostatnią opinię
1
sycu 2015-04-07 13:51:06
(usunięte przez administratora)gosc wali w cula po całosci wysi mi pieniadze juz 2 miesiac i non stop sciema ze konto zaklokowane i to i tamto nie polecam dziada
1
andriu 2015-04-07 13:55:49
Zgadzam sie z tymi opiniami wielkie dziadostwo samochody (usunięte przez administratora)na paliwo nie ma pieniedzy tylko tankowanie to po 30 litrów to po 50 smiech na sali Pan Dariusz nie ma pojecia o prowadzeniu firmy transportowej a skoro nie ma na wypłaty i paliwo t po co wysyłac kierowce w trase padaka
1
kiki 2015-04-07 14:02:14
ja również miałem okazje pracowac w tej niby firmie transportowej i powiem wprost bo szkoda sie rozpisywac dziadostwo jesli ktos chce sie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pojeździć złomem i później prosić sie o swoje pieniądze to ta firma jest jak najbardziej dla ciebie DZIADOSTWO I PRZESTRZEGAM PRZED TA FIRMA
Maniek 2015-04-26 15:43:49
Jak sie komus niechce pracowac to jazda firma bedzie niedpowiednia.ja pracuje w tej firmie prawie 5 lat.i jestem zadowolony.a jak kierowcy niechce sie nawet zarowki w lampie wymienic,tylko na bazie Szef musi za niego wymienic,to pozostawiam fakt bez komentarza.brak dzis kierowcow z pasja.dajcie Panowie cos od siebie a potem stawiajcie wymogi.
Bodzio 2015-05-07 12:41:11
Co ty gadasz jakie żarówki szef wymienia jak jemu się jej nawet kupic nie chce a co dopiero wymieniać dziadostwo i tyle > a gdzie tu mowa o pasi jak wystarczy miesiąc zleci i trzeba sie o swoje prosić
Maniek 2015-12-15 06:25:41
Niewiem jaki sens miała Twoja opinia i na czym opierasz Swoją ocenę. ?skoro od ponad roku niezatrudniani są nowi kierowcy,nierozumiem Twojego komentarza.
bejbe 2016-05-14 13:15:10
a jakie stanowisko starałeś się przyjacielu aplikować? czy takie wymagane doświadczenie przypadkiem jest potrzebne również na posadę kierowcy C+E? nap[isz
Zostaw swoją opinię o Pazdro - Trans - Orłów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pazdro - Trans