brak logo

Cukiernia Adam Adamek

Kraków

Opinie o Cukiernia Adam Adamek

anonim 2009-11-30 22:25:57
Praca nie jest ciężka, ale ludzie beznadziejni. Odradzam, bo nie ma nic gorszego, niż praca w takiej atmosferze.
4
były pracownik 2010-07-26 10:24:03
A ja też tam pracowałam i jestem bardzo zadowolona. Praca przyjemna, ludzie też w porządku, stawka odpowiednia i zawsze wypłata na czas. Wszystkim bardzo polecam
1
prada 2010-12-14 12:06:39
Ja też nie rozumie( usunięte przez administratora )wypowiedzi pewnie została zwolniona, dlatego tak pisze, ja pracuje już pare dobrych lat i tak dobrego pracodawcy nie miałem w żadnym zakładzie.Kadra kierownictwa też jest ok . POLECAM
1
kjhhh 2011-01-14 08:01:35
a ja tam pracuje juz dziesiec lat i moj szef jest najlepszy na swiecie kierowniczka jest super droga pani jezeli pani przyszla na kawe i papieroska a nie do uczciwej pracy to nie narzekaj pani tylko wez swa tlusta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty albo nic nie rob zeby ci rosla wiecej
1
kierat 2011-01-19 20:58:42
to co pisza te kobiety chwalace pracownie cukiernicza to istna bzdura.bo zeczywistosc wychodzi najaw ludzie tego niewyczymuja a te panie co chwala to pupile szefa (usunięte przez moderatora) naprawde niepolecam tej cukierni nikomu moze bylo by inaczej zeczywiscie jak by szef przejzal na oczy i odsuna rodzinke od cukierni jedynie opinia szefa jest ok on morze by ludzi inaczej docenial gdyby niemacillo kierownictwo przez kture jest chaos i zamieszanie ja tam zarabialam tylko ledwie na oplaty a tyralam po 10 godzin
3
idioci 2011-01-27 14:09:51
(usunięte przez moderatora).dorabiaja sie na ludzkiej krzywdzie z kazdego sie smieja i nikt niejest dzieckiem niedugo z pracowni powstanie dom warjatow szefie wiecej uczniow starszych kobiet i idiotow (usunięte przez moderatora)
1
anonim 2011-02-03 06:43:05
tak jak myslalem twój iloraz inteligencji jest katastrofalnie niski czyli diagnoza byla trafna wysokie loty bez spadochronu.
Niema i nie będzie sprzątaczki z EUROPEJSKIEGO bo powiedziala ze za bardzo jej wyroby Adamka smakują i bardzo by przybrala na wadze gdyby sie zgodzila. Także przykro mi, moze w przyszlum roku SOBIESKI ?
pfk 2011-02-04 15:54:58
A ja osobiście jestem bardzo zadowolona z tej pracy. Jestem tam juz pare lat i naprawde niewiem skąd te złośliwe komentarze. P.Jadwiga wcale nie jest taka straszna jak opowiadacie każdy ma czasem gorszy dzień a pozatym jest kierowniczką musi brać odpowiedzialność za to co się robi w nocy więc ma prawo powiedziec komuś ze coś źle zrobił.Co do pana (usunięte przez moderatora) jest bardzo dobrym kierownikiem napewno bardzo pomysłowym i wyrozumiałym.Praca jak każda inna nigdzie Cię nie posadzą, mało zarabiają Ci którzy na taką właśnie stawkę zasługują (choć oczywiście mogła by być większa Drogi panie Szefie ) Szef jest czlowiekiem bardzo dobrym każdemu życze takiego pracodawcy.
2
molder 2011-02-16 21:53:35
nie będę się rozpisywał kto co robi ,kto jest kim, bo przyszłego pracownika tej firmy będą obchodziły zarobki a nie kto komu (usunięte przez moderatora) ,a więc panie sprzątające nie liczcie na cuda "5 zł"(nie za sprzątanie ale za (usunięte przez moderatora)) panie pakujące '' 6zł'' ,cukiernik z wieloletnim doświadczeniem i zdolnościami nie ma co liczyć na więcej niż ''10zł ''czas pracy min 230 godz w miesiącu ''chętnych zapraszamy ''w cukierni jest około 15 kamer i wkrótce będzie jeszcze więcej
1
alexsis55 2011-02-20 21:09:15
Nareszcie ktoś się wypowiedział o dniówce, ale i tak nie pochwalam tego bo nikt nie jest ideałem, jeśli anonimie 12 piszesz takie teksty to miej cywilną odwagę i napisz kim jesteś. Co o szefie to prawda jest o.k.
anonim 12 2011-02-21 19:16:43
No niezła się burza rozpętała po moim tekście, kilka z tych osób nawet się przejeło i dało im to do myślenia, dzięki że przytarłyście nosa tej przemądrzałej studence za pieca.......koniec.
1
mi 2011-11-18 17:39:51
Człowieku za nadgodziny należy się zapłata. Nie można ludzi tak wykorzystywać i chyba o to w tym temacie chodzi. A ty nie zrozumiałaś chyba treści.
1
asia 2013-06-08 16:02:26
ta cukiernia jest świetna
2
Anonim 2013-06-25 05:15:04
Jak ze spóźnieniami w Cukiernia Adam Adamek Kraków?
Cukier 2014-01-09 01:28:11
4 tys brutto plus dodatki za nadgodziny
1
Maria 2014-01-28 09:38:37
Jestem stałą klientką cukierni Adamek. Od kilku lat kupuję u nich torty na wyjątkowe okazje. Ostatnio zrobili dla mnie pyszny tort czekoladowy. Smak pierwsza klasa. Ceny jak zawsze niskie i warto kupować bo są najlepsi
Hania 2014-02-06 09:40:14
Każde uroczystości umila tort z cukierni Antoni Adamek,naprawde ciasta i torty sa wspaniale rozplywaja sie w ustach POlecam
AGA 2014-03-27 08:50:42
często zamawiam od nich ciasta jako, ze nie mam czasu piec w domu.. goście zawsze się nabierają :) prawdziwe domowe ciasto, dobre skłdniki, smakowity wygląð :) polecam serdecznie
j27 2014-04-28 21:02:01
Najgorsze chyba jest to ze nie mają konkurencji w okolicy. Kupuje tam bo nie mam gdzie ale te MATRONY które muszą mnie obsłużyć one są TAKIE biedne bo przecież one miałyby lepsze zajęcie a nie obsługa klienta. Podejmuje tak produkty dobre ale obsługa w CAŁOŚCI do wymiany niemiłe niesympatyczne wręcz niegrzeczne
Nie polecam chyba że nie macie wyboru tak jak ja :-(
Grzegorz 2014-05-16 10:14:51
Zaprosiłem do cukierni Anioni Adamek swoja żonę, gdzie była bardzo zadowolona z przepysznych ciastek, tortu. Moja żona była bardzo zadowolona, korzystne ceny. Polecam
Cedric 2014-05-28 00:58:09
Ja chciałbym pracowac jako ciastkowy, w ogóle cukiernia zatrudnia nowych, czy raczej nic z tego? Pozdrawiam.
Cedric 2014-06-06 22:45:26
Nikt nic nie wie, w ogóle to dziwi mnie opinia cukierni adam adamek na goworku, 2/6 - ‎178 głosów to nie jest dużo, chyba klienci zaniżyli.
Warszawiak 2014-10-15 23:52:29
Solidna firma. Dbają o wizerunek firmy ,kupują profesjonalną odzież dla Piekarzy firmy RATES. Od razu widać ,że fachowcy. Pieką smaczne ciasta. Polecam.
2
Hanka 2014-10-16 00:08:41
Mój brat też bardzo lubi ciasta z Cukierni Adamek. Zawsze jak przyjedzie do Krakowa to kupuje ciasto w tej cukierni, mówi ,że mają pyszne wypieki. A pracownicy tacy czyści i zadbani ,że z przyjemnością się u nich robi zakupy.
udet 2015-01-24 19:57:58
Nie przesadzałbym tak z tym kryzysem, w Polsce był mało co odczuwalny, media tylko go nagłaśniały. Bo powiedzcie, czy w Cukierni Adam Adamek była jakaś faza zwolnień, redukcji etatów, obcieli Wam premię? Czy jednak pracowaliście jak do tej pory. W ogóle to polecacie tutaj pracę? Czy raczej radzicie poszukać jej u konkurencji.
Bogusia 2015-02-13 08:15:41
co roku w tłusty czwartek kupuję pączki w cukierni Adamek zawsze były REWELWCYJNE co więc się stało w tym roku ??? poszli na ilosć nie jakosć ??? pączki dostałam stare, a w ogóle były takie suche jak Awitexowskie po prostu wstrętne
iga 2015-03-28 22:12:29
Nie polecam pracy w tej firmie
cukiernik 2015-06-06 09:07:57
hej kto pracował u adamka przy herbatnikach prosze o kontakt 607 34 86 25 dzieki
SMO999 2016-06-29 06:21:01
Kierat prawdę pisze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
kikide99 2016-08-28 07:23:53
Witam ,a bym chciała zapytać jak się u Adamka pracuje na nocki i czy soboty tez są pracujące ?
mk 2016-08-30 15:55:36
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na spawacza gazowego? Mam odpowiednie doświadczenie, a bardzo by mi zależało, żeby znaleźć zatrudnienie u nich. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Cukiernia Adam Adamek - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Adam Adamek