brak logo

Halagarda Sp.j.

Kraków

Opinie o Halagarda Sp.j.

123 2012-04-27 20:04:38
KASA TAKA ZE NIE WIADOMO CO Z NIĄ ROBIC ))))))) DZIEWCZYNY TO ZWYKŁE DONOŚICIELKI FAŁSZYWE PRZODOWNICZKI PRACY SZAŁU NIE MA NIE POLECAM
jawa 2012-09-08 15:05:31
mierne pieczywo, zle zarzadzana firma przez rzadnych kasy i tylko korzysci dla siebie dwoch braciszkow , musza sie wiele nauczyc od prawdziwych KRAKOWSKICH PIEKARZY PP. BUCZKA , A WITEKS , I WIELU INNYCH
1
klient 2012-11-28 01:11:59
niestety ale panie w obsłudze nie nadaja się do jakiegokolwiek handlu. ich kontakt z ludźmi jest tragiczny. traktuja klientów jak idiotów lub jak 5 koło u wozu. niepolecam pomimo wielu prób miłego obejscia sie z personelem nie udalo sie mu odwzajemnic tej uprzejmosci.
xxx 2013-02-17 19:48:11
Anka masz rację ludzie oceniają nas za brak uśmiechu, a ciekawe ilu klientów za taką pensie na naszym miejscu by się usmiechalo. Nasze pensje są istnym wykorzystywaniem ludzi który mają mieszkanie dzieci na utrzymaniu i nie mogąc zostać bez pracy. Łatwo się ocenia.
666 2013-04-10 16:16:01
Zarobki nie adekwatne do pracy na produkcji. Nie polecam!
Piekarz 2013-04-11 09:06:21
Krnąbrni nie znający rynku piekarniczego właściciele spółki. Wyroby cukiernicze na poziomie średnim. Zmierzającym ku zupełnie przeciętnemu. Współpraca ciezka.
Była pracownica 2013-11-25 18:09:48
Zgadzam się ze wszystkimi powyższymi opisami dot. produkcji i wynagrodzenia za wykonaną pracę - nadgodziny niepłatne. Właściciele mają się raczej na bakier z dobrym wychowaniem i elementarnymi podstawami kultury.
2
pola 2014-02-28 12:37:08
A ja tam nie narzekam. Manager p. Basia równa babka, cudów nie ma ale i nie czułam się pokrzywdzona. Widziały galy... Teraz mam już inną pracę ale mogłabym wrócić gdyby tak los pokierowal
megi 2014-04-19 21:44:36
akurat miałem tam przyjemność pracowac i powiem ze to wszystko to prawda i jeszcze gorzej (usunięte przez administratora)
widziałem, wiem 2014-08-10 15:35:22
To nie konkurs na miłego pracownika. Menago - co to jest... przecież to nie zatrudnia i nie ustała pensji. Ta strona ma służyć pomocy dla szukajacych pracy- Opinia o pracodawcach! A tam mało płacą, szacunku do pracownika nie mają, a wymagają cudów. Nie polecam!!!!! chyba, że ktoś jest zmuszony i nie ma wyjscia.
bażantowa80 2015-02-04 16:59:25
praca na sklepie to mój zawód od wielu lat. teraz jednak czegoś szukam nowego w tym temacie bo z poprzednim pracodawcą nie dogadałam się co do warunków finansowych. nie interesuje mnie znowu praca na kasie, raczej bym chciała mieć stanowisko takie jak np. kierownik sklepu żeby wykorzystywać to co umiem. czy firma halagarda mi da radę to zaoferować?
Konsument 2015-05-03 13:38:22
Jestem zbulwersowany opiniamii, ktore odczytuje na tej stronie.
Uwazam, ze wyroby z piekarni Halagarda nie ustepuje w niczym innym wypiekom z piekarni konkurencyjnych. Jest to tylko i wylacznie kwestai wlasnego gustu i smaku i tak, jak jednemu smakuja kiszone ogorki a drugiemu corka ogrodnika, kazdy znajduje swoje niebo.
A ja uwielbiam kajzerki Halagardy!
Jezeli chodzi o sprawe warunkow pracy i traktowania przez wlascicieli piekarni, to uwazam, ze w tym miejscu bardzo adekwatne bedzie przyslowie, ze "jeszcze sie taki nie narodzil, co by wszystkim dogodzil".
I z tym przeslaniem pragne zwrocic sie do wszystkich malkontentow.
maro 2016-05-15 11:26:57
Może beda poszukiwali teraz jakis piekarzy albo cukierników.
Zostaw swoją opinię o Halagarda Sp.j. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Halagarda Sp.j.