brak logo

FHP Mak 1 M. Gawron, K. Jarosz sp.j.

Tarnów

Opinie o FHP Mak 1 M. Gawron, K. Jarosz sp.j.

frwad 2014-08-21 15:42:20
nie zapominajmy o karach finansowych rowniez nie polecam powroty z tras kolo 13 14 nie rzadko pozniej jak np w czwartki piatki pozniej rozliczanie z pieniedzy jesli ci braknie dokladasz ze swoich pozniej czekanie pod rampa zeby pojemniki zrzucic najpierw dostawcy potem ty mozesz zrzucic wiec czekasz godzine lub dluzej a 3 rampy wolne stoja jak nie dostaniesz dodatkowej pracy to mozesz jechac do domu
3
Blebleble 2014-08-23 18:50:09
To jest aż tak źle że na słownik ortograficzny Cię nie stać ?
1
fdkfdkass 2014-08-25 17:47:22
szkoda zachodu i czasu
FIU FIU 2014-08-27 19:07:18
Praca jest ciężka.Po kilkanaście godzin dziennie. Zaczyna się od 4 nad ranem.W teorii pracuje się co drugą sobotę-ale to tylko w teorii :( Przez pierwsze 3 miesiące wynagrodzenie wynosi 1500 zł na rękę.Potem wzrasta do 1700.Plus to co uda się dorobić w ramach dodatkowych kursów.Zatrudnienie w tej firmie wiąże się z założeniem własnej działalności gospodarczej.Duży minus -brak dni wolnych.Sposób odnoszenia się do pracowników też pozostawia wiele do życzenia.W zasadzie ciężko jest doszukać się jakichkolwiek plusów tej pracy.
1
kopacz 2014-08-28 15:36:43
Praca ciężka to fakt, ale na magazynie można zarobić jak się zapiernicza.
1
księgowy 2014-08-28 15:48:31
to chyba oczywiste, że jak Ci brakuje kasy to musisz wyłożyć z własnej kieszeni. Bo albo zgubiłeś albo jesteś baranem i Cię na sklepie wydymali.
1
kalif 2014-08-30 18:41:44
praca po kilkanascie godzin dziennie wiec niech was nie zwiedzie kasa w wysokosci 17oo bo jak przeliczyssz sobie pozniej ile wyjdzie ci na godzine to wola to o pomste do nieba,podwyzek brak po roku czasu gybys chcial isc na bezrobbocie to zasilku nie dostaniesz bo dzialalnosc,chory bedziesz tez w plecy ,a co do traktowania ludzi w tej firmie to jest juz szczyt chamstwa nigdzie indziej z czyms takim sie nie spotkalem , jesli czegos ci brakuje na aucie to nei jest to wina magazyniera bo to pupilki tylko kierowca ukradl
1
ffdsas 2014-09-06 15:03:47
patologia z dala od tej firmy ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Przygód kilka wróbla ćwirka 2014-09-08 17:20:08
Najwięcej zarabiają magazynierzy . Choc prace mają nie lekką.
poi 2014-09-08 21:11:56
ale to stale osoby a kierowcy to"banda pajacy ktorzy nic nie potrafia " -slowa szefa firmy
1
pierdolicie 2014-09-09 10:09:32
Cóż jeżeli ktoś pisze "pajacy" zamiast "pajaców" to rzeczywiście jest tępym pajacem.
2
Bez dwóch zdań ! 2014-09-11 17:54:27
Masz racje gościu.Koleś przed nami to chyba podstawówkę korespondencyjnie kończył i dlatego.A w tym czasie akurat poczta strajkowała i teraz mamy efekty .
Z punktu A do punktu B :) A co wtedy gdy znajdę si 2014-09-11 18:13:31
Podsumowując poprzednie wpisy-dno i kilo mułu.Szkoda czasu i nerwów.Ponieważ to wszystko jest mega chore.Najgorsza odmiana kapitalizmu.Cytując klasyka-ktoś naczytał się książek o żabkach i na siłe próbuje zainteresować tym innych.Dlatego potencjalni pracownicy:) Dobrze się zastanówcie czy na pewno chcecie w takiej firmie pracować -gdzie właściciel nie ma za grosz szacunku do pracowników.Nazywając ich tępymi . W któej zarobki są marne a praca ciężka.
2
obnecny kierowca 2014-09-15 15:30:11
jezdze tu juz chwile , ale to co teraz sie dzieje jest chore z dnia na dzien coraz gorzej stawki niezmienne od 8 lat tez zaczynam sam szukaC czegoc innego.SZEF -delikatnie mowiac ehheeheh mysli ze to jedyna firma chyba w tym miescie wyzywajac pracowników . Odradzam , tez sie bede zwalnial bo to chore co sie tam dzieje
1
poi 2014-09-15 15:33:34
kolego dziobaku to dosłowne szefa słowa wiec kto jest tępym pajacem ??
1
poi 2014-09-15 15:36:32
WYJDZ Z TEGO MAGAZYNU i mu to powiedz teraz kozaku
kierowca 2014-09-16 17:46:48
kierowcy sa traktowani jak ostatnie (usunięte przez administratora)wiec kolego nawet sie nie wyglupiaj i szukaj czegos innego szkoda twojego czasu i szkoda nawet zakladac dzialalnosc bo bez niej nie przyjma cie pozdrawiam
2
waldemar 2014-09-30 14:35:45
Sruty pierduty!!!! robic sie wam nie chce i kazdy by tylko nazekal na wszystko, a idz jeden z drógim szamba czyscic moze poczujecie sie docenieni!!!
Taka banalna i bezstresowa robota a nic nikomu nie pasuje. skonczysz o 14 robote to masz czas jeszcze browara wciągnąć i to nie jednego, bo co dwa żubry to nie jeden!!! a jak nie pasuje to do tarcia chrzanu
fuck you 2014-10-13 15:33:18
Tyle że panie mądry kierowcy zaczynają pracę o 4 rano ,więc skończ pieprzyć bzdury .
1
debile 2014-10-17 14:20:40
magazynierzy daja wpisy chociaz sami nie wiedza jak to naprawde wyglada placone maja od wagi a kierowcy tez musza to pozniej caly towar na sklep targac i nam za to nie placa wiec darujecie sobie wazeliniarze
1
włodek 2014-10-30 19:59:39
Robota jest jak najbardziej ok, jesli jestes kumatym czlowiekiem a nie jakims trolem to spokojnie sobie poradzisz i bedziesz zadowolony, atmosfera wsrod kierowców na najwyzszym poziomie, nie spotkalem sie wczesniej z taką a i z szefem nigdy nie mialem zadnych problemów. Robisz swoje i nikt nie ma do ciebie zastrzeżeń to i jesteś szanowany, a te wszystkie negatywne wpisy to te bezmózgie cymbały co sie tu przewineły i za cholere nie mogą pojąc czym jest najprostsza robota na świcie, zawieść towar na sklep i jechać dalej. Pozdrawiam was Cymbały!!!!!!!
3
na szczęście były pracownik 2015-05-06 22:24:36
Witam Nie polecam pracy w tej firmie !!!!! Pracowałem tam całe 30 dni a pewnie byście chcieli wiedzieć czemu tak krótko ??? To już piszę ..... pracowałem na magazynie kierownik ,, DOMINIK '' dawał do przygotowania towar WOJSKOWI towar po 500 kg za to ze mu pupke woził a Wojtka słowa i kawały to niech kolegom opowiada te BAJKI !!!!! JAK CHCESZ DOSTAC URAZU KRĘGOSŁUPA TO PRACUJ!!!
1
Prezes 2015-05-13 19:29:59
Zgadzam się w 100 % to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak dla kierowcy jak i magazyniera. Kierowcy jeszcze normalni ludzie ale magazynierzy to już PANowie . Na razie tępe strzały z magazynu
1
wojtek 2015-05-21 17:27:46
w odpowiedzi na wpis pana łukasza nie bede podawal nazwiska ale jak napisze ze ma tylko dwa zeby na górnej półce to wszyscy wiedza o kogo chodzi.niestety nie zdołał pan nas obrazic bo BYLE KTO nie jest w stanie tego uczynic. no tak zdecydownie nie pasowa pan do naszej ekipy bo niestety nie jestesmy zainteresowani osobami które co drugi dzien reanimują swoją rodzine w szpitalu i z tak płytkiej zciemy czynią powód by nie przyjsc do pracy.no niestety teraz przy rozmowie kwalifikacyjnej przepowiedamy testy inteligencji gdybysmy to wczesniej robili to pan łukas ie mial by okazji nawet na okres próbny sie załapać.pozdrawiał kolege który pewnie miał cięzkie dziecinstwo naznaczone traumą przemykającego nieopodal domu raz dziennie z predkozcia 5,25 km/h pociągu
2
zmora 2015-05-31 23:19:12
Widzę że napisał nasz "Hans Andersen" opowiadający bajki i niestworzone historie jak to sąsiad mu kamieniami rzucał w auto a później mu 4000 dał na lakierowanie auta. Całe szczęście że nie pracujesz tu z nami bo takiego drugiego bajkopisarza i ściemniacza na Maku nie było.
1
KOKO 2015-06-11 16:38:02
nie polecam nikomu tej firmy szef pan Gawron osobiscie sprawdza prywatne auta , podkreslam PRYWATNE AUTA PRACOWNIKÓW czy mu nie kradna filetow pracowalem w wielu firmach ale tak upokorzyc pracownika to juz jest totalne k...stwo ,pozdrowienia dla pana GAWRONA
2
bosski 2015-08-29 22:33:08
Z daleka od tej firmy nie dość ze trzeba mec wlasna dzialalnosc to jeszcze po rasie trzeba myc auta,plewic chwasty na firmie i traktuja cie jak popychadlo zadnego szacunku dla kierowcow .
1
Jordan 2015-09-09 21:23:04
Jaką 14? Jak byłem na rozmowie to koleś powiedział że jak konczysz o 14 to myjesz auto,skrzynki i zamiatasz plac.kiblujesz codziennie po 12 godz.ja nie poszedłem ale mój znajomy i zrezygnował po 2 mcach.praca do wytrzymania ale kierownik i szefostwo żyją w czasach obozu koncentracyjnego.nikt nie mówi że praca dla super inteligencji ale jak chcesz robić po 12 h a mieć zapłacono za 8 h to git.
Kulas 2015-09-09 21:36:13
Tragedia.1500 płn na własnej działalności. Praca po najmniej 12 godz.trzeba zatrudnić księgową do rozliczania działalności -dodatkowy koszt ok150 zł.straszne chamstwo i wyzysku.oprócz kierowania zamiatasz,myjesz auto,sprawdzasz oleje,myjesz skrzynki, sam ladujesz auto.w obecnych ogłoszeniach zmienili taktykę i w już nie podają nazwy firmy tylko adres.ale wśród tarnowskiego towarzystwa kierowców my znamy ul.czysta 8 i każdemu odradzamy.można znaleźć prace za te same pieniądze i szefem na poziomie.mak1-firma wyzysk.na plus kasa na czas.
Gingo 2015-10-05 11:45:42
Powiedzcie mi która firma która płaci dobre i uczciwe pieniądze ma taka rotację pracowników jak mak1.każdy szef który ma pracownika od kilku miesięcy i pracownik wykonuje swoje zadania jest zadowolony i nie musi się martwić o brak przyuczenia.prawd jest taka że dla szefa firmy ważne jest to żeby ciągle szukać najtańszych roboli.jak ktoś zarabia dobra wypłatę i nie narzeka.jak ja mam zarabiać 1200 i ganiac przez 260 godzin miesięcznie to chyba kogoś porabalo.pracowalem 3miesiace i po ostatnim wyjściu z firmy mak czułem się jak więzień wypuszczony na wolnosc :)
pracownik 2015-10-08 20:50:49
PRACA CIĘŻKA I STRESUJĄCA NIE DOŚĆ ŻE TRZEBA SIĘ O ZAPIERDZIELAĆ BO DZIEŃ NA DZIEŃ ROBI SIĘ 10 - 12 GODZIN ,W MIESIĄCU PRZYPADA TYLKO JEDNA SOBOTA WOLNA OD PRACY ,NA OKRĄGŁO SYPIĄ SIĘ KARY A TO ZA TO ŻE KP NIE ODDANE W KOLEJNOŚCI ZA NUMERAMI -20 ZŁ OD WYPŁATY A TO ZA TO ŻE FAKTURY NIE ODŁOŻYSZ TAK JAK TRZEBA -50 OD WYPŁATY A TO ŻE KIEROWNIK STWIERDZI ŻE SAMOCHÓD NIE DOKŁADNIE POSPRZĄTANY -50 ,PRZYKŁADY MOŻNA BY MNOŻYĆ WIĘC NIE DOŚĆ ŻE W FIRMIE TRZEBA SIĘ PILNOWAĆ NA KAŻDYM KROKU ŻEBY NIE PODPAŚĆ MIMO ZE NIE JESTEŚ PRACOWNIKIEM TEJ FIRMY BO PRAWIE WSZYSCY SĄ TAM NA WŁASNEJ DZIAŁALNOŚCI TO I Z BABAMI NA SKLEPACH TRZEBA SIĘ UŻERAĆ A TO PRZYSZŁO NIE TO CO ZAMAWIAŁY A TO MIĘSO ŚMIERDZI A TO WAGA SIĘ NIE ZGADZA A TO ZA KRÓTKI TERMIN PRZYDATNOŚCI I W ŻADNYM Z TYCH PRZYPADKÓW KIEROWCA NIE JEST WINIEN BO ZAWALIŁ MAGAZYNIER , PRZEDSTAWICIEL ,BĄDŹ TEN CO FAKTUROWAŁ ALE OCZAMI ŚWIECI KIEROWCA A KIEROWNICTWO TEGO NIE DOCENIA ,A NAJLEPSZE JEST TO ŻE WSZĘDZIE MASZ BYĆ JAK NAJSZYBCIEJ CZYLI TRZEBA CISNĄĆ SAMOCHODEM ILE SIĘ DA ALE JAK PRZEKROCZYSZ LIMITY SPALANIA KTÓRE SĄ NAPRAWDĘ NISKIE OD RAZU MINUS PRZY WYPŁACIE A NIE WSPOMNĘ O MANDATACH I PUNKTACH KTÓRE SIĘ NAZBIERA W CZASIE PRACY W TEJ FIRMIE JEDYNY PLUS TAK JAK KTOŚ NAPISAŁ WCZEŚNIEJ TO WYPŁATA NA CZAS BRAK OPÓŹNIEŃ NO TO ŻE KIEROWCY NA PRAWDĘ SIĘ WSPIERAJĄ NIE SPOTKAŁEM TAM KIEROWCY Z KTÓRYM BY SIĘ NIE MOŻNA DOGADAĆ CZEGO NIE MOŻNA POWIEDZIEĆ O MAGAZYNIERACH TO CZY WARTO TAM PRACOWAĆ JUŻ MUSICIE SAMI OCENIĆ
KOLO 2015-10-29 15:04:34
CISNĄĆ TRZEBA NA KAŻDY SKLEP A POTEM MANDATY ŁAPIESZ A SŁOWA SZEFA DO JEDNEGO Z KIEROWCÓW "W DU..E MAM TWOJE MANDATY " KAWAŁ HAMA RESZTA DZIADA ,ZERO SZACUNKU DO PRACOWNIKA ,NIE WIEM KTO GO UCHOWAŁ
xxx 2015-11-15 10:37:06
kolego tu nie ma żadnej umowy o pracę tu pracujesz na własnej działalności i możesz zapomnieć o kasie za nadgodziny niby mówione było że kończysz trasę, zdajesz kasę, zrzucasz pojemniki i idziesz do domu a guzik z tego bo zawsze coś ci znajdą do roboty byś nie poszedł zbyt wcześnie do domu a to gruntowne sprzątanie samochodu który musi wyglądać jakby co tylko wyszedł z salonu z czego się nawet śmiali dostawcy którzy nam przywożą towar mówiąc że z takim pucowaniem samochodów to się nie spotkali ja rozumiem że o porządek w samochodzie trzeba dbać ale bez przesady bo jeżeli się do sprząta co tydzień to tam się nie zdąży nabrudzić i na sprzątanie wystarczyło by góra 15 minut ale kierownik zachowuje się jak perfekcyjna pani domu ,a to pakowanie towaru który jest wysyłany do Anglii a to plewienie ogródka bądź sprzątnie całego placu przed hurtownią
xxx 2015-11-15 10:53:36
jak możesz powiedzieć że zarobki wynagradzają tą ciężko pracę podziel sobie to wynagrodzenie co dostajesz przez liczbę godzin które spędzasz w robocie i wyjdzie Ci 7-8 zł na godzinę a to jest najniższa krajowa komuś może się wydaje że zarabia się dużo bo dostanie na rękę 1800, 1900 ale jak to podzieli na godziny to już to nie wygląda tak ładnie zresztą jak by było tak pięknie to ludzie by z tej firmy nie odchodzili a zwróć uwagę że na okrągło się pojawiają ogłoszenia na tarnowiaku że przyjmą pracownika
Quba 2015-12-08 20:50:56
Ja tu robię już parę dobrych lat jako kierowca, podwyżki były w ubiegłym roku i jest to świetna kasa. Praca ciężka ale sowicie wynagradzania. Polecam.
Quba 2015-12-14 19:05:47
NIGDY NIE BYŁO ZALEGŁOSCI JESLI CHODZI O WYPŁATY, MAŁO KTÓRA FIRMA W POLSCE TAK SIĘ TRZYMA TERMINÓW WYPŁAT. POD TYM WZGLĘDEM ZAJEBICIE SOLIDNA FIRMA.
BLONDYN Z MAGAZYNU 2015-12-29 08:48:10
ATMOSFERA DOBRA ??JAK JADĄ PO KIEROWCACH RÓWNO A MAGAZYNIERZY TO JĘZYKI MAJĄ JUŻ CZARNE
2
kiedyś zainteresowany 2016-01-06 15:07:02
jakie sporo osób jest zadowolonych ja tu widzę 90% negatywnych opinii też parę razy miałem ochotę zgłosić się tam z cv ale po tym co tu czytam to moja chęć do pracy w tej firmie znacznie się oddaliła a jestem pewien że na wiosnę pokaże się na tarnowiaku oferta pracy w tej firmie i ja na pewno z niej nie skorzystam
1
prezes 2016-01-13 20:00:27
kto pracuje ze 1900zł na swojej działalności gospodarczej (kierowca) i czerpie na niej zysk? chora firma, chora płaca,wszystkie wpisy pozytywne to chyba poje.. z magazynu. Stanowczo odradzam i jak mogłem wdepnąć w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie tam panuje. Stanowczo odradzam ale to widać po firmie jaka tam panuje rekrutacja
plusy: nie wiem czy są?
minusy: chyba wszystkie negatywne komentarze które dają do myślenia
2
prezes 2016-01-16 11:09:43
pracowałem i wytrzymałem dłużej niż rok wiem jak wygląda sprawa finansowa. Piszesz 2500zł kolego odejmij sobie ZUS i co Ci wychodzi? Niech Ci szef ewentualnie kierownik potrąci za to że nie wysprzątałeś auta albo za to ze brakuje na inwentaryzacji jakiegoś towaru. On też potrąci magazynierom ale Tobie też co teoretycznie stan magazynu Cię nie obchodzi. Chyba jak tam chwilę pracujesz to wiesz że jak coś zginie na magazynie albo towaru braknie z 20dag to wiadomo że kierowca ukradł. Czy nie jest tak?
1
ciekawy 2016-01-22 18:49:22
nie wiem w jakim ty kraju żyjesz ale jeszcze nie słyszałem żeby zus był wracany w polsce i to co roku i nie ważne w jakiej formie jeżeli tak jest to powiedz mi jak to zrobić chętnie skorzystam z tego zwrotu :)akurat w tym przypadku zgadzam się z 100% z prezesem 2500 - zus i to mały daje ok 2000 na rękę podzielić to przez godziny pracy które byłe podane wcześniej czyli ok 250 daje 8 zeta na godzinę ,a co jest jak ktoś ma płacić duży zus to w tedy to wygląda znacznie gorzej
prezes 2016-01-25 20:53:28
widzisz Ciekawy jest pełni zadowolony jak go Firma Mak1 robi w balona za 8zł za godzinę . I jeszcze Ci zabierze że czegoś co nie dopilnowałeś np nie posprzątałes auta czyli 3 dni robisz za darmo.
obserwator 2016-02-11 20:01:26
Nie robie w tym Maku1 tak poczytałem te opinie i jedno co mi się nasuwa to w tej firmie tak jak i w mojej co robię chcą na maksa obniżyć koszty własne i maksymalizować zysk. Jednym ze sposobów obniżenia kosztów własnych są niskie wynagrodzenia i notoryczne cięcia premii ,gdzie się da i na czym się da. Inny sposób na maksa obłożyć obowiązkami pracownika wlepić mu 150 % obowiązków drugiemu pracoenikowi też dać 150 % obowiązków w sumie to daje że 2 osoby robią po 150 % x2 obowiązków więc 300 % co powinno dać po 100 % na 3 osoby więc virtualnie łatają lukę dwie zatrudnione osoby robią jak za 3. I tu są oszczedności bo nie trzeba tej 3 osobie płacić pencji. Chory system. Więc już wiecie czemu mało zarabiacie, i wam tak dowalają obowiązków. Z godzinami to samo dłużej robicie bo chcą żeby 2 osoby zrobiły robotę za 3 osoby ale fizycznie się nie da w 8 godzin to dowalają po 12 i więcej.
1
prezes 2016-02-20 13:42:12
Podpisuję się rękami i nogami co napisał obserwator.
kiero 2016-02-24 13:25:42
BZDURY i jeszcze raz BZDURY, większość negatywnych komentarzy pisane jest przez osoby w ogóle nie związane z firmą, nigdy nie pracujące dla MAK-I. Ja pracuję tu jako kierowca już ładnych kilka lat i jestem zadowolony. Regularnie zarabiam ok 2300zł NA RĘKĘ, do tego dostaje na ZUS i inne opłaty, wypłata zawsze na czas!!! Wszyscy piszą o tym, że pracuje się bardzo długo ale o tym, że w poniedziałki czy środy kończymy o 10 czy 11 to nikt nie wspomni !!! Poza tym kto ruszy du*ę na trasie to potrafi zjechać w 7 godzin !!!! Tylko chęci potrzeba. Sprzątanie samochodu to jest akurat pozytywna sprawa, nie wyobrażam sobie jazdy zagnojonym samochodem jak w innych firmach, po pierwsze jest to nasze miejsce pacy, po drugie wozimy wędliny i mięso więc samochody MUSZĄ BYĆ CZYSTE, ale widocznie nie wszystkim to pasuje i chcą mieć naje*ane w samochodzie jak w głowie !!!! Pozdrawiam wszystkich pracujących w MAKACH i zapraszam tych co chcą tu pracować.
prezez 2016-03-02 20:05:11
Do kiero- zapomniałeś dopisać artykuł sponsorowany poza tym tu większość wpisów jest negatywnych więc nie biorą się że np ktoś pracuje w castoramie a piszę o MAK-u. Widocznie musiałeś głęboko się schylić po szczotkę sprzątając auto w poniedziałek że o 10tej idziesz do domu.
3
szkolony 2016-09-18 09:36:57
Totalna porażka przydarzyło mi się tam wpaść na chwilę oferują na dzień dobry 1500 na rękę z tym że praca od 3 rano i po 9 , 10 godzin dziennie i tylko jedna sobota w miesiącu wolna nie polecam nikomu tam pracować totalny wyzysk
ja 2016-09-19 07:02:31
1500 to było kilka lat temu, teraz realnie bierzesz ok 2000 na rękę
1
szkolony 2016-09-20 13:52:19
bardzo ciekawe na rozmowie byłem całkiem nie dawno więc wiem co piszę bo taką dostałem ofertę
wwww 2016-09-23 23:29:06
@ szkolony - 2000 zł - to i tak spooro lepiej niż te kilka lat temu, jakby nie opatrzec wzrost płacy o 25 % to naprawde duży wzrost. Szuakją kogoś teraz moze ?
Zostaw swoją opinię o FHP Mak 1 M. Gawron, K. Jarosz sp.j. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHP Mak 1 M. Gawron, K. Jarosz sp.j.