brak logo

TM PATRON

Szczecin

Opinie o TM PATRON

nn 2011-02-13 10:41:09
Nie rozpocząłem pracy ale gość jest bardzo elastyczny. Ja nie mogłem sobie pozwolić na jego warunki ale ten co będzie miał możliwości będzie z nim miał dobrze. Pracuje u niego koleżanka mówi że jest rygorystyczny ale zna się na roboie
były pracownik 2011-05-19 13:39:02
o to link do strony opinie o tym panu:
[usunięte przez moderatora]
ja pamientam 2011-05-21 10:37:27
Bardzo przestrzegam przed tą firmą. Dla nowych ludzi, by podjąć tam pracę - przemyślcie dlaczego tak dużo jest negatywnych opinii i dlaczego jest tak duża rotacja pracowników....( usunięte przez administratora ). Chciałbyś żeby ktoś tak na Ciebie wjeżdżał i manipulował, że płaczesz w pracy i wcale nie ze szczęścia. Co do tego ile można zarobić sprawa wygląda tak \\\" pracuj pracuj, salon ma ogromne możliwości, wielkie perspektywy, możesz zarobić masę pieniędzy\\\" starasz się pracujesz i myślisz, gdzie są te pieniądze? Zarabiam mniej niż w masarni, a miało być więcej... Znowu obiecanki, obiecanki i takie błędne koło. Później dostaniesz na odczepnego \\\"coś\\\" i znowu... Pozdrawiam i miłego dnia
niki 2011-08-02 08:42:51
Każdy ma prawo do swojej opinii w końcu do tego służy ten portal,jak Ci pasuje i jest ok to się ciesz bo masz z czego,tylko nie wpisuj potem swojego wpisu ze ktoś miał racje.
( usunięte przez administratora )jest jaki jest kto go zna nie musi wchodzić na opinie, on wie na co sobie kiedyś zapracował w innej firmie.Ale może w końcu zmądrzał i swoja firmę będzie dobrze prowadził( usunięte przez administratora )życzę powodzenia w realizacji no i bardzo ważne ludzie to najważniejszy filar każdej firmy.Powodzenia
Szach Mat 2011-08-08 07:22:03
Rany, ludzie... czy Wy naprawdę wierzycie, że odszedł? To zagrywka -( usunięte przez administratora )ma złe opinie, ludzie nie chcą pracować, więc otworzyli sobie firmę krzak pod nową nazwą. Siedziba nowej jest tam ( usunięte przez administratora )- łatwo chyba pokojarzyć fakty? :>
Noooo... i pokazał opinie o firmie... taki niby dobry wujek, tak? Hehehe. Ludzie, zrobił z siebie ofiarę... naprawdę wierzycie w taką \"przemianę\"?
Śmiechu warte :D
mat 2011-08-11 20:42:39
Ja też w to nie wierze i zgadzam się z przedmówcą - dziwne dlaczego siedziba firmy tm patron znajduje się w miejscu siedziby( usunięte przez administratora ) to kolejna zagrywka ( usunięte przez administratora ) czas nam pokarze o co tu tak naprawdę chodzi drodzy czytelnicy forów stel i tm patron.
on 2011-08-13 09:27:35
Naprawdę dziwne to ze siedziba \\Firemki T.S/ znajduje się w siedzibie ( usunięte przez administratora )aki precedens ex-dyrektor odszedł hehehe ale nie daleko bo do innego biurka ....
koleżanka 2011-08-30 12:16:02
Zgadzam się z moim kolegą :)
anonim 2011-10-27 19:27:56
Czy ktoś wie co się stało z opiniamii S-tel'a? Bo jest pusto ;)
anonim 2012-01-29 14:21:54
Z tego co wiem to złożyli pozwy
Norin 2014-04-23 21:58:01
Strona TM PATRON nie działa, gdzieś znalazłem, że zatrudniali 9 pracowników, co się z nimi dzieje, ktoś wie?
łeś 2014-12-31 03:54:36
no własnie też dziś sprawdzałem i faktycnize nie działa, a myślałem że czegoś się z niej dowiem. w sumie to trochę dziwne że w dzisiejszej dobie interentu firma nie działa nic żeby w nim zainstniec a przecież coraz wiecej osób mówi że jak czegoś nie ma w necie to to nie instnieje no. ciekawe jaka mają polityke
romek 2015-03-18 19:11:56
@łeś, chyba nie mają żadnej polityki albo nie zależy im za bardzo na nowych klientach i jakiejś rozpoznawalnosci w sieci. Mam nadzieje, że dowiem się jeszcze jakiś ciekawych informacji odnośnie firmy oraz samej pracy, czekam na wszelkie szczegóły i pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieje, ż dowiem się czegoś nowego.
gem 2016-05-15 17:57:07
ale kochana, przecież twoje zarobki również uzależnione są od wielu czynników, między innymi od tego, jaki staż pracy posiadasz, czy masz dodatkowe szkolenia czy uprawnienia, jak również to, jakie stanowisko przede wszystkim zajmujesz :) choć myślę, że i tak najlepiej jak na szczecińskie firmy
Zostaw swoją opinię o TM PATRON - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TM PATRON