PDC Logistic sp.zo.o
3 82 6 1

Opinie o PDC Logistic sp.zo.o

Pracownik

Ta firma to porażka. Wypłaty z miesiąca na miesiąc są mniejsze. Atmosfera w pracy coraz gorsza. Na A zmianie jest tragicznie. Są pracownicy, którzy naprawdę przykładają się do roboty, starają się wyrobić normy. Ale są też tacy (naprzyklad jedna z pań trenerek) którzy zrobią wszystko byle by nie pracować. Chodzą tylko na dział przyjęcia i nic nie robią. Szkoda że nie dadzą odpocząć od normy innym pracownikom. Gdy na rozprowadzeniu zmiany jest hasło przyjęcie to zawsze zgłaszają sie te same osoby... Nowy lider narazie pokazuje się z miarę dobrej strony, ale i tak brakuje koordynatorów.

Kpinka

Wysztyftowani i wystrojeni na elegancko szefunciowie, którzy sprawiają tylko piękne pozory powinni sobie szybciutko przypomnieć kto tak naprawdę jest najważniejszy w istnieniu tej firmy. Jeśli się czegoś wymaga to powinno się dać coś od siebie. Normy spadają ponieważ szacunek do pracownika maleje i to ZNACZNIE. Bez tych świetnych ludzi na dole nie będziecie istnieć, niby tak mało ważni - to przecież tylko praca fizyczna, ale jednak tak bardzo istotni :) zero szacunku do pracownika. Szanowni Państwo z góry chyba sądzą, że współpracuja z samymi jelopami. Oficjalnie oświadczam że nie trzeba mieć ukończonych studiów by logicznie myśleć, nie traktujcie ludzi jak idiotow bo sami na nich wychodzicie. A wszystkim, którzy mają zamiar udać się tam na rozmowę podpowiem, jeśli usłyszycie cos podobnego do... PRACOWNIK JEST DLA NAS NAJWAŻNIEJSZY - zapewniam, największe kłamstwo :) Wiele się wyklarowalo w ostatnim czasie ;) życzę powodzenia PRĘŻNIE ROZWIJAJĄCEJ SIĘ FIRMIE PDC : D

Bombek

W firmie zrobił się jeden wielki (usunięte przez administratora) normy spadają i nie ma co się dziwić za takie śmieszne pieniądze, każdy ma gdzieś... pracując prawie wszystkie niedziele w miesiącu + jakieś święto jak wpadnie wyplata wychodzi 2100, 2200 zl … gdzie w konkurencji ABC np. niedziele i święta są wolne i im wychodzi wypłata 2300 zl + premia np. a tutaj ze świętami i niedzielami jest płacone dodatkowo 100 zł/br czyli jak się okazało ostatnio to jest 69 zł na czysto (haha), czyli gdyby nie dodatkowo płacone te 69 zł za niedziele to wypłata by była poniżej 2 tys... gdzie w DHL-u za przyjście w święto płacą premie dodatkowo 500 zł i w każdej innej normalnej firmie za niedziele jest płacone 200% i za świeta extra... W konkurencji jest na starcie 18 zł, po 3 miesiącach dostajesz 20 zł + premia... a tutaj 14 zł i żeby dostać 1 zł to też trzeba zasłużyć, bo nie każdy dostaje … Więc konkurencja umie zachęcić ludzi do pracy a Wy tylko zniechęcacie, więc nie pytajcie za każdym razem co jest powodem, że normy spadają jak ludzie mają już to gdzieś z takim podejściem, zrobiliście się strasznie pazerni wszystkiego żałujecie, (zupy drugiego sortu zamiast normalnego obiadu, w święta były kanapki z sabweya czy pizza, teraz sucha bułka z pasztetem albo salcesonem albo słodycze, bony na święta 300 zł max (żart) w innych fimach po 500 zł a nawet i 700 zł dostali i paczki … Brak wczasów pod gruszą, gdzie w prawie każdej firmie to jest. nie umiecie zachęcić pracownika tylko go zniechęcić, porażka ) kiedyś tak nie było teraz jest tylko coraz gorzej i jak tak dalej będzie odejdą wszyscy dobrzy pracownicy (co już się dzieje i od stycznia ma znów odejść dużo stałych pracowników) i zostaniecie z uczniakami i zleceniowcami co będą przychodzić i odchodzić, normy spadną do zera i firmie zacznie się du** palić i wtedy zobaczą, że coś jest nie tak. Przemyślcie i się zastanówcie. Pozdrawiam

ZgadnijKotku
@Bombek 29.12.2018 14:54

W 100% zgadzam się z tym postem. Dodam jeszcze, że w tej firmie nie warto czytać ze zrozumieniem :) w końcu kierownik powinien przewidzieć co powie jego pracownik ;) dla mnie to jasne, trzymać tam (usunięte przez administratora) którzy nie będą się odzywać ! z takim tokiem rozumowania ta " prężnie rozwijająca się firma" która zabiera pieniądze pracowników bo otwierają hale, padnie szybciej niż powstała. Nie pozdrawiam.

kamcio

Firma niby sie rozrasta, niby więcej do pracy ale ludzi coraz mniej.. kierownictwo oszczędza na każdym, wypłaty porównywalnie są śmieszne do tych z ABC,DHL czy innych firm, ludzie, którzy robili tam po 2-3lata odchodzą bo szkoda im nerwów, więcej wkurzania sie, niż to warte zachodu. Przygotowanie do pracy to żenada, system ' nowy ', który jest naprawde fatalany, ciężko sie do niego przyzwyczaić. Strapy wiecznie z problemami, stanowisko nr4 było 3-4msc w serwisie więc macie odpowiedź co sie wyprawia, taśmociąg, który jest przystosowany na 12h pracy pracuje 24/7, co chwile wcina paczki, nie mogą zainwestować porządnie bo to przecież wydatek, ale na kampanie namiotową nowe samochody do góry poszły, wieczne wychwalanie Ani, do której osobiście nic nie mam ale jakiś czas temu wszystkie umowy były pomieszane, miejsce zam. itd 1zł podwyżki na umowe o prace to naprawde żenuła, niektórzy jej nie dostają co powinno być raczej PEWNE i więcej niż ta zł. Nocki mamy co 6-8tyg, prawda jest taka, że gdyby nie ekipa z nocnej zmiany, chodzi o stałych chłopaków ze zlecenia, to KPI byłoby domykane maksymalnie w Czwartki, a tak często całe 5dni było domykane. Pytając chłopaków o stawki, to serio aż żenujące żeby mieć mniejsze niż umowa o prace, która DOPIERO sie zatrudniła... na pewno szkoda Kamila, że odszedł ale stała presja ze strony góry, ZROZUMIAŁE, palenie głupa i wykiwanie na wypłatach to stałe oszukaństwo.. rozmawiając z ludźmi ze zlecenia, ciężko czasami sie zagrafikować na sobote bo wolą ludzi, którzy przychodzą tylko W SB/ND i robią 40% normy później wysyłki do domu i narzekanie, ogólnie atmosfera nie jest zła w grupie B, ale weszło dużo luzu od odejścia Kamila, który zawsze bronił firmy.

Ewelina
@kamcio 17.12.2018 16:27

Kamil odszedł?? To widzę że dawna ekipa jak ja pracowałam...to uciekla:). Sama odeszłam dlatego że kazali mi donosić na pracowników, ale byłam za batdzo z nimi związana,aby takie świństwa robic:/.

Ja

Żenada!taka firma,na black friday pracownicy(ci na umowę o prace,nie licząc stałych ze tak powiem ludzi na zlecenie bo kawał dobrej roboty odwalaja)dostali z 3zl mozliwych premii,aż 2zł i mariusz jeszcze sie chwali na zebraniu,ze on i tak dołożył bo bylo by mniej,a większość z nas pracowało po 8dni pod rząd!...nosz ludzie ku...trzeba sie szanować!stracicie naprawdę dobrych pracowników,juz duzo ludzi odeszlo,naprzeciwko da bo 20zł brutto+premia,a wy?!stały dobry pracownik ma 17-18zł...w styczniu najnizsza krajowa wzrośnie,znowu zabierzecie 1zł z premii?!

Majlo

Atmosfera O którą każdy się stara niestety została rozwiana.B1 szczupleje.Tydzien czasu i 3 osoby mniej z liderem na czele.Permia za listopad śmieszna.Nawet z najwyższą premia nie zarobi się tyle ile podają w ogłoszeniu na Olx.Ciagle słyszymy że firma się rozrasta,rozbudowuje staje się potężna.Tylko ważny czynnik w żaden sposób nie jest doceniany.A najważniejszy to pracownik.Malo nowych osób dużo pracy i coraz mniej starych pracowników.Slychac że następni chcą odejść.I za chwilę będzie duża firma bez porządnych pracowników.Pan kierownik powinien trochę przychamowac bo niedługo wszystkich zwolni

Pracownik

Wypłata to porażka..

Oszukani

Dzieciaki z Zespołu Szkół w Goleniowie byli mamieni płacą 20,70 zł za godzinę. Pani Dyrektor wymieniła taką kwotę. Dużo się zgłosiło. Podczas pierwszej nocki podsunięto im papierek do podpisu, a tam 13,70 i "może" być premia uznaniowa. To jakiś żart? Jak wygląda Dyrektor, który zachęcał młodzież do pracy. Za takie pieniądze pracę mają na miejscu, wcale nie muszą dojeżdżać. Ogarnijcie się Państwo. Młodzież czeka na informację w sprawie wprowadzenia w błąd. Rodzice tych dzieci oczekują wyjaśnienia.

żal
@Oszukani 24.11.2018 14:06

A za co im sie taka kasa niby należy? póki co to nie zasługują nawet na te 13, zwykłe obiboki i nic więcej pałetaja sie pod nogami.

Sprostowanie
@żal 25.11.2018 16:33

Winę za tą akcję ponosi tylko i wyłącznie dyrekcja (Agata, Mariusz i inni). To wszystko działo się na ich życzenie. Nie umieli i nie potrafią docenić pracowników stałych. Ta ich cyniczna mądrość, że mogą wszystkich zastąpić - jednak tak widocznie się nie da (haloo!!! Budzimy się i mądrzejemy :) bo będzie gorzej) i po co ten żal, to tylko dzieci których też potrafili oszukać.

Agata
@Oszukani 24.11.2018 14:06

Uczniowie zostali poinformowani o stawce netto z 4 dni pracy, premia w pełnej wysokości zostanie każdemu z nich wypłacona. W razie jakichkolwiek wątlipwości proszę o kontakt telefoniczny, Agata: tel. 665 217 435

Aaąa
@żal 25.11.2018 16:33

Żal mi Ciebie człowieku.

Haha jarac
@żal 25.11.2018 16:33

Ta to poka jak się pałętają. Sama nic nie robisz na tych missingach a się prujesz.

Zuzaa
@Oszukani 24.11.2018 14:06

Nikt, a zwlaszcza Pani dyrektor nie mówił nam ze stawka to 20,70???? od poczatku bylo mowione ile jest, i ze nocki sa platne 20% wiecej. Praca do najciezszych nie nalezala, fakt bywalo czasami ciezko zalezy na jakim dziale sie bylo. Co do dojazdu, byl darmowy także w czym problem? Maja prace na miejscu to mogli pracowac, nie musieli tez podpisywać umowy. Po przeczytaniu mogli zrezygnowac i tyle ????????

A co cię mój nick.
@Oszukani 24.11.2018 14:06

Hahaha 20,70 na rękę może jeszcze xdddddddd te ćwoki które przyszły niby pracować powinni dopłacać za wszystko co trzeba było po nich poprawiać! Lenie, głąby i tyle w temacie. Żenada. Normalny pracownik nie ma tyle na godzinę. Dzieci powinny się cieszyć, że w ogóle mieli możliwość zarobienia na STAŻU ! Poza tym biorąc pod uwagę pracę wykonana przez stażystów, a pracę wykonana przez pozostałych pracowników można złapać się za głowę. Błąd błędem poganiany. Nawet najprostszych zadań nie potrafili wykonać. Żeby zarabiać tyle ile rzekomo powiedziała Pani dyrektor trzeba potrafić pracować. Niestety stażyści to jedna wielka pomyłka, oby nigdy takie osoby nie wróciły do jakiejkolwiek firmy.

HotAnna
@A co cię mój nick. 28.11.2018 23:25

(usunięte przez administratora) prawda, polowa osób nie wie co tam robi a sracie sie do stażystów gdzie polowa z nich robila lepiej od reszty ekipy. A jezeli dla was to jest praca marzeń to współczuję braku ambicji i pracy za prawie najnizsza srednia

mądra 123
@HotAnna 29.11.2018 01:08

Ambicja to jeszcze nie wszystko. Dorośniesz to zobaczysz. Tym bardziej po tym jak obecnie system szkolnictwa wychowuje i edukuje. Praca w MC Donaldzie to max. Poza tym w PDC nie jest tak źle jak to piszą osoby którym nie chce się wysilać. pozdrowionka

Sprostowanie

Tak PDC Działa :)

Byly pracownik zlecenie.

Witam :) przeczytałem te wszystkie opinie na temat PDC i muszę niestety z niektórymi się zgodzić. Pierwsza to jest norma. Faktycznie jak nie ma zamówień ciężko jest o taką normę. Czepianie się ludzi ze zlecenia ze jej nie robią. Okej skoro nie ma mozliwosci to może teamlider podpowie jak to zrobić hm ? Stawka godzinowa dla zleceniowcow... hm tutaj tez bym się kłócil. Tak na prawdę oni robią na premie pracowników z umowy o pracę. Więc mogliby dac już chociażby tą złotówkę wiecej. Jeśli chodzi o płace zawsze byla na czas i zawsze się zgadzała. Fakt najbardziej irytuje kiedy pracownik czeka na przerwę ktora trwa 15min. Potem tylko widać było jak teamliderzy idą na przerwę i znikaja na 40minut... rozumiem ze oni mają ulgę.? Jest to nie sprawiedliwe,że mogą wychodzić sobie co chwilę na kawkę papieroska itd. A od innych pracowników wyciągają konsekwencje. Jeśli chodzi o atmosferę - super. Jak dla mnie nie ma czego sie przyczepić. Ludzie są w porzadku i nigdy nie slyszalem, aby ktoś mnie obgadywal czy cos :) Pracownicy którzy pracują tam od początku są niedoceniani. Taki moj punkt widzenia no i również slyszalem co nie co jeśli chodzi o kasę. Do sedna - faktycznie teamliderzy czasami grubo przesadzaja.

Stara pracowniczka 123

Polecam PDC. Coraz lepsza atmosfera, leaderzy i koordynatorzy bardziej wyrozumiali (z wyjątkiem koordynatora Michała). Szczególnie polecam dział clearing. Zwolniła się tam małolata, kierująca działem, która myślała, że wygląd to wszystko. Odradzam działu return. Powstała tam klika pracowników, która wraz z kierujący działem najlepiej potrafią tylko donosić na innych.

Magazynier
@Stara pracowniczka 123 24.09.2018 19:37

Ta małolata była ogarnięta. Zawsze był porządek. Jest to duża strata dla PDC.

antynick
@Magazynier 27.09.2018 14:19

Pewnie napisał to jakiś team leader w obronie byłej koordynatorki clearingu. Bronią swoich a magazynierzy wiedzą swoje czy im się lepiej pracuje. Jak było tak jest na magazynie a teraz chociaż spokój. @stara pracowniczka dobrze pisze

NICK

Pracowałem 4 miesiące - pieniądze na czas, bez szału wypłata ale jak za takie obowiązki to nie tak źle. Ale jak wszędzie, trzeba uważać z kim się zadajesz. Przyjmują ludzi bez żadnej selekcji. Każdy dwulicowy i tylko obgaduje za plecami. Donosy to tam norma. Tolerują prawdziwe marginesy a dobrych ludzi zwalniają. Taki jeden tłusty, R, recydywa, z poprzednich miejsc pracy wywalili za picie i rozboje, tutaj kozaka zgrywa, ludzi pogania jak zwierzęta, niby taki trzeźwy w pracy ale ledwo wyjdzie za bramę i od razu flaszka i już się slania na przystanku. Gratuluję pracowników. Ta firma długo nie pociągnie z taką ekipą.

Kasztan
@NICK 16.10.2018 19:08

Hahaha…. o tej osobie co jest mowa to firma wlasnie długo pociągnie, bo jest bardzo pracowitą osobą nie to co 90% osob tej firmy co nic nie robi, stoja gadaja i nic nie robia i dostają takie same pieniądze co wszyscy lub większe.... za co za stanie gadanie i palenie franka hahaha super sprawiedliwość …. z tego co wiem to ta osoba robila prace za siebie i za Ciebie, wiec o co Ci chodzi ….10% osob tej firmy naprawdę pracuje i jej zelezy na pracy, ale sa poszkodowani wlasnie przez takich nierobów. Nie może tak być trzeba cos z tym zrobić …. A to co każdy robi PO PRACY to jego idndywidualna sprawa !!!, nie przychodzi pod wpływem do pracy i to jest najważniejsze !!! a to co było kiedyś, to nie należy oceniac, każdy zasluguje na druga szanse , każdy popelnia bledy …. piszesz o dwulicowych ludziach co obgadują za plecami a sam zrobiles gorsze swinstwo udostepniles publicznie czyjes zwierzenia kogos kto Ci zaufal !, wiec zastanow się najpierw zaniam cos napiszesz i kogos zranisz. Narka

antynick
@NICK 16.10.2018 19:08

jeszcze w zadnej firmie ani komedii tego nie grali, aby zwalniac kogos za nic, a zostawiac jak to ktos to napisal marginesy. jesli ktos sie nie nadawal to go wywalili i tyle

Vermilya

Nie polecam działu produktów personalizowanych w tej firmie. Odkąd pojawił się nowy kierownik, atmosfera znacznie się pogorszyła. Nikt nie zważał na to, że dobrze wykonywałam swoją prace, raz przyszłam do pracy kiedy miałam akurat gorszy dzień i nie potrafiłam opanować emocji i od razu dostałam wypowiedzenie po 3 miesiącach przepracowanych w tej firmie bez żadnych konfliktów. Kierownik powinien nauczyć się być najpierw człowiekiem, żeby prawidłowo móc zarządzać zespołem. Nie polecam nikomu kto nie chce być tylko szarym pionkiem. Atmosfera w zespołem też nie jest za ciekawa, każdy obgaduje każdego za plecami. Warto poważnie zastanowić się nad podjęciem tam pracy jeżeli nie chcecie mieć pózniej skrzywionej psychiki.

M.
@Vermilya 23.09.2018 15:14

dobrze wiesz za co dostałaś wypowiedzenie- za sianie fermentów wśród pracowników. Jak nie umiałaś oddzielać pracy od życia prywatnego i robiłaś dramy to nikt nie chce mieć takiego pracownika.

Pracownik

Pozdrawiam nowa blondynkę, która dołączyła do zmiany A1/A2 ????

byly kierowca

Osoby pracujące na wyładunku - wezcie się wreszcie do roboty zamiast prężyć wydziarane łapska...

prawa ręka Mariusza
@byly kierowca 15.08.2018 22:04

pracujemy w pocie czoła, aby wszystko było na czas. Może lepiej naucz się najpierw dobrze podstawiać furę i przestań wyrzucać bidony ze szczochami do kontenera na palety...

nowi

Witam, czy poszukują pracowników magazynowych na daną chwilę? Posiada ktoś numer, by się skontakować z osobą zajmującą się tym?

obywatel

firma ma POTĘŻNE BRAKI KADROWE W KAŻDYM DZIALE . ROTACJA PRACOWNIKÓW NON STOP. NIE POLECAM !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Super praca super ludzie goraco polecam

XYZ

Firma ma śmieszne podejście do pracowników. Osoby funkcyjne chodzą na przerwę co pól godziny i gdy są potrzebne to ich nie ma. Ludzie uciekają stamtąd i przy obecnej sytuacji to się nie zmieni.

Pawel8444

Witam, Pojawiła się ciekawa oferta pracy do PDC na stanowisko kupca strategicznego do działu procurementu. Wynagrodzenie podane w ogłoszeniu to 8500-9500zł/mc. Czy faktycznie takie stawki są oferowane w PDC? Proszę o opinie o zarobkach na stanowiskach biurowych. Zastanawiam się nad aplikowaniem. Pozdrawiam

N

A jak wyglądają warunki ? Praca jest na 3 zmiany z tego co wnioskuje z opinii?

Agata
@N 09.08.2018 11:06

Praca jest na 3 zmiany, ale nocki wypadają raz na 2 miesiące.

badboy

Każdemu kto by chciał złożyć tam cv, stanowczo odradzam chyba, że chcesz wracać wku**iony przynajmniej 2 razy w tygodniu, coraz większe kontrole, kamery poustawiane gdzie sie tylko da, wiecznie jesteś monitorowany, jareczek lubi pooglądać sobie nagrania i latać z sapami po hali, w tej firmie nie wiem czy on coś potrafi a wymaga najwięcej, więcej go widziałem na zwolnieniach niż w pracy, jak przychodzi jego zmiana nocna, to nagle l4/urlop przez cały tydzień albo zamiany, praca nie jest warta tej płacy, a zamiast ludzi traktować jak należy z szacunkiem to się jeszcze bardziej przywalają o drobnostki, dużo ludzi odejdzie do hal obok DHL itd, każdy z kim rozmawiałem nie planuje tam zostać dłużej, wieczne krętactwo ze strony tej firmy, dziewczyna, która liczy wypłaty powinna się zastanowić czy nie lepiej się za to nie brać jak się nie potrafi, nigdy nie trafisz na dobrą wypłate bo zazwyczaj brakuje stówki lub więcej, MZ uwaza sie za świętego a taki nie jest, nic nie robią cały dzień przed monitorami i zgrywają pracusiów, doceńcie ludzi, którzy tam na was robią, nawet gdy mają coś określonego i się nie wyrabiają to lepiej powkurzać pracowników niż pomóc, mega skąpa firma, ludzie są w porządku oprócz lizodupów,których łatwo poznać ;))

????
@badboy 12.02.2018 00:43

W DHL ten sam (usunięte przez administratora) będzie PDC to żenada nie dbają o ludzi

Dhl
@???? 16.02.2018 17:53

odradzam pracy

Elżbieta

@???? dlaczego polecasz pracę w PDC Logistic? Chodzi o dobrą atmosferę w miejscu pracy, godziwie wynagrodzenie, benefity pozapłacowe? A może znajdą się jeszcze inne pozytywy? Warto dzielić się swoimi przemyśleniami na temat pracy w tym miejscu, takie szczere opinie bardzo pomagają osobom przeglądającym ten wątek.

Żart

Od czego zacząc... Od team liderow! Panie Ł, czuc od pana negatywne intencje mimo panskiego nieszczerego (domniemam) usmiechu, tak samo K, niby tutaj zadowoleni, mili a z uśmiechem na twarzy potrafia zepsuc czlowiekowi dzien. Na fajce co pol godziny obowiazkowo, a jak pracownik sie zatrzyna, powie slowo do innego to juz zapedzanie do pracy i krzywe spojrzenia. Pani J w porzadku, ale malo czasu z nia przebywam. M i J, slyszlalam ze na podgladach widza wszystko wszedzie, no coz, dzieci zawsze sobie znajda jakas zabawe. Płace śmieszne, odliczajac dojazd na to wypierdziewo, ale na poczatek ok. Norma ustalona przez liderow to kpina. Jestem ciekawa kto wyrabia ja ciagle przez caly dzien, chyba tylko łysy, bo sie az kurzy jak biega na piku. Firma zabiera duzo energii psychicznej. Jeszcze ten ochroniarz z wąsem czarnym, (usunięte przez administratora) straszny. Jaroslaw i drugi pan wzorowo.

Pogromca Lewicy
@Żart 29.03.2018 02:34

To może z innej beczki... Widzialem ludzi którzy spali między regałami, czy wykonywali prace dla jednej osoby w 3. "Nie ma kota, myszy harcują", i nie jestem teamleaderem. Śmieszne jest to, że ludzie to myślą, iż samo przyjście do pracy to już dużo. A zarobki uważam za uczciwe w kontekście powierzonych mu obowiązków. Powiedz mi co biedny ochroniarz ma do Twojej pracy? Nie rozumiem, ale jak narzekać do narzekać, może ponarzekaj na to ze między niedzielą a piątkiem jest 5 dni, a między piatkiem a niedziela tylko 2... . Szkoda, ze wszyscy tacy mądrzy jak można anonimowo sie wypowiadać, bo w twarz co najwyżej powiesz pewnie zwykle "cześć",

łona
@Pogromca Lewicy 03.04.2018 14:44

A kto o zdrowym umyśle powie w twarz liderowi, że troche mu się pomyliło z (usunięte przez administratora)? z miejsca lecisz na dywanik bo od razu mail leci do góry ;)

szalona
@Pogromca Lewicy 03.04.2018 14:44

Nawet jeśli powiesz w twarz to nikt nie słucha mówiłam że Kamil się nie nadaje i co nadal pracuję a ile osób odeszło przez niego tego nikt nie zliczy jednym słowem wymiata liderów i firma ok pozdrawiam Justynkę ????

niezdradze
@szalona 20.04.2018 12:15

w stosunku co do kamila to moge sie zgodzic , ze ten czlowiek czesto ma cos do ludzi o nic , czesto mialem sytuacje gdzie cos komus trzeba pomoc a nagle podchodzi pan kamil i ma pretensje , ze czemu jeszcze nie zrobilo sie powierzonego mu zadania i nie rozumie , ze pomogłem komus przeniesc np cos ciezkiego

Tumidaj
@łona 16.04.2018 17:26

Ja powiem

Iza

Jaka macie atmosferę w pracy? Czy coś z socjalu macie?

Miro

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację? Warto starać się o pracę?

????
@Miro 04.07.2018 10:47

Tak jest polecam

Stefan

Jak się pracuje? Warto aplikować??

Administrator

Był ktoś na rozmowie w PDC Logistic sp.zo.o? Chcesz opisać cały proces rekrutacyjny i ocenić poziom rozmowy kwalifikacyjnej?

anonymous
@Administrator 21.05.2018 09:29

Nie ma problemu ja mogę

Kimi

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Może cos jeszcze o rekrutacji?

Agata
@Kimi 15.04.2018 11:31

Witam, w firmie prowadzona jest rekrutacja. W przypadku zainteresowania udziałem w rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko magazyniera, proszę o kontakt telefoniczny, Agata - tel. 665 2017 435.

pracownik
@Kimi 15.04.2018 11:31

Witaj Kimi. Z tego co wiem to przychodzą tam ludzie co jakiś czas. Ja dostałem pracę po rozmowie wstępnej. Choć pracuje tam krótko to praca nie jest aż tak ciężka. Jedyne co to trzeba to chodzić, uważnie czytać tablet i kompletować zamówienia. 728 44 35 68 Telefon z ogłoszenia firmy jako magazynier.

????

Szkoda że tak się tu Liderzy zachowują żenada dawno temu to było super Dorota Paweł Karola Sylwia a teraz same ćmoki i już

Zostaw opinię o PDC Logistic sp.zo.o - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PDC Logistic sp.zo.o