PDC Logistic sp.zo.o

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 66 ocen.

PDC Logistic sp.zo.o
3 66

Opinie o PDC Logistic sp.zo.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PDC Logistic sp.zo.o

Iza

Jaka macie atmosferę w pracy? Czy coś z socjalu macie?

Miro

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację? Warto starać się o pracę?

????
@Miro 04.07.2018 10:47

Tak jest polecam

Żart

Od czego zacząc... Od team liderow! Panie Ł, czuc od pana negatywne intencje mimo panskiego nieszczerego (domniemam) usmiechu, tak samo K, niby tutaj zadowoleni, mili a z uśmiechem na twarzy potrafia zepsuc czlowiekowi dzien. Na fajce co pol godziny obowiazkowo, a jak pracownik sie zatrzyna, powie slowo do innego to juz zapedzanie do pracy i krzywe spojrzenia. Pani J w porzadku, ale malo czasu z nia przebywam. M i J, slyszlalam ze na podgladach widza wszystko wszedzie, no coz, dzieci zawsze sobie znajda jakas zabawe. Płace śmieszne, odliczajac dojazd na to wypierdziewo, ale na poczatek ok. Norma ustalona przez liderow to kpina. Jestem ciekawa kto wyrabia ja ciagle przez caly dzien, chyba tylko łysy, bo sie az kurzy jak biega na piku. Firma zabiera duzo energii psychicznej. Jeszcze ten ochroniarz z wąsem czarnym, (usunięte przez administratora) straszny. Jaroslaw i drugi pan wzorowo.

niezdradze
@szalona 20.04.2018 12:15

w stosunku co do kamila to moge sie zgodzic , ze ten czlowiek czesto ma cos do ludzi o nic , czesto mialem sytuacje gdzie cos komus trzeba pomoc a nagle podchodzi pan kamil i ma pretensje , ze czemu jeszcze nie zrobilo sie powierzonego mu zadania i nie rozumie , ze pomogłem komus przeniesc np cos ciezkiego

Stefan

Jak się pracuje? Warto aplikować??

Administrator

Był ktoś na rozmowie w PDC Logistic sp.zo.o? Chcesz opisać cały proces rekrutacyjny i ocenić poziom rozmowy kwalifikacyjnej?

anonymous
@Administrator 21.05.2018 09:29

Nie ma problemu ja mogę

Kimi

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Może cos jeszcze o rekrutacji?

pracownik
@Kimi 15.04.2018 11:31

Witaj Kimi. Z tego co wiem to przychodzą tam ludzie co jakiś czas. Ja dostałem pracę po rozmowie wstępnej. Choć pracuje tam krótko to praca nie jest aż tak ciężka. Jedyne co to trzeba to chodzić, uważnie czytać tablet i kompletować zamówienia. 728 44 35 68 Telefon z ogłoszenia firmy jako magazynier.

????

Szkoda że tak się tu Liderzy zachowują żenada dawno temu to było super Dorota Paweł Karola Sylwia a teraz same ćmoki i już

Nikto

Czytam te opinie i tak czytam i sprawdza się jedno stare porzekadło że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Z doświadczenia wiem ze praca na magazynie do lekkich nie należy a jak się mówi to nie problem jest problemem lecz podejście do niego.

Zleceniowiec dobry

Przegięcie w tej robocie. Ostatnio lider JG oraz MZ zaczęli patrzeć w kamery. Już człowiek nie pościemnia nawet jak są na przerwie a na nocki pójść z jareczkiem czy michałkiem to tragedia. Chcą, aby pracownik pracował 8 godzin. Polecam koordynatorów na nocki, wyjątek tylko michałek drugi.

????
@Wymyśl coś nie narzekaj..... 17.02.2018 15:14

Tak ludzie widzą po co idą do pracy a wy Koordynatorzy wiecie po co idziecie do pracy

Szukam pracy

Witam Zostałem zaproszony na jutrzejszą rozmowę o pracę do PDC Logistics. Pierwsza umowa jest na zlecenie czy umowa o pracę?

szalona
@Agata 20.03.2018 18:38

To ja też idę do was pozdrawiam PDC????????

Nowa w pracy

Na początek dość dobre pieniądze. Jako magazynier w Szczecinie ciężko dostać ponad 2000 na start. Pracuję niedługo, a wcześniej w sklepach. Lepiej jest, bo nie ma kontaktu z klientami i praca nie jest ciężka. Nie ma jakiegoś dużego nacisku ze strony firmy. Praca nie jest ciężka, ale przełożony KC nie należy do przełożonych z jakimi wcześniej miałam do czynienia. Ma problemy z wysłowieniem się, mówi długo i niezrozumiale. Nie rozumiem jego wypowiedzi. ŁK wydaje się być ok, ale wyczuwam dziwny negatywny charakter oraz niedojrzałość. Koordynatorzy wogóle bez wiedzy i nie umieją przekazać jasno informacji. Mam wrażenie, że przełożeni traktują pracowników niejednakowo. Są lepsi i gorsi być może poprzez układy.

Ola
@Nowa w pracy 03.03.2018 19:42

KC zawszę belkowanie miał hahaha i to są ludzie po studiach żenada

sortownik

@Onaa Racja! U Kamila i Justyny nikt nas nie gania o porządki czy jakieś chore zasady firmy. Druga zmiana przychodzi i czepia się, że jest brudno. Nawet Ł.K. zwraca nam uwagę. Pewnie dlatego, że szkolił się na drugiej zmianie. Kamil nawet sam dostawy rozładowuje i nie patrzy aż zrobią to magazynierzy.

badboy

Każdemu kto by chciał złożyć tam cv, stanowczo odradzam chyba, że chcesz wracać wku**iony przynajmniej 2 razy w tygodniu, coraz większe kontrole, kamery poustawiane gdzie sie tylko da, wiecznie jesteś monitorowany, jareczek lubi pooglądać sobie nagrania i latać z sapami po hali, w tej firmie nie wiem czy on coś potrafi a wymaga najwięcej, więcej go widziałem na zwolnieniach niż w pracy, jak przychodzi jego zmiana nocna, to nagle l4/urlop przez cały tydzień albo zamiany, praca nie jest warta tej płacy, a zamiast ludzi traktować jak należy z szacunkiem to się jeszcze bardziej przywalają o drobnostki, dużo ludzi odejdzie do hal obok DHL itd, każdy z kim rozmawiałem nie planuje tam zostać dłużej, wieczne krętactwo ze strony tej firmy, dziewczyna, która liczy wypłaty powinna się zastanowić czy nie lepiej się za to nie brać jak się nie potrafi, nigdy nie trafisz na dobrą wypłate bo zazwyczaj brakuje stówki lub więcej, MZ uwaza sie za świętego a taki nie jest, nic nie robią cały dzień przed monitorami i zgrywają pracusiów, doceńcie ludzi, którzy tam na was robią, nawet gdy mają coś określonego i się nie wyrabiają to lepiej powkurzać pracowników niż pomóc, mega skąpa firma, ludzie są w porządku oprócz lizodupów,których łatwo poznać ;))

????
@badboy 12.02.2018 00:43

W DHL ten sam (usunięte przez administratora) będzie PDC to żenada nie dbają o ludzi

elaol

Na hali pyzga jak w kieleckim, stoisz cały dzień na packu to dostajesz zajoba bo słyszysz tylko pracującą maszynę przez cały dzień, nie można sluchawek mieć.. radio uregulowane na odpowiednią głośność dla osób 70letnich,nic nie słychać, wieczne kontrole, człowiek czegoś zapomni zrobić przez rutyne i od razu jest nazywany leniem, gdy oni siedzą cały dzień na (usunięte przez administratora) i nie pomogą w żadnej sytuacji, wszystko odkładane na później byleby dłużej posiedzieć liderzy z gr A, chodzą na przerwy później i siedzą sobie dłużej gdy Ty musisz po 15min już być na ZIMNEJ hali, fajeczki co 10-20min bo mogą? staniesz na chwile to zaraz tłumacz się, pójdziesz na wodę z drugą osobą to awantura, że pojedynczo a co to (usunięte przez administratora)? najlepiej założyć kaganiec jakąś kamerke na czoło i latać przez 8h jak maszyna, nikt za takie drobne nie będzie pługiem do pracy, NIGDY NIE POLECE TEJ PRACY NIKOMU ;)))

????

Hmmm to nic się tam nie zmienia jak widać Kamil nadal uprzykrza życie w tym syfie i nikt nie reaguje i Michał taki Malo robotny nadal tam hehe powaleni że ich tam nadal mają ???????? fajnie tak bylo Dorota Karola to były czasy

Ktoś
@???? 21.12.2017 14:56

Początki najlepsze... Ewelina, Dorota, Karola... Fajne osoby a odesLy

Żal

Najlepiej bylo jak Ewelina M. Tam pracowała, dziewczyna się starała, trzymała stronę pracowników, ale nikt jej w firmie nie docenił:/

Dawid

Może nie jest idealnie ale wiem, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!! Trochę więcej cierpliwości i pracy a musi się zmienić!!

Były pracownik.

Ogólnie praca w tej firmie jest fajna. Tylko K.C. zamiast motywować ludzi do pracy, to ich zniechęca. Cały czas szuka pretekstu, aby wykazać jaki to on jest wspaniały, a Ty nie. Jeżeli należysz do ekipy jego przydupasów, to masz luz. Możesz łamać robić co chcesz i tak tobie nic nie zrobi. Jak ktoś zwróci uwagę, że jego przydupas, np łąmie przepisy BHP, to taka osoba jest na cenzurowanym, i szuka pretekstu, aby zabrać tej osobie premie. Najleprze jest to, że podwyżka zależy od macierzy kompetencji. Jak pujdziesz do K.C. z zapytaniem, kiedy wyśle Ciebie na szkolenia do macierzy, to usłyszysz gadkę o normach i że nie może ciebie wysłać bo statystyka miesięczna nie wyjdzie. Dobry jest też ulepszacz procesu. Normalnie wyrabiasz trochę ponad normę bez zbędnego zapierdalania. On tak ulepszył proces, że musisz nieźle (usunięte przez administratora) a normy o tak nie wyrobisz. Bo on tak system ulepszył. Robi też różne testy systemu, ale takie po których nie wyrobisz normy. Ogólnie szkoda czasu na tą firmę.

?!!?

Mam jeszcze jedno pytanie Słyszałem że w tej firmie wyjeżdża się w delegacje czy to prawda? Kazdy musi jeździć ?

????
@?!!? 15.01.2018 18:07

Nie ma żadnych wyjazdów ktoś cię źle poinformował

?!?

Czesc wszystkim Powie mi ktoś ile dostaje na dzień dobry swieży pracownik?

xyxyxyx
@?!? 15.01.2018 18:03

w granicach 2000 zł netto

Ktoś 123

Generalnie w firmie panuje dobra atmosfera, jednak zdarzają się osoby, które mają negatywny wpływ na ludzi. Zgadzam się że grupa M.Z. jest strasznie rygorystyczna. Choć to trochę mało powiedziane. Najlepiej założyć wszystkim lejce i pług. Sytuację ratuje drugi leader, który ma swoje zasady i wymaga, ale co ważniejsze ma również podejście do ludzi. Grupy innych leaderów ciężko mi określić, bo mijamy się tylko, ale słyszałam, że Ł.K. ma podejście do magazynierów.

aje
@Ostrożny 28.11.2017 14:49

Nie zgodze się, Łukasz to mega spoko gość, ma podejście jak nikt inny :)

Zmęczona

Osobiście pracuje w tej firmie i dobrze wiem co tam ludzie przeżywają. Nie powiedzą niczego głośno bo każdy się boi że dostanie po dupie od Team Lidera... osobiście odradzam... gdybym wiedziała jak to wygląda nigdy bym nie złożyła tam CV. Pracuje już od roku i jak pracowałam w brygadzie K.C oczywiście podeszłam do macierzy po okresie próbnym gdzie z jednego działu zaliczyłam prawie samodzielnego lecz stwierdził że za krótko pracuje abym dostała tą cholerną złotówkę... żenada. Ta firma zyskuję kasę ale traci pracowników a wszyscy dobrze wiemy że bez nas im by się to nie udało ale widać że i tak nikt nas nie docenia i nie doceni.. smutna prawda....

Tralala
@Zmęczona 30.11.2017 15:06

Haha niestety K.C uwaza sie za najlepszego i najmadrzejszego w calej firmie. Najlepiej potrafi opowiadac o sobie co to on nie osiagnal liczy sie tylko podbudowanie jego wlasnego ego i nikt inny sie nie liczy pominimo tego ze sprawia wrazenie na prawde super goscia (na poczatku ) jest niekompetenty i mysli ze ludzie beda pracowac z samej przyjemnosci a nie dla jakiejs dla niego malo istotnej podwyzki. Choc dla nas to tzw wiekszy kawalek chleba i nie tylko bo kazdy lubi byc doceniony i zmobilizowany do pracy nie tylko przez slowo dziekuje czy ironiczny usmiech. Przykra prawda ze nie nadaje sie na to stanowisko eh brak slow.

Były zleceniowiec

Firma żałosna, mówią, że super premia ale chyba nie dla nas :v bo jej nigdy nie widać!!!!

Zleceniowiec

Witam, pracuje już tam około 4msc, wcześniej na zlecenie i zdążyłem poznać na nieszczeście wszystkich liderów, praca sama w sobie nie jest zła, ale normy są przesadzone... co z tego, że lider podejdzie do Ciebie i powie, że 50letnia osoba robi normy to i Ty możesz, skoro ta osoba ma wprawe pracuje tam od roku i wie jak mniej wiecej naściemniać w karteczce... Norma na piku wynosi 95 przy słabym dniu ta norma nie jest do wyrobienia a później pytania dlaczego się nie wyrobiło? jak wyrobić tę norme skoro zamówienia są jakie są, trzeba sie nabiegać żeby to wyrobić przy takim dniu, na packu 42? prosze Was osoba, która pracuje tam nie dłużej niż pare msc nie wyrobi tego, chyba, że paczki będą sklejane na tzw odpier. Często na rozładunku też są jaja, namioty ważace po 28kg jednen i nieporęczny a podejdzie Ci lider i mówi, że oni wyładowali to w 3 osoby w 2,5h?? śmiech na sali, chyba, że ktoś im to wywoził i streczował/strapował to okej. Nie można na chwilę nawet stanąć przy liderach bo zaraz zaczyna sie afera, że co to za pogaduszki a jak człowiek pyta innego pracownika co zrobić bo ma jakiś problem to czemu nie zgłosileś sie do mnie?? kit, że jego stanowisko jest daleko a NORMA wciąż jest liczona ;) Grupa u M.Z jest mega rygoryczna ;)

Damian P.

Szczerze odradzam zatrudniania sie w tej firmie a sklada sie na to kilka bardzo istotnych spraw dla kazdego czlowieka poszukujacego pracy majacego szacunek dla samego siebie jak rowniez z minimalnymi ambicjami . Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecuja duzo natomiast na tym tylko sie konczy co de facto doprowadza do duzej rotacji osob a niestety odchodza ,, normalne " osoby ktore szukaja czegos wiecej niz ,, obozu pracy " ktory co pol roku zorganizuje ognisko z darmowym piwkiem . Nie istnieje tam docenianie pracownika . Osoba wyrabiajaca normy jest poklepywana po plecach i mobilizowana slowami ,, chyba nie pracujesz tu tylko dla pieniedzy " co w moim odczuciu jest idiotyzmem . Najwidoczniej takich osob tam potrzebuja bo latwo nimi sterowac lub wykorzystywac fak ze z praca jest poniekad cieżko . Odniose sie jeszcze do norm ???? pracujesz ciezko na wielkiej zimnej hali bez okien zasuwasz rozpakowujac, liczac , nastepnie pakujac czasami ciezkie przedmioty i to 40 kartonow w godzine gdzie na 1 karton czasem przypada 10 przedmiotow . Proszę sobie teraz to wyobrazic a nadmienie ze wszystko na stojaco a i usiasc nie mozesz ani na chwilke . Dwie przerwy 15 i 10 min wiec jesli palisz to caly dzien stoisz poniewaz nikt nie pozwolil by na palarni znalazla sie lawka dajaca ukojenie dla zmeczonych nog . Po roku zylaki murowane . Co do kadry zarzadzajacej tragedia . Liderzy bez kompetencji organizujacy spotkania grupowe by ponizyc osobe nie wyrabiajaca norme do tego glupie dogryzania pracownikom ktorzy nie sa wazeliniarzami i nie podpierdzielaja innych . Idzie odczuc wywyzszanie sie tych ze liderow mimo ze sa to placki na liscia a nosy zadarte w gore przez stanowisko . Myslę że tylko ukraincy dadza sie tam wykorzystywac i nie obrazajac ich po prostu ich sytuacja do tego bedzie zmuszac

Pracownik magazynowy
@Damian P. 10.10.2017 23:03

Co do kadry zarzadzajacej tragedia . Liderzy bez kompetencji organizujacy spotkania grupowe by ponizyc osobe nie wyrabiajaca norme do tego glupie dogryzania pracownikom ktorzy nie sa wazeliniarzami i nie podpierdzielaja innych . Idzie odczuc wywyzszanie sie tych ze liderow mimo ze sa to placki na liscia a nosy zadarte w gore przez stanowisko . Myslę że tylko ukraincy dadza sie tam wykorzystywac i nie obrazajac ich po prostu ich sytuacja do tego bedzie zmuszac Art. 941. Pracodawca udostępnia pracownikom tekst przepisów dotyczących równego traktowania w zatrudnieniu w formie pisemnej informacji rozpowszechnionej na terenie zakładu pracy lub zapewnia pracownikom dostęp do tych przepisów w inny sposób przyjęty u danego pracodawcy. Zgodnie z kodeksem pracy (art. 94 § 2) mobbing to „działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę poczucia przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników”. Międzynarodowa Organizacja Pracy omawiane zjawisko definiuje natomiast następująco: „mobbing to obraźliwe zachowanie poprzez mściwe, okrutne, złośliwe lub upokarzające usiłowanie zaszkodzenia jednostce lub grupie pracowników (...), którzy stają się przedmiotem psychicznego dręczenia[1]”. Pracodawca ma obowiązek zapobiegać mobbingowi (art. 94 § 1 KP). Jeśli tego nie robi, albo sam dopuszcza się nękania, narusza przepisy. To kierownictwo zarówno poprzez obowiązujące w firmie/organizacji wewnętrzne dokumenty (regulaminy, kodeksy, procedury), a także poprzez swoją postawę modeluje zachowania w miejscu pracy. Wskazuje, jakie zachowania są niedopuszczalne, a na jakie jest zgoda i przyzwolenie.

Ja ????

Panie Kamilu... czasami trzeba schować swoje ..ego (o którym juz byla mowa w opiniach jak widac nie ja pierwsza ,nie ostatnia to widzę ..) i nie opowiadać jakie to masz możliwosci w zwiazku z podwyżkami że od Ciebie wszystko zależy. Bo to przez Ciebie byłam przez 3 miesiace klepana po ramieniu że super normy ,że świetnie sobię radzę a przy przedłużaniu umowy okazalo sie że chyba musze byc po "studiach "aby dla Ciebie pracować by dostać choć 1zl do pensji więcej . Sam zniechęcasz pracownikow do pracy a później się dziwisz że ktoś nie angażuje sie na tyle ile wymagasz. Ale twoim zdaniem nie można patrzyć na pracę przez pryzmat pieniędzy a wiec rozumiem ze twoim zdaniem "rachunki "same sie oplacą ???? co innego ma czlowieka mobilizować? Dobre słowo nie zawsze już wystarcza . W życiu różnie bywa, kiedyś coś także może się odwrócić przeciwko Tobie. Nie zniżaj innych do poziomu zero, tylko dlatego że Tobie coś sie udało . Dyrektorem też nie jesteś , choć tak chyba się czujesz ???? święte przysłowie mówi... "nie pamięta wół jak cielęciem był". Nie zamierzam wypuszczać tu jadu, bo i tak wiem że sprawiedliwość sięgnie każdego prędzej czy później. Raz z górki ,raz pod górkę...takie jest życie. Uważam też że osoba przychodząc na okres próbny powinna dostać liste z zakresu obowiązków i wiedzy którą powinna posiadać po zakończeniu okresu próbnego. Natomiast nie jednokrotnie spotkałam się ze stwierdzeniem że powinnam pytać. Ok rozumiem, ale czasami człowiek uczący się nie wie co powinien jeszcze wiedzieć ???? to chyba logiczne prawda? Listę z zakresu obowiązkow zobaczyłam dopiero pod koniec okresu próbnego z zastrzeżeniem że nie może ona wyjść po za firmę. Proszę wybaczyć ale jest to niezrozumiałe ???? czy to jest kolejne utrudnienie aby mieć podstawy do tego by nie wynagradzać ludzi za ich cieżka pracę ? ( osoba nie zna swoich obowiazkow poniewaz nie przedstawiono ich a nastepnie ma sie pretensje o niewywiązywanie z tych wlasnie obowiazkow w dodatku opierajac na tym brak obiecanej podwyżki ) Jeśli mogę coś poradzić osobą decydującym się na podjęcie pracy w PDC to chyba to żebyście nie łudzili się, że po uśmiechu i pochwałach ze strony przelożonych będziecie docenieni na tyle ile myślicie że zaslużyliście , bo można na prawdę się zdziwić na koniec ???? tam glówną rolę odgrywa " dobra mina do złej gry ". Oczywiście zdania byłyby podzielone ale zawsze znajda sie jakieś .. "dupowłazy".???? odnośnie norm ... które nawet zdaniem osób doświadczonych sa zawyżone, uważam że tylko osoba która ich nie wyrobi nie angażuje się w swoją pracę. Tak więc nie jedna osoba była zszokowana moim odejsciem i nabrali obawy co do własnej osoby. Wcale się nie dziwię .Jak dla dobrze rozwijającej się firmy która w nastepnym roku ma zamiar powiększyc sie dwukrotnie tylko traci ludzi niż zyskuje . Być może rozmowy powinny odbywać sie w większym gronie kierowniczym z większym "doświadczeniem "ocenienia człowieka pod względem jego zaangażowania w pracy niż tak jak to teraz się odbywa . Moim zdaniem jednak mało profesjonalnie i mylnie. No chyba że podchodzicie do każdego w sposób następujacy.. "nie ten to następny" tylko że nie jedno PDC istnieje ???? pracy jest na prawdę dużo dookoła. Żaluję tylko nie potrzebnie wiązania przyszłosci z tą firmą bo nie było warto ;)

Pracownik magazynowy
@Ja ???? 10.10.2017 22:56

Dział czwarty Kodeksu Pracy zawiera regulacje, dotyczące praw i obowiązków pracodawcy i zatrudnionego. Określa także odpowiedzialność pracownika, rodzaje kar stosowanych za niedopełnienie obowiązków służbowych oraz nagród za ich szczególnie dobre wypełnianie. Rozdział I Obowiązki pracodawcy Art. 94. Pracodawca jest obowiązany w szczególności: 1) zaznajamiać pracowników podejmujących pracę z zakresem ich obowiązków, sposobem wykonywania pracy na wyznaczonych stanowiskach oraz ich podstawowymi uprawnieniami;

gigus

Statystyki to oni mają hehe z kim teraz mieli fajnych ludzi to po uciekali do Amazon ???? no i co teraz hehe ????

Heheh

Czyzby chodziło o skąpego sebka z podbitym okiem i Mariuszka pracoholika z rhenusa, który chodzi wiecznie w tym samym samym sweterku, i nie widzi ludzi tylko cyfry i statystyki?

Magazynier

PDC to nie jest moja pierwsza praca, jasne, że fajnie byłoby mieć wolne niedziele, ale ludzie tutaj są naprawdę ok, jeśli podwyżki faktycznie wejdą od lipca, to zostaję.

ola
@magazynier 20.06.2017 18:36

Michał nie piernicz ze ktoś byl nie dobry w pracy bo właśnie ta osoba była super pracownikiem w porównaniu z tobą który wiecznie w piłkarzyki.grasz z Radkiem wielki pracownik roku hehe nie obrażaj ludzi którzy na ciebie pracują szanuj tych co masz bo ci uciekną baranie

taktoja

Mariusz i Sebek ciągle powtarzają, że pieniądze sie nie liczą tylko praca hahaha myślą ,że ludzie przychodzą do pracy z przyjemnością, a prawda jest taka że Kierownictwo żydzi i przyoszczędza na każdym możliwym kroku. Zamiast motywować ludzi to działają zupełnie odwrotnie. Tak skąpej firmy z wielkim ego w swojej karierze jeszcze nie spotkałam. Podwyżki jasne tylko że jednak wam podwyższymy normy bo yyyy no tak musi być, wieczne mamienie i gadanie banialuków. Integracja? jasne zorganizowali po 1,5 roku więc sporo starych osób się nie załapało do tego 80% pracowników nie zgodziło się na jakiś głupi wypad i zaproponowalo ognisko lub grilla stworzyli listę z podpisami i zanieśli do kierownictwa, a oni wyciszyli sprawę i udają że nic nie wiedzą... Firma strasznie zakłamana i niesprawiedliwa nie licząca się ze zdaniem pracownika, ale jeżeli jesteś altruistą i lubisz pracować za grosze w ramach idei to śmiało możesz iść, na pewno Mariuszek i Agatka to docenią haha

????
@król 20.06.2017 18:39

Tak 1 zet podwyżki hehe odejmij vat

Zostaw opinię o PDC Logistic sp.zo.o - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PDC Logistic sp.zo.o