Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WILLSON & BROWN - WB SP. Z O.O. S.K.A.

Pracowałeś w firmie WILLSON & BROWN - WB SP. Z O.O. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-01-18 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakich kwalifikacji oczekuje willson & brown od osób chcących zacząć u nich pracę? jest coś szczególnego na co zwracają uwagę? możecie mi coś podpowiedzieć? a no i czy jest rozmowa rekrutacyjna? bo jej szczerze mówiąc boje się najbardziej bo jest dla mnie bardzo stresująca. za wszelkie info będę bardzo wdzięczy
zdjecie uzytkownika
poważnapani - 2015-01-26 21:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy znacie Państwo Takiego pana jak Robert Jankowski pracujący jako uzdrowiciel?
zdjecie uzytkownika
rozpuszczalny - 2015-02-05 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, trochę mnei martwi stan atmosfery między pracownikami jaki opisaliście, bo tez mam blisko do firmy i zastanawiam sie, ze nie próbowac swoich sił. Ale przebite dętki i pracaz rozpuszczalnikiem w kiepsko zabezpieczonych warunkach to chyba nei najlepszy pomysł. A przy tych słoikach to ciężka praca dla studenta zaocznego?
zdjecie uzytkownika
cssssquoi - 2015-02-24 22:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie układy sa w tej firmie...może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać, miękkie i twarde kryteria, eliminacja stresu itp. Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2015-02-24 23:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakie stanowisko chcesz się tam dostać?
zdjecie uzytkownika
cinek - 2015-02-28 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca w Willsonie jest spełnieniem moich marzeń,polecam tą firmę,gwarantowane wysokie zarobki po przepracowaniu kilku lat:)
zdjecie uzytkownika
amVF - 2015-03-01 20:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konstruktor
zdjecie uzytkownika
orongo - 2015-03-11 01:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam jakie stanowisko stwarza największe możliwości rozwoju w tej firmie, czy przypadkiem nie jest tak, że w Warszawie każdy w tej firmie zaczyna od najniższego stanowiska i na bieżąco jest awansowany jeżeli osiągnie jakiś kolejny określony poziom? I druga sprawa - czy wysoka kasa jest możliwa dopiero po przepracowaniu kilku lat?
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-03-14 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dawno temu pracowalem w tej firmie i widze po wpisach ze jest tam coraz gorzej niestety , czyli kolesiostwo wsrod starych pracownikow itd wiekszosc technologow swego czasu to poprostu glaby zero pojecia o robocie tylko teoria , przyklad niejaka Agnieszka technolog do pewnego projektu zamowila swietlowki okazalo sie ze niete co potzeba ,potrzebne byly dl 100 ( 10 cm ) a ona zamowila 1000 ( 1 M ) no i lipa stoimy z robota pamietam wpadla na hale wystraszona bo noz na gardle cisnienie na projekt jest i wieci jaki padl tekst z jej ust a raczej zapytanie CZY NIEDALO RADY BY SKROCIC TYCH SWIETLOWEK zeby ruszyc z robota
zdjecie uzytkownika
wakel - 2015-03-18 10:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ogłupiająca, robisz jak parobek, pracują menele,pijacy, i.t.p musisz liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby się utrzymać, a kierownicy pozatrudniani przez znajomości i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby szybciej pracować za marnę pieniądze. Sami nic nie potrafią dać takiemu kierownikowi pracą po 10 godzin i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniku za grosze!!!Stracić zdrowie i nabawić się nerwicy to tylko w firmie Willson & Brown. Uciekać jak najdalej od tej firmy a najlepiej to zgłosić sprawę wyżej tak dalej ta firma nie może postępować z ludźmi!!!Ogłoszenia są notorycznie w internecie!!!
zdjecie uzytkownika
serwus - 2015-03-29 16:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwila moment, czy to oznacza, że pracujecie w Willson & brown po dziesięć godzin? Pytam bo jednak standardowy tydzień pracy to 40 godzin i liczony jako 5 dni po 8 godzin. to tutaj macie dwie godziny nadgodzin dziennie i to płacone jakoś ekstra, czy pracujecie 4 dni w tygodniu i jest jakiś trzydniowy weekend?
zdjecie uzytkownika
ktostam - 2015-04-08 11:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem tam przez 2 miesiace,nigdy wiecej. ( usunięte przez administratora )zdecydowanie odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-15 08:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2015-03-14 23:06:10]:
Chyba zartujesz. Od kiedy tak jest?? Moze w Japonii, nie w Polsce.
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2015-04-22 14:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałam się że poszukują teraz do siebie do pracy konstruktora technologa, więc uprzejmie was proszę o więcej nieco szczegółów na temat tego stanowiska
zdjecie uzytkownika
Pawełek - 2015-04-26 22:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to dno pod każdym względem!! Pierwsze primo : To prawda , że ludzie tam pracują za 4-5 zł. Są to ludzie z Radomia i okolic o tego jeszcze im odliczają koszt dojazdu od każdej osoby 200zł !!!!!! SZok !!! Drugie primo : Gość, który zarządza tą firmą naśmiewa się z swoich pracowników, że robią za takie grosze tyle godzin. Na sitodruku kierownik prawie co dzień piany do pracy przychodzi ( Raz miał problem z rozpoznaniem mnie ) . Biura ładne ale na stałą prace nie liczcie gdyż przyjmują tylko na większą produkcję. Na montażu sprawa wygląda INACZEJ 8 zł h a po ósmej godzinie 10 zł h na rękę. Robota jest na zlecenie i jak jest to przychodzisz do pracy jak jej nie ma to nie przychodzisz. Maks. w miesiącu możesz zarobić 1000- 1200zł. Na dziale drewna kierownikiem jest jakiś pacan szkoda gadać. Suma sumaru szkoda czasu i zdrowia na tą gó...aną firmę. I po trzecie primo ULTIMO!! : Dzieci są kierownikami działów na montażu itp. średnia wieku 20 -25 lat . Atmosfera pracy bardzo zła. Ludzie chamscy ordynarni dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM ! JEDYNIE CO DOBRZE WSPOMINAM Z TEJ PRACY TO POWRÓT Z NIEJ !!! POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Pracownik Wilson były - 2015-04-27 09:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam 3 miesiące. Kolesiostwo starszych pracowników. Mobbing. Praca w ciągłym stresie. Nie da się normalnie pracować. Wyścig szczurów. Licytują się na głos kto więcej zrobił starsi pracownicy wywyższając się i poniżając w ten sposób nowych. Pozdrowienia dla Moniki oraz Igora oraz Technologa Sylwii bo to o nich. Dużo cwaniaczków z prowincji.
zdjecie uzytkownika
23576 - 2015-05-08 16:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już do pracy w tej firmie to na dział wtryskarek pracują tam kompetentni ludzie np. P. Wojtek znający sie na swojej pracy jest miła atmosfera poszanowanie do pracownika oczywiscie nie na wszystkich zmianach
zdjecie uzytkownika
Kolony - 2015-05-22 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak kolega nade mną, ja również słyszałem same dobre rzeczy na temat tej firmy. Chociaż z tymi negatywnymi opiniamii też nie sposób się nie zgodzić, bo wszędzie zdarzają się problemy. Ale grunt, że ogólnie firma jest solidna i pieniądze są wypłacane na czas. Liczyłbym na jakieś większe premie no ale nie można mieć wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-06-25 13:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2015-03-14 23:06:10]:
na awans nie masz co liczyć, liczą się układy, chyba że będziesz wazelinował komu trzeba. Na podwyżkę nie masz co liczyć, górna granica 2500 pln, później zwalniają starych pracowników którzy upominają się o kasę a zatrudniają młodych bez kwalifikacji na następny rok dwa
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-25 16:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-06-25 16:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ola nie wierzę w takie teorie spiskowe które produkujesz, ja nie wierzę w układy ale własną pracę i osiągnięcia w życiu zawodowym. nawet jeśli jest prawdą to co piszesz i się zarbaia netto 32500 to uważam to za wysokie wynagrodzenie jak na nasz kraj i nie sądzę żeby było na co aż tak bardzo narzekać
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-07-03 09:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemiał handlowców, kiepsko zarabiają. Ci co robią dobrze prezesom to siedzą latami, jeden bajzel, każdy się z każdym hendorzy. Jest dwóch szefów, dwa nieszanujący swoich pracowników żydki, jeden młodszy to kompletny cham, zakompleksiony typek, jezdzi porszakiem. Kompletny chaos, co jakiś czas cos zmieniają w firmie aby usprawnić zarządzanie. Ludzie na hali pracuja za 5 zeta, psują produkcje i ciągle są zwroty. Tracą zachodnich klientów. Może to i dużą i znana firma ale gorzej niż w klatce z małpami. Nauczyć się tam można czegoś, bardziej odporności
zdjecie uzytkownika
Pikuś - 2015-08-21 23:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WILLSON & BROWN witam - do ludzi którzy chcą tam pracować - ja tam pracowałem zaczynając od najniższego szczebla czyli produkcja , w szybkim czasie osiągnąłem wyższe stanowisko a wiadomo wyższe stanowisko = większa kasa, ze swoich obowiązków wywiązywałem się najlepiej jak potrafiłem i szczerze mówiąc bardzo lubiłem swoją pracę,zdarzało się zostawać po godzinach itp,itd, a po 4 latach przyszedł Pan xxxxx i dał mi wypowiedzenie nie wyjaśniając dlaczego (wiem że nie musiał) , zostałem potraktowany jak śmieć i dlaczego? bo miałem inne zdanie od przełożonego ???? i nie tańczyłem jak mi zagrali ????a Pan prezes chyba nawet nie wie co się w jego firmie dzieje, nie ma pojęcia że wyrzucają dobrych pracowników którzy mają doświadczenie a w ich miejsce przyjmują laików którzy nawet porządnie spiąć palety nie potrafią, a najlepsza Pani Magda która przez krótki czas zarządzała MOLDEM weszła w komitywę z niejaką Jolantą która ponoć zastępowała jednego z kierowników i tak się zbratały że przez nie zostało zwolnionych kilka osób (za coś czego nie zrobiły),więc szczerze nie polecam tej firmy i tylko stałych pracowników z wtryskarek mi żal .reasumując- kolesiostwo fałsz,zawiść i wyzysk na porządku dziennym a jak już wycisną z was wszystko to dostaniecie kopa tam gdzie słońce nie dochodzi , Pozdrawiam pana xxxxxx i panią Jolę na którą Radom i okolice patrzeć już nie mogą :)
zdjecie uzytkownika
Geronimo - 2015-08-25 18:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pikuś - 2015-08-21 23:51:37]:
"Pikuś" to odpowiedni nick dla osoby tego pokroju . Zaczynałeś od stanowiska kierowniczego nie mając pojęcia o produkcji co powodowało strach przed podejmowaniem koniecznych decyzji . Pani Jolanta jest Twoim wrogiem chyba od momentu kiedy nie przyjęła dwuznacznej propozycji za otrzymanie wyższego stanowiska pracy z czego jednak skorzystała inna osoba . Skoro Pani Magda wspólnie z Panią Jolantą mają taki wpływ na ludzi to dalsza dyskusja nie ma sensu . Odpowiednie osoby na odpowiednich stanowiskach .
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 20:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2015-08-27 20:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pikuś - 2015-08-21 23:51:37]:
Kierownik i schodzi do takiego poziomu aby użalać się nad sobą na forum ? Słaba psychika . Odpowiedż powyższa jest konkretna ale mnie interesuje dlaczego wiedząc o zwalnianiu wielu niewinnych osób nic Pan kierownik nie zrobił aby to przerwać . Przecież cyt. "za coś czego nie zrobiły" nie mogły być zwolnione a co Pan zrobił w tej kwestii ? Czy obie te Panie są aż tak niebezpieczne ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-31 02:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem niektórych Waszych wypowiedzi, to że ktoś dostał wypowiedzenie nie znaczy jeszcze, że pracodawca nie doceniał Waszej pracy. Jakoś nikt nie wspomniał nawet czy miał umowe o prace czy zlecenie, jak to było z urlopami a na innych forach pisza, że zawsze kasa była na czas i sporo było umów o prace...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WILLSON & BROWN - WB SP. Z O.O. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WILLSON & BROWN - WB SP. Z O.O. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert