Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: WILLSON & BROWN - WB Sp. z o.o. Sp. k.


Oceniono 49 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
WILLSON & BROWN - WB Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Muszkieterów 15C
02-273 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-08-16 17:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielki brat na was czeka jak chcecie to do niego bo bez pozwolenia jego pracować się nie da szykujcie więc krocza to jest zakład wielkiego brata zaczyna się na M-kończy się na-A A JAK NIE TO MASZ PRZESRANE
zdjecie uzytkownika
swoj - 2014-08-18 09:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma tragedia, wieczny bałagan czasami pracy wogóle nie ma to na przymus dają urlopy a potem musisz brać l4 bo już nie masz dni urlopowych a ja nie to wywalają z pracy.
Kierownicy myślą o swojej kasie i firmie a nie o ludziach w niej pracujących.
Odradzam pracę w której wykorzystują człowieka a potem zwalniają!!!
zdjecie uzytkownika
nie koleżka - 2014-08-27 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie powyższe opinie są raczej negatywne i ja również przychylam się do negatywnej opinii o tej firmie. Ludzie, którzy w niej pracują to albo cwaniacy albo znajomi znajomków, którzy bez większego doświadczenia i wiedzy realizują chorą wizję nawet nie wiadomo czyją. Wszystkie wymagania odnośnie doświadczenia nowych pracowników są bardzo wysokie a później i tak całość sprowadza się do prostych zadań pod dyktando nielicznej grupki będącej przy korycie. Aplikowanie do pracy to tylko strata czasu , bo po krótkim okresie i tak zwalniają.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-15 16:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam jakis czas temu ,i widze ze nic sie niezmienilo
zdjecie uzytkownika
Jamaika - 2014-10-15 18:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracowałem jeden dzień i mi się ode chciało, ale sporo się dowiedziałem o firmie i pracownikach na zlecenia.
Zacznijmy od początku. Zadzwonili do mnie, czy chcę pracować w tej firmie (ja kojarzyłem ją mylnie z firmą poligraficzną). Praca lekka, oklejanie słoiczków tudzież składania pudełek 10,80 brutto od 6.00 do 16.00. No i dobra. Zgodziłem się, bo mieszkam 2km od firmy.
Zajeżdżam rowerem o 6:10. Opierdol, 10min spóźnienia. No dobra spoko. Torby nie miałem już gdzie zostawić. Rower, tutaj falstart panika w firmie, co z nim robić. Nie ma gdzie pozostawić. W końcu dostałem pozwolenia pozostawienie go na korytarzu.
Przygotowanie podzespołów do pracy zajęło 2h. Po czym dowiaduję się, że nie jest to obklejanie słoiczków tylko czyszczenie szkła rozpuszczalnikami. Zero wentylacji, ktoś obok pali papierosa, kierowniczka dyryguje tu plamka tam plamka i w nogi na ploty. Tania i ogłupiająca siła robocza.

Dowiedziałem się, że ta tania siłą robocza jest z Radomia. Dobroduszny pracodawca zapewnia dojazd busem za darmo, bo motłoch z Warszawy jest za drogi.

Przydzielili mi się koleżankę z Radomia. Marudna. Jaka to warszawa brzydka. Jak Tusk dobrze dba o gospodarkę Polską. Wstaje o 3.15 w Radomiu, stawka wiadomo, przyjeżdża na 18.xx. Wyjeżdżam raz w roku zagranicę, stawki są marne, ale jest świetnie. Myślę sobie, na jakiej planecie się ja znalazłem.

Aha, mało istotne. Pozostawiany rower mi przedziurawili i dniówka poszła na dętki. Nie radzę przyjeżdżać samochodem i w torbie mieć coś wartościowego {komórka, dowód, portfel, karta kredytowa}
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-10-30 00:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć wszystkim :) jak wygląda sytuacja w dziale sprzedaży ? jak atmosfera między pracownikami ? jak relacje między szefem i pracownikami ? jakiego rzędu zarobki ? Jak wygląda sprawa z jakimiś szkoleniami ? jak wygląda tydzień pracy ( godzinowo jakie dni tygodnia ) ? Ogólnie polecacie firmę wilson & brown jako pracodawcę ? Dzięki za wszystkie odp.
zdjecie uzytkownika
Sprzedaż - 2014-12-02 13:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-10-30 00:29:19]:
Wyścig szczurów, wspieranie koleszkowców,układy,układy,układy!
zdjecie uzytkownika
frank - 2014-12-14 00:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to co Radom to jedyne miejsce z którego organizowane są dojazdy czy jest tez jakieś inne miejsce pod Warszawą? Wg jakjest z rozliczeniami @jamaika? W sensie po tymjednym dniu pracy od razu Ci wypłacili kase czy musiałeśczekać do końca miesiąca? Będę wdzięczny za info zastanawiam się nad tą pracą
zdjecie uzytkownika
wiety - 2015-01-16 13:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wllson Brown to najgorsza ferma w jakiej pracowałem-wyzysk ludzi na 100% !!!!
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-01-18 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakich kwalifikacji oczekuje willson & brown od osób chcących zacząć u nich pracę? jest coś szczególnego na co zwracają uwagę? możecie mi coś podpowiedzieć? a no i czy jest rozmowa rekrutacyjna? bo jej szczerze mówiąc boje się najbardziej bo jest dla mnie bardzo stresująca. za wszelkie info będę bardzo wdzięczy
zdjecie uzytkownika
rozpuszczalny - 2015-02-05 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, trochę mnei martwi stan atmosfery między pracownikami jaki opisaliście, bo tez mam blisko do firmy i zastanawiam sie, ze nie próbowac swoich sił. Ale przebite dętki i pracaz rozpuszczalnikiem w kiepsko zabezpieczonych warunkach to chyba nei najlepszy pomysł. A przy tych słoikach to ciężka praca dla studenta zaocznego?
zdjecie uzytkownika
cssssquoi - 2015-02-24 22:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie układy sa w tej firmie...może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać, miękkie i twarde kryteria, eliminacja stresu itp. Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2015-02-24 23:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakie stanowisko chcesz się tam dostać?
zdjecie uzytkownika
cinek - 2015-02-28 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca w Willsonie jest spełnieniem moich marzeń,polecam tą firmę,gwarantowane wysokie zarobki po przepracowaniu kilku lat:)
zdjecie uzytkownika
amVF - 2015-03-01 20:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konstruktor
zdjecie uzytkownika
orongo - 2015-03-11 01:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam jakie stanowisko stwarza największe możliwości rozwoju w tej firmie, czy przypadkiem nie jest tak, że w Warszawie każdy w tej firmie zaczyna od najniższego stanowiska i na bieżąco jest awansowany jeżeli osiągnie jakiś kolejny określony poziom? I druga sprawa - czy wysoka kasa jest możliwa dopiero po przepracowaniu kilku lat?
zdjecie uzytkownika
wakel - 2015-03-18 10:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ogłupiająca, robisz jak parobek, pracują menele,pijacy, i.t.p musisz liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby się utrzymać, a kierownicy pozatrudniani przez znajomości i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby szybciej pracować za marnę pieniądze. Sami nic nie potrafią dać takiemu kierownikowi pracą po 10 godzin i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniku za grosze!!!Stracić zdrowie i nabawić się nerwicy to tylko w firmie Willson & Brown. Uciekać jak najdalej od tej firmy a najlepiej to zgłosić sprawę wyżej tak dalej ta firma nie może postępować z ludźmi!!!Ogłoszenia są notorycznie w internecie!!!
zdjecie uzytkownika
serwus - 2015-03-29 16:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwila moment, czy to oznacza, że pracujecie w Willson & brown po dziesięć godzin? Pytam bo jednak standardowy tydzień pracy to 40 godzin i liczony jako 5 dni po 8 godzin. to tutaj macie dwie godziny nadgodzin dziennie i to płacone jakoś ekstra, czy pracujecie 4 dni w tygodniu i jest jakiś trzydniowy weekend?
zdjecie uzytkownika
ktostam - 2015-04-08 11:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem tam przez 2 miesiace,nigdy wiecej. ( usunięte przez administratora )zdecydowanie odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-15 08:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zartujesz. Od kiedy tak jest?? Moze w Japonii, nie w Polsce.
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2015-04-22 14:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałam się że poszukują teraz do siebie do pracy konstruktora technologa, więc uprzejmie was proszę o więcej nieco szczegółów na temat tego stanowiska
zdjecie uzytkownika
23576 - 2015-05-08 16:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już do pracy w tej firmie to na dział wtryskarek pracują tam kompetentni ludzie np. P. Wojtek znający sie na swojej pracy jest miła atmosfera poszanowanie do pracownika oczywiscie nie na wszystkich zmianach
zdjecie uzytkownika
Kolony - 2015-05-22 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak kolega nade mną, ja również słyszałem same dobre rzeczy na temat tej firmy. Chociaż z tymi negatywnymi opiniamii też nie sposób się nie zgodzić, bo wszędzie zdarzają się problemy. Ale grunt, że ogólnie firma jest solidna i pieniądze są wypłacane na czas. Liczyłbym na jakieś większe premie no ale nie można mieć wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-06-25 13:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na awans nie masz co liczyć, liczą się układy, chyba że będziesz wazelinował komu trzeba. Na podwyżkę nie masz co liczyć, górna granica 2500 pln, później zwalniają starych pracowników którzy upominają się o kasę a zatrudniają młodych bez kwalifikacji na następny rok dwa
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-06-25 16:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ola nie wierzę w takie teorie spiskowe które produkujesz, ja nie wierzę w układy ale własną pracę i osiągnięcia w życiu zawodowym. nawet jeśli jest prawdą to co piszesz i się zarbaia netto 32500 to uważam to za wysokie wynagrodzenie jak na nasz kraj i nie sądzę żeby było na co aż tak bardzo narzekać
zdjecie uzytkownika
Pikuś - 2015-08-21 23:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WILLSON & BROWN witam - do ludzi którzy chcą tam pracować - ja tam pracowałem zaczynając od najniższego szczebla czyli produkcja , w szybkim czasie osiągnąłem wyższe stanowisko a wiadomo wyższe stanowisko = większa kasa, ze swoich obowiązków wywiązywałem się najlepiej jak potrafiłem i szczerze mówiąc bardzo lubiłem swoją pracę,zdarzało się zostawać po godzinach itp,itd, a po 4 latach przyszedł Pan xxxxx i dał mi wypowiedzenie nie wyjaśniając dlaczego (wiem że nie musiał) , zostałem potraktowany jak śmieć i dlaczego? bo miałem inne zdanie od przełożonego ???? i nie tańczyłem jak mi zagrali ????a Pan prezes chyba nawet nie wie co się w jego firmie dzieje, nie ma pojęcia że wyrzucają dobrych pracowników którzy mają doświadczenie a w ich miejsce przyjmują laików którzy nawet porządnie spiąć palety nie potrafią, a najlepsza Pani Magda która przez krótki czas zarządzała MOLDEM weszła w komitywę z niejaką Jolantą która ponoć zastępowała jednego z kierowników i tak się zbratały że przez nie zostało zwolnionych kilka osób (za coś czego nie zrobiły),więc szczerze nie polecam tej firmy i tylko stałych pracowników z wtryskarek mi żal .reasumując- kolesiostwo fałsz,zawiść i wyzysk na porządku dziennym a jak już wycisną z was wszystko to dostaniecie kopa tam gdzie słońce nie dochodzi , Pozdrawiam pana xxxxxx i panią Jolę na którą Radom i okolice patrzeć już nie mogą :)
zdjecie uzytkownika
Geronimo - 2015-08-25 18:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pikuś - 2015-08-21 23:51:37]:
"Pikuś" to odpowiedni nick dla osoby tego pokroju . Zaczynałeś od stanowiska kierowniczego nie mając pojęcia o produkcji co powodowało strach przed podejmowaniem koniecznych decyzji . Pani Jolanta jest Twoim wrogiem chyba od momentu kiedy nie przyjęła dwuznacznej propozycji za otrzymanie wyższego stanowiska pracy z czego jednak skorzystała inna osoba . Skoro Pani Magda wspólnie z Panią Jolantą mają taki wpływ na ludzi to dalsza dyskusja nie ma sensu . Odpowiednie osoby na odpowiednich stanowiskach .
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2015-08-27 20:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pikuś - 2015-08-21 23:51:37]:
Kierownik i schodzi do takiego poziomu aby użalać się nad sobą na forum ? Słaba psychika . Odpowiedż powyższa jest konkretna ale mnie interesuje dlaczego wiedząc o zwalnianiu wielu niewinnych osób nic Pan kierownik nie zrobił aby to przerwać . Przecież cyt. "za coś czego nie zrobiły" nie mogły być zwolnione a co Pan zrobił w tej kwestii ? Czy obie te Panie są aż tak niebezpieczne ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-31 02:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem niektórych Waszych wypowiedzi, to że ktoś dostał wypowiedzenie nie znaczy jeszcze, że pracodawca nie doceniał Waszej pracy. Jakoś nikt nie wspomniał nawet czy miał umowe o prace czy zlecenie, jak to było z urlopami a na innych forach pisza, że zawsze kasa była na czas i sporo było umów o prace...
zdjecie uzytkownika
Pikuś - 2015-09-06 14:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIKI - 2015-08-27 20:33:18]:
Miki nie ja byłem kierownikiem tych osób , i nie mam problemu ze słabą psychiką ale Ty za to masz problem z czytaniem ze zrozumieniem,czy pan kierownik coś powinien zadziałać w kwestii tych osób - powinien , a czy zadziałał - chyba nie , chociaż podobno nie miał pojęcia że zostaną zwolnione, a z drugiej strony jeżeli by mu zależało na dobrych pracownikach to by do tego nie dopuścił więc odpowiedź sama się nasuwa, a i jeszcze coś , ja się nad sobą nie użalam tylko piszę na forum DYSKUSYJNYM i ostrzegam ludzi przed tą firmą bo wiem jak tam jest
zdjecie uzytkownika
burek - 2015-09-18 22:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to kołchoz a nie firma. Nie docenia się dobrych zwykłych roboli. Najważniejsze żeby zwiększyć kadrę zarządzającą. Dobrych pracowników wyzbywa się od lat a zatrudnia zielonych. Co z tego że wypłacają regularnie jak zasuwa się jak bury osioł. To coraz bardziej zaczyna przypominać chińskie firmy. A poza tym zakład się sypie więc nie polecam nikomu tej firmy. Zero perspektyw. Firma "DZIOD"
zdjecie uzytkownika
lewatywa - 2015-09-24 16:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i cześć pieśni.... a tak się chwaliłem że tam pracowałem :(
zdjecie uzytkownika
4r5 - 2015-09-30 13:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że jakiś czas temu w firmie WILLSON & BROWN - WB SP. Z O.O. Sp. K. poszukiwali osób do zatrudnienia na stanowisko specjalisty do spraw rozliczeń produkcji i stanów magazynowych, konstruktora technologa, operatora wytłaczarki w Warszawie, mieli naprawdę sporo ofert, szkoda że obecnie nie mają żadnych..
zdjecie uzytkownika
Luljan - 2015-10-05 19:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super praca :)
7zł za godzinę.
Atrakcyjny system premiowy
Możesz zostawać nadgodziny
Możesz pracować w weekendy i święta
Gorąco polecam!
zdjecie uzytkownika
egito - 2015-10-27 23:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie o produkcji i montazu,a jak w biurze?
zdjecie uzytkownika
aska - 2015-10-30 16:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze mozna trafic gorzej, poza tym w pracy w takich firmach gdzie zatrudnianych jest kilkadziesiat osob, nie wszystkie zawsze musza nam podpasowac, zawsze trafi sie ktos kto wałasnie psuje atmosfere w zespole, a nie oszukujmy sie ponieważ ona jest najważniejsza by w komforcie psychicznym pracowac
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2015-11-02 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [egito - 2015-10-27 23:09:23]:
czy wiesz może gdzie są podobne firmy do willsona w Warszawie ?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-02 21:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, produkcja, montaż...
Jak wygląda kwestia pracy na kontroli jakości? Jak ludzie, kierownictwo, stabilność zatrudnienia i wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-11-11 11:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja tam mimo wszystko chyba sprobuje swoich sil w WILLSON & BROWN - WB SP. Z O.O. S.K.A., a teraz poszukuja cos w sam raz dla mnie. stanowisko Key Account Manager für den deutschsprachigen Markt, gdzie wymagaja znajomosci technik sprzedazy, znajomosc jezyka angielskiego czy niemieckiego biegle, no i co najwazniejsze doswiadczenie min 3 letnie w sprzedazy b2b, wiec pewnie i pieniazki sa niezle
zdjecie uzytkownika
65 - 2015-11-13 17:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monia no i dobrze ja uważam że samemu warto się przekonam i dopiero wtedy oceniać jak jest naprawdę
zdjecie uzytkownika
Kret - 2015-11-15 22:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie ma przepychu w kandydatach, bo przecież niewiele osób zna biegle i niemiecki i angielski wg mnie przynajmniej.
zdjecie uzytkownika
wiks - 2015-11-18 01:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to uwierz, że jest jakiś tam odsetek ludzi, którzy nie mają problemów z porozumiewaniem się w tych językach. Większym problemem są pieniądze za które ktoś zgodzi się pracować.
zdjecie uzytkownika
tryker - 2015-11-26 14:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie jaka umowe dostaje sie na poczatek pracy na wtryskarce? i pierwsza wyplata jest po 2 tygodniach ? dzieki z gory za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-03 15:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że już nie ma nich żadnych ogloszeń z ofertami pracy..niestety nie załapałem się na rekrutacje gdy jeszvze była prowadzaona..no cóż może za jakiś czas
zdjecie uzytkownika
ash - 2016-01-21 14:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wtryskach jest uwaga ponad 9zl/h na reke.. praca jest w porzadku nic trudnego.. zespol jest przedewszystkim bardzo mily gdzie czytajac opinie innych to na to nie wskazywalo bo duzo osob ma kiepskie zdanie o firmie wiec jak dla mnie jest calkiem w porzadku. Kwestia dogadywania sie z innymi.. :)
zdjecie uzytkownika
erupao - 2016-01-21 15:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są nadal oferty pracy, teraz też dodali jako Kierowca kat. B+C, wiec pojawiają się teraz już co jakiś czas po prostu i raczej od razu daja też umowe o prace z tego co widze.
zdjecie uzytkownika
popek - 2016-01-21 18:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spalić tą firmę trzeba!!!!!
zdjecie uzytkownika
cezik - 2016-01-23 18:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@erupao, co jakiś czas mają i inne oferty, teraz dla przykładu poszukiwany jest również pracownik produkcji. Co jest fajne, to umowa o prace od 1 dnia i system pracy 1 zmianowy.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-05
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Od 1995 roku działamy na rynku artykułów wspierających sprzedaż. Dostarczamy innowacyjne rozwiązania, oferujemy kompleksową obsługę w zakresie tworzenia design oraz produkcji wysokiej jakości materiałów POS. Współpracujemy z międzynarodowymi koncernami a nasz zasięg działania obejmuje większość krajów europejskich. Jesteśmy pracodawcą, który stara się zapewnić atmosferę pracy otwartą na innow
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-01-31 17:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-08-31 02:20:50]:
a czy piszecie o kierowniku, który wcześniej był jednym z brygadzistów na wtryskarkach?
Jeżeli o niego chodzi to życzę powodzenia.
Sami go wepchneliście na miejsce byłego kierownika,
więc teraz nie płaczcie
zdjecie uzytkownika
frank - 2016-01-31 21:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cezik - 2016-01-23 18:00:18]:
dla osób które typowo już siedzą w pracy fizycznej czy też produkcyjnej z kolei to mają oferta dla Operatora Pras Krawędziowych . Wydaje mi się to całkiem interesujaca oferta

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WILLSON & BROWN - WB Sp. z o.o. Sp. k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert