Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMF LEZAJSK

Pracowałeś w firmie BMF LEZAJSK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mario - 2014-05-14 19:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam tej firmy a kcial bym pracowac i niewiem czy ona jest wyplacalna na czasc czy mozecie mi doradzic
zdjecie uzytkownika
Tiesto - 2014-05-15 01:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wątpię, żeby tutaj ktoś udzielił rzetelnej opinii. Sam nie pracowałem u nich, ale miałem sporo znajomych, którzy byli powiązani. Ale nie powiem jak jest teraz..
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-31 20:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-07-31 20:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedyś w tej firmie można było spokojnie pracować i uczciwie zarobić ale jak władzę przejął Daruś to lipa totalna myśli tylko jak ludziom zabrać i jak głęboko wleźć w dupsko właścicielowi jak przyjeżdża z Niemiec. Dziadostwo, bałagan i nic więcej ,walki kręcą a świętych udają. Zarobki marne wszystko co złe na Niemców zwalają. Nadzieja jest że Dariusz Kol długo już nie porządzi i wszystko wróci do normy a te utrzyj-dupki co są u władzy wylecą z wielkim hukiem.
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-08-10 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy na plastikach BMF POLSKA to drań wyzyskuje kobiety za 1240zł 3zmiany a premię daje 32zł smiech.Jeżdzi firmowym samochodem prywatnie rodzinę wozi czy Smidt o tym wie...2 panie biurowe robią co chcą mają niego haka w dupsko wchodzą,więc 2000zł mają czas na porządek...
zdjecie uzytkownika
Ja11 - 2015-08-14 08:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jest to co piszesz i widać ze go...no wiesz bo na plastikach nie ma dwóch pan w biurze piszesz to co usłyszysz albo ktoś ci doniesie.
zdjecie uzytkownika
Wolny Polak - 2015-08-18 15:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mile wspominam dawne czasy za rządów Pana kierownika Jerzego S
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 00:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
******* - 2015-08-19 00:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak moim zdaniem z każdym rokiem jest coraz gorzej w tej firmie tzn panuje jakaś taka dziwna gospodarka demotywowania pracowników do pracy która wygląda następująco zabierzmy co im się należy żeby oni pracowali więcej za mniej pieniędzy i postraszmy ich ze w innych firmach jest gorzej i mogą być zwolnienia. i tak na koniec w tej firmie nikt nie liczy się z ludźmi i prawami do urlopu który jest normalnie w świecie WYPRACOWANY dla pracownika czy dobra atmosfera w pracy tylko praca praca praca chorować też nie można bo choroby są strasznie dziwne w tej firmie wręcz nie dopuszczalne i wypadki w pracy również. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-08-27 23:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym pracować w ten firmie proszę o rzetelna opinie,a nie jakieś tam żale czy głupie komentarze odnośnie pracowników czy kierownictwa. Interesuje mnie to czy można się w tej firmie rozwijać nie interesują mnie duże pieniądze bo jak powszechnie wiadomo ciężko teraz o prace a zależy mi na tym aby pracować w zawodzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMF LEZAJSK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BMF LEZAJSK?
Zadaj pytanie
alert