Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMF LEZAJSK

Pracowałeś w firmie BMF LEZAJSK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mario - 2014-05-14 19:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam tej firmy a kcial bym pracowac i niewiem czy ona jest wyplacalna na czasc czy mozecie mi doradzic
zdjecie uzytkownika
Tiesto - 2014-05-15 01:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wątpię, żeby tutaj ktoś udzielił rzetelnej opinii. Sam nie pracowałem u nich, ale miałem sporo znajomych, którzy byli powiązani. Ale nie powiem jak jest teraz..
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-07-31 20:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedyś w tej firmie można było spokojnie pracować i uczciwie zarobić ale jak władzę przejął Daruś to lipa totalna myśli tylko jak ludziom zabrać i jak głęboko wleźć w dupsko właścicielowi jak przyjeżdża z Niemiec. Dziadostwo, bałagan i nic więcej ,walki kręcą a świętych udają. Zarobki marne wszystko co złe na Niemców zwalają. Nadzieja jest że Dariusz Kol długo już nie porządzi i wszystko wróci do normy a te utrzyj-dupki co są u władzy wylecą z wielkim hukiem.
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-08-10 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy na plastikach BMF POLSKA to drań wyzyskuje kobiety za 1240zł 3zmiany a premię daje 32zł smiech.Jeżdzi firmowym samochodem prywatnie rodzinę wozi czy Smidt o tym wie...2 panie biurowe robią co chcą mają niego haka w dupsko wchodzą,więc 2000zł mają czas na porządek...
zdjecie uzytkownika
Ja11 - 2015-08-14 08:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jest to co piszesz i widać ze go...no wiesz bo na plastikach nie ma dwóch pan w biurze piszesz to co usłyszysz albo ktoś ci doniesie.
zdjecie uzytkownika
Wolny Polak - 2015-08-18 15:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mile wspominam dawne czasy za rządów Pana kierownika Jerzego S
zdjecie uzytkownika
******* - 2015-08-19 00:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak moim zdaniem z każdym rokiem jest coraz gorzej w tej firmie tzn panuje jakaś taka dziwna gospodarka demotywowania pracowników do pracy która wygląda następująco zabierzmy co im się należy żeby oni pracowali więcej za mniej pieniędzy i postraszmy ich ze w innych firmach jest gorzej i mogą być zwolnienia. i tak na koniec w tej firmie nikt nie liczy się z ludźmi i prawami do urlopu który jest normalnie w świecie WYPRACOWANY dla pracownika czy dobra atmosfera w pracy tylko praca praca praca chorować też nie można bo choroby są strasznie dziwne w tej firmie wręcz nie dopuszczalne i wypadki w pracy również. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-08-27 23:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym pracować w ten firmie proszę o rzetelna opinie,a nie jakieś tam żale czy głupie komentarze odnośnie pracowników czy kierownictwa. Interesuje mnie to czy można się w tej firmie rozwijać nie interesują mnie duże pieniądze bo jak powszechnie wiadomo ciężko teraz o prace a zależy mi na tym aby pracować w zawodzie.
zdjecie uzytkownika
też Ja - 2015-09-03 10:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja11 - 2015-08-14 08:47:49]:
Wchodzą mu w dupsko? Mało poiedziane ona (bo jest jedna w biurze) mu daje, a nie włazi.
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-09-06 11:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak @Ryszard bardzo jestem zainteresowany rzetelną opinią na temat firmy BMF LEZAJSK i niestety nie mogę jej tu odnaleźć. proszę o informacje jaka jest atmosfera między pracownikami, czy aktualnie poszukują nowych osób do pracy i jakie warunki proponują: rodzaj umowy, wysokość wynagrodzenia, ewentualne benefity.
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-09-06 17:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ładnie tu komuś żal dupe ściska.
zdjecie uzytkownika
******* - 2015-09-06 23:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadasz opinii tak wiec pracujesz za najniższa krajowa bo nie chcesz dużo zarabiać żeby Ci się w głowie nie przewróciło praca na czas 3 miesiące próbne potem kilka umów na czas określony i przerwa miesięczna ,powrót do firmy na tych samych warunkach bez premii jeśli sam sie nie rozwiniesz firma BMF ci nie pomoże :)
zdjecie uzytkownika
Tomi - 2015-09-07 23:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak najlepiej siedzieć w domu i mieszać kogoś z błotem jak to źle się dzieje ludzie zacznijcie od wykształcenia bo najlepsi to są ci co ledwo technikum czy zawodowe skończyli a chcieli by zarabiać tyle co mgr ogarnijcie się no jak czytam te wasze komentarze to ewidentnie widzę ze kogos żal za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzyma i dziwić się ze w Polsce tak się dzieje siedzą i hejtuja weźcie się za robotę. I tak złoże podanie do tej firmy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-09-23 22:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie musi zmienić się kierownik . Bo obecny mysli tylko jak tu ludziom zabrać a nie dać !!!
Żeby zarabiać 1350 zł to jest chore ! I podwyżki 60 gr . Głodowe .
Jak tu żyć za takie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
roro - 2015-10-06 14:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiziałem, ze na prodkucji u nich jest sporo pracy, ale nie rekrutują jakoś nowych osób i wydaje mi sie, ze jeszcze długo nie bedą, bo ludzie nie mają o nich najlepszego zdania z tego co widze jednak. Czekam tylko na nowe opinie o ich działanosci, czy jakośc produktów się polepszyła czy nie za bardzo..
zdjecie uzytkownika
A no ja - 2015-10-08 18:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na plastikach koleś jest jedna i zarabia 2 tysiaki, bo przecież ciągnie dwa etaty :-) k......... i sekretarki.
zdjecie uzytkownika
Tez ja - 2015-10-28 00:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ,to tak jak twoja dziewczyna "koleś" a tak poważnie to znajdę cie chodzbym cie miał z podziemi wyciągnąć i wtedy pogadamy o tych zarobkach twarzą w twarz pozdrawiam i do zobaczenia.
zdjecie uzytkownika
Xoxo - 2015-10-28 00:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to już kodeks karny się kłania masz pan rację złożyć wniosek do policji i prokuratury chętnie pomogę niech ten cwaniak poniesie odpowiedzialność karna w razie czego służę pomocą proszę o kontakt myśli ze może bezkarnie kogoś obrażać to się myli.
zdjecie uzytkownika
papryka - 2015-11-05 23:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Xoxo - no słuchaj, ale bezpodstawne oskarżanie kogoś nie jest w porządku. Nie rozumiem dlaczego tak bardzo się denerwujesz, może napiszesz jak wygląda u nich teraz firma? Słyszałem na mieście, że teraz się znacznie poprawiło bo się szykuje jakiś remont i znacząco ulegną poprawie warunki pracy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
A no ja - 2015-11-10 09:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że zostałam zle zrozumiana bo wszyscy maja na myśli brzydkie słowo - popatrzcie ludzie na ilość kropek po "k"!!!!,to wyjdzie kierownik, bo to miala m na myśli, ale to pewnie czytali sami faceci i od razu tylko jedno im przychodzi do głowy. Nie chciałam nikogo obrazić ale faktycznie ona ciągnie dwa etety i gdyby nie to to ten bałwan co jeździ firmowym autem już dawno by zginą. Jeśli przez mój wpis ktos się obraził to przepraszam ale naprawdę nie mailam niczego złego na myśli.
zdjecie uzytkownika
pomidor - 2015-11-22 09:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wymiekles koles wszyscy wiemy o co ci chodzilo ale fakt faktem Arturek to ladny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
kicek - 2015-11-24 18:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, proszę o info na temat atmosfery oraz zarobków w dziale sprzedaży (tworzywa sztuczne). j ang koniecznie biegły? czy obsługa głównie polskiego rynku? z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
gumh - 2015-12-09 18:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałbym się większych szans na rozwój jeżeli ktoś pracuje na rynku zagranicznym. Co prawda produkt niszowy, ale za to potencjał rozwojowy spory jak nigdzie.
zdjecie uzytkownika
O Arturku - 2015-12-30 17:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że gościowi na plastikach dalej na wszystko pozwalają, nawet mu dali auto firmowe na święta - dziś go widziałam tym autem w Rzeszowie. A przecież firma nie pracuje cały okres świąteczny. I dziwić się potem że gościowi Szajba bije jak mu na wszystko pozwalają - kupił sobie nowe auto a i tak jeździ służbowym. Toz to czysta paranoja, albo jedna wielka mafia - ręka rękę myje. Że Niemcy jeszcze tego nie zauważyli!!! Pora skończyć z tą samowolką "plastikowego krola"!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kufen - 2016-01-04 01:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest właśnie ludzka zawiść, zamiast skupić się na pracy i walczyć, żeby również dostać służbowe auto to piszecie takie rzeczy, ja będę się starał żeby też takie dostać.
zdjecie uzytkownika
Jakotako - 2016-01-11 19:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak starać się smiech na sali !trzeba mieć dobre plecy i układy żeby dostać się do biura wszystko po znajomości albo szantażem tam nie ma przyszłości i wcale się nie dziwię ze ludzie się wkurzają jak widzą to wszystko nie dość że mało płacą to jeszcze mają ludzi za nic.
zdjecie uzytkownika
gwint - 2016-01-11 23:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chce mi się wierzyć, żeby tak wszystko po znajomości szło. W Browarze raczej zatrudnia się specjalistów, a wątpię, żeby każdy miał tylu profesjonalnych znajomych.
zdjecie uzytkownika
Hey - 2016-01-24 09:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tobą z tego co jestem zorientowany to pracują tam wykwalifikowane osoby i również wątpię w to że po znajomosciach bo gdyby się nie znali i nie pracowali dobrze to dawno już by ich tam nie bylo a jest to taka firma w której trzeba być ambitnym i pracowitym a nie byle kim.
zdjecie uzytkownika
pikieta - 2016-02-01 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby sami po znajomości pracownicy byli zatrudniani, to kolesiostwo i wzajemne adoracje by doprowadziły firmę dawno do upadłości, a jest wręcz odwrotnie :)
zdjecie uzytkownika
@ - 2016-02-05 14:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pikieta - 2016-02-01 20:39:40]:
gdyby nie Niemcy, to ta firma z tym zarządem już dawno by była pogrzebana. Taka prawda.. niestety
zdjecie uzytkownika
ja 666 - 2016-02-26 19:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WALI MNIE TO!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-01 12:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyna firma która daje 20 gr podwyżki !!!!!
zdjecie uzytkownika
gatunek - 2016-04-07 19:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiecie czy jest szansa znaleźć teraz u nich zatrudnienie? Podobno nie pokazują się żadne oferty pracy bo atmosfera opiera się na dobrych relacjach.
zdjecie uzytkownika
fioo - 2016-05-11 17:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera rzeczywiście jest dobra @gatunek, ale myślę, że to nie jedyny powód dla którego w firmie ludzie się nie zwalniają, jest umowa o pracę i można dostać podwyżki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BMF LEZAJSK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMF LEZAJSK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert