brak logo

BMF LEZAJSK

Leżajsk

Opinie o BMF LEZAJSK

mario 2014-05-14 19:43:46
Nie znam tej firmy a kcial bym pracowac i niewiem czy ona jest wyplacalna na czasc czy mozecie mi doradzic
3
Tiesto 2014-05-15 01:22:14
Wątpię, żeby tutaj ktoś udzielił rzetelnej opinii. Sam nie pracowałem u nich, ale miałem sporo znajomych, którzy byli powiązani. Ale nie powiem jak jest teraz..
2
JA 2015-07-31 20:41:52
Kiedyś w tej firmie można było spokojnie pracować i uczciwie zarobić ale jak władzę przejął Daruś to lipa totalna myśli tylko jak ludziom zabrać i jak głęboko wleźć w dupsko właścicielowi jak przyjeżdża z Niemiec. Dziadostwo, bałagan i nic więcej ,walki kręcą a świętych udają. Zarobki marne wszystko co złe na Niemców zwalają. Nadzieja jest że Dariusz Kol długo już nie porządzi i wszystko wróci do normy a te utrzyj-dupki co są u władzy wylecą z wielkim hukiem.
2
marian 2015-08-10 14:41:25
Łysy na plastikach BMF POLSKA to drań wyzyskuje kobiety za 1240zł 3zmiany a premię daje 32zł smiech.Jeżdzi firmowym samochodem prywatnie rodzinę wozi czy Smidt o tym wie...2 panie biurowe robią co chcą mają niego haka w dupsko wchodzą,więc 2000zł mają czas na porządek...
Ja11 2015-08-14 08:47:49
Ciekawe jest to co piszesz i widać ze go...no wiesz bo na plastikach nie ma dwóch pan w biurze piszesz to co usłyszysz albo ktoś ci doniesie.
Wolny Polak 2015-08-18 15:09:20
Mile wspominam dawne czasy za rządów Pana kierownika Jerzego S
1
******* 2015-08-19 00:17:53
Powiem tak moim zdaniem z każdym rokiem jest coraz gorzej w tej firmie tzn panuje jakaś taka dziwna gospodarka demotywowania pracowników do pracy która wygląda następująco zabierzmy co im się należy żeby oni pracowali więcej za mniej pieniędzy i postraszmy ich ze w innych firmach jest gorzej i mogą być zwolnienia. i tak na koniec w tej firmie nikt nie liczy się z ludźmi i prawami do urlopu który jest normalnie w świecie WYPRACOWANY dla pracownika czy dobra atmosfera w pracy tylko praca praca praca chorować też nie można bo choroby są strasznie dziwne w tej firmie wręcz nie dopuszczalne i wypadki w pracy również. Pozdrawiam
Ryszard 2015-08-27 23:22:30
Chciałbym pracować w ten firmie proszę o rzetelna opinie,a nie jakieś tam żale czy głupie komentarze odnośnie pracowników czy kierownictwa. Interesuje mnie to czy można się w tej firmie rozwijać nie interesują mnie duże pieniądze bo jak powszechnie wiadomo ciężko teraz o prace a zależy mi na tym aby pracować w zawodzie.
też Ja 2015-09-03 10:03:03
Wchodzą mu w dupsko? Mało poiedziane ona (bo jest jedna w biurze) mu daje, a nie włazi.
franek 2015-09-06 11:52:00
tak jak @Ryszard bardzo jestem zainteresowany rzetelną opinią na temat firmy BMF LEZAJSK i niestety nie mogę jej tu odnaleźć. proszę o informacje jaka jest atmosfera między pracownikami, czy aktualnie poszukują nowych osób do pracy i jakie warunki proponują: rodzaj umowy, wysokość wynagrodzenia, ewentualne benefity.
Ryszard 2015-09-06 17:26:02
Ładnie tu komuś żal dupe ściska.
1
******* 2015-09-06 23:40:46
Zadasz opinii tak wiec pracujesz za najniższa krajowa bo nie chcesz dużo zarabiać żeby Ci się w głowie nie przewróciło praca na czas 3 miesiące próbne potem kilka umów na czas określony i przerwa miesięczna ,powrót do firmy na tych samych warunkach bez premii jeśli sam sie nie rozwiniesz firma BMF ci nie pomoże :)
Tomi 2015-09-07 23:23:40
No tak najlepiej siedzieć w domu i mieszać kogoś z błotem jak to źle się dzieje ludzie zacznijcie od wykształcenia bo najlepsi to są ci co ledwo technikum czy zawodowe skończyli a chcieli by zarabiać tyle co mgr ogarnijcie się no jak czytam te wasze komentarze to ewidentnie widzę ze kogos żal za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzyma i dziwić się ze w Polsce tak się dzieje siedzą i hejtuja weźcie się za robotę. I tak złoże podanie do tej firmy.pozdrawiam
:) 2015-09-23 22:12:59
W tym zakładzie musi zmienić się kierownik . Bo obecny mysli tylko jak tu ludziom zabrać a nie dać !!!
Żeby zarabiać 1350 zł to jest chore ! I podwyżki 60 gr . Głodowe .
Jak tu żyć za takie pieniądze.
roro 2015-10-06 14:59:12
wiziałem, ze na prodkucji u nich jest sporo pracy, ale nie rekrutują jakoś nowych osób i wydaje mi sie, ze jeszcze długo nie bedą, bo ludzie nie mają o nich najlepszego zdania z tego co widze jednak. Czekam tylko na nowe opinie o ich działanosci, czy jakośc produktów się polepszyła czy nie za bardzo..
A no ja 2015-10-08 18:18:32
Na plastikach koleś jest jedna i zarabia 2 tysiaki, bo przecież ciągnie dwa etaty :-) k......... i sekretarki.
1
Tez ja 2015-10-28 00:24:52
O ,to tak jak twoja dziewczyna "koleś" a tak poważnie to znajdę cie chodzbym cie miał z podziemi wyciągnąć i wtedy pogadamy o tych zarobkach twarzą w twarz pozdrawiam i do zobaczenia.
Xoxo 2015-10-28 00:35:44
No to już kodeks karny się kłania masz pan rację złożyć wniosek do policji i prokuratury chętnie pomogę niech ten cwaniak poniesie odpowiedzialność karna w razie czego służę pomocą proszę o kontakt myśli ze może bezkarnie kogoś obrażać to się myli.
papryka 2015-11-05 23:19:39
@Xoxo - no słuchaj, ale bezpodstawne oskarżanie kogoś nie jest w porządku. Nie rozumiem dlaczego tak bardzo się denerwujesz, może napiszesz jak wygląda u nich teraz firma? Słyszałem na mieście, że teraz się znacznie poprawiło bo się szykuje jakiś remont i znacząco ulegną poprawie warunki pracy. Pozdrawiam
A no ja 2015-11-10 09:50:52
Widzę że zostałam zle zrozumiana bo wszyscy maja na myśli brzydkie słowo - popatrzcie ludzie na ilość kropek po "k"!!!!,to wyjdzie kierownik, bo to miala m na myśli, ale to pewnie czytali sami faceci i od razu tylko jedno im przychodzi do głowy. Nie chciałam nikogo obrazić ale faktycznie ona ciągnie dwa etety i gdyby nie to to ten bałwan co jeździ firmowym autem już dawno by zginą. Jeśli przez mój wpis ktos się obraził to przepraszam ale naprawdę nie mailam niczego złego na myśli.
pomidor 2015-11-22 09:28:56
chyba wymiekles koles wszyscy wiemy o co ci chodzilo ale fakt faktem Arturek to ladny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
kicek 2015-11-24 18:30:13
Witam, proszę o info na temat atmosfery oraz zarobków w dziale sprzedaży (tworzywa sztuczne). j ang koniecznie biegły? czy obsługa głównie polskiego rynku? z góry dzięki.
gumh 2015-12-09 18:50:11
Spodziewałbym się większych szans na rozwój jeżeli ktoś pracuje na rynku zagranicznym. Co prawda produkt niszowy, ale za to potencjał rozwojowy spory jak nigdzie.
O Arturku 2015-12-30 17:07:40
Widzę, że gościowi na plastikach dalej na wszystko pozwalają, nawet mu dali auto firmowe na święta - dziś go widziałam tym autem w Rzeszowie. A przecież firma nie pracuje cały okres świąteczny. I dziwić się potem że gościowi Szajba bije jak mu na wszystko pozwalają - kupił sobie nowe auto a i tak jeździ służbowym. Toz to czysta paranoja, albo jedna wielka mafia - ręka rękę myje. Że Niemcy jeszcze tego nie zauważyli!!! Pora skończyć z tą samowolką "plastikowego krola"!!!!!!!
kufen 2016-01-04 01:35:27
To jest właśnie ludzka zawiść, zamiast skupić się na pracy i walczyć, żeby również dostać służbowe auto to piszecie takie rzeczy, ja będę się starał żeby też takie dostać.
Jakotako 2016-01-11 19:32:07
Tak starać się smiech na sali !trzeba mieć dobre plecy i układy żeby dostać się do biura wszystko po znajomości albo szantażem tam nie ma przyszłości i wcale się nie dziwię ze ludzie się wkurzają jak widzą to wszystko nie dość że mało płacą to jeszcze mają ludzi za nic.
1
gwint 2016-01-11 23:20:32
nie chce mi się wierzyć, żeby tak wszystko po znajomości szło. W Browarze raczej zatrudnia się specjalistów, a wątpię, żeby każdy miał tylu profesjonalnych znajomych.
Hey 2016-01-24 09:15:13
Zgadzam się z tobą z tego co jestem zorientowany to pracują tam wykwalifikowane osoby i również wątpię w to że po znajomosciach bo gdyby się nie znali i nie pracowali dobrze to dawno już by ich tam nie bylo a jest to taka firma w której trzeba być ambitnym i pracowitym a nie byle kim.
pikieta 2016-02-01 20:39:40
gdyby sami po znajomości pracownicy byli zatrudniani, to kolesiostwo i wzajemne adoracje by doprowadziły firmę dawno do upadłości, a jest wręcz odwrotnie :)
@ 2016-02-05 14:44:33
gdyby nie Niemcy, to ta firma z tym zarządem już dawno by była pogrzebana. Taka prawda.. niestety
ja 666 2016-02-26 19:08:19
WALI MNIE TO!!!!
2
ja 2016-03-01 12:26:45
Jedyna firma która daje 20 gr podwyżki !!!!!
2
gatunek 2016-04-07 19:04:42
Cześć, wiecie czy jest szansa znaleźć teraz u nich zatrudnienie? Podobno nie pokazują się żadne oferty pracy bo atmosfera opiera się na dobrych relacjach.
fioo 2016-05-11 17:33:53
Atmosfera rzeczywiście jest dobra @gatunek, ale myślę, że to nie jedyny powód dla którego w firmie ludzie się nie zwalniają, jest umowa o pracę i można dostać podwyżki
Zostaw swoją opinię o BMF LEZAJSK - Leżajsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMF LEZAJSK