brak logo

Agata Kurowska- PHU AGATKA

Bielsko-Biała

Opinie o Agata Kurowska- PHU AGATKA

kasia 2012-12-06 15:07:48
czy ktos był na rozmowach w tej firmie? bo znowu się ogłaszają i szukają osoby do biura....co co jest nie tak? nikogo nie znaleźli wiec do daje do myślenia
monia 2012-12-06 17:46:21
a bo jak się szuka wykwalifikowanego pracownika co to ma wszystko robic (wystawianie faktur w PLN i EUR), prowadzenie kasy (raporty kasowe) przelewy bankowe (w PLN i obcej walucie) prowadzenie kadr (20 osób), i odpowiedzialnośc za magazyn (do którego każdy ma dostęp) to raczej trudno kogoś znależć za 1600 zł :)
aaaaa 2012-12-07 14:45:55
ale nora! przygnebiające wręcz depresyjne miejsce! w biurze nie ma okien!!!! siedzi sie przez 8 godz. w sztucznym świetle brrr, wymagania jak na główną księgowa a płaca mizerna. niepolecam
anonim 2 2013-08-05 16:59:03
syf jakiego malo
jolka 2013-08-20 17:41:51
fuj!!!!!! ale ochyda!!!!! ludzie darujcie sobie nawet rozmowy w tej pożal się boże firmie, takie "coś" to powinno się likwidowac z urzędu
2
Driver 2013-09-10 17:00:00
Tak, zgadzam się z opiniami wyżej. Proponuje omijać te miejsce z daleka... Firma zapisana na Panią Kurowską a prowadzi ją syn który nie ma żadnego o tym pojęcia.(usunięte przez administratora)BKS. Pozdrawiam były pracownik.
1
kasia 2013-09-27 21:08:43
uwaga bo znowu jest łapanka ! uważajcie dziewczyny nie dajcie sie wrobić w pracę biurową - opinie powyżej - 100% prawdy!!!
driver 2014-01-02 20:20:14
Nie polecam Ci jej... Prowadzi ją syn właścicielki który nie ma w ogóle pojęcia o tym co robi... Każdy kierowca ucieka stamtąd jak zobaczy wypłatę. Biuro księgowej to pomieszczenie bez okna o wymiarach 1na2m :D po prostu kabaret. Nie wrócił bym tam nawet na dwukrotność tego co zarabiałem. Pozdrawiam pana (usunięte przez administratora)hahaha:D
2
Romek 2014-02-28 23:27:31
Mój znajomy jeździ któryś rok i nie narzeka, kasa w termie wypłacana sprzęt na bieżąco robiony.
2
Ol 2014-03-26 15:21:20
Sprzęt średni... Wręcz powiedział bym że bardzo słaby z porównaniem innych firm transportowych... A zarobki to ok 1500zł więc (usunięte przez administratora)... Zresztą widzicie sami że ciągle szukają kierowców. Szkoda czasu marnować na tą firmę. A nerwów dużo zjecie przy szefowi.
furman 2014-06-26 12:22:17
popracowałem trochę w tej firmie i niemoge powiedzieć nic dobrego prowadzi ja faktycznie chłopaczek który niema pojęcia co robi,jest zarozumialy i gburowaty o bardzo wysokim wspolczynniku własnej wartości.Jednym ze spedytorow jest jego konkubina o tej osobie wogole szkoda cokolwiek opowiadac.ODRADZAM WSZYSTKIM
xxx 2014-06-27 08:39:45
Serdecznie odradzamy prace w tej firmie.Samochody po dziwnych przeróbkach ,średni wiek taboru to 10-15 lat.Wypłata ponoć do ręki lecz nigdy nie wiesz ile bo tu obetniemy tam obetniemy i nagle 1000 w plecy (czyli 2700 km za darmo). Termin wypłaty zależny od tego czy jesteś w kraju (nic na konto). Wstyd i Hańba tak traktować ludzi. ODRADZAMY !!!
pablo 2014-07-09 22:12:53
Same brednie te negatywy. Firma w porządku .
stary kiero 2014-07-09 22:27:00
Polecam prace. Powiem tak szef wymagający to fakt ale który nie jest. Jak zrobisz swoje i zrobisz to dobrze to nawet dobra premie do staniesz. Nie raz mi podał rękę w potrzebie za co dzięki szefo
(usunięte przez administratora)
stary kiero 2014-07-11 18:49:13
Co Dziwi ? Jestem kierowca który pracuje od dobrych kilku lat i nie sztuka pisać tylko źle. Jestem zadowolony i wdzięczny szefowi bo kiedy potrzebowałem pomocy to podał rękę bez zastanowienia. Jeszcze raz dzięki .
Młody 2014-07-22 12:50:28
Powiem tyle: HAHAHA :D ! Premia od szefa? Hahaha. Marcin- przetan podawać się za pracownika i nie poprawiaj sobie tej nadszarpanej opinii... Tą firmą powinna się zająć PIP !!! Oj dużo by tam znaleźli :D
s 2014-08-04 16:44:38
A ja pracuje nie narzekam:) kasa gra zawsze w terminie, sprzet do pracy nowy zadbany a nie jakis złom. Atmosfera w pracy bardzo fajna ,kolezenska. Polecam.
Bolo 2014-08-12 15:19:23
Jeżeli dla ciebie 1500 to dobra kasa to pozdrawiam :D atmosfera koleżeńska hahaha:D bks! Marcin- Jak tam na meczach? :P ?
tomek 2015-01-28 14:18:55
też racja @miniek dobrze pisze, wszystko zlaezy od tego jakie wymagania ma dany człowiek i jaki ma status społęczny, wiaodmo, ze jak się żyło w luksusie to nie chce się ztego rezygnowac, no ale z drugiej strony patrząc to jedni będa szcześliwio, ż eich ktoś w ogóle chce zatrudnić i nie pogardzą zadną wypłatą.
kisz 2015-03-31 21:16:15
Poszukuje opinii na tamt uslug oerowanych rpzez phu agatka - wiem ze sa to uslugi transportowe, ale nie wiem na jakim poziomie one sa. Poszukuje takiej firmy dla mojej firmy, ktorej jest potrzebna firma transportowa, ale nie chce zdradzac wiekszych szczegolow, potrzebuje informacji jak coeniacie dzialanie tej firmy jako firmy a nie jako pracodawcy.
Leroy 2015-08-30 03:39:41
Macie może namiary na ich księgową? A też tam pracowałem szef gbur ale jak trzeba pomorze. A może faktycznie nie za bardzo wszystko ogarnia. Siedzieć skiskac telefon przez cały czas i myśleć o meczach.
dima 2016-05-08 11:02:16
@jjj z tego co zdążtłem zauważyć to narzekać po prostu lubi każdy. Raczej spotkasz te niemiłe osądy niż pozytywne słowa na temat pracy w agatce . pozdro
Zostaw swoją opinię o Agata Kurowska- PHU AGATKA - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata Kurowska- PHU AGATKA