brak logo

Weber Polska

Goleniów

Opinie o Weber Polska

szola 2017-01-14 15:40
tzn ze juz z toba nie jest tylko z innym....chwilowo:)
3
nick 2017-01-15 11:25
Z tego co wiadomo sam sobie wklada nie potrzebuje chlopaka!
3
cxxcxc 2017-01-16 14:05
To on jest gejem? Czy o czym Wy piszecie.... ?
nick 2017-01-19 12:09
brak roweru i reka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
nowik 2017-01-24 20:01
kiedy podwyzka?
2
Starszy 2017-01-25 07:48
Nowik, a Ty co ledwo zacząłeś prace i już o podwyżkę pytasz? haha
1
Diddi 2017-01-31 12:11
Nic sie nie zmieni w tym obozie pracy.Zawsze byly i sa wykorzystywane środki przymusu mariana.To jest tak chora firma,że za nieobecność w pracy w sobotę Marian straszył N -ką,aż się Aneta w tedy uśmiałam z tego.A bankowego zmiana w niedzielę chodzi do pracy za dwa piwa,a sołtys kosi trawniki u fasoli dlatego pali fajki na hali.
3
Marianek 2017-02-01 09:44
Każdy wie że sołtys jest ogrodnikiem i drwalem u Andrzeja ale to po za firmą tak że to jego sprawa.
Zapomniałeś dodać ze chłopaki w niedzielę robiąza dwa piwa i godziny 100% płatne i raczej dobrowolnie tam są.
2
Koko 2017-02-01 19:07
Dzięki temu że Pan Sołtys jest ogrodnikiem,drwalem i kompanem do piwka w Weber ma duże i częste podwyżki a nic nie robiąc w firmie i wykorzystuje innych Ależ że jako Pan Andrzej twierdzi iż musi dostać podwyżki ponieważ jego żona nie pracuje.
4
Fasolka 2017-02-01 19:27
Pan sołtys to kundel,owczarek najsłabszy z miotu.takie zakładowe wielkie gumowe ucho!!! Jak by nie był pod skrzydłem golębiarza to nie palił by szlugów na zywca a Marian by nie udawał że nie widzi.
3
MFPO 2017-02-02 14:16
Uczepiliście się tego palenia, jak( usunięte przez administratora ) Jak Wam, to przeszkadza to chyba istnieje coś takiego jak grupowe zażalenie. Biurowiec mijacie codziennie chodząc do pracy. Zaraz napiszecie " bo to nic nie da".

Narzekają najczęściej Ci, którzy chcieli by być pod tymi przysłownymi "skrzydłami". Narzekaja tylko Ci, którzy dobrze nie żyją z Marianem i Fasolą. Bo gdyby pod nimi byli, to żaden z was gęby by nie otworzył.

A ja nie potrafię zrozumieć jednego, skoro Wam źle to czemu nie poszukacie innej roboty?

Kazdy z Was odważny jest tutaj napisac co go boli, ale żeby wyśpiewać prosto w twarz jednemu z nich to każdy się boi - bo zwolnią. Widocznie jak psioczysz to nie podoba Ci sie praca wiec szukaj innej
3
Bobik 2017-02-02 16:59
Niech Fasola i Marian traktują ludzi jednakowo a nie wyjątkowo -czytaj ze zrozumieniem.
3
MFPO 2017-02-03 07:37
Widocznie sa ich tzw. ulubiencami. Wskaz firme w ktorej to sie nie dzieje haha.
a jak ci to przeszkadza to idx do innej firmy gdzie bedziez traktowani na rowni.

Praca to zycie, przyklad prosty w szkole tez nauczyciel ma swoich ulubiencow.....
4
tomek atomek 2017-02-07 19:33
jestem narkomanem nie kazdy o tym wie ze po amfie dobrze robi sie!
4
Edek 2017-02-23 14:51
Super pomysł z tymi pączkami !!
Jak nigdy w tej firmie po raz pierwszy można było zjeść pączki.
Chyba dzięki zmianie pewnej osoby z zarzadu.

Jeszcze bylo by super gdyby odbyła się impreza firmowa na koniec roku (takie jakie ma biuro) wszyscy wspolnie razem, a nie tylko poczestunek na hali.....
5
tomek atomek 2017-02-24 14:49
pewnie ze super w koncu cos zjadlem przed weekendem
2
dusigrosz 2017-04-03 22:00
Wszędzie dają podwyżki , u WEBERA?? NIC...
Dużżżżżo ludzi odejdzie kwiecień maj , coś z tym zrobią? wątpię , nie szanują pracowników co się z tym wiążę dojdzie do tego żę za 2 lata nie będzie miał kto robić :)
Pogratulować trzeba stawek jakie dają , wszystko idzie do góry prąd woda gaz ><> tylko nie stawki. Według mnie max 5 lat firma będzie istniała i wszystko upadnie ,
6
? --|-- ? 2017-04-05 15:01
jak nie dają podwyżek jak dają....
3
Czek 2017-04-05 18:46
Do stargardu pojda do roboty :D
1
z 2017-04-05 21:37
@? --|-- ?
Tez mi podwyzka zlotowka na 2 lata. Chyba ze tobie więcej daja..
kuba 2017-04-06 11:22
a w stargardzie ile daja na godzine???? i kto zatrudnia
Edek 2017-04-07 17:17
Nie ma tam roboty stale ekipa chyba napewno nie za stawki jak w weberze. Poj dziesz tam to oczywiscie wszystko sobie przy kleja na tapete i pozniej ja zrobilem. A jakby nie ludzie to jeden i drugi to by zgineli... Lepiej w weberze zostac i robic za 17zl
5
Weberek 2017-04-07 23:33
Jak zapytasz mariana fasoli hansa piotrka kazdy mowi ze lagocki bez literackiego by zginal ha ha ha a tak jak mowia wez idz tam do pracy porazka. Cala firma hucz bposzli dzialac razem a ten zapomnial kto go utrzymuje na stronie nowo powstalej zadnego slowa o wojtku. zgon nie poszedł bym tam do pracy nawet za 30zl czubek nosa. Zero szacunky tak jak pisali... Ja zrobilem
A w rtp nawet nie warto ... Slyszalem co tam sie dzieje:)
12
Krzysztof 2017-05-15 19:52
Panowie jak tam praca w Weber Łozienica ? Można zarobić pare groszy ? Warunki pracy znośne ? Tzn atmosfera ? Widzę ciągle ogłoszenie o prace co raczej nie wróży nic dobrego..
9
Grzegorz 2017-05-19 18:32
Witam pracowników firmy weber , mam pytanie od pon zaczynam u was prace i szukam transportu z nowogardu, proszę o info 511819858 z góry dziękuję
NigdyWiecej 2017-07-18 20:24
Ludzie odchodzą a na forum coś cisza jest
1
Extruder 2017-07-25 22:47
To napisz cos ciekawego o fasoli czy marianie..... ????????????
Atomówka 2017-07-26 12:33
Ludzie...
Wy naprawdę nie macie innych problemów, zajęć itp.? Czy macie naprawdę tak nudne życie, że takie newsy i ciekawostki (które często okazują się kogoś wybujałą fantazją ułańską), to jedyna Wasza rozrywka?
2
Paweł 2017-07-26 12:42
Ci którzy tutaj piszą to banda szczurów którym nic się w życiu nie udało i zostali wyrzuceni z firmy na zbity pysk. Jak bym sprawdził wasze CV to by się okazało że u każdego pracodawcy pracujecie średnio 3 miesiące , takie nie udaczniki życiowe . No ale najlepiej anonimowo mówić co się chce a pewnie właścicielowi lizaliście dupska żeby dostać 10 zł premii . Żenada
3
Szukam pracy 2017-08-23 14:28
Witam.
Widzę że firma co jakiś czas szuka pracowników.
Chciałbym się dowiedzieć czy jest transport z Szczecina centrum do firmy?
P. 2017-08-25 06:55
Jest na obu zmianach
Wojtas 2017-08-25 11:12
Transport zawsze można dogadać z chłopakami ze Szczecina. Lecą z centrum.
Spalony 2017-09-16 08:52
I ot....stało się P. ANDrzejowi puściły nerwy podniósł rękę na pracownika -brawo firma z przyszłością.
3
Inspekcja 2017-09-16 09:46
Nie zastanawialbym sie ani chwili : prawnik, inspekcja pracy, takie rzeczy nie mieszcza sie w glowie! Zreszta chamstwo w tej firmie szerzy sie od dawna dziwi mnie fakt ze jeszcze nie wymienili kierownictwa. Firma traci ludzi nie ma komu pracowac a pracownicy sa traktowani jak najwieksze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku i wsparcia nikomu nie polecam tam pracy!
4
Maryjan 2017-09-16 10:23
Kogo skarcił ???????????????????
2
Maryjan 2017-09-16 10:31
Wieczne stękanie oooooooo jak jest źle , jest dobrze to wy sracie dlaczego nie jest lepiej , wieczny płacz - kto was trzyma KTO ? Znajdź sobie inną prace ( lepszą ) np: KUBRA totalny spokój , bez stres poklepią po pleckach , dadzą zarobić , po co te stękanie Marian zły Fasola bije , obóz pracy łał , pytam po co tam siedzisz zmień pracę i spokój do końca życia !!! Nie w następnej pracy będzie zły Stefan i znów płacz .
Idź i zabierz wszystkie cioty miękkie Reksia i Pacaniastego do kupy i będziesz szczęśliwy :-) .
5
Spalony 2017-09-16 10:35
Człowieka naruszył jego godność mieszka w lesie to w inny sposób niech agresję rozladuje widocznie nie radzi sobie w firmie polecam szkolenia doskonalące współpracę z ludźmi
4
Spełniony 2017-09-16 10:43
Oj zabolało co piszą uderz w stół a nożyce.....
2
Piorun 2017-09-16 10:48
Zaraz będziesz pisał do administratora aby usunął post bo ludzie prawdę piszą
3
Prawa reka 2017-09-16 11:50
Nie podpisuje się Marian miej godność A co do Mariana nie jest zły przynajmniej ludzi szanuję w odróżnieniu do Ciebie Maryjan
3
Spaw 2017-09-16 13:02
Hmmm czyżby Fasola z Sołtysem pisali nie a może jednak?
4
Hans 2017-09-17 19:04
Soltys i fasol to para , siwy jedynie co moze ubic to muche w kiblu. Stary dziad skacze do póki ktos mu nie dopierdzieli w ten pusty siwy beret. A soltys to firmowy obciagacz.
Pozdrawiam wutrwalych w tej nie rownej walce ????
8
Salvador 2017-09-18 15:34
A za co dostał ?
1
spalony 2017-10-03 15:25
Dostał bo dostarczył zwolnienie kolegi i nie chciał przeczytać panu Andrzejowi.
Wynikła z tego duża afera sytuacja stała się napięta przez cały weekend lecz w poniedziałek po rozmowie z pacaniastym i pseudo inteligentnym kierownikiem sprawa ucichła. Wracając do wcześniejszych postów gdzie siwy podpisuje się Maryjan nie mając jaj żeby pokazać kim naprawdę jest miesza naprawdę dobrego człowieka szastając jego dobre imię nam naprawdę jest dobrze w tej firmie tylko ludzie z góry stwarzają zamieszanie panie Fasola nie wystarczy znać język Niemiecki żeby udawać pana będąc tak naprawdę ...no właśnie kim ty kurde jesteś i kto z was ma jaja Ty czy Sołtys
8
Hans 2017-10-07 19:53
Ludzie sprawa o pobicie pracownika a wy piszecie że jak się wam nie podoba to odejdź do innej firmy panie fasola nie pisz pan głupot zmieniając temat. Nawet niepotrafisz przyznać się do winy sklerotyku brak doświadczenia mimo tylu lat w firmie Marian Szacunek dla Ciebie
3
Gumiś 2017-10-08 12:54
Pewnie Zgredek dostal zlotówke podwyżki zeby nie krecic afery :)
3
Kamil 2017-10-08 18:41
Na nastepnym KSW Fasola kontra Najman???
4
Hans 2017-10-09 20:38
Zostawcie go chłopak robi teraz karierę to co nagadał I to co dostał i komu robi laskę to jego sprawa cioty tak mają
5
Piekarz 2 2017-10-12 20:31
Hej chłopaki jak coś się zmieniło na firmie bo rozważam swój powrót jak coś to nikogo sie nie boję
5
Hans 2017-10-13 21:25
Nic się nie zmieniło Fasoli po 60 odbiło bije teraz ludzi a poza tym pożądku bierz memka będzie raźniej pozdrawiam
3
Zostaw swoją opinię o Weber Polska - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weber Polska