brak logo

PFSerwis

Gdynia

Opinie o PFSerwis

anonim 2011-01-01 21:13:04
Prosze napisac mi cos o firmie PFSerwis .Mam propozycje wspólpracy ale nie wiem czy warto.Dziekuje i pozdrawiam
jolanta 2011-01-01 21:20:06
Posiadam doswiadczenie w finanasach i ubezpieczeniach.Prowadze wlasna firme i natknelam sie na ogloszenie o wspolprace.Po przeanalizowaniu calosci podjęłam decyzje i zwiazalam sie z Ta firma .Po miesiacu pracy uwazam ze ten system zrewolucjonizuje ubezpieczenia na rynku.Moim managerem jest Pan Kongsbergu i.Polecam tego czlowieka w 100 %i uwazam ze z nim mozna zajsc bardzo daleko.
Beata 2011-01-01 21:39:27
Właśnie z tym Panem miałam dwa spotkania.Bardzo mnie zainteresował ten innowacyjny system oraz sposób w jaki Pan Krzysztof prowadził spotkanie .Widać że jest bardzo zaangażowany w to co robi ma bardzo dużą wiedzę i spore doświadczenie .Praktycznie byłam już przekonana o współpracy po spotkaniu z nim, ale lepiej było się upewnić.Dziękuję i pozdrawiam.
anonim 2011-01-02 01:55:00
Dziękuje za to pytanie.
Niedawno miałam podobny dylemat i z kilku bardzo konkretnych propozycji współpracy od czołowych liderów z branży finansowej i networkowej zdecydowałam się na PFSerwis. Biznes, jaki proponuje PFSerwis jest zyskowny, bezpieczny i przede wszystkim sprawiedliwy. Założyciele tej firmy to osoby z ogromnym doświadczeniem w branży finansowej, którzy wychodzą z autentyczną misją ratowania ludzi od biedy na emeryturze /o pieniądzach z ZUS-u zapomnijmy/ z realna szansą na stałe zarobki już od teraz. PFSerwis daje innowacyjne, ciągle udoskonalane narzędzia do pracy – dzięki czemu możesz uzyskać w prosty sposób stały, pasywny dochód na coraz zwiększającym się poziomie. Zarabiamy przez pomaganie innym zarobić. Jest tutaj miejsce zarówno dla osób z doświadczeniem w finansach, jak również dla tych którzy go nie mają i dalecy są od doskonalenia się w tej branży. Ważne jest przede wszystkim całkowite przekonanie, dlatego bardzo dobrze, że pytasz o opinie. Jeżeli nurtują Cię jakieś kwestie merytoryczne najlepiej omówić je z osobą, która zaprosiła Cię do biznesu albo poszukać kontaktu do kogoś bardziej kompetentnego i już odnoszącego sukcesy w tej firmie. Potwierdzam powyższe posty - na pewno można się zgłosić do Pana Kongsbergu , który bez wątpienia jest oddanym liderem. Wspólnie tworzymy dynamicznie rozwijająca się strukturę w PFSewris. Wszystkie osoby w naszym zespole są skazane na sukces.
Tomasz Lisiecki 2011-01-02 13:03:02
Polecam tę firmę i podpisuje się pod tym co pisze Pani Magda.Proponuję zapoznać się z tym co firma oferuje ,a jeśli ma się trochę wiedzy ,wyobrazni i doświadczenia w sprzedaży to każdy sam wywnioskuje że jest to brylancik na rynku .Zresztą masowo wchodzą do tej firmy ludzie z finansów i ubezpieczeń gdyż maja wiedzę i widza potężną różnicę i same tak naprawdę plusy .Sam jestem jednym z nich.Prezesi to Andrzej Kwaśnica i Małgorzata Kulesza stworzyli całą dystrybucję dla Medici Polska .Są to ludzie bardzo oddani sprawie doświadczeni i przede wszystkim uczciwi a Pan Krzysztof jest super Managerem z ogromnym doświadczeniem.



Ewelina Wiśniewska 2011-01-02 22:52:54
Widzę , że jest wiele osób które mają porównanie i doświadczenie... A tak na prawdę to nie jest najważniejsze w naszej firmie. Pierwszy raz spotkałam się takim sposobem zarabiania pieniędzy, z takim marketingiem... i oczywiście jak każdy miałam wiele pytań, wątpliwości i obaw... A jednak nie taki diabeł straszny jak go malują!
Ja najbardziej cenię nie tylko wysokość zarobków, ale przede wszystkim przyjemny sposób pracy! ;) i to, że można spotkać i poznać wielu naprawdę świetnych ludzi!
I oczywiście bardzo dziękuje moim liderom którzy nie zostawili mnie zdanej samej na swój los, a udzielili wielu cennych wskazówek, pomagali i zresztą nadal pomagają. Całkiem inaczej pracuje się w takiej grupie, gdy ma się świadomość że można na innych liczyć. ;)
Mówię tu zarówno o wspomnianych już wyżej osobach, p.Magdzie, p.Krzysztofowi , ale również wielu innym.

Także, na prawdę warto spróbować, aby się przekonać że nie trzeba pracować z kalendarzem w ręku na etacie z myślą o wypracowaniu 160 godzin aby mieć jako taką wypłate ;p , a można pracować mniej, przyjemniej i bardziej dochodowo! ;)

pozdrawiam!

Ewelina Wiśniewska
Magdalenia 2011-01-09 12:39:32
Super firma i super mozliwosci rozwoju -napewno polecam !!!!!
1
ZUZANNA 2011-01-09 12:50:22
POLECAM TE FIRME BYLAM NA SPOTAKNIU I BARDZO MI SIE PODOBA DAJE MOZLIOWSCI ROZWOJU ZROBIENIA ZA DARMO WSZYSTKICH UPRAWNIEŃ PAŃSTWOWYCH KNF NIE JAK W INNYCH FIRMACH TRZEBA ZA TO PŁACIĆ ORAZ CAŁĄ MASĘ SYSTEMÓW MOTYWACYJNYCH DLA WSPÓŁPRACOWNIKÓW I KLIENTÓW .UWAŻAM ŻE JEST TO NAJLEPRZA PROPOZYCJA NA RYNKU UBEZPIECZENIOWO -FINANSOWYM.MAM ZAMIAR PODJĄĆ Z TĄ FIRMA WSPÓŁPRACĘ
ZUZANNA SZFED
Joanna Wisniewska 2011-01-14 12:19:45
Zdecydowanie uważam, że warto podjąć współpracę. Od 9 lat zajmuję się ubezpieczeniami i zawsze miałam na względzie uczciwość jaką oferuje moim Klientom. PF Serwis oferuje produkty Skandii, która na polskim rynku jest od 10 lat i ma bardzo stabilną pozycję finansową na świecie. Nie jest to firma-krzak ale solidny partner w biznesie. A to z nią właśnie, dzięki PF Serwis podpisujemy umowę i to ona wypłaca nam prowizję. To co wyróżnia zdecydowanie PF Serwis na tle innych agencji ubezpieczeniowych to bardzo korzystny system zarabiania pieniędzy, szybki i skuteczny marketing i wspaniła narzędzia pracy. Ponieważ uważam, że kto stoi w miejscu ten się cofa - już od jakigoś czasu szukałam partnera, który będzie miała nowe i świerze podejście do sprzedaży polis emerytalnych. I znalazłam. Uważam, że nawiązanie współpracy z nimi to strzał w dziesiątkę.
anonim 2011-01-30 23:45:49
Super firma i super temat wlasnie odbylem rozmowe zapisalem sie na szkolenie i zaczynam pelen entuzjazmu prace!!!!!!
xxx 2011-03-07 14:41:22
a jakies wypowiedzi po za reklamowymi bo az dziwne ta firma?
blabla 2011-03-07 19:41:42
Te wypowiedzi tutaj to czysy PR. Moglibyście bardziej zadbać o wiarygodność tych opinii :)
Tomasz Król 2011-03-19 17:31:46
A ja potwierdzam rzetelność tej firmy i nie rozumiem jaki w ktoś ma problem .....wiecej takich projektów i sumiennych uczciwych firm powinno byc na rynku.Zajmuje się finansami od prawie 6 lat Pracowałem w Allianz i ING i mogę coś powiedzieć gdyż mam porównanie.Ten system daje zdecydowanie więcej możliwości i łatwiej jest pozyskać i utrzymać klienta .
Jesli ktoś chce sie męczyć i pracować w tradycyjny sposób w korporacji to jego sprawa i oczywiscie w żaden sposób tego nie będe negował ja wiem gdzie chcę pracować .
Tomasz Król
marek 2011-04-17 18:18:35
Myslę że warto sie przyjrzeć tej firmie gdyż oferuje nowy innowacyjny system pozyskiwania klienta .Jesli ktoś chce pracować i nie szuka etatu za 1200 zl to prosze jak jest leniwy i ma poczucia swojej wartosci to praca nie jest dla niego.Sa duże mozliwosci ale trzeba pracowac mozna sporo zarobic ale trzeba pracowac nic dodac nic ujac.Bardzo uczciwy biznes ale nie dla wszystkich !!!!!!
były pracownik 2011-04-21 21:44:33
W tej firmie nie zarabia nikt poza właścicielami .Padają polisy ludzie tracą czas i pieniądze nikt tam nie zarabia .Bardzo trudny temat zle odbierany przez klientów .Ta struktura się nie rozwija .Poza tym każdy pracownik musi miec polise i ja opłacać przez wiele lat a pozyskanie kogoś nowego do współpracy graniczy z cudem .
Zuza 2011-04-24 12:11:35
Tak słyszałam o tej firmie same złe rzeczy . Ludzie pracujący po parę miesięcy bardzo ciężko, zarabiają dosłownie grosze gdyż ten biznes nie idzie Własciciele firmy tylko obiecuja gruszki na wierzbie a potem tego nie realizuja szkoda czasu
na tę firmę szczerze, a wiem to z pewnego żródła Kto chce zmarnować czas to prosze bardzo, poza tym nie ma zadnego wsparcia ze strony firmy masz zaplacic za polise i pracowac samemu nie ma nawet solidnego biura tylko taki mały kantorek do którego nikt nie ma dostępu .Co to za firma bez biura .Prowadza nudne konferencje przez neta na ktorych ludzie przysypiają .
Pracownica pfserwis 2011-04-24 12:16:14
Ja jestem tez rozczarowana ta firmą i żałuję że poświęciłam czas na nią !!!! Straciłam kupę czasu i nie zarobiłam nawet na polise .Sciema totalna sciema !!!!!!!!!!
anonim 2011-04-25 12:43:00
Te wcześniejsze pozytywne wszystkie prawie opinie pisał jeden człowiek wiec nie sa wiarygodne ta firma to tragedia nikt tam nie zarabia szkoda na nich czasu i energii Rozmawiałam z paroma osobami co tam pracowali i są załamani stracili kupe czasu poświecali się i nic nie zarobili
Szkoda czasu odradzam !!!!!!!
Rozczarowana 2011-04-27 09:29:20
Naciagneli mnie na polise choc jestem młoda i w sumie nie myslę jeszcze o tym -mam czas .Mam trudna sytuację finansową ale szukałam pracy a na pierwszy rzut oka ta firma wyglądała ciekawie.Teraz wiem że to była totalna porażka .Straciłam pieniądze gdyż nie stać mnie na opłacanie polisy a ten biznes nie idzie Pracowałam sporo ale nikogo nie udało mi sie pozyskać współpracy a nie bede pracowac za darmo wiec podziękowałam .Myslę ze w tej firmie własciciele tylko zarabiaja i biznes nie jest do końca uczciwy .Nie polecam !!!
Karol 2011-05-19 18:32:13
Za krótko pracuje, żeby coś więcej powiedzieć, ale większość negatywnych opinii powyżej jest wystawiona przez osoby, które mają mniejsze pojęcie o firmie PF Serwis niż ja (może to konkurencja).
Firma prowadzi szkolenia on-line, wyjazdy i uczy od podstawa za darmo. Wcale nie trzeba wykupywać żadnego ubezpieczenia. Póki co mogę stwierdzić, że to idealne miejsce dla studenta, takiego jak ja, którego interesuje bardziej praktyka niż teoria.
o proszę! 2014-12-31 17:27:30
właśnei trafiłem na tego całego goworka z przegladarki googla bo interesowalem sie praca dla pfserwisu a tutaj takie pozytywne oceny pracy tam . nie pozostaje nicinnego tylko zaczac sie mocniej interesowac i aplikowac. moze jest tu ktos kto by mi pomogl wejsc w struktury firmy i jakos wtedy latwiej by bylo zdobyc prace?
judym 2015-03-03 21:50:39
Heja, ktoś napisał, ze wydał dużo pieniędzy na telefony i dojazdy do klientów - jakoś nie mogę sobie wyobrazić, zeby firma nie zapewniła pracownikom odpowiednich narzędzi do pracy. Może to jakaś pomyłka? Też jestem studentem i poszukuję właśnie takiej firmy gdzi emożna się nauczyć czegoś i podszkolić - tylko żeby było od kogo to będzie ok. Myślicie, ze można zanieść CV bez rekrutacji?
kaja 2015-03-23 17:00:26
no właśnie też dla mnie to jest prawdziwą zagadką serio. Nie wiem też jak do końca wygląd praca u nich w takim razie, mi się nie uśmiecha jakiś dodatkowych kosztów dojazdu jeszce ponosić. Mam nadzieje, ze jednak doceniaja pracowikóe i chociaż jest dobra prowizja od sprzedaży? jak to wgląda dokłądnie, ktoś może się orietuje mniej więcej?
maciek 2016-05-18 21:24:05
Widzę, że dawno nikt nie pisał, a szkoda bo jestem zainteresowany współpracą z firmą PFSerwis. Może ktoś mógłby napisać jakie są obecnie warunki zatrudnienia i jak wygląda atmosfera?
Zostaw swoją opinię o PFSerwis - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PFSerwis