Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. MERVEY Łukasz Bącik

Pracowałeś w firmie P.H.U. MERVEY Łukasz Bącik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gal - 2011-04-08 16:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Firmy, gdyż oczekują nie wiadomo czego a sami nie oferują nic w zamian. Od samego początku mówią co innego a jak przychodzi co do czego to co innego też wychodzi. Najlepiej przekonac sie samemu. Dużych pieniędzy tam nikt nie zarobi chyba ,że starzy wyjadacze.
zdjecie uzytkownika
stary wyjadacz - 2011-04-11 20:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego jak się nie pracuje to się nie zarabia, tak na prawdę wystarczy realizować naprawdę realne plany i kasa jest ok. Ja się tu nie przepracowuje a narzekają tylko Ci którym nie chce nic robić....
zdjecie uzytkownika
były - 2011-04-13 12:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje kolego dużo obiecują a później wszystko na swoją stronę przerobią pomimo tego, że się dobrze pracuje.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-09-27 20:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze nie polecam firmy lepiej smieci zbierac na ulicy niz pracowac u tych (usunięte przez moderatora), obiecuja duzo a pozniej duzo sciemniaja....nie polecam
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2012-02-07 20:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazda firma ma plusy i minusy ja uwazam osobiscie ze to dobra firma dla ludzi ktorzy potrafia sie dogadac z innymi a przeciez to podstawa pracy jako PH... Nie jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zna sie dobrze swoje otoczenie. Kasa jest srednia ale wiem ze da sie tez zarobic w zaleznosci od staran. Wypłaty na czas. Polecam kazdemu na poczatek zeby nauczyc sie zawodu :)
zdjecie uzytkownika
obecna - 2013-03-01 18:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda robić wam się nie chce po prostu i tyle patałachy ja pracuje 3 lata i zarabiam ok do roboty lenie!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
może pracownik - 2013-03-01 19:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skro się fajnie pracuje, proszę napisz na jakim poziomie odbierasz pensję, ile możesz swoją ciężko pracą wyrobić jako przedstawiciel?
zdjecie uzytkownika
były PH - 2013-05-19 11:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy i koleżanki- Szczerze to żałuję że narzekałem i marudziłem pracując w tej firmie..chciałem sobie poprawić i..poprawiłem.. teraz już wiem jak pracuje się w firmach i w "korpo" i jak traktuje się człowieka..za 200zł więcej
Mervey to sielanka.
Cele i wymagania są wszędzie, ale nie wszędzie można mieć własne zdanie, pomysły i być za to docenionym choćby dobrym słowem.
Z perspektywy czasu bardzo miło wspominam pracę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 14:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były PH Mógłbyś napisać coś więcej? Jakie warunki finansowe oferują. Jaka jest atmosfera pracy w P.H.U. MERVEY (usunięte przez moderatora)?
zdjecie uzytkownika
ja12345 - 2014-06-10 19:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wlasnie nzostalem zaproszony na rozmowe a nie wiem czym ta firma sie w ogole zajmuje!!! Wyslalem kilka CV do roznych firm i nie zwrocilem dokladnie na to uwagi:(. Prosze o pomoc i info, z gory dziekuje:).
ps. warto dla tej zmienic prace na stanowisku ph?
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-07-02 15:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś mało osób pisze o Merveyu. pewnie brak negatywow oznacza ze moze byc spoko. powiem Tobie ja12345, ze mialem podobny problem. tych cv sie wysyla mase i nigdy sie nie pamieta ile tego zostalo i gdzie sie wysylalo. Z tego co znalazlem to mervey zajmuje sie programami lojalnosciowymi. Pewnie juz byles natej rozmowie to moze powiesz jak ona wygladala ?
zdjecie uzytkownika
Byly - 2014-07-25 21:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa najnizsza krajowa ale wyrownuja do tysiac piecset plus premie od pozyskanych sklepikow. Dostajesz auto firmowe z ktorego mozesz korzystac prywatnie ale w granicach zdrowego rozsadku jak i telefon. Ogolnie ciezko pozyskac nowych klientow poniewaz rynek przesycony jest juz tymi programami ale to tez zalezy od regionu w jakim walczysz. Kasa na czas, zawsze mozesz zadzwonic do kierownika i pytac o byle bzdury. Brak szkolen to tyle
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-07-28 14:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za konkretna odpowiedz byly. powiesz może dlaczego już nie pracujesz, bo patrzac na nick tak wnioskuje. to co opisales to wyglada calkiem konkretnie, nie mam dosiwadczenia za duzego i mysle ze taka praca moze byc okej. co prawda jak wchodzilem na strone firmy to moze nie jest do konca zahcecajaca, ale sporo tam informacji. szkoda, ze firma z tej branzy nie postarala sie o lepsza strone internetowa.
zdjecie uzytkownika
Byly - 2014-07-30 15:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie moja bajka troche ta praca byla. Ogolnie masz duza swobode dzialania tylko, ze tak jak juz pisalem ciezko pozyskac kogos nowego, trzeba sie najezdzic po wioskach i naszukac. Moze byc warto zaczac tam prace jezeli masz wysoka samodyscypilne
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2014-09-02 15:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, tak trafiłem tutaj przypadkiem i sięzastanawiam nad tym co napisał np Byly. Zawsze chcialem być sam dla siebie szefem i sam sieb ie kontrolowac. bo jeśli się przyłożę to pewnie w pracy zdobędę sporą kasę i uzyskam klientów spokojnie. Ale jeśli będę mial dzień lenia to odpuszczę i nie dostanę kasy - dobrze sobie to wszystko widzę ? w ogole ciekawe czy są ludzie, którzy są zadowoleni z pracy...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-16 14:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę wszystko zależy od tego jak się pracuje jednak.. moim zdaniem jak się siedzi i nic nie robi to nie ma się co dziwic, że pieniadze sa takie a nie inne tak naprawde, więc sami sobie jesteście winni, tak to łatwo komuś wytykać błędy, ale jak trzeba coś samemu zrobić to już tak łątwo nie jest
zdjecie uzytkownika
antyk89 - 2015-02-02 19:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze powiedziane tomek, myślę, że chciałbym podjąć tego typu wyzwanie. Orientuje się może ktoś czy będąc odrazu po studiach jest szansa na dostanie się do tego typu pracy ? Bardzo odpowiadałby mi fakt firmowego auta i frimowego telefonu. Macie może jakieś sugestie na co powinienem zwrócić uwagę w przypadku ewentualnej rozmowy ?
zdjecie uzytkownika
J.S. - 2015-02-28 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo miło spędzony czas pracy, z możliwością adekwatnych zarobków do wytoczonych sobie celów i wyników :)) w rezultacie to co zrobisz to masz
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-03-01 09:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie wygląda to tak,pracujesz tutaj za najlepszymi naprawdę super ludzie ogarnięci (choć kilka przypadków leserów).
Płaca super pod warunkiem że pracujesz a nie ściemniasz, jeżeli rozwijasz rynek i chcesz to robić to zarobisz jeżeli nie to lepiej nawet nie zaczynać, rynek ciężki ale da się wycisnąć jeszcze sporo.
Kasa zawsze na czas, telefon służbowy, samochody extra, jak jedziesz gdzieś prywatnie tankujesz .
Jak jesteś dobry to zapraszamy jak nie czujesz się na siłach to szukaj szczęścia gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
kermit - 2015-04-30 19:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet dobrze to brzmi, ale rozumiem, że tankowanie samochodu na potrzeby pracy odbywa się na firmę tj. macie karty paliwowe, czy jakiś dystrybutor? Tylko na użytek prywatny płaci się prywatnie?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-28 16:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak oczywiście, że jak prywatnie jedziesz tankujesz za swoje, a służbowo Orlen karta Flota.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-07 18:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie... jakie auta oferuja i jaka jest podstawa. wybieram sie na rozmowe i takie info beda bardzo przydatne
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-06-07 20:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lublin we wtorek może? :)
zdjecie uzytkownika
xzy - 2015-06-08 08:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie :) tak się chce zorientować jakie warunki pracy czy wogole jest sens sie wkręcać
zdjecie uzytkownika
Kacu - 2015-06-17 16:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co - miał ktoś rozwinąć temat sensu pracy z Mervey a tu cichosza. Interesowałyby mnie zarobki jakie oferują na początek i szanse jakie są na przyszłość na rozwój. Teraz co prawda nie widzę żadnej oferty pracy ale może pracownicy mają jakieś przecieki - coś w międzyczasie będzie grane, dzięki za info.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. MERVEY Łukasz Bącik

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U. MERVEY Łukasz Bącik?
Zadaj pytanie
alert