logo Euro Bank S.A.

Euro Bank S.A.

Wrocław

Opinie o Euro Bank S.A.

newton 2016-04-07 00:17
widze że nie tylko u mnie taka masakra :) taki bank jak każdy inny i będzie coraz gorzej niestety ale trzeba chyba zaczać szukac posady gdzieś na fabryce :D
8
aaaaaaa 2016-04-11 19:01
Nie czytasz tołku co napisali wcześniej. Chcesz takiego zaperdzielu źe nie wiesz jak się nazywasz? Źycia nie szkoda
9
Kate 2016-04-28 20:42
Czy wiecie jakie są zarobki w mniejszych miejscowościach? Oraz jak to wygląda jeżeli nie wyrobimy planu sprzedażowego?
14
Max 2016-05-17 22:40
A jak w eurobanku żyje się programistom? Widzę, że jest oferta na stanowisko Projektant Programista Java i zastanawiam się czy nie aplikować. Ile zarabiają programiści w eurobanku? Jak z jakością kodu, terminami, ilością pracy, atmosferą itd.? Polecacie czy lepiej szukać czegoś innego?
15
Wiolka 2016-05-30 12:57
Chyba musiałaś pracować w Gliwicachi juz wiem w jakim i z kim w oddziale współczuję faktycznie
13
alicja 2016-07-08 21:58
ja od poniedziałku idę do eurobanku na doradcę klienta i jestem bez doświadczenia w dodatku po studiach pedagogicznych. pracę w przedszkolu zamieniam na eurobank. zarobki oferują na pewno lepsze niż w przedszkolu a jak będzie naprawdę to nie wiem.... a co do szkoleń to za tydzień jadę na tygodniowe szkolenie do Wrocławia a wcześniej mam jeszcze jednodniowe także we Wrocławiu.
12
Kamil 2016-07-12 10:37
Euro to totalna patologia w każdym obszarze, ale jak ktoś długo szuka pracy i nie ma innej alternatywy to niech tam idzie i pracuje. Trzeba byc odpornym psychicznie ale i tak Cię złamią po jakimś czasie, że sam zrezygnujesz. Bo normalny człowiek nie wytrzyma tego gnojenia przez zwierzchników całymi dniami. Zamiast zająć się pracą to odpisujesz na e maile dlaczego nic dzisiaj nie sprzedałeś itd. Wyzwiska na porządku dziennym
19
EX MOB 2016-07-20 23:05
Bravo! Jestem ex pracownikiem na moje szczęście! W pełni się z Tobą zgadzam, IDEALNIE OPISANY SYSTEM PRACY. TO NIE JEST BANK A TZW DYREKTORZY STREF I WYŻEJ BAWIĄ SIĘ W BANK. Byłam Lob czy jak to zwą i mówię wprost, że w tej firmie potrzebny jest dobry psychiatra dla dyr stref i wyżej. MASAKRA!!!!!!
16
EX MOB 2016-07-20 23:15
100% RACJI TO MAŁO :) A i jeszcze komitety jakości! I to słownictwo zlekka żenujące..... Na prawdę Pan Krystian K powinien poczytać to forum........
Pozdrawiam :)
17
astarh 2016-07-30 19:58
Czesc, jak wyglada atmosfera oraz praca na dziale " Doradca ds. Wierzytelności", pracuje od roku w windykacji ubezpieczen, i chcialbym zalapac sie na cos innego.
8
astarh 2016-07-30 19:58
Czesc, jak wyglada atmosfera oraz praca na dziale " Doradca ds. Wierzytelności", pracuje od roku w windykacji ubezpieczen, i chcialbym zalapac sie na cos innego.
5
NIE POLECAM 2016-09-14 09:20
Eurosyf to najlepsze określenie dla pracy w centrali COK. Kierownicy, Liderzy tragiczni , patrza tylko jak swoja rodzinę i młodszych przydupasów na górę pchnąć. Zero orientacji na pracownika przez co jest ciągła rotacja. Ogłoszenie już dają na OLX. Syf, kiła i mogiła. Traktują ludzi jak śmiecie, płacą gorzej niż w Biedronce, a wymagania mają . Nie polecam pracy na COK ani w Eurosyfie. Jedyny plus to żałośnie niska pensja wypłacana na czas i umowa o pracę.
17
Widz 2016-09-15 09:34
Niczego się nie nauczysz! Będziesz białym murzynem do najgorszej roboty.
17
Don 2016-09-22 22:34
Słabawo. Trzeba MOCNO negocjować kasę na wejściu i nie schodzić z wysokich widełek, bo kwota, którą dostaniesz na wstępie będzie na stale - nie ma podwyżek w ogole (!) przez kilka lat. Nowi maja wiecej niz starzy z doswiadczeniem, wiec sa kwasy.

Szkolenia - niestety tylko jak Cie wysle kierownik, czyli zalezy z kim masz układy.
12
Srik 2016-09-29 15:35
Uwaga, przestrzegam wszystkich przed podejmowaniem pracy w COK (call center). Siedzisz jak młot przy telefonie i dzwonisz i dzwonisz i dzwonisz. Obiecują złote góry, awanse, przejście do innych działów, ostatecznie lepsze fuchy są zarezerwowane dla znajomych, rodzin i kochanków. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, SZKODA CZASU!
13
Srik 2016-09-29 15:37
Uwaga, przestrzegam wszystkich przed podejmowaniem pracy w COK (call center). Siedzisz jak młot przy telefonie i dzwonisz i dzwonisz i dzwonisz. Obiecują złote góry, awanse, przejście do innych działów, ostatecznie lepsze fuchy są zarezerwowane dla znajomych, rodzin i kochanków. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, SZKODA CZASU!
13
djclub19993 1 2016-10-18 21:29
Euro Bank To Naj Wiekrzy Złodziej Dla Ludzi z Emereturom i retom eurobank
9
zdecydowanie nie 2016-10-19 08:59
Odradzam podejmowania zatrudnienia w eurosyfie. jeden wielki syf.
9
E 2016-10-23 19:47
i jak Alicja pracujesz w Eurobanku ? jak Ci się podoba ?
8
bmgktop 2016-10-31 16:11
Nie polecam pracy w IT.
Opieszałość i arogancja dyrektorów. Traktują Cię jak śmiecia i mówią klasycznie "Na Twoje miejsce mam 30 innych."
Ciągłe gróżenie "bo utne CI premie"
11
nobody 2016-11-02 20:14
Tam przynajmniej lepiej płaca hehe
7
jer 2017-01-02 11:57
Witam
Pracowałem w EB pięć lat i mam w odróżnieniu od większości negatywnych opinii, swoją jak najbardziej pozytywną. Odszedłem z powodu likwidacji stanowiska pracy. Korporacja jak każda inna, stawia określone wymagania i jeżeli się w nich nie profilujesz, to jest to twoja wina a nie pracodawcy. Jeżeli tobie to nie odpowiada, to masz wolną wolę i zmień pracę !
6
XY 2017-01-07 23:44
Pani Aniu,

Skąd ta gorycz i niskie mniemanie o pracownikach Biedronki i Lidla? To tacy sami ludzie jak ja czy też Pani.
Uprzedzając pytanie: Nie, nie pracuję ani w EB ani w Biedronce ani Lidlu ani w niczym pokrewnym.

pozdrawiam.
6
Bubelek 2017-01-18 14:47
Ludzie często tak mają, jak komuś do kopia to się lepiej czują. Ja tu pracuję i jest mi dobrze pod każdym względem. Ten rodzaj pracy nie jest łatwy i nie dla każdego
6
Angela 2017-01-26 17:22
Ja bylamna dwóch eozmowach przeszły ogólnie dobrze, rozmówki sprzedażowe standard. Pewnie mnie zatrudnia bo jestem z kilkuletnim doswiadczeniem, mam jechać też na tydzień do Wrocławia na szkolenie. Czy ktos był na takim szkolenieu? Jak wyglada,ile godzin, jak z czasem wolnym gdzie sie nocuje? Prosze pisac
5
Angela 2017-01-26 17:24
Ja bylamna dwóch eozmowach przeszły ogólnie dobrze, rozmówki sprzedażowe standard. Pewnie mnie zatrudnia bo jestem z kilkuletnim doswiadczeniem, mam jechać też na tydzień do Wrocławia na szkolenie. Czy ktos był na takim szkolenieu? Jak wyglada,ile godzin, jak z czasem wolnym gdzie sie nocuje? Prosze pisac
6
Edyta 2017-01-29 18:55
Koleżanka nocowała w Hostelu , nie dość że musiała wydać swoje własne pieniądze, to jeszcze okradła ją murzynka która nocowała w 10 osobowym pokoju . Pamiętam jak narzekała na całą rekrutacje w Eurobanku , okazało się że będzie miała 2500 brutto !!! zrezygnowała i w Zgierzu znalazła pracę w Lildu za 3000 brutto . Można ? można !
9
Bombelek 2017-02-12 12:08
Mam pełną satysfakcję jak czytam takie nieudolne wpisy. One tylko utwierdzają mnie, że pracuję w fajnej firmie. Narzekanie na pracę to stały element takich portali.
4
xyz 2017-02-14 08:22
Z tego co wiem to eurobank zapewnia noclegi we Wrocławiu wszystkim pracownikom, którzy przyjeżdżają na szkolenie.
5
Przybyła 2017-02-15 21:15
Fajnie, że są nowe oferty pracy dla doradcy klienta. Jakie wymagania stawiane są na rozmowie? Ile można dostać na starcie?
9
DKT teren 2017-02-19 01:56
Hehh.. Te tysiące bezsensownych raportów powodowały że mój "zadaniowy czas pracy" robił się 12-13godzinnym czasem pracy.. Ku uciesze centrali ale ze stratą dla mojego wyniku i mojej rodziny .. wyliczyłem że w skali miesiąca zbędnej ale obowiązkowej tabelkologii itp. było około 70 godzin!!! Traciłem ja ale przede wszystkim moja rodzina bo byłem w domu tylko teoretycznie
Teraz pracuję czwarty rok w budowlance w Norwegii. Miesięcznie z wszystkimi dodatkami zarabiam 25-28 tys NOK, szefostwo dmucha i chucha aby było nam dobrze i bezpiecznie i bez nerwówki.
Pozdrowienia dla Andrzeja, Mariusza i reszty bandy z Pomorskiego;)
T




4
DKT teren 2017-02-19 01:56
Hehh.. Te tysiące bezsensownych raportów powodowały że mój "zadaniowy czas pracy" robił się 12-13godzinnym czasem pracy.. Ku uciesze centrali ale ze stratą dla mojego wyniku i mojej rodziny .. wyliczyłem że w skali miesiąca zbędnej ale obowiązkowej tabelkologii itp. było około 70 godzin!!! Traciłem ja ale przede wszystkim moja rodzina bo byłem w domu tylko teoretycznie
Teraz pracuję czwarty rok w budowlance w Norwegii. Miesięcznie z wszystkimi dodatkami zarabiam 25-28 tys NOK, szefostwo dmucha i chucha aby było nam dobrze i bezpiecznie i bez nerwówki.
Pozdrowienia dla Andrzeja, Mariusza i reszty bandy z Pomorskiego;)
T
5
Budek 2017-02-20 09:55
Jak dobra firma to nie ma ofert pracy, te lokalizacje są za daleko.
3
Zuzanna 2017-03-01 08:47
Na jakie formy zatrudnienia mogą liczyć Państwa pracownicy?
Na jakie formy zatrudnienia mogą liczyć Państwa pracownicy?
Na te i więcej pytań odpowiada w wywiadzie specjalnie dla naszego portalu przedstawicielka Euro Banku. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,3580,wywiad-aleksandra-kowal Co Was najbardziej zaskoczyło?
3
kaz 2017-03-24 14:21
Ile Ci bombelku zapłacili za ten wpis?
2
Gregor 2017-03-28 11:09
@DKT teren Euro Bank S.A. jest miejscem pracy dla osób odpowiedzialnych. Widać , że teraz znalazłeś swoje miejsce!
3
zyk 2017-04-04 16:41
Ja to bym chciał ostrzec ludzi którzy chcieli by tam oszczędzać!! Pamiętajcie zawsze sprawdzajcie sobie oprocentowanie!!
3
Zielona 2017-04-05 10:24
Czy Euro Bank posiada jeszcze ofertę pracy dla doradcy klienta w Poznaniu? Widziałam takie ogłoszenie w marcu.
3
Pracownik eurobanku. 2017-04-06 20:00
Pracuję w Eurobanku od roku i nie mogę powiedzieć, że to moja najgorsza praca. Jak każda korporacja ma swoje wady i zalety...trzeba się umie po prostu odnaleźć. Odnosząc się do kwestii finansowych..tak, to co wynegocjujesz to masz przez najbliższy rok, dwa...dużo w gruncie rzeczy należy do nas..to nasza broszka aby dobrze się sprzedać i mieć dobre warunki. Jak czytam wpis, że dziewczyna z doradcy klienta poszła do lidla to pytam się co ona robiła w banku..strasznie czyta się te wszystkie wpisy ludzi, którzy ni w ząb nie mają doświadczenia w branży a oczekują kokosów...Na wysokie wynagrodzenie trzeba sobie zapracować, a jeśli decydujesz się na pracę w korporacji to decydujesz się na jeden wielki wyścig. W każdy banku sa plany a raportowanie swoje codziennej pracy to standard wśród korpo. Reasumując polecam na początek ! Nie jest źle :)
7
Zuzanna 2017-04-07 08:42
@Pracownik eurobanku. A na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy? Czy firma zapewnia dodatkowe szkolenia?
3
Daria 2017-05-03 21:54
Euro Bank to rzeczywiście typowa korporacja i tu nie ma miejsca na użalanie. Twarda rywalizacja, wypracowywanie zadań , komu nie odpowiada taki system musi szukać innej firmy. Firma jest dobra jedynie my nie nadajemy się.
4
Bubelek 2017-06-01 10:19
@Piotr Polas..k Zanim zaczniesz oczerniać firmę to pomyśl trochę! Nikt nie zmusza Cię do kredytu w tym banku , każda firma ma swoje stawki i jak będą wygórowane to nikt nie będzie korzystał. Pracuję tu i nie narzekam. Generalnie to forum dla pracowników a nie dla klientów.
3
Nie ma ludzi niezastąpionych 2017-07-11 15:47
Jak ja się cieszę, że mnie tam już nie ma.
1
Zuzanna 2017-07-13 12:26
@Nie ma ludzi niezastąpionych
cieszysz się, że nie pracujesz już w Euro Bank S.A.. Mógłbyś powiedzieć dlaczego? Jak wspominasz swoją pracę w tym banku? Jakie miałeś do niej zastrzeżenia? Takie konkretne informacje będą bardzo pomocne dla osób, które rozważają aplikację na którąś z licznych ofert pracy.
1
Maciej 2017-07-17 11:07
Osobom czytającym opinie na temat tego "banku" serdecznie odradzam korzystanie z usług. Natkniecie się Państwo na bardzo wysokie opłaty w zamian otrzymując bardzo słabą obsługę. Bank wymaga od klientów wszystkiego, w tym ponoszenia każdej nawet najdrobniejszej opłaty za jakikolwiek ruch. Z kolei jeżeli klientowi należy się zwrot nadpłaconej pożyczki/kredytu ze strony banku, występują nagle niezwykłe okoliczności uniemożliwiające zwrot. A to brakuje jakiegoś dokumentu, a to kogoś nie ma, a to jakaś szara eminencja wypowiedziała się gdzieś w centrali negatywnie, a to ktoś czegoś nie doczytał. Zawsze jest jakiś powód i batalia o zwrot swoich pieniędzy potrafi trwać nawet rok. Jeżeli macie alternatywę polecam inny bank. Eurobank to byle jaki bank dla ludzi bez wyjścia.
2
Amatorka 2017-07-23 16:58
Czy może mi ktoś powiedzieć jaki jest powód tak długiej listy ofert pracy? Jakiś nowy oddział otwierają?
1
Ktośś 2017-08-10 22:43
Witajcie.
Niedługo rozpoczynam prace w oddziale wroclawskim na stanowisku Młodszy Do radca ds. Wierzytelności. Czytajac niepochlebne opinie nabieram watpliwosci. Az tak.jest tam zle?
1
Bartek 2017-08-12 13:32
Wygląda na to, że bank otwiera nowy oddział? Taka lista potrzeb kadrowych w jednym mieście na to wskazuje. Czy wiecie coś więcej na ten temat? Aplikowałem na doradcę.
1
Pytanie 2017-08-14 07:51
Mam pytanie-jak aktualnie wygląda praca w windykaci terenowej oraz czy nadal Dyrektorami Regionu zostają wybitni fachowcy w dziedzinie windykacji i bardzo ciężko pracujący na wynik regionu?
2
Ewelina 2017-08-15 21:14
Bardzo mało piszecie opinii. Czym to jest spowodowane? Czyżby wakacje odciągnęły od komputerów? Każda opinia pracownika znacznie ułatwia podjęcie decyzji przez nowych kandydatów o ewentualnym aplikowaniu do formy.
2
Zostaw swoją opinię o Euro Bank S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Bank S.A.