Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
babis - 2009-11-22 16:26:47 odpowiedz | cytuj
Witam,czy mogę prosić więcej wiadomości o tej firmiE ,ponieważ mam zamiar tam pracować tylko SZCZEŻE!!!!
anonim - 2009-11-22 18:47:50 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-19 15:52:15

Dodaj opinie o NOVA-ST Sp.zo.o - CZELADZ. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

zgadzam sie z opinią
babis - 2009-11-22 21:52:04 odpowiedz | cytuj
Czy możesz napisać coś więcej na temat tej firmy,zarobków
man - 2009-11-24 13:45:36 odpowiedz | cytuj
firma regularnie oszukuje pracownikow, trzeba na wszystko uwazac, nie placa ZUS, a mowia ze tak, ( usunięte przez administratora ) gdzie sie da, np. nie wyplacaja dobrowolnie odpraw, trzeba isc do PIP, pracujac tam trzeba regularnie wszystko sobie samemu kontrolowac - godziny pracy itp., bo wszystko zanizaja na swoja korzysc i kaza pracowac/poswiecac sie bezinteresownie (czyli gratis) dla firmy, a w zamian nic. Poza tym wyplaty sa regularnie z opoznieniem.
babis - 2009-11-24 18:24:39 odpowiedz | cytuj
Dzięki za odpowiedz jak długo pracowałeś w tej firmie,pracujesz tam nadal?Rozmawiałem dzisiaj z gościem który pracowałe w tej firmie w 2000 roku,chwalił sobie co do pensji,dostawał zawsze na czas.
janek - 2009-12-07 11:45:21 odpowiedz | cytuj
Mój znajomy pracuje w nova - st w Niemczech i bardzo sobie chwali, nie wiem czemu niektórzy wypisują takie bzdury, pierwsze słyszę żeby nie płacili składek ZUS,wypłatę też miał zawsze na czas.
Man - 2009-12-08 11:25:23 odpowiedz | cytuj
moze tak bylo kiedys, ale nie w ostatnich latach. Jesli nie wierzycie, a pracujecie tam to sprawdzcie sobie stany kont w ZUS i sami zobaczycie. Pozyjecie, zobaczycie.
piotr - 2009-12-09 08:50:33 odpowiedz | cytuj
Ale głupoty ktoś wypisuje, pracuję w tej firmie i pierwsze słyszę żeby nie wypłacali wynagrodzenia
jan - 2009-12-15 13:56:41 odpowiedz | cytuj
wlasnie wrucilem z niemiec brakuje narzedzi brak organizacji ciulaja na godzinach i zusu nie placa wtym tylko za jeden przejezd zwracaja
babis - 2010-01-03 22:17:30 odpowiedz | cytuj
Prosze napisać więcej o pana pracy w tej firmi czy był pan na kontrakcie w hanowerze,czy płaca na czas wynagrodzenia
man - 2010-01-04 11:34:12 odpowiedz | cytuj
a jednak jak widzicie ludzie mowia to co ja - nie placa ZUSow. Ja nie powiedzialem, ze nie placa wynagrodzen w ogole, tylko z opoznieniem i zanizone, jak mozna. To sie zastanowcie jesli to nie jest tylko jeden glos w tej sprawie!!!!
anonim - 2010-06-27 10:01:13 odpowiedz | cytuj
mam zamiar podjac prace w tej firmie , obiecano mi wyjazd do Niemiec czytajac opinie o tej firmie zaczynam sie wahac moze ktos mi doradzic cos w tej sprawie?
anonim - 2010-07-13 09:41:16 odpowiedz | cytuj
mają teraz bardzo dobry kontrakt w Niemczech także polecam
marek - 2010-07-13 09:43:40 odpowiedz | cytuj
tak to prawda , idzie nieźle zarobić na tym nowym kontrakcie
waldek - 2010-07-15 09:18:05 odpowiedz | cytuj
z tego co wiem firma miała kiedyś małe problemy z kasą ale teraz wyszli na prostą bo załapali niezły kontrakt , nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam
franek - 2010-07-15 09:48:24 odpowiedz | cytuj
jest kontrakt mozna zarobic tylko jak sie nie umie spawac lub sie liczy ze moze jakos bedzie to nawet jak bedzie sie siedzialo w robocie to jest zle a szuka sie dziury w calym
harry - 2010-08-24 08:36:00 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) euro to jest kasa lapia kogo sie da
anonim - 2010-09-04 17:41:00 odpowiedz | cytuj
harry - 2010-08-24 08:36:00

960 euro to jest kasa lapia kogo sie da

bo jak się jezdzi do domu co miesiąc to 960 się zarabia!!!! Ja nie jezdze i mam 2 tysiaki.....
spaw - 2010-11-20 18:11:09 odpowiedz | cytuj
Czy mógłby ktoś coś więcej napisac o tym kontrakcie w Niemczech.
Gdzie dokładniej jest jaka miejscowośc i co tam spawają i jakie stawki oferują.Może mógłby ktoś napisac jakie tam warunki panują , może ktoś kto tam teraz pracuje lub niedawno pracował.
anonim II - 2010-11-22 21:59:59 odpowiedz | cytuj
idzie zarobić tyle co na innych kontraktach w niemczech nic lepiej nic gorzej a praca spokojna
kule - 2010-11-24 12:23:27 odpowiedz | cytuj
nie prawda , teraz mają dobry kontrakt. zaryzykowałem i jestem na razie zadowolony
anonim - 2010-11-27 12:00:08 odpowiedz | cytuj
Czy mozna cos wiecej na temat tego kontraktu dobrego .
W jakiej miejscowosci albo firmie Niemieckiej.A sa tam jakies przyjecia?.
wsciekły monter - 2011-03-06 20:16:57 odpowiedz | cytuj
byłem na kontrakcie od tej firmy zczynał się 28.02.2011 miał trwać do 05.04.2011 po tygodniu okazało się,że nie ma dla nas pracy i 8 osób jedzie do domu w dodatku nawet nie było czym do pracy dojechać po prostu ( usunięte przez administratora ). w dodatku co za firma wysyła ludzi na eksport na polską umowę o dzieło. śmiech na sali więc nie słuchajcie ich bo tylko dają piękne obietnice. a ja więcej straciłem niż zarobiłem
oszukany monter - 2011-03-08 11:06:20 odpowiedz | cytuj
Witam.Wrocilem wlasnie z "KONTRAKTU" o ile tygodniowy kontrakt mozna nazwac kontraktem.I powiem jedno:Jesli chce ktos wspolpracowac z ta firma,to jak odda pare tysiecy na cele dobroczynne,to lepiej na tym wyjdzie ,bo przytnajmniej komus pomoze niz potem ma stracic przez tych ( usunięte przez administratora ) troche kasy i niepotrezbne nerwy.Pozdrawiam i przemyslcie dobrze przed wyjazdem.Obiecuja niewiadomo co,Mowia ze opinie pisza ludzie ktorzy sie nie sprawdzili i oni ich musieli zwolnic.Poprostu oszukuja jak sie tylko da.
uk - 2011-03-17 19:51:12 odpowiedz | cytuj
A gdzie te kontrakty na północy Niemiec jak tak to jaka miejscowosc albo firma jestem ciekaw bo znów jest ogłoszenie o pracy od nich. Tak że jak mozna to napiszcie w jakiej firmie albo miejscowosci. Z góry dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
x