S-Sport
1 6 6 1

Opinie o S-Sport

Kamil

@Sprawiedliwy, forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do reklamowania swoich usług. Nie neguje intencji ale jak mniemam nie jest to pomoc charytatywna a propagowanie działalności innej firmy w bieżącym wątku danej firmy jest niedozwolone. Zapoznaj się proszę z regulaminem forum GoWork.pl. Przypominam, że komentarze niezgodne z regulaminem mogą zostać usunięte. https://www.gowork.pl/regulamin

anonymous

Nie polecam współpracy z firmą. Pan Drąg Maciej i Pan Kaczyński na pierwszy rzut oka wszystko wygląda w porządku garnitury ładne samochody ale niestety są całkowicie niewypłacalni. Firma na techników w Katowicach. ostrzegam szkoda marnować czasu

Sprawiedliwy
@anonymous 15.05.2018 09:56

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

nick

firma zarejestrowana jest na techników ale częściej siedzą w zabrzu. Potwierdzam niewypłacalni i pewnie nie tylko mi wiszą kasę

Sprawiedliwy
@nick 21.05.2018 00:38

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Irek

Niestety dałem się wmanewrować i też nie dostałem kasy..trudno sprawę oddam do firmy skupującej długi i tyle .

Sprawiedliwy
@Irek 22.05.2018 11:00

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

nick

ja też nie otrzymałem pieniędzy, trzeba się w końcu za nich zabrać, wszystkich oszukują

Sprawiedliwy
@nick 23.05.2018 11:27

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Mecenas

wpisując w google: "S-sport Katowice" można wystawić opinie w google bardziej dotkilwą niż to forum. Mi też wiszą pieniądze ale znalazłem firmę która skutecznie ściągnie z nich pieniądze. I zablokuje możliwość brania kredytów. trafili na złego podwykonawcę.

anonymous
@Mecenas 24.05.2018 18:39

No i właśnie o to chodzi. Daj namiar na firmę jak możesz , bo jak bedzie miała więcej zleceń dla jednego dłużnika to i dokopie podwójnie .

nick
@Mecenas 24.05.2018 18:39

poproszę dane tej firmy

Sprawiedliwy
@Mecenas 24.05.2018 18:39

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

rzetelny pracownik

Porażka Firma. Nie wypłacają pieniędzy za wykonaną pracę. Pan Adam K zachowuje się poniżej krytyki. Chcesz wykonać pracę i mieć za nią nie zapłacone ??? Lepiej nie mogłeś trafić

Sprawiedliwy
@rzetelny pracownik 05.06.2018 17:25

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Sprawiedliwy

Nie otrzymałeś pieniędzy od S-Sport? My wiemy jak je odzyskać. Zapraszam do kontaktu - 516 185 652

Kamil

Być może opóźnienia w wypłatach wynikają z przejściowych problemów finansowych w firmie? A może sytuacja została wyklarowana? Czy ktoś wie coś na ten temat? @wykonawca z zabrza, na forum GoWork.pl dzielimy się informacjami na temat warunków zatrudnienia, atmosfery czy benefitów w firmie. Nie jest to odpowiednie miejsce na kwestie, które poruszasz, szczególnie jeśli nie doprecyzowałeś swojego komentarza. To zbyt poważne sprawy i jest niewielka szansa, że ktoś z użytkowników będzie w stanie realnie Ci pomóc.

wykonawca z zabrza

zawiadamiam prokurature grube przekrety pana kwa kwa

dombud

FirmaS-Sport Sp.zo.o. w Białej Podlaskiej ma przebudowywać stadion miejski, jestem zainteresowany jako podwykonawca ale czytając te wpisy to zastanawiam się czy wchodzić w ten interes, czy Zabrze i Katowice to jest ta sama firma? i osoby zarządzające tą firmą to są ci sami co w Zabrzu i Katowicach, proszę o informację w tym zakresie.

Irek
@dombud 23.06.2018 13:06

Nie kolego to raczej nie to samo , tylko zabskie tak się zachowują

Antek
@dombud 23.06.2018 13:06

Raczej to samo, u mnie nie zapłacił s-sport z katowic.

Irek
@Antek 26.06.2018 14:13

No bo ten z Katowic na Techników to są Ci co siedzą na stadionie zabskich :(

no name

Adaś kończ wać pan, wstydu oszczędź

anonymous

Dramat, jak chcesz wykonać pracę i później się prosić Adama K. o pieniądze to lepiej nie mogłeś trafić. Człowiek który ma nierówno pod sufitem, udaje że wszystko umie, wie a tak serio to g... wie. Już od niego dwóch wspólników odeszło z tego co wiem. Ciekawa sprawa że Firma jest na jego syna, jaki powód ??

Kamil

Wiadomo coś o nowych zatrudnieniach w firmie S-Sport w Zabrzu? Chętnie dowiemy się nowych informacji o obecnej atmosferze w tej firmie, a może wiadomo coś o nowych oddziałach tego pracodawcy? Pracownik tej firmy może liczyć na prywatną opiekę medyczną? Zapraszam was do udzielenia nam odpowiedzi, proszę was także o przestrzeganie regulaminu serwisu Gowork!

klient

Firam S-Sport to bardzo niepoważna firma. Nie polecam współpracy . Popieram trzymać się z daleka

kolejny podwykonawca

Potwierdzam firma bardzo niepoważna i nieprofesjonalna. Firma S-Sport nie wypłaca pieniędzy podwykonawcą.

Podwykonawca

Nie polecam, Pan Kaczyński to oszust! Nie podejmować współpracy!!!

Zostaw opinię o S-Sport - Zabrze

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S-Sport