Opinie o S-Sport Sp. z o.o. w Zabrze

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie S-Sport Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do pracy w S-Sport Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi budowlano-remontowe - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o S-Sport Sp. z o.o. w Zabrze

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 21 dni.

Czy pracownicy S-Sport Sp. z o.o. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

Bożena Nowy wpis

z tego co czytam po opiniach pracownicy podobno mieli problemy z odzyskaniem kasy ale temat cos się urwał. Udało się to już ogarnąć i rozliczyć? Rejestr mówi, że firma działa. Wiecie coś więcej na ten temat? Zatrudniają?

Bartek S Nowy wpis

Jeśli komukolwiek ta firma zalega z płatnościami po informacje polecam się skontaktować pod numerem 794777230 po informacje jak to ruszyć...

Arkadiusz Nowy wpis

Dzień dobry. Wróciłem z zachodu i szukam nowego dla siebie nowego miejsca, dlatego prześwietlam oceny firm. Podejrzewam, że dowiem się więcej o firmach z Zabrza. Mam prośbę, opiszcie jak się Wam pracuje w firmie S-Sport Sp. z o.o.? Czy mają tam jakieś ciekawe benefity? Czy są tanie albo darmowe obiady? Lub inny sposób na jedzenie tanich posiłków w pracy? Arkadiusz

Zostaw swoją opinię o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie S-Sport Sp. z o.o.. Jak oceniasz zaangażowanie rekruterów, ich podejście do kandydata, punktualność oraz organizację spotkania? Czy poleciłbyś aplikację innym? Czekamy na Twoją opinię.
logo firmy Operator Kotwiarki
logo firmy Kierownik działu IT
KAEFER S.A.
(592 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. montażu klimatyzacji
Zabrze
WC Serwis Polska sp. z o.o.
(258 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w S-Sport Sp. z o.o.?

Jak długo trwa proces awansu w S-Sport Sp. z o.o.?

@Pytanie

Na stołek prezesa dość szybko.

@anonim

A możesz tak serio powiedzieć, czy firma oferuje jakiekolwiek możliwości rozwoju?

@Adam

Chyba naukę wpędzania kooperantów w długi.

KorOneR
@anonim

Już się na pana Adama ludzie szykują. Nie będzie mieć spokojnych nocy (usunięte przez administratora) Nasza umowa nie wygasła panie Adamie. Przyjdę po pieniądze jak jest w umowie.

Wiecie, czy S-Sport Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?

ANNA
Klient

Bezskutecznie próbowaliśmy odzyskać drogą sadową zadłużenie, cytuję: ,,nie ustalono żadnych składników majątkowych dłużnika,, Uważajcie i nie dajcie się zrobić w balona, (usunięte przez administratora)

@ANNA

Niestety mam ten sam problem. Facet nie ma nic, przynajmniej na papierze.

Wojciech

Pan (usunięte przez administratora) zamówił u mnie naprawę dachu w Międzywodziu ul zielona 5 fakturę kazał wystawić na żonę Ewę i oczywiście nie zapłacili za wykonanie usługi. Kupili sobie willę za nasze pieniądze nad morzem i milionerów. (usunięte przez administratora)

robotnik
@Wojciech

nie tylko ciebie wysterował w Międzywodziu... Tam z 20 firm nie dostało swoich pieniędzy

Ruda
@Wojciech

Nie tylko Pana firme (usunięte przez administratora) proceder prowadzi taki od 2012 jako Jangobud

Czy rozmowa rekrutacyjna w S-Sport Sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?

RybnikBudowlany
Klient

Uwaga na tego człowieka w Rybniku (usunięte przez administratora) wiele firm podwykonawczych na dwóch budowach. Omijać szerokim łukiem.

Wiktor

Czy są w firmie wprowadzone obostrzenia w związku z trwającą pandemią?

Polunia Bytom
@Wiktor

Ale w której firmie?Bo firma nie ma przecież zarządu więc nie na kto pracować

Wesoła
Klient

Witam podobno teraz prezes Adam próbuje swoich sił w popularnej Kocine czyli Górnik 09 Mysłowice.Czyli klub będzie zarządzany tak jak firmy naszego sąsiada z Wesołej. Nie dajcie zniszczyć tego klubu.

dombud

FirmaS-Sport Sp.zo.o. w Białej Podlaskiej ma przebudowywać stadion miejski, jestem zainteresowany jako podwykonawca ale czytając te wpisy to zastanawiam się czy wchodzić w ten interes, czy Zabrze i Katowice to jest ta sama firma? i osoby zarządzające tą firmą to są ci sami co w Zabrzu i Katowicach, proszę o informację w tym zakresie.

Irek
@dombud

Nie kolego to raczej nie to samo , tylko zabskie tak się zachowują

Antek
@dombud

Raczej to samo, u mnie nie zapłacił s-sport z katowic.

Irek
@Antek

No bo ten z Katowic na Techników to są Ci co siedzą na stadionie zabskich :(

Kolega

Firma Sima z sosnowca

Pan K. trochę sobie posiedział na stanowisku dyrektora, niedawno na kilka miesięcy rozparł się w fotelu prezesa, a teraz wygląda jakby firma nie miała zarządu. Oczywiście jest jeszcze firma gdzie w zarządzie zasiada syn i kolega (wspomniani kilka postów wcześniej), mieszcząca się pod tym samym adresem. Oni jeszcze mają czystą kartotekę. Ale jeśli będą działać pod dyktando niedoszłego księdza to chyba szybko namieszają sobie w papierach... No a stadion Polonii Bytom sobie stoi rozbabrany...

Jeremi

Niezbyt pozytywnie oceniacie firmę, miałem chęć złożyć dokumenty o pracę.

Anna
@Jeremi

Rzeczywiście jest tu sporo negatywnych komentarzy, pamiętaj jednak, że opinie nie zawsze są obiektywne. Warto udać się na rozmowę kwalifikacyjną i samemu poznać pracodawcę. Może mimo opinii zdecydowałeś się aplikować i opowiesz nam o swoich wrażeniach?

Wojciech

Oczywiście miało być udają milionerów.

Sasiad z Wesolej

(usunięte przez administratora) Adam Kaczynski zalozyl nowa Pro Sport - ze wzgledu ze ma zakaz zasiadania w zarzadach spolek - wsadzil swojego 20 letniego syna do zarzadu. Kupil sobie porsche i mozna go podziwiac w serialu wyburzacze na tvn turbo. Seria 5 odc 7 wyburzenia trybun stadionu poloni bytom. Robota wre a kasy brak. Podwykonawca schodzi z budowy. Tu u nas w myslowicach na wesołej wszyscy go znaja. Ale on ma to w (usunięte przez administratora).

Anna

Firma S-Sport jest wykonawcą inwestycji budowlanych. Specjalizuje się głównie w projektowaniu oraz realizacji obiektów sportowych. Czy ktoś z Was ostatnimi czasy aplikował do firmy? Jeśli tak, czy możecie podzielić się z nami informacjami dotyczącymi przebiegu procesu rekrutacji w tym miejscu? Szczególnie interesuje mnie to, jak wyglądają poszczególne etapy rekrutacji? A może jest tylko jeden etap?

Edek
@Anna

A może ktoś doda kilka słów na temat pracy w niepełnym wymiarze? Jestem ciekaw, czy można tak robić w tej firmie, np na 3/4.

pozytywnaneutralnanegatywna

Faktycznie Pan K to oszust i kombinator.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o S-Sport Sp. z o.o. - Zabrze

• Jak się pracuje w S-Sport Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy S-Sport Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w S-Sport Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

S-Sport Sp. z o.o.
1/5 Na podstawie 6 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)