S-Sport Sp. z o.o.

Adres: Franklina Roosevelta 81, 41-800 Zabrze

NIP: 9542390249 REGON: 277544768 KRS: 0000139336

S-Sport Sp. z o.o.
1 6 32 5 1

Opinie o S-Sport Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Sasiad z Wesolej
 Opinia

(usunięte przez administratora) Adam Kaczynski zalozyl nowa Pro Sport - ze wzgledu ze ma zakaz zasiadania w zarzadach spolek - wsadzil swojego 20 letniego syna do zarzadu. Kupil sobie porsche i mozna go podziwiac w serialu wyburzacze na tvn turbo. Seria 5 odc 7 wyburzenia trybun stadionu poloni bytom. Robota wre a kasy brak. Podwykonawca schodzi z budowy. Tu u nas w myslowicach na wesołej wszyscy go znaja. Ale on ma to w (usunięte przez administratora).

Pomocna?
TakNie
Anna
 Opinia

Firma S-Sport jest wykonawcą inwestycji budowlanych. Specjalizuje się głównie w projektowaniu oraz realizacji obiektów sportowych. Czy ktoś z Was ostatnimi czasy aplikował do firmy? Jeśli tak, czy możecie podzielić się z nami informacjami dotyczącymi przebiegu procesu rekrutacji w tym miejscu? Szczególnie interesuje mnie to, jak wyglądają poszczególne etapy rekrutacji? A może jest tylko jeden etap?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edek
 Opinia
@Anna 27.12.2018 16:23

A może ktoś doda kilka słów na temat pracy w niepełnym wymiarze? Jestem ciekaw, czy można tak robić w tej firmie, np na 3/4.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Faktycznie Pan K to oszust i kombinator.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia

@Sprawiedliwy, forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do reklamowania swoich usług. Nie neguje intencji ale jak mniemam nie jest to pomoc charytatywna a propagowanie działalności innej firmy w bieżącym wątku danej firmy jest niedozwolone. Zapoznaj się proszę z regulaminem forum GoWork.pl. Przypominam, że komentarze niezgodne z regulaminem mogą zostać usunięte. https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Nie polecam współpracy z firmą. Pan Drąg Maciej i Pan Kaczyński na pierwszy rzut oka wszystko wygląda w porządku garnitury ładne samochody ale niestety są całkowicie niewypłacalni. Firma na techników w Katowicach. ostrzegam szkoda marnować czasu

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwy
 Opinia
@anonymous 15.05.2018 09:56

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia

firma zarejestrowana jest na techników ale częściej siedzą w zabrzu. Potwierdzam niewypłacalni i pewnie nie tylko mi wiszą kasę

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwy
 Opinia
@nick 21.05.2018 00:38

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irek
 Opinia

Niestety dałem się wmanewrować i też nie dostałem kasy..trudno sprawę oddam do firmy skupującej długi i tyle .

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwy
 Opinia
@Irek 22.05.2018 11:00

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia

ja też nie otrzymałem pieniędzy, trzeba się w końcu za nich zabrać, wszystkich oszukują

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwy
 Opinia
@nick 23.05.2018 11:27

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mecenas
 Opinia

wpisując w google: "S-sport Katowice" można wystawić opinie w google bardziej dotkilwą niż to forum. Mi też wiszą pieniądze ale znalazłem firmę która skutecznie ściągnie z nich pieniądze. I zablokuje możliwość brania kredytów. trafili na złego podwykonawcę.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Mecenas 24.05.2018 18:39

No i właśnie o to chodzi. Daj namiar na firmę jak możesz , bo jak bedzie miała więcej zleceń dla jednego dłużnika to i dokopie podwójnie .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia
@Mecenas 24.05.2018 18:39

poproszę dane tej firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwy
 Opinia
@Mecenas 24.05.2018 18:39

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rzetelny pracownik
 Opinia

Porażka Firma. Nie wypłacają pieniędzy za wykonaną pracę. Pan Adam K zachowuje się poniżej krytyki. Chcesz wykonać pracę i mieć za nią nie zapłacone ??? Lepiej nie mogłeś trafić

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwy
 Opinia
@rzetelny pracownik 05.06.2018 17:25

Zapraszam do kontaktu - wielu klientom już pomogliśmy odzyskać swoje pieniądze od tej firmy - 516 185 652

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwy
 Opinia

Nie otrzymałeś pieniędzy od S-Sport? My wiemy jak je odzyskać. Zapraszam do kontaktu - 516 185 652

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia

Być może opóźnienia w wypłatach wynikają z przejściowych problemów finansowych w firmie? A może sytuacja została wyklarowana? Czy ktoś wie coś na ten temat? @wykonawca z zabrza, na forum GoWork.pl dzielimy się informacjami na temat warunków zatrudnienia, atmosfery czy benefitów w firmie. Nie jest to odpowiednie miejsce na kwestie, które poruszasz, szczególnie jeśli nie doprecyzowałeś swojego komentarza. To zbyt poważne sprawy i jest niewielka szansa, że ktoś z użytkowników będzie w stanie realnie Ci pomóc.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wykonawca z zabrza
 Opinia

zawiadamiam prokurature grube przekrety pana kwa kwa

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dombud
 Opinia

FirmaS-Sport Sp.zo.o. w Białej Podlaskiej ma przebudowywać stadion miejski, jestem zainteresowany jako podwykonawca ale czytając te wpisy to zastanawiam się czy wchodzić w ten interes, czy Zabrze i Katowice to jest ta sama firma? i osoby zarządzające tą firmą to są ci sami co w Zabrzu i Katowicach, proszę o informację w tym zakresie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irek
 Opinia
@dombud 23.06.2018 13:06

Nie kolego to raczej nie to samo , tylko zabskie tak się zachowują

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Antek
 Opinia
@dombud 23.06.2018 13:06

Raczej to samo, u mnie nie zapłacił s-sport z katowic.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irek
 Opinia
@Antek 26.06.2018 14:13

No bo ten z Katowic na Techników to są Ci co siedzą na stadionie zabskich :(

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
no name
 Opinia

Adaś kończ wać pan, wstydu oszczędź

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Dramat, jak chcesz wykonać pracę i później się prosić Adama K. o pieniądze to lepiej nie mogłeś trafić. Człowiek który ma nierówno pod sufitem, udaje że wszystko umie, wie a tak serio to g... wie. Już od niego dwóch wspólników odeszło z tego co wiem. Ciekawa sprawa że Firma jest na jego syna, jaki powód ??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia

Wiadomo coś o nowych zatrudnieniach w firmie S-Sport w Zabrzu? Chętnie dowiemy się nowych informacji o obecnej atmosferze w tej firmie, a może wiadomo coś o nowych oddziałach tego pracodawcy? Pracownik tej firmy może liczyć na prywatną opiekę medyczną? Zapraszam was do udzielenia nam odpowiedzi, proszę was także o przestrzeganie regulaminu serwisu Gowork!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klient
 Opinia

Firam S-Sport to bardzo niepoważna firma. Nie polecam współpracy . Popieram trzymać się z daleka

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kolejny podwykonawca
 Opinia

Potwierdzam firma bardzo niepoważna i nieprofesjonalna. Firma S-Sport nie wypłaca pieniędzy podwykonawcą.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Podwykonawca
 Opinia

Nie polecam, Pan Kaczyński to oszust! Nie podejmować współpracy!!!

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o S-Sport Sp. z o.o. - Zabrze

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej