NIE POLECAM. Nie kończy prac wykonanie fatalne pobiera zaliczki nie wywiązują się z umów jednym słowem (usunięte przez administratora) inwestorów.
jan
25.07.2022 11:00
UWAGA NA TE FIRMĘ ! Kontakt utrudniony, nie wywiązują się z zobowiązań z premedytacją !! Oddali dopiero po działaniach kancelarii dziękuje wam raz jeszcze i zostawie namiar do pana Wojciecha z kancelarii który zajmował się sprawą 503.313.3I8. Polecam! Od dawna wam zalegają??
06.01.2022 07:00
Asystent AI
Jak wygląda oferta pracy u nich w firmie Pphu Gamma Krystian Musioł w miejscowości Zabrze? Są jakieś nowe miejsca? Czekamy na nowe wieści. Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
23.04.2022 21:37
Obecnie firma zadłużona i pod młotkiem od dłuższego czasu, jeżeli ten pan przedstawia się i wystawia faktury pod tą nazwą to (usunięte przez administratora). Po wielu latach wciąż nie spłacił długów wobec inwestorów i pracownikow. Ciężko cokolwiek odzyskać skrupulatny w ukrywaniu dochodów pomaga mu rodzina i znajomi.
Zostaw merytoryczną opinię o PPHU Gamma Krystian Musioł