brak logo

NEW TRENDY SP. Z O.O.

Radom

Opinie o NEW TRENDY SP. Z O.O.

Błażej Kacperski 2011-10-27 21:56:10
Panie Oszukany Pracuje w New Trendy już jakiś czas i mam z goła odmienne zdanie o ( usunięte przez administratora ) Podejrzewam, że jest pan etatowym bezrobotnym, który jako anonimowy tchórz lubi zatruwać innym życie, może z zazdrości lub braku rozumu. Jest to nie męska forma w jakiej pan wylewa swoje żale, ale jak widać powyżej inna forma była by dla pana zbyt skomplikowana. Atmosfera i ludzie, z którymi pracuje bardziej przypominają zgrana paczkę znajomych z którymi można wszystko, ale pewnie pan nawet nie zasmakował takiej atmosfery i zazdrości pan nam tego. Być może ma pan jakiś problem zdrowotny, nad którym powinien się pochylić jakiś neurolog. Pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
3
anonim 2011-10-27 23:34:58
( usunięte przez administratora )br /> Od kilku lat pracuję w firmie NEW TRENDY i zauważyłem jedno u Prezesa, że ma niesamowity instynkt co do zatrudniania osób. To co wypisujesz na forum to jak złość dziecka które nie dostało zabawki w sklepie ( kopie, krzyczy i płacze ) czyt. pisze na forum. Zachowaj ( usunięte przez administratora )
Łukasz Leśniewski 2011-10-28 09:19:24
Internet to fajna rzecz: można tutaj wylać swoje żale, frustrację, pokazać swoje grubiaństwo i dalej pozostać anonimowym. Pomyśl sobie szanowny Panie, co ja miałem zrobić kiedy w poprzedniej firmie( dla Twojej wiadomości również pracuję w NEW TRENDY) zaciągnąłem poważny kredyt na mieszkanie pytając mojego dyrektora o stabilności firmy, po czym firma upadła i byłem bezrobotny, a raty trzeba płacić. I co? s( usunięte przez administratora )
anonim 2011-10-28 09:24:05
( usunięte przez administratora )estem najstarszym stażem handlowcem firmy New Trendy i nigdy nie miałem zastrzeżeń co do pracy, form zatrudnienia a tym bardziej samego Prezesa! Masz chłopie chyba duży problem jak najbardziej związany ze swoją osobą, to że jesteś osobą bezrobotną w żaden sposób nie uprawnia cię do wyrażania tak obraźliwych a zarazem nieprawdziwych opinii! Żyjemy w kraju gdzie liczba osób bezrobotnych jest naprawdę okazała i gdyby tak każdy wyrażał w taki sposób swoją opinię mielibyśmy ( usunięte przez administratora )( coś na wzór Libii ), NIE ZGADZAM SIĘ ( usunięte przez administratora )
oszukany 2011-10-28 11:15:05
cześć wszystkim! Małe sprostowanie, na rozmowach byłem w siedzibie firmy na 2 etapach a decyzję o moim przyjęciu dostałem telefonicznie! umówiliśmy się że składam wypowiedzenie i przyjeżdżam do pracy od poniedziałku - to chyba wam już wszystko tłumaczy. Chce powiedzieć, że to może spotkać każdego z was w przyszłości dlatego chcę przestrzec o tym wszystkich kandydatów do pracy w tej firmie bo was przecież nie muszę, wy już w tym ( usunięte przez administratora )r /> Śmiać mi się chce jak( usunięte przez administratora ) bo musicie się podlizywać, że wy to tacy święci i zadowoleni z pracy. Śmieszne jest to, że się zgadzacie na to żeby mieć ( usunięte przez administratora )esteście krótkowzroczni i żyjecie d( usunięte przez administratora ) pozdrawiam
pracownik. 2013-06-25 11:35:09
szef cwaniak, szkoda czasu.
5
ania 2013-08-06 12:25:23
Sprzedają dobre kabiny .
gość 2014-04-10 10:27:10
potwierdzam opinę
weronika 2015-01-16 17:18:23
no właśnie, ja też czekam aż ktoś mi napisze jakieś zalety konkretne albo na przykład jakieś kwoty podacie, na które można lliczyć będac nowo zatrudnionym pracownikiem? można dorobić się ponad 2 tys czy to jest raczej niemozliwe, bo ja mam takie minimalne wymagania jednak i nie wiem czy się wstrzelę w ich wymagania.
Mozil 2015-02-04 09:04:26
New Trendy to firma oferująca takie produkty jak kabiny prysznicowe czy chociażby aranżacje. Wybór jest naprawdę olbrzymi - wnękowe, asymetryczne, kwadratowe, zasłonowe - wszelkie możliwe miejsce jest możliwe do 'zakabinowania'. Osobnym plusem firmy są aranżacje i ciekawe projekty na które może warto byłoby się skusić?
emil 2016-05-12 19:16:44
Wiecie, czy jest tutaj też szansa na aplikację na staż lub praktyki? Jestem świeżo po studiach, nie mam żadnego doświadczenia.
Zostaw swoją opinię o NEW TRENDY SP. Z O.O. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEW TRENDY SP. Z O.O.