Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-04-05 20:54:13 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o WIDLAK KOMPLEKS - Gliwice. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
menago - 2009-07-10 23:23:14 odpowiedz | cytuj
w niektórych firmach należy wymienić całą załoge żeby było wreszcie dobrze i normalnie.
byłypracownik - 2009-09-18 14:43:49 odpowiedz | cytuj
Jesli ktokolwiek chce wbijać zęby w ściane albo gryść mur niech zatrudni się w WIDLAKU!!!!
Ktoś - 2009-09-21 21:08:22 odpowiedz | cytuj
Zbyt wielu darmozjadów swego czasu w tej firmie zatrudniano , tak naprawde te osoby brały kase za nic !!!
niebyły - 2009-10-05 23:52:26 odpowiedz | cytuj
Firma to karambol, ciągłe oskarżenia, ciągłe groźby - szantaż - choć na początku obietnice i wszystko. Z tym, że z miesiąca na miesiąca, nawet po podwyżce:)) wypłata coraz chudsza. A i tak szefostwo twierdzi że ludziom za nic płaci...
były galernik - 2009-11-15 17:20:07 odpowiedz | cytuj
8 miesięcy męki to firma to prawdziwy kompleks
Odwaga w internecie - 2009-11-16 00:23:27 odpowiedz | cytuj
Jest tyle pracy że przecież idziesz gdzie chcesz i po co się męczyć .praca musi mi dawać satysfakcje a dopiero pozniej kase wiec po co tyle miesiecy sie męczyłeś ??
wyczekiwacze wielkich pieniędzy - 2009-11-17 20:53:27 odpowiedz | cytuj
A świstak siedzi i zawija "panie siedziałem i czekałem 8 miesiecy "
Trzeba było pracować a nie czekać aż gwiazdka z nieba spadnie pod nogi . Tak wogóle to fajna stronka dla tchórzy i nieudaczników którzy czekają aż ktoś lub coś porozwiązuje za nich sprawy w ich zakładzie pracy .Ludzie rozmawiajcie w pracy na temat problemów dotyczących waszej pracy a nie nakrecacie się w internecie i wracacie do pracy z nierązwiązanymi problemami które Was rozwalaja kompletnie .
sprzedawca - 2009-11-22 11:32:35 odpowiedz | cytuj
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ..........
serwis - 2009-11-29 13:16:22 odpowiedz | cytuj
Kto pracuje ten ma calkiem przyzwoicie jak na nasze warunki w polsce ,bylem w duzo duzo gorszych i brudnych firmach , w widlaku jest pod tym katem wzorowo .Jest calkiem Nowy tabor samochodow ,narzedzia sa ok , jest ogolnie do zniesienie ale pewnie ze mogloby byc lepiej .Na magazynie troche do poprawy z wydawaniem filtrow jak jedzie sie do przegladow ale ogolnie naprawde jest ok .Mam nadzieje ze sie jeszcze bardziej poprawi z organizacja z magazynem .
Weteran - 2009-12-01 22:10:48 odpowiedz | cytuj
Chęć do życia odbiera pracownikom wszystkowiedzący prezes. Ciągle szukając dziury w całym wyżywa się na ludziach. Ale generalnie bez niego ta firma była naprawdę fajna
anonim - 2009-12-03 00:08:52 odpowiedz | cytuj
Dlaczego nie powiesz mu tego osobiście ??
żona - 2009-12-04 10:53:27 odpowiedz | cytuj
WIDLAK to mała płotka w morzu, szefowie obiecują swoim pracownikom złote góry podwyżki oraz awanse a tak naprawde szukają frajerów. Ludzie którzy tam pracowali byli osmieszani i poniżani . CI co tam zostali to buce bez wykształcenia i zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
żona - 2009-12-04 10:53:28 odpowiedz | cytuj
życzliwy - 2009-12-04 12:19:19 odpowiedz | cytuj
Żono "rekina", przecież najlepszą obroną dla swojej żony (zwyczajnej kury domowej) na własne nieróbstwo jest wersja o bucach bez wykształcenia, a spotkania z dziewczynami nazywane "wizytami u Klienta".
...zwykłe chamstwo,prawda?
żona - 2009-12-04 18:47:08 odpowiedz | cytuj
Ja akurat nie jestem kurą domową łachu...
żona - 2009-12-04 18:47:20 odpowiedz | cytuj
Ja akurat nie jestem kurą domową łachu...
Pisz bo to naprawde pomaga - 2009-12-09 17:18:13 odpowiedz | cytuj
Jeżeli masz obrażać obecnych pracowników i firme tylko dlatego bo Twój mąż nie potrafi dać sobie rade z samym sobą to troche dziecinada .Ale jeżeli o mnie idzie Pisz do woli !! Być może to Ci pomoże kiedy jego nie ma przy dzieciach bo jest na ważnych delegacjach , tylko pytanie co lub kto pomoże Twojemu mężowi ??
Pisz bo to naprawde pomaga - 2009-12-09 17:18:15 odpowiedz | cytuj
dobre dobre - 2009-12-10 19:11:22 odpowiedz | cytuj
W " delegacjach " :)
dobre dobre - 2009-12-10 19:11:22 odpowiedz | cytuj
W " delegacjach " :)
tak jest najłatwiej - 2009-12-11 17:59:06 odpowiedz | cytuj
Łatwo oczerniać , łatwo krytykować ...........................
do najpiękniejszej żony - 2009-12-13 17:09:33 odpowiedz | cytuj
no to wypłyń na te morze i pokaż wielka rybo ......narazie siedzisz na necie po 12 godzin dziennie lub przed telewizorem
Chuck Norris - 2009-12-13 22:06:40 odpowiedz | cytuj
Żenujące jest to wszystko.
obserwator - 2009-12-14 09:36:57 odpowiedz | cytuj
Wielki rzadzi, wielki radzi, wielki nigdy was nie zdradzi!!!
x