brak logo

Ci Games

Warszawa

Opinie o Ci Games

anonim 2009-04-16 16:51
Dno i pol meta mulu prezes jest zmeniajacym co polgodziny "wszechprezesem" wszystko wie lepiej i nigdy nie masz racji jakiekolwiek przejawy wlasnej inwenci sa tepoione a za wlasne zdanie mozna wyleciec z pracy

NIE POLECAM
1
anonim 2009-05-19 19:58
wspominam dobrze, choć juz tam nie pracuje. Atmosfera w pracy ok, czasem maly stres. ogólnie nic zlego
1
anonim 2009-09-15 00:43
Zgadzam się. Niestety firma jest zupełnie niepoważna. Brak strategii, nieprzemyślane decyzje.... Co gorsza - złe traktowanie pracowników. No i te śmiechu warte "dzielone umowy".Nie dajcie się nabrać na ich ogłoszenia rekrutacyjne! Firma ma takie długi, że nie ma żadnych benefitów i atrakcyjnych wynagrodzeń! No i brak tam poczucia stabilności. Ostatnio tyko zwolnienia i zwolnienia.....
1
anonim 2009-10-07 18:12
Jakiś czas temu po rozmowie z ich hr manager muszę powiedzieć, że też nie mam najlepszych wrażeń - mało profesjonalnie ta rozmowa była przeprowadzona, nie wzbudza zaufania....
1
anonim 2010-02-16 14:10
Jak ktoś lubi narzekać to zawsze będzie narzekał i nigdy do końca zadowolony nie będzie, czy to będzie City czy jakakolwiek inna firma x. Taki nasz naród, wiecznie niezadowolony. Pracuję w City i bardzo się z tego cieszę, elastyczne podejście do pracy pozwala osiągać satysfakcję z wypełnionych obowiązków, o ile starasz się je wypełniać. A jak ktoś woli siedzieć, pić kawę i narzekać to niech się zarejestruje jako bezrobotny.
lilu 2010-04-26 11:08
chyba hr to wpisal.Znam 3 ososby ktore tam pracowaly, jesli nie masz nic innego to idz tam lepsze to niz nic, ale City to ostatecznosc najbardziej niestbilna firma na rynku, balagan , brak jednomyslnej przemyslanej strategii.
2
Marko 2010-10-04 17:40
Dziwna firma pe
ciekawski 2011-03-09 14:07
Hmm wypowiedź \"godna\" wszechwiedzącej osoby usatysfakcjonowanej i główno dowodzącej pewnie?? Hmmm Niejaka funkcja jak (usunięte przez administratora)
anonim 2011-04-19 14:55
Może faktycznie prezes bywa impulsywny ale firma płaci zawsze na czas, co do benefitów to są typu karnety sportowe, i opieka medyczna dodatkowa sam wykorzystałem ja kilka razy i zaoszczędziłem dzięki temu ponad 5000 , bo zabieg pokrył abonament , atmosfera w pracy jest świetna w śród pracowników , jest trochę mniejsza więź , na etapie przełożony - pracownik ale tak powinno być, więc nie wiem o co mają osoby wypowiadające się negatywnie... może na razie nie ma perspektyw na wyższy zarobek czy samo spełnianie się w pracy ale czy osoby te próbowały chociaż spokojnie rozmawiać ?
Prawdomównik 2011-05-16 20:21
Hmm widać że przedmówca ma nieźle podstawione plecy...
Obiektywnie....
Atmosfera taka sobie...
Relacje pomiędzy ludźmi dziwne.... 0 symbiozy jak w innych firmach..
Podział krawaciarze i czarnuchy (graficy) co odwalają robotę by klakiery dostawały bonusy za efekt pracy w zasadzie ciężką pracę grafików i pobocznych wykonawców ich niedawnych \"wielkich\" dzieł a Ci co tak naprawdę włożyli sił; energii inwencji twórczej są sprowadzani do dziękuje i uśmiechu kierownika oraz przechwalanek prezesa o tym jak to firma staje sie potentatem finansjery..a zwykłym \"czarnuchom\" ładnie określanym przez samego szefa nawet podwyżek i profitów... Ico po tych benefitahc takie zniżkki ze i tak człowiek jest stratny o ok 200 zł... ze swojej pensji ... niby 30 zł tylko płacić a okazuje się ,że ludzim więcej potrącają z pensji za benefit... Więc ostrosię targujcie wchodząc w układy z tą firmą... co do ambicji obiektywnej i zdrowej to faktycznie .. miejcie się na baczności...
Obiektywny 2011-05-18 23:22
Hej człowieku jak jesteś ludzikiem prezesa to bez takich tu na forum proszę....
Co do Firmy to faktycznie \" nie przemyślane decyzje, które mają wpływ na projekty i co gorsza wypalają ludzi z ich twórczej inwencji ...
Jak macie charakter dość odwazny to już w podprogowym strachu art directora jestesice skazani na przegraną i oddalnie w cień byle tylko Wasza kreatywność nie doszła do prezesa... Ot co .. jesteś cichutki i liżesz gałke tomoże Cię dopuści... Pozdrawiam obiektywny....
anonim 2011-05-18 23:31
anonim - 2010-02-16 14:10:17

Jak ktoś lubi narzekać to zawsze będzie narzekał i nigdy do końca zadowolony nie będzie, czy to będzie City czy jakakolwiek inna firma x. Taki nasz naród, wiecznie niezadowolony. Pracuję w City i bardzo się z tego cieszę, elastyczne podejście do pracy pozwala osiągać satysfakcję z wypełnionych obowiązków, o ile starasz się je wypełniać. A jak ktoś woli siedzieć, pić kawę i narzekać to niech się zarejestruje jako bezrobotny.

Hej człowieku jak jesteś ludzikiem prezesa to bez takich tu na forum proszę.... Co do Firmy to faktycznie \\\" nie przemyślane decyzje, które mają wpływ na projekty i co gorsza wypalają ludzi z ich twórczej inwencji ... Jak macie charakter dość odwazny to już w podprogowym strachu art directora jestesice skazani na przegraną i oddalnie w cień byle tylko Wasza kreatywność nie doszła do prezesa... Ot co .. jesteś cichutki i liżesz gałke tomoże Cię dopuści... Pozdrawiam obiektywny....P.S A to ,że zdobyli takie zyski to tylko dzięki działowi kreacyjnemu .. a Ci ludzie co ciężko pracują i są określani \\\"murzynami\\\" to zapewne nie dostali dodatkowych profitów, podwyżki a w końcu City niby zarobiło w pierwszych tygodniach 300 mln na Snajper Ghost Warrior ;>?? ciekawe ciekawe
anonim 2011-05-31 13:20
1) Pomocni ludzie - nie zostawią na lodzie
2) Jesli ktoś się stara, ktoś inny to widzi, co przekłada sie na zysk.
3) Dobry pakiet benefitów
4) Praca mocno stabilniejsza niż u wielu innych developerów.
Obiektywny 2011-06-29 21:52
anonim - 2011-05-31 13:20:28

1) Pomocni ludzie - nie zostawią na lodzie
2) Jesli ktoś się stara, ktoś inny to widzi, co przekłada sie na zysk.
3) Dobry pakiet benefitów
4) Praca mocno stabilniejsza niż u wielu innych developerów.

Co Ty piszesz: Jedynie zgodzę się z punktem 1 i to 50 na 50% z 2jką się w pełni nie zgadzam byłem tam inikt nie docenił mych starań nadgodzin przesiedzianych i włożonej cięzkiej pracy 3befit moze i dobry miałem płacić mnie a wyszło i takze trochumi się zmniejszyła przez to pensja. 4. O tak praca mocno pokręcona co innego masz w papierach co innego robisz ....a co innego masz na rozmowie ....
anonim 2011-06-29 22:06
Prawdomównik - 2011-05-16 20:21:21

Hmm widać że przedmówca ma nieźle podstawione plecy...
Obiektywnie....
Atmosfera taka sobie...
Relacje pomiędzy ludźmi dziwne.... 0 symbiozy jak w innych firmach..
Podział krawaciarze i czarnuchy (graficy) co odwalają robotę by klakiery dostawały bonusy za efekt pracy w zasadzie ciężką pracę grafików i pobocznych wykonawców ich niedawnych \\
Hmm skądś mi to jest znane;> Kto wie czy nie pracowaliśmy razem... Popieram wypowiedź w 100% procentach... Poza tym można tylko liczyć na niektórych ludzi...w tej firmie ale Ciniestety są odstawiani w kąt... bozagrażają kumoterstwu rodzinnej koligacji... Jak coś tozaraz 5 woda po kisielu leci z płaczem i skargą,że jakaś tam osoba X nie słucha się go... potem rozmówki ze słodkim pierdzeniem by szantażowac potem człowieka ....DNO I PÓł MUŁU
gsgg 2011-07-02 21:55
Zgadzam sie, totalne dno, stosują ciosy poniże pasa w stosunku do pracowników, niepoważna firma, potrafią zatrudnić i zwolnić następnego dnia, bo ktoś komuś na złoś takie ruchu wykonuje. Trzymajcie się z daleka!!!!
anonim 2011-08-07 13:35
Przestrzegam przed pracą oraz zdalną współpraca z tą firmą. Wiele słyszałem od kilku znajomych o tej firmie, ale ani jednaj dobrej rzeczy. Oficjalne miłe słowa reklamujące nie wiele mają wspólnego z prawdą. Wydaje się wręcz, że bazuje ona na kręceniu, niekorzystnych umowach i nie płaceniu lub nie płaceniu całej kwoty za wykonane zlecenia. Wpisy tutaj tylko to potwierdzają. Wkurza, że tego typu firmy nie ponoszą konsekwencji za swoje działanie i mogą tak długo legalnie funkcjonować i być nawet na giełdzie.
od niedawna 2011-08-26 09:08
Potwierdzam, w City faktycznie potrafia zatrudnić kogoś jednego dnia i zwolnić po tygodniu, i to nie dlatego, że źle pracuje, może pracowac i dobrze, tylko szef wymyśla sobie nowe koncepcje na dane działy. Niestety jest to bardzo częste... Sam byłem przypadkiem, kiedy head hunter na zlecenie City wyciągał mnie miesiącami z mojej poprzedniej firmy, mamiąc mnie możliwościami i tym co mogę zadziałać, zmienić, wprowadzić, żeby po tygodniu stwierdził Prezes, że jednak to może nie przemyślał decyzji i moje stanowisko nie jest mu potrzebne...

Jak można tak traktować ludzi? Nie jestem jakimś młodziakiem, któremu nie zależy na pracy, poważnie traktuję obowiązki, decyzje Prezesa są zupełnie nie do pojęcia....
kajtek 2011-08-30 22:57
Jestem świerzy w firmie nie widze problemów ktore opisujecie, jak dla mnie klimat jest dobry z kazdym mozna sie dogadac, sa ludzie z ktorymi nie podjemowac rozmowy ale nie o to tu chodzi i lepiej to tak zostawić ale jeśli szuka ktoś kłótni i potem dziwnej atmosfery to już jego problem. Jak narzazie w tak krótkim czasie staram się jak mogę i zostało to zauważone przez mojego zwierzchnika ale nie można od razu liczyć na awans i to powinien zrozumieć każdy. Prace w firmie oceniam na bardzo dobrym poziomie, a jak ktoś docenia prace to będzie się o nią starał.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Grast 2011-08-30 23:00
Czytam wasze opinie i nie mogę wyjść z szoku. Pracowałem tam i nie spotkałem się z większością niedogodności jakie napisaliście. Wypłacalna firma, elastyczne godziny pracy(sam się dziwiłem gdy zgodzili się na moje prośby wynikające z mojego stanu zdrowia). Atmosfera jest inna ale nie gorsza od innych firm, z każdym dniem gdy skutecznie pracujesz - zdobywasz zaufanie i zostajesz zaakceptowany. Tak chyba przecież wszędzie jest prawda? nie ma opie*dalania się:) Firma jest ambitna i nie ma tam luzu, priorytetem jest rozwój i to nie wina prezesa, że często są zmiany. To przemyślane decyzje, które kształtuje rynek. Sam mam teraz firmę i decyzje, które nie kiedy podejmuję są trudne, dlatego mam inne spojrzenie od Was panowie.
pollin 2011-11-23 20:35
Ja nie mam dobrej opinii o tej firmie. Pracownik nie ma tam poczucia stabilności :/
alt_ctrl_delete 2011-12-28 07:54
kajtek - 2011-08-30 22:57:24
Grast - 2011-08-30 23:00:59

Szanowny dziale HR,
troszcz się o ludzi, a nie o wpisy na forum. Widać, że jesteście jedną i tą samą osobą - może wspomnianym wyżej lizakiem Jego Wysokości Prezesa?

Praca w tej firmie to Sniper w realu: nie wiesz nigdy kiedy cię odstrzelą i za co, tak jak nie wiesz nigdy co masz robić, a najlepiej to się nie wychylać.
Sergeant Tyler Wells 2012-02-01 01:22
Czytam i co chwilę zerkam czy aby na pewno o City Interactive.
Pracuję tu już trzeci rok i bardzo mi się podoba. Wcześniej pracowałem w innym dużym warszawskim studiu developerskim o bardzo dobrej renomie ;-) przez 3 lata i tu jest dużo fajniej. Bardzo fajni ludzie i z każdym da się pogadać czy np. pograć w piłkarzyki; niezależnie od działu czy stanowiska. O prezesie nie mogę dużo powiedzieć bo rzadko go widuję.
Kasa jest, podwyżki się zdarzają, socjal jest. Jak żona urodziła dziecko, to przez kilka miesięcy szli mi bardzo na rękę z godzinami pracy. Z drugiej strony, ostatnio miałem trochę bardzo dobrze płatnych nadgodzin.
Trudno odnieść się do krytycznych głosów bo są zbyt abstrakcyjne; np. o tym, że HR pisze komentarze - tu nie ma działu HR.
1
zla 2012-02-07 18:15
Nie polecam tej firmy jak ktos juz wyzej napisal naprawde brak w niej poczucia stabilnosci, fajnie jest sie zaczepic jezeli ktos nie ma innych mozliwosci i popracowac nad jakims tytulem chwilke aby zdobyc doswiadczenie ale szybko uciekac. Pracujac tam nie mialem mozliwosci odlozenia zadnych pieniedzy. Dodatkowo jesli ktos mysli powaznie o emeryturze to moze zapomniec o umowie na pelny etat z odprowadznymi pelnymi skladkami.Rotacja pracownikow ogromna, mozna stacic prace z dnia na dzien.
Do plusow to pensja zawsze na czas i platne nadgodziny ktore sie czesto zdarzaja w koncowce projektu.
R2D2 2012-02-10 16:45
Link do tych \\\"opinii\\\" chodzi po całej firmie i mamy tu niezły obaw. Jak wygląda zatrudnienie i ile ludzie tu pracują można sobie sprawdzić na(usunięte przez administratora)Rotacja jest ale in plus od kilku lat bo firma się powiększa. Ludzie z reguły pracują tu po kilka lat i ruszają dalej, niektórzy zostają na dłużej, są tacy, którzy pracują tu od 8-10 lat. To wszystko można prześledzić na linkedIn
To wymagająca praca dla najzdolniejszych i zdarza się, że ktoś wykrusza się po okresie próbnym, lub chwilę później. Szkoda, że zamiast poszukać sobie ciekawego zajęcia frustraci wypisują głupoty w takich miejscach jak to.
anonim 2012-02-12 01:04
Pracowałem tam 2 lata jako grafik, teraz pracuję w UK. Polecam.
Michal 2012-02-28 11:51
Czy ktoś coś może powiedzieć o biurze w Poznaniu? Jest czy go nie ma? Opłaca się tam aplikować? Słyszałem, że siedzi tam jedna osoba, ale może już się biuro powiększyło?
anonymouse 2012-03-19 13:34
anonim - 2012-02-12 01:04:55

Pracowałem tam 2 lata jako grafik, teraz pracuję w UK. Polecam.
Polecasz ale pracujesz w UK :D
Jakże wymowne :D

Też tam pracowałem. Moja opinia jest mieszana.
Kasa na czas i nie najgorsza. Ciekawe projekty.
Można zostać zwolnionym za wykonywanie swoich obowiązków bez uzasadnienia nawet jak jest się dobrym w tym co się robi. Straszny też tam bałagan. Miejsca pracy też pozostawiają sporo do życzenia.

Ja też wróciłem do pracy za granicą.

Nie polecam - chyba że na chwilowe zatrudnienie żeby wejść do branży i odbić się dalej zanim się zostanie zwolnionym.
mamtojuzzasoba 2012-11-15 10:58
POZYTYWY:
- Kasa jest zawsze na czas (a jak 1 wypada w święta to nawet wcześniej).
- Jest social: opieka medyczna, benefit (z tego nie korzystałem, ale słyszałem że finansowo z tym może nie byc tak wesoło - ale to nie potwierdzone).
- Płatne nadgodziny (nie we wszystkich firmach tak jest), których przynajmniej kiedy ja tam pracowałem nie było za dużo (i dodatkowo firma dla pracujących po godzinach stawiała jedzenie), choć się już pewnie zmieniło
- Ludzie w City (warszawa) są świetni (fachowcy, którzy zawsze pomogą i przy tym bardzo sympatyczni). Po pracy można z nimi wyskoczyc na piwko i się świetnie bawić. Budują super atmosferę...

NEGATYWY:
- którą psuje prezes i jego przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asy. Szef jest moim zdaniem niezrównoważony psychicznie, potrafi podjąć bezsensowną decyzję tylko po to, żeby było tak jak ON chce, a nie tak jak jest zdecydowanie lepiej (to nie tylko moja opinia). Facet nie zna się na tworzeniu gier. Jest bezwzględnym biznesmenem i tylko biznes umie robić.
- Brak szacunku do pracownika. Przełożonym zdarzało się wymsknąć słówka których pracownik nie powinien słyszeć: \\\\\\\\\\\\\\\"czarnuch zrobią\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\"co za debil to zrobił?\\\\\\\\\\\\\\\". Słyszałem też, że np. Level Designer to byle kto wzięty z ulicy...
- Brak stabilności. Można zostać zwolnionym od tak bez powodu (a jeżeli już jest jakiś, to jest to zazwyczaj widzimisie prezesa). Bardzo rzadko jest tak, że ktoś wylatuje bo coś zrobił źle albo się nie sprawdza. Możesz być najlepszym specem, ale i tak nie masz pewności, że nie zostaniesz zwolniony następnego dnia (najlepiej brać chorobowe na koniec miesiąca)
-------
*Kiedyś były tez premie co kwartał (do 80% zarobków), ale idea padła.
Są w warszawie gorsze firmy (które np. nie płacą nadgodzin, a twoja praca składa się z praktycznie samych nadgodzin) i tak naprawdę, gdyby nie szefostwo to byłaby to naprawdę super firma. A tak to jest jak jest...
Ed 2012-11-15 12:49
Wszystko ma plusy i minusy. Zaczne od generalnej opini: dobra na start, pozwala zahaczyc sie w branzy i sporo nauczyc. Warunek jest taki by nie pozostawac w niej zbyt dlugo. Bardzo doswiadczonym ludziom, którym oprócz pieniedzy zalezy na rozwoju - zdecydowanie odradzam.

Plusy:
+ zatrudniają zupełnie świeżych ludzi - dla nich szansa by zakotwiczyć w branży
+ warunki finansowe: pensja zawsze na czas, płatne nadgodziny, podwyżki jak najbardziej. Wysokosc uposazenia - mysle ze srednia rynkowa, z nadgodzinami potrafi byc bardzo dobra.
+ opieka medyczna w centrum Damiana, pakiet sportowy Benefit
+ nowoczesne technologie, obecnie Cryengine 3 i Unreal 3 w zależności od studia, reszta oprogramowania to branżowy standard (np 3ds Max)
+ sama praca i atmosfera zazwyczaj całkiem przyjemna, ale to zależy od działu, bo wiem że niektóre osoby na kierowniczych stanowiskach mają zapędy mobbingowe.

minusy:
- brak sprawnego zarzadzania projektami, wiec bez rozwijania sie szczegolnie jakiekolwiek proby zrobienia bardzo dobrej gry skazane sa z gory na porazke. W warunkach takiego braku sensownego planowania, stworzenie gry lepszej niz sredniej wydaje mi sie bardzo malo prawdopodobnym. Wynika to w glownej mierze z podejscia prezesa do robienia gier, ktory narzuca projektom pewne zalozenia i ograniczenia - bez dalszego rozwodzenia sie bo to temat rzeka, na zrobienie AAA nie ma co liczyc.
- kwestia randomowych zwolnien - glowna przyczyna zwolnien sa irracjonalne inwestycje firmy, ktora wydaje mnostwo pieniedzy na kilka studiow i roznych projektow, a pozniej zmuszona jest do gwaltownych oszczednosci.
- dzial graficzny mialby co nieco do powiedzenia na temat klimatow mobbingowych
hahaha 2012-11-16 09:59
bzdrura
1
01 2012-11-16 10:06
100% prawdy
anonymous 2012-11-16 15:56
Pracuję tu od pierwszego snajpera i to nie pierwszy mój pracodawca z tej branży. Generalnie jest OK.
Ja to widzę tak:
Firma ambitna, stawia poprzeczkę coraz wyżej, a prezes (podobnie jak np. w Techlandzie) angażuje się w proces tworzenia gier. Atmosfera jest dobra, chociaż trochę osób marudzi. Spodziewam się, że każda kolejna gra będzie dużo lepsza od poprzedniej, a obecne projekty są bardzo ciekawe.
Nie podoba mi się zarządzanie. Często mam wrażenie, że mój przełożony nie ma pewności przy podejmowaniu decyzji i przez to zdarza mi się robić coś drugi raz albo poprawiać.
Finanse, warunki zatrudnienia i terminowość płacenia wzorowe.
Ogólnie wbrew części głosów polecam.
anon 2012-11-16 16:47
Na wstępie powiem, że nie jestem jakimś zwolnionym hejterem - sam odszedłem, normalnie i bez afery.

Plusy:
- Wypłata zawsze na czas - to bardzo duży plus
- Nadgodziny płatne - można było sobie nieźle dorobić weekendami.
- Technologia - cryengine 3, unreal 3. (Poza tym to standardowo 3dsmax, adobe)
- Atmosfera wśród współpracowników bardzo przyjemna.
- Social - opieka medyczna i pakiet sportowy.

Minusy:
- Planowanie - ciągle coś się zmienia. Same gry nie są w żaden sposób planowane, to jedno wielkie \\\\\\\"jakoś będzie\\\\\\\". Prezesowe widzimisię doprowadzało do wprowadzania wielkich zmian w środku projektu, przez co gra nie trzymała się kupy coraz bardziej a potem była afera o to, dlaczego to takie słabe i dlaczego gra jeszcze nieskończona.
- Otoczenie pracy - część dla \\\\\\\"gości\\\\\\\" wygląda bardzo przyjemnie, część dla pracowników już nie tak ciekawie - wszystko zaniedbane, robione na odwal (poza pokojami kadry zarządzającej)
- Zarobki - podczas rekrutacji obiecują stały rozwój, dodatki, a jak przychodzi co do czego to na nic nie ma szans.
- Można wylecieć za byle co z dnia na dzień.
- Relacje pracownik-przełożony - Tutaj jest kompletne dno. Prezes jawnie traktuje pracowników jak śmieci, które można wyrzucić. Grozi, że za błędy będzie się \\\\\\\"wymienionym\\\\\\\". Często odpowiedzialność za błędy popełniane przez zarządzających spadała na pracowników. Dział graficzny cierpi na przełożonego z zapędami mobbingowymi.

Podsumowując, to mogłaby być dobra firma na początek kariery, gdzie można zobaczyć jak robi się gry (oraz jak się nie robi gier) gdyby nie tragiczna kadra zarządzająca.
Nikomu nie polecam. Jest kilka innych firm w których można zacząć przygodę z gamedevem, które nie dadzą tak w kość jak CI.
1
anon 2012-12-11 15:38
Niesmak po City Interactive mi pozostał :/ Randomowe zwolnienia, brak szacunku do pracownika, niepewność co przyniesie jutro....
m 2013-02-25 18:30
Pracowałem w CI prawie 3 lata i mimo chwil lepszych i gorszych, miło wspominam tam pracę. Z wieloma rzeczami idą człowiekowi na rękę, macie opłacone wszystkie składki, świadczenia, dodatkowy abonament na usługi medyczne, kartę sportową za groszę i wiele innych. Pieniążki zawsze były na czas. Nigdy się nie zdarzyło aby były problemy z wypłatą. Atmosfera wśród współpracowników na prawdę fantastyczna. Zdarzały się wyjątki, ale gdzie sie nie zdarzają :)

Winicie prezesa że wymaga, oczywiście, bo to jego firma do której doszedł małymi kroczkami i ma takie prawo. Nie podoba się to możecie zmienić pracę.

Daję dobry, ale powinno być z mocnym plusem.
sęs 2014-05-01 00:31
ten wyraz "randomowe" sam wymyśliłeś?
amirtam 2015-01-15 16:56
ladny mam nick co? powiem szczerze, że chciałbym się wreszcie dorobić jakiś fajnej roboty która będzie na dłużej niż jeden rok.popraostu potrzebuje stabilizacji w moim zyciu, zeby moja praca byla najbardziej efektywna... może wreszcie ktoś coś napisze o pracy w city interactive - byłoby bardzo miło
aro 2015-03-30 04:40
Tyle pytań, a tak na prawdę zero konretnych odpowiedzi, ciekawe czym to jest spowodowane, może po prostu pracownicy City Interactive z Wawy nie mają czasu na siedzenie przy komputerze bo tak im się dobrze pracuje, no nie wiem. A czy to prawda, że City Interactive zmieniło nazwę i obecnie nazywają się CI Games, bo coś mi się obiło o uszy
3e4 2016-05-12 13:58
@nadi ale skad wiesz? tzn fajnie by bylo jakby jednak premie tutaj byly tylko pewnie one za zalezne od osiagnietych wynikow..chociaz to pewnie zalezy od umowy
Były pracownik. 2017-02-01 22:06
Ponieważ dużo osób podchodzi dosyć subiektywnie i ogólnikowo oceny, postanowiłem napisać to w formie obiektywnych/faktograficznych plusów i minusów. Niech każdy oceni jak taka sytuacja mu odpowiada. Osobiście raczej nie polecam - dobre na początek, bo próg wejścia dla juniora jest dużo niższy niż w innych dużych firmach w Polsce.

Plusy:
- płacone na czas
- płacone za nadgodziny
- praca przy dużych projektach z potencjałem
- duże budżety - wpływają pozytywnie na możliwości artystyczne/realizacyjne (nie zawsze idzie to w parze; inaczej niż w małych firmach - są realne możliwości na pewne działania, ale trudno wynegocjować na nie budżet)
- atmosfera pracy wśród samych pracowników jest w zdecydowanej większości bardzo dobra;
- darmowe obiady
- standardowy pakiet korpo-benefitów (medicover+multisport, karta do batomatu)

Minusy:
- brak planowania pracy; brak określonych, realnych milestonów; brak myślenia i planowania feature-based; brak planowania budżetu i kosztów; agile to wytarte hasło, które nie ma żadnego znaczenia
- brak jednolitej i spójnej wizji dla powstających projektów
- brak odpowiedniej komunikacji pomiędzy działami (na temat feature'ów, celów do osiągnięcia, aspektów cross-department)
- duża rotacja dyrektorów kreatywnych, głównych producentów i pracowników w ogóle;
- brak zachowania wiedzy, workflow i pipeline'u w firmie = wiedza odchodzi z pracownikami
- brak dokumentowania czegokolwiek
- dla wielu pracowników - przewlekłe i wyniszczające nadgodziny/crunch. Niestety wynikające tylko i wyłącznie z powyższych punktów. Projekty, przy których pracowałem można by z powodzeniem zaplanować zupełnie bez nadgodzin w tym samym czasie w jakim powstały
- kompletny brak szacunku dla pracowników, ich wiedzy, doświadczenia, umiejętności i pracy; zetknąłem się z mobingiem/upokarzaniem mnie ze strony menadżerów/producentów/prezesa firmy
- autorytarny prezes, który zupełnie nie ma żadnej wiedzy na temat produkcji gier, ani tego jak jego nieodpowiedzialne i nonszalanckie decyzje wpływają produkcyjnie na produkt i możliwość jego ukończenia; ponad to - szkodliwy "micromenagement" ze strony prezesa; prezes generalnie jest obarczony manią kontroli wszystkich elementów produktu jaki powstaje; jego wyobrażenie na temat własnego zespołu jest obarczone jego własnymi kompleksami i pustką (przepraszam, poniosło mnie w tych "faktach")
- brak autorytetu na linii leaderzy działów - prezes (który losowo w różnych fazach projektu staje się główną osobą decyzyjną)
- efekt "kompleksu polaczka"; firma (prezes) uwielbia zatrudniać "zachodnich specjalistów" i firmy, kierując się markami i prestiżem, co w większości przypadków kończy się brakiem realnego wpływu na jakość, a po kilku miesiącach zwolnieniem owego zachodniego specjalisty (z powodu tego, że w magiczny sposób nie spełnił wszystkich absurdalnych pomysłów prezesa)
7
Ex Kolega 2017-02-02 10:41
To dobrze, że odszedłeś od nas bo ewidentnie masz problem ze samym sobą i z percepcją rzeczywistości. Pojęcie o robieniu gier również niewielkie a już o dojżałości nie wspominając. Zamiast pisać te kłamliwe wypracowanie zajmij się czymś sensownym i nie krytykuj miejsca, gdzie nadal pracują Twoi znajomi, którym się tam podoba i gdzie rozwijają się zawodowo. Chyba, że ich tam wogóle nie miałeś.
do ex kolegi 2017-03-19 16:50
Masowa emigracja w Rzeszowie do G2A z CI oraz pański post tylko potwierdza jacy ludzie tam pracują.
CHAMSTWO.
3
Prawdziwy snajper 2017-03-20 09:56
Akurat 'Byly pracownik' ani odrobinę nie minął się z prawdą. Wypunktował wszystkie poważne problemy tej firmy - znam to z autopsji. Jeżeli tam pracujesz to widocznie jesteś jednym z juniorów, co się wpasowują w myśl nowej polityki firmy, żeby nadzieję pokładać w ludziach bez doświadczenia, a osobom mającym pojęcie o swojej pracy dziękować (po np. 5 latach pracy) z tekstem, że "nie rokują". W taki sposób powstaje ciemnogród który nigdy nie sprosta oczekiwaniom prezesa, który kwestionuje wszystkie decyzje ludzi rzekomo zatrudnionych jako specjalistów. MT jest najprawdopodobniej najwspanialszym człowiekiem na ziemi ale dopóki nie będzie trzymał się kwestii stricte biznesowych, a sprawy produkcji gier nie zostawi ludziom których zatrudnia w tym celu to firma ze swoimi produktami nieprędko wyjdzie z gamedev’owego rynsztoka.
3
Mati 2017-03-27 21:12
ma szansę Sniper GW 3 na jakis sukces przy tak negatywnym podejściu do pracownika?
Weronika 2017-03-28 14:49
Kto ostatnio był na rozmowie kwalifikacyjnej w Ci Games? Jakie macie wrażenia?
Były pracownik. 2017-04-15 12:38
Informacji macie aż nad to na tej stronie - wystarczy czytać.

Nadmienię tylko - tak jak w moim poście powyżej - każda praca ma plusy i minusy, ludzie mają różne cele i potrzeby jak i priorytety. Oceńcie sami.
Jeśli jesteście na początku drogi - może nie ma się czego bać, zawsze jakieś doświadczenie, a najwyżej Was zwolnią, ale będzie bogatsi o jakiś czas pracy w tej branży.
W każdej pracy będziecie się zmagać z tego typu problemami i sytuacjami konfliktowymi - a zawsze to jakieś doświadczenia.

Oczywiście - nie jest to dla każdego i nie każdy ma ochotę na pracę w takiej atmosferze, ja już miałem dość, odszedłem sam, również bez afery.
W innych miejscach, w których pracowałem, okazuje się, że można inaczej planować produkcję, dobrze znać swojego docelowego gracza, jego wymagania i jakość jakiej oczekuje, a także dobrze rozumieć specyfikę takiego przedsięwzięcia. Choćby fakt, że tworzenie 10 nowych feauterów w czasie kiedy powinno się stabilizować build do kolejnego dema, to nie jest najlepszy pomysł. Większość mechanik i funkcjonalności w dużych tytułach działa bez szwanku w prototypie na koniec preprodukcji, produkcja to głównie rozwój contentu i małych featerów. Ale jak ktoś się nie nauczył przez 15 lat budowania firmy w tej branży, to już się pewnie nie nauczy, co poradzić.

Myślę, że SGW3 ma duży potencjał na sukces komercyjny - gry sniperskie to dobra nisza, a konkurencja w tym miejscu na rynku jest niewielka - głównym konkurentem serii jest tylko Sniper Elite. Efekt biznesowy podobny jak z DOTĄ albo początkami World Of Tanks.

Szanuję różne punkty widzenia i zdecydowanie cieszę się z czasu spędzonego w tej firmie - poznałem tam prawdziwych kumpli, z którymi jestem zżyty jakbyśmy razem przeszli wojsko.

Pozdrawiam wszystkich.
1
Octopus 2017-04-18 17:01
To co czytam powyżej o organizacji pracy świadczy o tym, że chyba tak naprawdę nie znasz gamedevu. Jeśli się mylę to pewnie wiesz, że na to jak wygląda praca nad projektem ma wpływ już sam jego start. A tu za początek projektu odpowiedzialni byli ludzie, którzy już nad nim nie pracują bo nie umieli tym dobrze zarządzić sprawnie zorganizować. Sam prezes musiał osobiście się zaangażować w produkcję gry, żeby to wszystko wyprostować i to w dużej mierze także dzięki jego bezpośredniemu zaangażowaniu (jeśli jesteście znawcą historii CIG to pewnie wiesz, że wcześnie prezes nigdy nie angażował się aż w takim stopniu w projekt jak teraz )powstała znacząco lepsza gra. Po za tym jeśli byłbyś doświadczonym gemdeveloperem to wiedziałbyś, że nie ma w tym nic złego, że do końca pracuje się nad jakością gry i wnosi poprawki bo tak jest w przy każdej produkcji w każdym innym studio developerskim, który stawia na jakość. Z mojej perspektywy sam crunch w CIG nie był żadnym "specjalnym" crunchem, po prostu taki sam jak w innych dużych studiach na kilka miesięcy przed końcem projektu. Znam inne studia gdzie crunch trwa po kilkanaście miesięcy lub jest prawie, że permanentny.
1
Kolejny były pracownik 2017-04-27 10:49
Kilka dni temu CI Games miało niezbyt udaną premierę Snipera 3, nad którym miałem przyjemność pracować. Myślę, że jest to dobry moment żeby podsumować ten kołchoz przy Puławskiej.

Plusy:
- kasa na czas, płatne nadgodziny
- pakiet benefitów, ubezpieczenie w nfz
- sporo fajnych, doświadczonych ludzi

Minusy:
- podejście do pracownika - człowiek jest chwalony za pracę jednego dnia, drugiego zwalniany. Zero etyki, pracownik jest tylko trybikiem, którego łatwo można zastąpić
- Fajni ludzie są specjalistami, ale jest sporo buców, którzy przystosowali się do odgórnego, nieludzkiego podejścia i nie szanują Twojej pracy
- Beznadziejne zarządzanie, nierealne deadline'y
- Ciągłe parcie na nadgodziny, przez co większość ludzi wypala się dosyć szybko
- Wszechwiedzący prezes, który lubi micromanagment
- Biurowiec, mimo że nowoczesny, to development odbywa się na wielkim open space. W żadnym wypadku nie jest to komfortowe miejsce do pracy
- Duża rotacja pracowników, podczas pracy nad SGW3 w trakcie całego cyklu produkcyjnego wymieniło się z 60%+ załogi (pi razy drzwi)
- Zatrudnianie obcokrajowców, którzy niby mają być ekstra specjalistami i pociągną projekt do przodu, płacone mają zachodnią kasę (w przeciwieństwie do reszty załogi), a zawsze okazuje się, że nie są wcale dużo lepsi od pracowników na miejscu, ze 2-3x mniejszą kasę, po czym są zwalniani albo sami odchodzą. Ktoś powyżej dobrze napisał, "kompleks polaczka"
- Dużo awansów opartych na prywacie, a nie faktycznych kwalifikacjach, zaangażowaniu
- Zatrudnianie ludzi bez doświadczenia - nie ma w tym nic złego, bo jest to niezła szkoła życia, ale z punktu widzenia firmy, która aspiruje do produkcji AAA nie jest to mądre. Juniorowi płaci się śmieszne pieniądze (będzie crunchował żeby mieć za co kupić waciki), junior nie stawia się, nie narzeka, rzuca się na głęboką wodę i ma sobie chłopak/dziewczyna radzić.


To wszystko sprawia, że najnowsza produkcja CI Games ma 55/100 na metacritic. To nie jest winą specjalistów, którzy tam pracują, tylko sposobu zarządzania przez socjopatycznego prezesa. Ci sami ludzie robią Wieśka 3, Shadow Warriora 2 czy Dying Light.

Polecam tylko juniorom, którzy chcą przejść szkołę życia.
10
Logo 2017-05-10 13:25
Jakie zarobki?
Zostaw swoją opinię o Ci Games - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ci Games