logo Callas Salon Fryzjerski

Callas Salon Fryzjerski

Wrocław

Opinie o Callas Salon Fryzjerski

anonim 2010-12-01 17:54:33
Salon jak salon, fakt dobry fryzjer damski przekonałam się Tomek czyni cuda. Nie mam czasu na szukanie i sprawdzanie który fryzjer jest ok,więc z całą pewnością polecam.
anonim 2011-01-16 14:29:14
Jak dotąd jestem zadowolona, z jakości usług. Fryzjer z polecenia i jestem wdzięczna z namiarów. Mogę z czystym sumieniem polecić
M. 2011-04-16 23:08:34
Ja również polecam pana [usunięte przez administratora]! Robi genialne fryzurki i ma naprawdę fajne pomysły! Od kilku lat ścina zarówno mnie jak i mamę. Kiedyś w innej lokalizacji. Teraz w Callas.

Dodatkowo sam salon sprawia miłe wrażenie. Może lekko ascetyczne wnętrze, ale bardzo czyste i zadbane. Generalnie miła atmosfera i dobre kosmetyki.

Polecam!
ala 2011-04-17 18:53:45
Jak najbardziej pozytywnie, salon z polecenie i dobre trafienie. Dobra fryzjerka - doradza (niby normalne a jednak). Normalne ceny przy bardzo dobrych kosmetykach, brawo. Do zobaczenia za miesiąc.
joa 2011-05-06 13:38:26
Fryzura z pazurem, to jest to co chciałam. Normalne ceny - do wglądu na ich stronie. Pozdrawiam
anonim 2011-08-10 18:31:28
Sceptycznie podchodzę do ocen zamieszczanych na forach ale tutaj muszę przyznać pełen szacunek. Profesjonalnie, widać że fryzjer ma ogromne pojęcie o tym co robi. Miła obsługa przystępne ceny - oby tak dalej.
Anna 2011-09-23 10:54:09
Nie polecam pana [usunięte przez administratora] z salonu Callas na Kościuszki.

Po 1: Cena jaką zapłaciłam totalnie mija się z ceną jaka jest podana w cenniku. Mimo, iż nie prosiłam o modelowanie ani żadnego szczególnego modelowania(typu na szczotce) pan [usunięte przez administratora] nie wykonał to zapłaciłam więcej niż jest podane w cenniku za strzyżenie+modelowanie na włosach mojej długości. Uważam, że to bardzo nie fair zwłaszcza, że podczas telefonicznego umawiania się na wizytę pytałam jaki jest koszt strzyżenia włosów o mojej długości - różnica pomiędzy tym co usłyszałam przez telefon a tym co zapłaciłam wynosiła 20zł!!!

Po 2: Pan [usunięte przez administratora] bardzo krytykował mojego poprzedniego fryzjera tzn sposób w jaki miałam obcięte włosy. Uważam to za nietaktowne.

Po 3: Nie jestem zadowolona z efektu końcowego, włosy kiepsko się układają a fryzura nie jest do mnie dopasowana. [usunięte przez administratora] sam wybrał fryzurę ale niekoniecznie ustalał ją ze mną. Na moje pytanie "co z grzywką" odpowiedział " zobaczymy w trakcie". Ja jednak wole wiedzieć wcześniej jak ma całość wygladac.

Po 4: Przyznam, że zasugerował się opiniami o [usunięte przez administratora], które są zamieszczone w internecie. Żałuję tego i mam wrażenie, że większość owych opinii to tania autoreklama.


Minęło już kilka dni od momentu mojej wizyty, jednak do mojej fryzury nadal nie jestem przekonana. A co do ceny jaką zapłaciłam nadal jestem zdegustowana.
Aga 2012-09-08 11:20:53
Jestem bardzo zadowolona z efektów farbowania. Włosy blond zniszczone słońcem to duże wyzwanie. Polecam salon. Dobre kosmetyki, miła atmosfera to wszystko za przystępną cenę.
niki 2013-05-31 19:54:16
% od utargu, umowa o pracę. Jak jesteś parę lat w zawodzie i masz stałych klientów to fajna kasa, jak nie masz (często zmieniasz salony) to musisz zacisnąć zęby i trochę się przemęczyć. Nie wiem czy kogoś teraz potrzebują, zapytać można. Wiem, że szukali wcześniej tylko z doświadczeniem w zawodzie.
niki 2013-06-18 12:06:57
jak rozmawiałam jakiś czas temu 25-30% od utargu.
anonim 2013-09-17 21:34:40
Szukają chyba teraz kogoś do pracy, zadzwoń zapytaj
Ela Krawczyk 2013-09-23 23:45:30
masz 30% od strzyzen i 20% od chemi. żadnej podstawy zero jakiejkolwiek premi za całkowite oddanie czy nawet nadgodziny :) tak to wygląda . mam nadzieję że pomogłam :)
Asia 2014-06-16 22:04:28
Nie wiecie, czy wychodzą z tego dobre pieniądze? Może akurat poszukują fryzjerki do Callas? Atmosferę w salonie macie dobrą?
tośka 2014-12-23 01:52:59
czy do Callas Salon Fryzjerski można się dostać do roboty od razu po techniku m fryzjerskim na przyuczenie np? bardzo bym chciała, ale w szkole praktyki były kiepskie wiec nie wiem czy dużo umiem, ale na prawdę bardzo chce podnosić sowje kwalifikacje. Czy aplikując do tego salonu nie wygłupie się???
holy 2015-02-26 00:19:57
nie wiem czy od razu po technikum fryzjerskim dostaniesz tutaj pracę. Nie wiem jednak jakie są Twoje zdoloności... Znam sporo osób które od razu po technikum umiały więcej niż nie jeden praktykujacy fryzjer. Taka smutna prawda , ale jednak prawda. Także jeśli złapałaś trochę praktyki w ostatnich latach to próbuj
marek 2015-03-27 13:27:25
właśnie też zastanawiam się nad praca i Twoje słowa @holy dodałyby mi otuchy jednak nie wiem czy zdecydować się na aplikację do nich tak naprawde, bo jednak w jedym salonie potraktuj Cię tak a w innym inaczej. Ciekawe czy ma się stałą pensję jakąś czy od klientki masz jakiś procent premii czy jak to wygląda?
Basia33 2015-12-29 11:41:53
Też słyszałam o nich że jest ok ale osobiście jeszcze nie byłam. Callas Salon Fryzjerski jak najbardziej godny polecenia.
iza 2016-05-20 18:32:05
@elka ja słyszałam, że tam nie ma specjalnie dużej różnicy - w sensie do kogo się nie pójdzie, jest się zadowolonym :)
Zostaw swoją opinię o Callas Salon Fryzjerski - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Callas Salon Fryzjerski