brak logo

Piekarnia Cukiernia Karol Zakryś

Tuchola

Opinie o Piekarnia Cukiernia Karol Zakryś

Anonim 2011-12-30 00:16
Nie polecam tam pracy !!!
2
Dami 2015-12-07 10:28
naprawdę nie polecam tam pracy,bardzo zła atmosfera tam panuje
3
renata 2016-04-27 09:26
Otworzyli nową placówkę w innym mieście, ktoś wie coś o przyjęciach? dzięki :)
Ajonim 2016-12-24 13:11
Mozliwe ze chodzi o Gdynie w której otworzyli dwa punkty i w Gdańsku jeden :)
Anonim 2017-01-01 17:33
Pracowałam jakiś czas w piekarni Zakrys i moja ocena jest negatywna. Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują złote góry, świetną atmosferę, zarobki wysokie, premie, śniadanie dla pracownika i człowiek szybko się rozczarowuje. Szefostwo wymaga żeby pracownik na rzęsach stawał robił wszystko idealnie a Sami nie potrafią się wywiazać ze swoich obowiazków, wynagrodzenia za pracę na czas wypłacić. W okresie świątecznym każa pracownikowi z domu przynieść bądź zakupić z własnych pieniążków ozdoby świąteczne, dekoracje, ponieważ na to firmę ''nie stac'' żeby piekarnię ozdobić paroma drobiazgami. Z dnia na dzień potrafią pozbawić człowieka pracy bez żadnego uprzedzenia, szacunku dla czlowieka i tak zostawić na lądzie. Zanim zaczniesz prace, przeprowadzają z Tobą szkolenie a tak naprawdę Szefostwo nie ma zielonego pojęcia jak się obsługuje kasę czy klientów co tak naprawdę dzieje się codziennie w piekarniach bo kontrolują tylko to raz na miesiąc i nie doceniają tego że pracownik się stara robi wszystko żeby piekarnia błyszczala, żeby klienci wychodzili z uśmiecham na twarzy i wracali z wielka ochota, dbają o wszystko o każdy najmniejszy drobiazg, a Szefowa przyjedzie na kontrolę i uważa, że to i tak za mało ze jeszcze lepiej powinno być ze pracownik się stara. Zamiast dodać otuchy trochę ciepłych słów żeby człowiek miał jeszcze większą motywację do pracy i ochote to lepiej pognebić i pokrzyczec. Nikt nie musi się kochać, całować, przytulać, ale szacunek powinien być i to w dwie strony. Uważam że tego ta firma powinna się nauczyć SZACUNKU, bo inaczej nikt nie będzie chciał z nimi współpracować.
8
Ani 2017-01-22 19:13
Praca w tejże piekarni to jakaś paranoja.Czepiają się dosłownie wszystkiego,zwroty jeden za duże,zwroty dwa to już masakra,czegokolwiek człowiek nie zrobi wszystko źle,towar musi być do samego końca,a jak to zrobić bez zwrotów,pytasz się p.koordynator jak to zrobić,to ona na to że musisz przewidzieć,a co my przepraszam wróżki jesteśmy.A na koniec wisienka na torcie - w Gdańsku zmieniła się ZNOWU OBSŁUGA ,kolejna Pani,która popracuje miesiąc i zostanie zwolniona.
6
HA 2017-01-22 19:27
Nie polecam pracy w tej firmie .pani która nadzoruje sklepy w trójmieście jest nie z tej planety,przyjezdza raz w tygodniu i oczekuje wyników . Musisz zamawiać codziennie ciasto do lodówki , po trzech dniach promocja po czterech przecena więc co to za ciasto czterodniowe.Sama niech sobie je takie produkty,a ty musisz klienta polecać,bo przyjezdza nastepna pani kierownik z firmy i pilnuje cię nawet i trzy dni ,a po wizytacji wyniki. Ta nie poleca znaczy wciska jest do zwolnienia ,ta nic nie mówi , nastepna jest aż za miła .NIE POLECAM PRACY W TEJ PIEKARNI
4
rita 2017-03-15 16:36
praca jak praca ale kierowniczki to straszna porażka atmosfera do bani mówia jedno a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej
2
Kokita 2017-04-01 07:35
Praca nie należała by do tych najgorszych... gdyby... nie to ze wszystko się w niej z dnia na dzień zmienia. Z dnia na dzień można być zwolnionym , z dnia na dzień można dowiedzieć się ze na inny sklep trzeba jechać. Wszystko w tej firmie dzieje się chaotycznie. Najpierw robią potem myślą. Ale praca Pani manager... to porażka. Tworzy spieta atmosferę, zamiast mieć atmosferę, miła- przyjemna -domową. To jest zupełnie inaczej wręcz odbiera się to jak po szczeblach do celu ...
1
Abc 2017-04-08 19:47
Człowiekowi obiecują złote góry!
Fakt jest taki, że można przyjść do pracy na próbę, obadać prace i zostać jak praca się spodoba. A jak człowiekowi się spodoba i człowiek ekipie też się spodoba, to dostaje telefon, że jednak nie zostanie przyjęty bo szef się rozmyslił.... Robią człowiekowi nadzieję, człowiek się stara jak może, a potem kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaje i tyle... Mało tego w zakładzie puszczają plote, że się samemu zrezygnowało. To najbardziej boli...
2
Krysia 2017-04-19 22:41
Jakiś czas temu moja córka pracowała w tej firmie. Atmosfera była OK wręcz domowa. Nie chce mi się wierzyć w to co piszecie. Pani menager Iza osoba służąca pomocą , co trzeba było zrobić to wymagała ale zawsze służyła radą i można było liczyć na jej pomoc ogólnie kultura i szacunek do pracownika. Nie pamiętam żeby było jakieś po "szczeblach do celu", córka opowiadała że praca bardzo jej odpowiadała ( sama zrezygnowała , ze względów rodzinnych i nikt nie robił jej z tego powodu kłopotów- może była po prostu dobrym pracownikiem). Szef też człowiek bardzo ugodowy i otwarty dla pracowników. Więc nie wiem czy sytuacja tak bardzo się zmieniła , czy są to opinie pracowników mających zły dzień i szukających wyładowania swoich flustracji na forum.?
Efg 2017-04-24 08:01
Niestety nie na wszystkich punktach Pani Iza jest managerem... tam gdzie ja pracowałam była zupełnie inna osoba . Nawet 2 razy sie zmieniał manager. W okresie w którym byl am zatrudniona owszem na początku było miło, super warunki pracy , super atmosfera . Ale niestety po zmianie osoby nadzorujacej jest zupełnie inaczej. Ja na przykład zostałam zwolniona bez powodu. A wszystkim wokół opowiadali ze sama sie zwolniła bo chciałam. Jako pracownik byl am systematyczna , odpowiedzialna , chętna do pracy. I nigdy mi nawet nie zwrócono uwagi ze cos nie tak robię. Poprostu pod koniec miesiąca dostałam wypowiedzenie ... a jak sie zapytałam dlaczego to usłyszałam " niestety sie rozmyslono " . Wiec nie wiem czy to jest traktowanie drugiego człowieka z szacunkiem.
gab 2017-04-26 17:23
Nie polecam pracy w tej firmie, pani " menager Monika zamiast zajmować się pracą skłóca dziewczyny na innych sklepach . Niestety daleko tak nie zajdzie.Zamiast trzymać z dziewczynami robi kompletnie na odwrót,może to takie wiejskie wychowanie . Codziennie coś nowego wymyślają. Jak była zeszła pani koordynator to było zupełnie inaczej
Ona 2017-04-27 12:02
Zgadzam się z ostatnią opinią, ta pani M. nie nadaje się na to stanowisko,powinna trzymać z dziewczynami a nie nastawić je przeciwko sobie.A praca sama w sobie jest normalna,pracuje się tak jak wszędzie,kokosów się nie zarabia.Tylko zawsze jest jedno ale ,a w tym wypadku jest to pani M. Po takiej ilości opinii jak ma ta pani szefostwo powinno zainterweniować ,i oby ta pani czytając to wszystko zrozumiała ,że może coś powinna ze sobą zrobić,a nie mieć wszystko gdzieś.
Autoreklama 2017-04-27 21:26
KRETYNKO skoro Twoja córka pracowala to jakim cudem wiesz, ze szef ugodowy i fajny. AUTOREKLAMA IDIOTOW
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Cukiernia Karol Zakryś - Tuchola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Cukiernia Karol Zakryś