brak logo

NZOZ Centrum Medyczne "RODZINA"

Płock

Opinie o NZOZ Centrum Medyczne "RODZINA"

anonim 2010-09-23 11:23
Witam wszystkich chcących tam pracować. Praca jest powyżej możliwości człowieka, w fatalnej atmosferze, nic co powie [usunięte przez moderatora] nie jest pewne na 100%, decyzje są podejmowane z dnia na dzień i bez konsultacji z nikim, praca na umowę zlecenie to standard nie słuchajcie obietnic o umowie o pracę, pensja w wysokości 600 zł za pół etatu na którym robisz za 3 osoby, [usunięte przez moderatora]wymaga rzeczy niemożliwych, robienia kilku rzeczy na raz, kłamania ludziom i tym podobne akcje są tu codziennością, bardzo dużo porządnych ludzi odeszło z tej spółki bo nie wytrzymali atmosfery i ciężkiej pracy. Nie polecam nikomu pracy bo nikt ich tam nie doceni.
4
dzielny pacjent 2012-12-27 15:53
Podejście do pacjentów jest tragiczne, wiecznie brak miejsc by dostać się do lekarza, szczególnie pediatry, dodzwonienie sie tam graniczy z códem. Niby tacy dobrzy specjaliści a większość nie ma pojęcia o leczeniu ludzi. Nawet do leczenia zwierząt bym ich nie polecił bo pewnie też by coś zpaprali. NIe wiem czy to prawda, że pielęgniarki maja z góry nakazane aby [usunięte przez moderatora] pacjętów ale to co tam się dzieje jest karygodne!!!!!!
5
Assia 2014-03-31 16:26
Koszmar, lekarz Wideński to chyba zapomnial, ze komuna się skonczyla. Tragicznie niegrzeczny, nie mily, traktuje pacjenta jak zlo konieczne, nie dajesz mu kasy tylko masz skierowanie z NFZ jestes zerem.
1
on 2016-01-28 11:05
witam korzystalam z zabiegów fizjoterapeutycznych w Rodzinie porażka teraz chodzę i się leczę prywatnie ta Pani najstarsza Joanna z zespołu kt tam pracuje,wykonywala mi mobilizacje kręgosłupa chrońcie się przed tą kobietą.
3
merry6 2016-04-23 17:04
ja tam znam osoby zadowolone z ich opieki medycznej, i nie ma się co dziwić taki niepubluiczny zakład oferuej znacznie większy komfort zabiegów niż państwowe zakłady,. ale widzę takim jak ty się nie dogodzi
pacjent 2017-01-03 23:35
Dobry fizjoterapeuta posiada ogromną wiedzę teoretyczną: anatomia czlowieka, fizjologia, biomechanika, szereg kursow , doświadczenie i pasje wykonywania zawodu. Polecam przychodnie rehabilitacyjna na Tysiąclecia tylko tam korzystam z zabiegow.
1
Pacjentka 2017-01-04 17:26
Jednym słowem tragedia!! Z cudem można się dodzwonić do przychodni, personel niekompetentny, komunikacja z pacjentem na zerowym poziomie, gubienie kart pacjentów na porządku dziennym, nieinformowanie pacjentów o tym że lekarz specjalista nie wypisał recepty na zamówienie. I wiele wiele więcej. Nie polecam ani przychodni rodzinnej ani specjalistycznej ani rehabilitacyjnej. ODRADZAM !!
3
ewa 2017-02-22 17:47
Każdemu kto szuka poradni rodzinnej serdecznie odradzam to miejsce. Brak ludzkiego podejścia do pacjenta. Syn przyjmuje na stałe leki, pani doktor której nazwiska nawet nie chcę pamiętać orzekła, że absolutnie poza kolejnością nie wypisze, bo na receptę trzeba się zapisać, by po 2 dniach dopiero ją odebrać. Pani pielęgniarka nieprzytomna, pół dnia trwało zanim odszukała kartę szczepienia dziecka, którą umieściła wśród kart dorosłych. Od godziny 8 rzekomo jest rejestracja a o 8.20 nie ma już żadnego numerka. Notorycznie nie można się dodzwonić, a jeśli już to włącza się sekretarka. Raz na pobraniu krwi pani pielęgniarka nie umiała tego zrobić i odesłała mnie na szpital na Kościuszki twierdząc, że mają tam większe doświadczenie. Cyrk i bałagan na kółkach. Przychodnia jest przereklamowana i nieprzyjazna dla pacjenta. Z wyprzedzeniem nie można się zapisać ani od ręki nic w ogóle załatwić. Wszystkim odradzam to miejsce, w którym lekarze zapomnieli, że są dla ludzi a nie przeciw ludziom. Swoje rodziny niech leczą tak, jak traktują potencjalnego pacjenta - protekcjonalnie i z góry. MIEJSCE TOTALNIE NIEPRZYJAZNE DLA CHOREGO.
2
Zostaw swoją opinię o NZOZ Centrum Medyczne "RODZINA" - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NZOZ Centrum Medyczne "RODZINA"