brak logo

Dr. Hohn Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Dr. Hohn Sp. z o.o.

PAKOWACZ 2013-01-04 18:23:05
UWAGA NA TA FIRME!

2
były... 2013-08-21 15:38:40
strasznie nie polecam nikomu ludzie( usunięte przez administratora )drzwiami i oknami!!!masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
hwdh 2013-08-21 16:29:40
były... - 2013-08-21 15:38:40

strasznie nie polecam nikomu ludzie ( usunięte przez administratora ) drzwiami i oknami!!!masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>zarobki fatalne,dyscyplina na poziomie wojskowym,brak szacunku do pracowników itp (dział laminat)
4
anonim 2015-05-17 19:40:20
Pracowałem tam, omijajcie tą firmę jak ognia. Niskie zarobki, podwyżki co roku ale rzędu 30/50 zł netto, na stanowiskach brak narzędzi, brak ludzi do pracy(straszna rotacja ze względu na warunki), oszczędzają na dosłownie wszystkim. Obciążają pracownika finansowo podczas gdy wszystko jest nastawione na ilość a nie jakość. Teraz zatrudniają już wszystkich z ulicy ponieważ nikt poważny nie chce już tam pracować.
anonim 2015-05-30 11:27:21
Dr hohn to firma długo utrzymująca się na rynku , ale nie wiem jak ona to robi , przecież każda rzecz która , wychodzi z niej to straszny bubel , śmietnik , na szrocie kupicie coś o wiele lepszego niż te zabudowy dr hohn , a atmosfera w pracy jest straszna przez kierowników , nie wiem kto daje osobą po podstawówce miejsce pracy na stanowisku kierowniczym , nie dziwię się że ta firma upada , kierownicy zaczynają robić cokolwiek dopiero jak przyjedzie dyrektor , a tak palą papieroski piją kawkę i chodzą bezsensu po hali montażowej i są największymi złodziejami w firmie płaca jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłata za nadgodziny co 3 miesiące i jeszcze mogą cię oszukać za nadgodziny , pracownicy są wykorzystywani , oszukiwani
nie pocieszony 2015-07-28 14:31:52
Nie miałem wyboru musiałem pójść tu do pracy. w/w opinie są jednak prawdą, nie potrafią docenić dobrych ludzi, możesz mieć dobre doświadczenie, a i tak najniższa krajowa was czeka.Te ich całe kierownictwo bez doświadczenia nie pozwolą się wybić dobrym myślącym ludziom. Wszystkie te opinie to smutna prawda.
pracownik 2015-08-25 10:56:47
a mi tam się podoba. Atmosfera super płaca wyższa niż gdzie kolwiek w mieście. Kierownictwo zawzsze pomoże i wysłucha .Jak ktoś chce pracować to będzie w niezły7m Team
1
Rusek 2015-08-25 11:00:33
Ci którzy nie chcą i nie potrafią pracować to potrafią tylko pisać takie bzdury na temat tej firmy.
Pracuje tu od 12 lat i jestem mega zadowolony z atmosfery płacy i podejścia pracodawcy.
Firma dr. hoehn jest jedna z bardziej rozwojową i nastawioną na awans firmą, chcesz sie wykazać to zawsze masz okazje.
1
młody 2015-08-25 11:04:57
Co za bzdury tutaj nawypisywane.. firma jest bardzo przyjazna dla ludzi ambitnych, pracowitych i chcących się rozwijać a nie dla gamoni i nygusów. Można iść do innej firmy gdzie nikt się Tobą nie zainteresuje i na wszystko pozwoli ale w Hohnie można się wiele nauczyć i rozwinąć skrzydła a zarobki normalna sprawa- jaka praca tak płaca, ja tam parę lat pracuje i nie mogę narzekać na wypłatę, na pewno nigdzie indziej w ostródzie się tyle nie zarobi. Szefostwo jest zajebiste jednym słowem i daje wsparcie ze wszystkim swoją wiedzą i doświadczeniem a nie dziwne że nie tolerują nierobów, ćpunów i idiotów.
3
prozak 2015-09-03 22:43:58
Praca w tej firmie jest tylko dla najlepszych bo słabi nie wytrzymają nigdy tego że się od nich czegokolwiek wymaga a przez co chce żeby osiągnęli więcej poza przyjściem do pracy i odklepaniu 8 godzin. Mało inteligentni, słabi i leniwi na pewno nie mają czego tam szukać i szybko uciekną albo ich zwolnią zanim zdążą uciec i później wypisują durne opinie jako niepocieszeni pracownicy, a który co go zwolnili bo jest zwykłym nierobem lub debilem będzie pocieszony ?? to Ci co zostają tam i dobrze pracują za to zyskują taką wiedzę, doświadczenie i kulturę pracy że każda firma z branży przyjęłaby ich z otwartymi rękoma i to tyle co miałbym do powiedzenia na temat tych wszystkich opinii o firmie w której pracuje od wielu lat.
1
anonim 2015-09-03 22:49:17
jak taki dobry jesteś to dlaczego nie polazłeś do innej firmy tylko akurat do tej? i cie nie docenili niby? a moze jestes kolejnym idiota i przerobiles juz wszystkie ostrodzkie firmy z laminatami i nigdzie cie nie chca? a pozniej siedzisz i wypisujesz opinie? jak to wszedzie, zle nie dobrze i nie doceniaja a moze zwyczajnie robic sie nie chce? to nie komuna ze czy sie stoi czy sie lezy to sie nalezy
1
mm 2015-09-04 12:12:23
omijać szerokim łukiem
2
Były pracownik 2015-10-05 09:36:38
Dr hohn Ostróda upada. Kiedyś była to firma która liczyla sie na rynku. Na tą chwilę brak wszystkiego materiałów do codziennej produkcji brak nawet podstawowej odzieży ochronnej. Tną koszty na wszystkim. Nikomu nie zależy na pracowniku zwalniają pracowników bo na tym najszybciej tnie się koszty . nie biorą pod uwagę że już nie ma komu tam pracować a kto madrzejszy sam odchodzi z tej firmy . firma upada ale chyba po to zeby ją przejąć a przez kogo to wszyscy wiedzą
1
Szprengel 2015-10-15 18:41:31
Juz wiadomo dlaczego takie komentarze nick mowi sam za siebie "byly pracownik" pewnie sie robić nie chcialo? Albo co gorsza kazali pracować?
Były pracownik 2015-10-17 22:26:39
Tak są liderem ale w przemiale pracowników po kilku ładnych latach wiem co pisze
Obiektywny 2015-10-23 08:37:39
Jeżeli są liderem w przemiale pracowników,to dlatego, że większość ludzi nie nadaje się do pracy, połowa to nieroby, ćpuny i kretyni. A kogoś trzeba było zatrudniać tylko, jak później czas pokazywał - niepotrzebnie.
2
marek 2015-11-05 17:13:14
Dr Hohn to fatalna firma. Dyrektor nie liczy sie z pracownikami, traktuje zakład jak swoja własność
1
wsd 2015-11-16 22:34:57
prawda jest po środku.Firma ma możliwości rozwoju,ale nie przy tak dobranej kadrze /swoją drogą za bardzo rozbudowanej /.Technologów za wielu,kierowników za wielu /wystarczyłby jeden konkretny i trzech majstrów/.Laminat leci na ilość ,rtm za wcześnie wyciągany/guma/.obróbka zmanieryzowana bo mają akord,jeśli coś nie tak to jest awantura.Kierownicy zamiast współpracy wolą robić sobie zdjęcia,by się pod... .Potencjał ludzki jest ale niedoceniany,często zamiast rozwiązywać problem w procesie produkcyjnym obarcza się winą pracownika nie pytając go o zdanie.Proponuję by kierownicy,majstrowie i technolodzy wzieli nauki i korepetycje u wykwalikowanych swoich pracownikow ,dopuki jeszcze nie uciekli,bo niestety będą musieli robić sami.Dla pocieszenia zauważyłem że ogólnie jest tendencja do powoływania ludzi na stanowiska kierownicze dających się sterować tak jest łatwiej,plus tak zwanych zaganiaczy ktorzy jak coś sami spier... to nie potrafią się przyznać.Na koniec zapraszam na kawę do serwerowni....
1
Super panie wsd :) 2015-11-18 22:31:34
wykwalikowanych*,dopuki*
Chlopie zajrzyj najpierw do słownika później wypisuj (twoim zdaniem) tak inteligentne opinie.Moim zdaniem jesteś nie docenionym zyciowym nie udacznikiem! Potrafisz tylko narzekac jak to jest źle,jak to cie wszyscy krzywdzą,i że ty wykwalikowany* pracownik zrobil byś wszystko lepiej! Moja rada: pokaż na co Cię stać, weź sie za siebie i swoje życie wprowadź innowacje w pracy a napewno ktos Cie doceni! (Jesli jestes tyle wart co piszesz)Wtedy może odechce się Ci oczerniać firmę (w której domyślam się że pracujesz), a zaczniesz cieszyć sie pracą w której sie spelniasz! (A nie do ktorej przychodzisz odbębnić 8 h zeby mieć spokój )
wsd 2015-11-20 17:32:25
nie jestem super,nie udacznik pisze się razem,moja opinia była obiektywna nie pracuję już u was,a z wiadomości w kręgu ''laminatorów''wynika że mam trochę racji (laminaty to znająca się grupa).Osobiście staram się zawsze wykonywać polecenia szefa ,ale też oczekuję szacunku i szczerości,pokarzcie mi kogoś kto chce idąc do pracy tylko pracować - ''odbębnić 8rbh" - ja chcę iść pracować za godną kasę,czuć się nie spięty wśród załogi,i uczyć się czegoś nowego od każdego kto ma coś mądrego do powiedzenia i pokazania .
Na koniec - nawet największy ignorant ma prawo do własnego zdania, ale zawsze trzeba je uszanować .Powodzenia wszystkim w Hohn !
ws 2015-11-23 14:09:34
jakoś nie odczułem docenienia za wprowadzenie innowacji,jedyne co to ułatwiły mi one pracę;i to tyle w temacie!UbDb
jumbo 2015-11-23 16:55:19
Witam. Pracuje w dr hohn dwanascie lat. Mam dwudziestoletni staż w branży.Zarobki
z nagrodami, premiami i nadgodzinami około 70 000 rocznie brutto.
mirek binus 2016-03-10 16:00:33
nie szanuja ludzi, ludzie nie szanuja ich kierownictwo Na szystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Banan podpierdalaa Mirka i reszte laminatu Górcki udaje ze sie zna na wszystkim stu technologow nie wiadomo od czego. Za bledy produkcji mozna stracic nawet 500zl nettomiesiecznie a przy zarobkach 1700 to jest duzo a na rtm to nawet mistrz zmiany robi bo nikt tam nie che robic
3
ws 2016-03-16 15:16:23
czasami mam wrażenie że niektóre opinie pisze obywatel Piszczyk ,polecam dobry film
ws 2016-04-01 23:10:50
techniczne wykształcenie to nic..bez wyobraźni przestrzennej i znajomości materiału ,i bycia zawsze w trakcie wdrożenia na każdym etapie produkcji - papier nic nie znaczy,każdy jakikolwiek projekt nawet ten prosty powinien być przemyślany i monitorowany nie tylko z za biurka,rasowy kierownik,majster,technolog zawsze powinien mieć rzeczową odpowiedź na pytanie pracownika oraz jeśli czegoś nie wie to niech pyta i interesuje się /to robi wtedy wrażenie każdy się uczy nie ma ludzi niezastąpionych
ws 2016-05-10 21:53:10
jestem zniesmaczony jest 10.05 a wypłaty niema pewnie błąd systemu,dużo ich przy odbijaniu kart szczególnie jak ktoś się nie przebiera,jestem zły by całe popołudnie kombinować jak dziecko ma jechać jutro do specjalisty,zawsze jest jakieś wyjście ,tylko dlaczego mam się bujać z tym problemem wieczorem .fajnie by było gdyby ktoś po prostu powiedział mamy problem będzie poślizg.tak w ogóle to jakiekolwiek umowy obwiązują dwie strony.ciekawe co odpowie nasz obywatel piszczyk
ws 2016-05-10 21:54:14
jestem zniesmaczony jest 10.05 a wypłaty niema pewnie błąd systemu,dużo ich przy odbijaniu kart szczególnie jak ktoś się nie przebiera,jestem zły by całe popołudnie kombinować jak dziecko ma jechać jutro do specjalisty,zawsze jest jakieś wyjście ,tylko dlaczego mam się bujać z tym problemem wieczorem .fajnie by było gdyby ktoś po prostu powiedział mamy problem będzie poślizg.tak w ogóle to jakiekolwiek umowy obwiązują dwie strony.ciekawe co odpowie nasz obywatel piszczyk
ws 2016-05-10 21:55:06
jestem zniesmaczony jest 10.05 a wypłaty niema pewnie błąd systemu,dużo ich przy odbijaniu kart szczególnie jak ktoś się nie przebiera,jestem zły by całe popołudnie kombinować jak dziecko ma jechać jutro do specjalisty,zawsze jest jakieś wyjście ,tylko dlaczego mam się bujać z tym problemem wieczorem .fajnie by było gdyby ktoś po prostu powiedział mamy problem będzie poślizg.tak w ogóle to jakiekolwiek umowy obwiązują dwie strony.ciekawe co odpowie nasz obywatel piszczyk
ws 2016-05-10 21:56:10
jestem zniesmaczony jest 10.05 a wypłaty niema pewnie błąd systemu,dużo ich przy odbijaniu kart szczególnie jak ktoś się nie przebiera,jestem zły by całe popołudnie kombinować jak dziecko ma jechać jutro do specjalisty,zawsze jest jakieś wyjście ,tylko dlaczego mam się bujać z tym problemem wieczorem .fajnie by było gdyby ktoś po prostu powiedział mamy problem będzie poślizg.tak w ogóle to jakiekolwiek umowy obwiązują dwie strony.ciekawe co odpowie nasz obywatel piszczyk
james bond 2016-06-23 20:52:58
zapewniam, że technolodzy nie wyciągają 70 000 na rok :) 2 koła na rękę to wg dyrektora high life :)
1
james bond 2016-08-23 07:22:21
Wisiek, wyraźnie napisałem, że NIE wyciągają 70 000 złotych
1
ws 2016-10-17 20:18:39
cogiel mogiel i tylko tyle
ws 2016-10-17 20:20:11
cogiel mogiel i tylko tyle
maksym 2016-10-17 20:24:07
@james_bond a jakiekolwiek premie i dodatki dochodza do tego?
Zostaw swoją opinię o Dr. Hohn Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Hohn Sp. z o.o.