brak logo

SOLIDEX

Kraków

Opinie o SOLIDEX

ryszard 2014-09-17 13:25
Opinie Eli? już znamy, czy może wypowiedzieć się ktoś inny na temat warunków tam panujących?
Jak wyglądają premie,nadgodziny?
Czy czas pracy jest ruchomy?
Jak wygląda wykształcenie kadry zarządzającej?
Czy firma inwestuje w pracowników (szkolenia, języki, benefity (ubezpieczenia, karty zniżkowe)? etc.
wannabe CCIE 2014-09-17 13:41
-nie ma
-nie
-nie ma
-nie

(kolejność dowolna :P)
5
ja 2014-10-07 13:49
Eee... Nadgodziny to chyba są? Tyle że bezpłatne.
1
pan_P 2014-10-14 00:06
A czy Prezes nauczył się już obsługi exela?
1
Solidny_obiektywny 2014-10-16 13:09
Wylewanie żali to jest to co poniektórzy potrafią.
Najlepiej zostać zwolnionym bo nie się chce pracować a na koniec oczerniać pracodawcę.
Pracuję już tu X czasu i nie jest tak jak to wygląda w komentarzach tutaj.
Można się rozwijać(sam jestem tego doskonałym przykładem), ale trzeba chcieć.
Nikt nic nikomu nie poda na tacy, a jeśli ktoś myśli że zdobycie jakiegoś certyfikatu polega tylko na tym żeby zapłacić za egz to się grubo myli i niech nie próbuje pracować w dużej organizacji IT bo po zwolnieniu następna zostanie oczerniona.
Trochę bardziej merytorycznie...
Odpowiadając na pytanie:
"Opinie Eli? już znamy, czy może wypowiedzieć się ktoś inny na temat warunków tam panujących?
Jak wyglądają premie,nadgodziny?
Czy czas pracy jest ruchomy?
Jak wygląda wykształcenie kadry zarządzającej?
Czy firma inwestuje w pracowników (szkolenia, języki, benefity (ubezpieczenia, karty zniżkowe)? etc. "
1. Warunki jak w każdej firmie, fajni ludzie/atmosfera.
2. Premie są raz na kwartał. Ekwiwalent za nadgodziny nie jest wypłacany, ale te godziny można odebrać dowolnym momencie.
3. Czas pracy nie jest ruchomy.
4. Kadra moim zdaniem wykwalifikowana, pełna pomysłów i chęci współpracy.
5. Osobiście uczestniczyłem w kilku szkoleniach które sobie sam wymyśliłem, kwestia umotywowania. Benefity = np. karta multisport.

Co do Pani Eli...
Wyrok sądu Pani zna, więc po co dodatkowo gdzieś się wylewać i tracić czas? Kara wymierzona przez sąd jest za mała, chce Pani dostać więcej po kieszeni?
Może lepiej niech Pani poświęci ten czas na naukę i może uda się w końcu zdać jakiś porządny egzamin i przestanie wypisywać w CV szkolenia zdane ONLINE które z Googlem zdałby każdy? Może na niektórych pracodawcach robią one wrażenie, ale w dużym IT? Błagam...
1
Pan P 2014-11-08 09:52
"4. Kadra moim zdaniem wykwalifikowana, pełna pomysłów i chęci współpracy."

Cytaty z opinii dyrektora serwisu Mariusza wyrazone publicznie o Panu P i firmie DEX S.A.:
- "nie wolno kontaktowac sie z P pod zadnym pretekstem w zadnej sprawie. Wszelki kontakt z nim jest niebezpieczny, to sie nie ma prawa dobrze skonczyc, jego trzeba za wszelka cene unikac",
- "Ty nic nie rozumiesz to jest po prostu chory czlowiek"
- "nie wolno mu nic mowic ze inni smieja sie z niego, sugerowac ze jest alkoholikiem ani nic o alkoholu, nigdy nie wolno mowic mu o bracie ani pytac o brata"
- "cos sie moze stac, nigdy nie wiadomo jak on zareaguje i co on zrobi"
(usunięte przez administratora)to juz wogole nie bedzie sie dalo skontaktowac w zadnej sprawie przez wiele tygodni, on wprowadza calkowity paraliz decyzyjny w fimie"
- "uwaga, idzie tutaj ten (usunięte przez administratora)., cicho teraz badzcie, nie smiejscie sie glosno z niego!" i doslownie 30 sekund pozniej "Pan jest dla mnie jak wlasny ojciec, ja traktuje Pana jak ojca"
1
Solidny Obiektywny 2014-12-07 21:10
Coz to, Panu Prezesowi nie przeszkadzaja publiczne negatywne opinie???
Panie Prezesie, a co slychac u Pana brata? Czy to prawda ze nie wolno sie Pana pytac o brata? Czy to prawda ze prawcownicy sa tak instruowali przez pana menedzerow, czy wydal Pan takie polecenie sluzbowe dyrektorowi serwisu? Czy to prawda ze dyrektor Dzialu Serwisu I Wdrozen Mariusz ma wiedze techniczna na poziomie podstawowym CCNA a konkurencja zatrudnia na rownowaznych stanowskach doswiadczonych expertow CCIE ?
1
ktoś,kto wie... 2014-12-09 10:32
Ludzie myślą zazwyczaj bardzo powierzchownie. Czytając komentarze zastanawiam się,czy to piszą naprawdę ludzie wykształceni, czy ludzie, którzy z nudów, jak babci na ławce, sieją plotki, bo do roboty nic nie mają. Do czego w opiniach o pracę czytam o bracie czy emocjonalnie niezrównoważonej kobiecie...??? Rzuca się poziom intelektualny. Jeżeli jesteście najlepszymi w rozprzestrzenianiu plotek, to zarabiajcie na tym. Jeżeli chcecie zdobyć wiedzę, to z podziękowaniem przyjmujcie to, co wam dają. Wiedza na uczelniach nie jest wystarczająca, żeby od razu być dobrym fachowcem. Więc trzeba potraktować pracę w tej, czy innej firmie, jako ciąg nauczania się, za który dostajecie wynagrodzenie w dodatku. Żeby dostać się, na przykład, do 3-gwiazdkowych restauracji na staż, kucharzowi mogą w ogóle nie płacić. Każdy,kto chcę dostać wiedzę, powinien cieszyć się, że może ją wziąć i także powinien cieszyć się, że kierownictwo wymagające. Tam, gdzie nie wymagają, tam nie dostaniesz wiedzy i nie będzie rozwoju. Doskonale wiem jak w tym kraju pracownicy traktują swoją pracę.
ktoś,kto wie... 2014-12-09 12:50
W oczekiwaniu są opinie intelektualistów , posługujących się słownictwem i wiedzą, a czytam teksty bab z bazaru...I na co wam te uczelnie???
zostaw swoja opinie 2014-12-11 19:24
Czy to prawda ze Dyrektor firmy X. Mariusz zleca prace techniczne przy wdrozeniach i pracach serwisowych...KONKURENCJI. Czy taka ewentualna praktyka jest zgodna z podpisanymi umowami i bezpieczna dla klientow ?
2
opinia 2014-12-19 18:02
Czy Pan Prezes wie ze handlowiec Pan Dyrektor "twarz firmy S" wynegocjowal lepsze warunki u konkurencji. Ciekawe ile przetargow nie uda sie wygrac nim Pan Dyrektor zdecyduje sie przejsc oficjalnie :) Panie Prezesie nie przeszkadza to panu ? Ale ten swiat maly tu kazdy wszystko wie jak by sie tak postarac dowiedziec
Help 2015-01-20 11:05
Czyli lepiej odpuścić rozmowę? Pracował ktoś w tej firmie na stanowisku Asystenta ds. personalnych?
Nikifor 2015-04-18 13:39
Jak już idziesz na rozmowę do SOL SA dobra rada: zabierz dyktafon podręczny klasy "Michnik". Firma nie dotrzymuje obietnic dotyczących premii do wynagrodzenia (Jakich premii?)...
6
CCNA 2015-05-03 20:25
Ja jetem byłą/byłym pracownikiem. I parę uwag:
-Na rozmowie o pracę ustal sobie tyle ile chcesz zarabiać:
(nie licz na premię, punkty i dodatki).
-Przeczytaj uważnie umowę o zakazię konkurecji
(jest napisana pod pracodawcę).

Panie sekretarki w zarządzie to panie z PRL, dla nich istotne jest abyś wpisał się na listę o 8.30 bo inaczej dostaniejsz "ptaszka" i potrącą Ci 50zł z premii (za spóźnienie). Nikt nie patrzy jak długo zostajesz po godzinach, więc tego NIGDY nie rób. W weekend wyłącz telefon.

Powodzenia,

Pamiętaj:
- firma nie inwestuje w pracowników
- doświadczeni pracownicy opuścili już tą firmę i nie licz na to, że nauczysz się tam czegoś od aktualnych
(tych zostało dosłownie kilku)
-unikaj nadgodzin (nie płacą za nie)
-dyrektorzy nie mają tam żadnej władzy - jest tylko jeden szef (prezes)
-każde zadanie zgłoszone telefonicznie lub słownie od dyrektora lub prezesa - od razu potwierdź e-mailem
(i trzymaj kopię, tak tak, jak coś pójdzie nie tak, wszyscy się tego wyprą)
- wszystkiego musisz nauczyć się sam,
- pracuj maksymalnie 2 lata, nic więcej nie zyskasz


Aha, i jeszcze jedno:
-Notebooki są słabe (kupują tanie laptopy),
-Zapomnij o stacjach dokujących, dodatkowych monitorach, wygodnych myszkasz
-Komórki, ala Nokia 3310 (wielu handlowców, używa prywatncyh telefonów (z przełożoną kartą), bo inaczej to wstyd się pokazać
3
Zbigu 2015-06-09 00:26
Eh, znowu nie będzie premii, trzeba wyżyć za zasadnicze.
2
poddajeSie 2015-06-12 19:57
Ciekawe kiedy wypłyną nagrania z rozmów w solidex. Chętnie bym posłuchała.
1
Prezes 2015-06-19 22:53
Jednocześnie Zarząd Spółki wzywa wierzycieli do zgłaszania roszczeń wobec Spółki w terminie nie dłuższym niż trzy miesiące
Prezes Zarządu 2015-06-19 23:58
UWAGA POWTARZAM !!!
Zarząd Spółki wzywa wierzycieli do zgłaszania roszczeń wobec Spółki w terminie nie dłuższym niż trzy miesiące
1
Henryk 2015-06-21 08:47
Członek zarządu zobowiązany jest do złożenia do sądu wniosku o ogłoszenie upadłości spółki w terminie 2 tygodni od dnia, w którym wystąpiły jej podstawy. W razie niespełnienia tego obowiązku, odpowiada on za wszystkie zobowiązania cywilnoprawne, tj. te które powstały w czasie kadencji, jak i te które powstały wcześniej.
1
ktosik 2015-06-21 20:10
Drodzy internetowi Trole, skoro nie znacie się na prawie to nie zabierajcie głosu. Sldx obniża kapitał zakładowy, bo prewnie prezes umożył część swoich akcji. Nie ma to nic wspólnego z kondycją finansową firmy.

Wzywa "wierzycieli" jeśli jacyś istnieją, bo tak nakazuje prawo.

Kapitał zakładowy obniżał już wcześniej, i wcale nie zarabiał gorzej.

Idzcie i trochę poczytajcie a nie trolujcie.
ktos to wie kim jestes 2015-06-21 23:52
Czy spolka bedzie istniec za pol roku?
1
pracowałem tam 2015-06-29 21:39
Zbig zwolnił juz wszystkich sensownych pracowników. Niedawno ostatnią gupę. Jako była pracownica/nik szkoda bo firma była sensowna kilka/kilkanacie lat temu. Szkoda
3
jonatan 2015-07-13 20:00
Ta firma jest tak zacofana, że "złych" handlowców prezes pali na stosie ustawionym przed gabinetem na 3 piętrze.

Czy to prawda, że zarząd "uciekł do konkurencji" ?
2
bagels seller 2015-07-26 22:25
Burn.
XED 2015-09-09 11:50
jak wygląda sprawa z wynagrodzeniami na poszczególnych stanowiskach
kosc 2015-09-29 20:48
Slyszałam, że szukają kilkunastu pracowników na miejsce tych co złożyli wypowiedzenia. Są jeszcze miejsca w zarządzie (bo akurat też zrezygnowali).
Słyszałam, że jest dużo czasu na naukę bo firma zmienia strategie i rezygnuje z partnerstwa z Cisco na rzecz tp-linka.
4
korpo 2015-12-09 12:40
praca idealna dla kogoś kto chce wdrożyć się w temat IT. dla osób z doświadczeniem nie polecam:
brak szans na rozwój,
brak możliwości podejmowania niezależnych decyzji,
stary sprzęt,
brak inwestycji w kadry,

praca idealna dla korpoludków wykonujących w 100% zlecone zadania bez żadnej dyskusji. a kiedyś było inaczej.
1
inzynier 2016-02-25 21:29
to jest bardzo dobra firma ktora zatrudnia teraz duzo osob po studiach ja sam zlozylem tam dokumenty na stanowisk kilka jak inzynier i inzynier spprzedazy bo tam mozna nauczyc i zdobyc doswiadczenie polecam tego pracodawce jak i moi koledzy ktorzy tez po studiach chca tam pracowac jest duzo fajnych ofert takze ja mysle ze warto
sol 2016-03-07 21:23
To musi być fima z ambicjami, skoro zatrudnia takich analfabetów. Nauczcie się pisać ze zrozumieniem, bo to co sobą reprezentujecie to jakaś żenada. Ja rozumiem, że inżynier nie jest polonistą ale podstawy języka polskiego powinien znać.
3
kok 2016-03-25 13:05
Ktoś może coś powiedzieć o firmie powiązanej z Solidex o nazwie AAT ? Warto tam pracować ? Jest ogłoszenie na zarządcę nieruchomości w AAT, ale nic o samej firmie nie mogę znaleźć ? Będę wdzięczny za info
kok 2016-04-01 00:04
A co mnie inne oferty obchodzą w Wawie czy Gdańsku, jesteś nienormalny czy pracujesz w PR Solidexu, że proponujesz mi prace na innym stanowisku i innym mieście niż mnie interesuje. Proszę o informację, jak wygląda praca w tej firmie AAT /powiązanej z Solidexem/, benefity, współpraca z Prezesem itp
mr muscle 2016-04-01 16:39
5 tys. net dla dyrektora ds. sprzedaży w tej branży w firmie ogólnopolskiej ??? Jakaś kpina chyba ... tyle to wyciąga starszy specjalista albo kierownik małego zespołu a nie dyrektor. Ja w aplikacji podałem dużo więcej, ale powodzenia, tylko nie płacz potem ze mało zarabiasz :)
Cisza 2016-05-25 11:57
Podobno kogoś szukają na stanowisko do Księgowości? Ktoś coś więcej wie co w tym temacie?
Babcia na ławce 2016-05-30 23:37
"czy ludzie, którzy z nudów, jak babci na ławce" - powinno być "jak babcia na ławce" albo "babcie na ławce"

"Do czego w opiniach o pracę" - powinno być "dlaczego" albo "po co"
sor 2016-05-31 20:59
brałem udział w spotkaniu rekrutacyjnym na Account Managera. Firma wydawała się ok, interview przebiegało z miłej atmosferze prowadzone przez dwie panie jednakże zakres merytoryczny pytań daleki od ideału. Po tej sympatycznej pogawędce jedna z Pań oznajmiła że najdalej w przeciągu tygodnia będzie feedback spotkania (a odpowiedź będzie na 100% bo tak profesjonalnie podchodzą do swojej pracy). Upłynęły 3 tygodnie i cisza. Napisałem więc zapytanie czy proces rek jest jeszcze aktualny i w ogóle....i zero odpowiedzi. Tego typu zachowania budzą pewien niesmak. szukają profesjonalistów ale czy sami nimi są ???
8
,,babcia na ławce,, 2016-06-01 10:20
Dziękuję! Ciężko nadal mi wysłowić się prawidłowo w tym języku. Ale, chyba, myśl zrozumiana: każda ,,babcia na ławce,, jest przekonana, że gdyby ,,ona,, była prezydentem, to o wiele lepiej kierowałaby krajem,i od samej tej myśli ona lepiej się czuje:). Sorry za zejście do psychologicznego klisze:). Mało informacji o firmie, tylko ploty.
I'm not a robot 2016-06-01 18:56
Można znaleść informacje i jest ich dużo. Może po prostu wypierasz?

Przykład wyparcia: "Pracownik nie dopuszcza do siebie myśli o możliwości zwolnień grupowych, o których mówi się w firmie. Czuje się dzięki temu lepiej (zmniejszenie frustracji), ale będzie kompletnie nieprzygotowany, jeśli zwolnienia nastąpią (zniekształcenie rzeczywistości)."
nick222 2016-08-28 22:36
'Jeżeli chcecie zdobyć wiedzę, to z podziękowaniem przyjmujcie to, co wam dają. ' --> dziecinnie naiwne i jednostronne spojrzenie na relacje pracownik-pracodawca.
Widz w teatrze 2016-09-09 08:14
Dość tych fantazji, dodaj opinie o pracodawcy a jak nie masz to nie trolluj
polo 2016-09-09 10:01
Wiecie jednak jakich średnich zarobków może się spodziewać handlowiec na rynek partnerski? Dobrze, że odpowiednie stawki.
Pokemon 2016-11-08 10:20
Niech was ręka boska broni przed tą firmą. Przecież to jest jakieś totalne szaleństwo...
We wrześniu wyleciał prawie cały pion handlowy Warszawa - od wiceprezesa, przez dyrektora po handlowców . Czemu zapytacie? Bo "Bóg Prezes" taki miał kaprys. Niektórzy pracowali np. 2 miesiące - nie było żadnego logicznego czy rozsądnego uzasadnienia... ot taki kaprys.
I takie historie powtarzają się w tej firmie regularnie i notorycznie.
Co z tego, że można wynegocjować sensowną pensję skoro gwarancję trwałości zatrudnienia ma się zerową?
Przestrzegam też przed bardzo zawiłą i niekorzystną umową o zakazie konkurencji.
17
ex worker 2017-01-15 13:54
"+"pracy w tej firmie:
1) miła atmosfera pracy, fajni, pomocni i życzliwi ludzie
2) dobra lokalizacja każdego oddziału, w nowoczesnych i zadbanych budynkach
3) benefit w postaci karty Multisport
4) mało nadgodzin (jak są, to nie są wypłacane)

"-" pracy:
1) średnie warunki wynagrodzenia, podwyżki raczej symboliczne
2) słabe możliwości rozwoju zawodowego, przestarzałe nazwy stanowisk
3) brak stabilności, można wylecieć "od ręki" z prośbą o natychmiastowy zwrot komputera bez możliwości napisania maila pożegnalnego
4) przestarzały proces sprzedażowy wydłużający niepotrzebnie cykl sprzedaży
5) niesamowita biurokracja i tony zużytego papieru na różne mało istotne sprawy (np. wysłanie poczty do innego oddziału)
6) słaby sprzęt na którym się pracuje
7) brak dodatkowych benefitow, jak opieka zdrowotna czy ubezpieczenie na życie
6
Agnieszka 2017-03-01 10:58
@ex worker, jak w każdej innej pracy są plusy i minusy :)
dyrektor 2017-03-09 22:44
Solidex - solidni eksperci. HAHAHA, definicja jedynie jako słabe hasło marketingowe, Napewno nie dotyczy to działu rekrutacji który jest jednym z ważniejszych działów w firmie. Zacznę od początku...aplikuje na ogłoszenia dyrektora ds. sprzedaży jako osoba z dużym doświadczeniem w tym zakresie...po przyjściu na spotkanie proponowane jest mi stanowisko Key Accounta Managera ze względu na zmianę aktualnej strategii firmy :) Co? To chyba żart, przecież można to było powiedzieć podczas rozmowy telefonicznej i nie marnować mojego czasu. Ale ok. muszę to jakoś znieść...trzeba być profesjonalnym i dokończyć rozmowę z niejaką panią M. z firmy Solidex. Jednak wg moich standardów podejście rekrutera daleko odbiega od wszelkich definicji "employer brandingu" , zarówno podczas spotkania jak i po nim. Po spotkaniu mimo obietnic nie można liczyć na informację zwrotną co do decyzji w zakresie "tak lub nie" . Oczywiście zero informacji zwrotnej = zero poszanowania dla kandydata. Jeśli takie zachowanie stosuje się w stosunku do potencjalnego wyższego szczebla w ich firmie to już boję się pomyśleć o niższych stanowiskach. Dla tych co mają alternatywę...zdecydowanie są lepsi na rynku dla których można się angażować w budowanie i rozwój firmy. Decyzja należy tylko do was.
1
Agnieszka 2017-03-10 10:14
@dyrektor, a powiesz coś więcej na temat przebiegu samej rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie pytania zadali?
Sławek 2017-03-23 16:35
Byłem jakiś czas temu na rozmowie w sprawie KAMa. Rekruterka była sympatyczna, atmosfera przyjazna nawet dostałem informację, że niestety wybrano innego kandydata.
Miałem również rozmawiać chwilę z Prezesem i tu niestety przepaść. Pytania o rodzinę ... ile dzieci, co robi żona itp... później ile chciałby Pan zarabiać? I liczenie nagłos ... tu 2 wzięlibyśmy stąd, a te 2 może stamtąd resztę wyciągnąłbym z kapelusza :) - szybko mi się odechciało, zresztą i tak byłem już przeczytaniu negatywnych komentarzy na tej stronie.
Jednak, że dawno nie byłem na rozmowie, chciałem sobie przypomnieć tą ciekawą przygodę :)
1
mimi 2017-03-23 23:26
Prezes obiecuje premie na rozmowie kwalifikacyjnej; ale z realizacją owego wynagrodzenia, krucho - żadnej premii rocznej/kwartalnej nie wypłacono;
1
Agnieszka 2017-03-27 10:57
@Sławek, a jak przebiegło spotkanie z rekruterką? Jakie wtedy pytania usłyszałeś?
Sławek 2017-03-27 11:46
@Agnieszka Pytania były banalne. Generalnie rozmowa o wszystkim i o niczym. Nic szczególnego co przykułoby moją uwagę. Na koniec kilka słów po angielsku.
Agnieszka 2017-03-27 11:52
@Sławek, dziękuję. Dla zainteresowanych pracą w SOLIDEX - zachęcam do zapoznania się z aktualnymi ofertami https://www.solidnyserwis.pl/zgloszenie/rekrutacja/list/
Zostaw swoją opinię o SOLIDEX - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOLIDEX