brak logo

Caterpillar

Janów Lubelski

Opinie o Caterpillar

anonim 2011-06-20 13:18
Firma jest super. Pracowałem, odeszłem, żałuję. [usunięte przez administratora]jest mocnym dyrektorem. Nie poznałem lespszego przez 10 lat swojej pracy, nawet za granicą. To co piszecie to bzdury.
rolnik 2011-06-24 10:56
No to wracaj jak taki żal........13/h czeka..????!!!!
1
anonim 2011-09-12 13:30
Zgadzam się z większością tam pracują chorzy ludzie.
super fachowiec 2011-12-07 23:02
W przeciągu 2 miesiecy pracy w Holandii ,zarobiłem tyle co w tej cielakożerni przez 6 lat.
[usunięte przez administratora] pozdrawiam cie i wciąż myśle o tobie
ktoś 2012-04-11 17:35
nawet pisac po polsku nie potrafisz to nic dziwnego że pracujesz w tym[usunięte przez administratora]
hehe 2012-04-12 10:02
a mam takie pytanie. nadal trzeba cielaka miec zeby sie dostać do Was? Bo nie wiem czy uczyć go juz po schodach chodzić???
2
gallanonim 2012-05-01 13:46
to nie musi być cielok może być i świnka :). ale mniejsza z tym, jest to chory zakład, nie dość że wykańczają fizycznie to jeszcze psychicznie. Kosztem zdrowia pracowników zwiększają normy aby tylko tabelki się zgadzały nie patrząc na robola a jak panu nie pasuje to wyjeżdza z tekstem \\\"kiedy panu się umowa kończy\\\" I wygrasz z cielakożercami. Ostatnio była podwyżka 115 zł brutto w tym 2,5% inflacji śmiech na hali jak na taką firme to wstyd, oczywiście były i lepsze podwyżki dla wybrańców jeden mu piłe zrobi, drugi mu drzewa przywiezie, trzeci płytki ułoży, 4 kolega od wódki i tak dalej można by było wymieniać. W tym zakładzie nie ma sprawiedliwości patrzą aby jak najwięcej z nas wydusić a płaca w miejscu, ceny rosą, żyje się od wypłaty do wypłaty i to brakuje. Ale kto na to patrzy ważne że oni mają dobrze a reszta to jak będzie.
2
xxx 2012-05-03 17:31
zgadzam się też tam kiedyś pracowałem i za nic tam nie wrócę teraz jestem w niemczech też jako spawacz ale by najmniej tam człowieka szanują nikt nie goni cię do roboty tam przez tydzień robie tyle co w cat przez 1 dzień a zarobki to 1600 euro chyba jest różnica no nie,
1
AT 2012-05-08 15:33
KOCHANY [usunięte przez administratora] DZIEKUJE CI ZA TE 65 GR PODWYZKI... TERAZ STAC MNIE NA WSZYSTKO...
spawacz sosnowiec 2012-07-10 01:26
chlopaki trzymajcie sie.u nas tez jest zle.jedziemy na tym samym wozku.prosze was tylko byscie trzymali [usunięte przez administratora]u siebie.bo jak przyjezdza do sosnowca to ci z biura maja pelno w majtach.pozdro
CAT Janów 2012-07-10 13:36
haha a weźcie go sb tyle spokoju jak go nie ma :)
.......... 2013-07-02 09:41
Na początek 1700 i co roku max około 100zl brutto więcej....
cat sc 2013-08-02 20:06
A co tutaj taki spokuj nikt nic nie pisze?! Moze ja sie przeniose z Sosnowca do was skoro nikt nie ma żadnych żali ani tego typu opini. No chyba że wielki[usunięte przez administratora]was zastraszył i nic tu nie piszecie!
............ 2013-08-04 14:01
Nikt nic nie pisze bo wiekszosc to rolnicy za darmo by robili aby krus-u nie płacic ....
2
jankes 2014-03-01 16:15
a z tego co widzę to Caterpillar bez przerwy szuka nowych pracowników zarówno do pracy w Polsce jak i za granicą
Byczek 2014-03-04 23:22
Z jednej strony to dobrze, bo Caterpillar to już konkretna firma, ale z drugiej strony skoro ogłoszenia wiszą dosyć często to raczej rotacja jest spora.
dzinks 2014-04-07 22:33
chłopaki głowa do góry kokodzambo i doprzodu będzie lepiej i cieplej na hali nieumarzniecie
JA 2014-08-28 21:38
KTO TU jest uzalezniony od kogo. My od nich czy ONI od NaS
Pracownik z hali 2014-10-03 16:31
Co się dziwicie Panowie.Wam zawsze jest źle w Cat dla was tylko jaką masz stawke i jak nic nie robić tylko w kulki lecieć.Proponuję wam iść popracować gdzie indziej za damski h.. gdzie nikt wam nic nie da a zarobicie 1300 wtedy zobaczymy jak będziecie skomleć żeby wrócić.Ja pracowałem i w Polsce i za granicą w wielu zakładach i takich warunków nie spotkałem nigdzie.Co do prezesa to jest to człowiek potęga takiego ze świeczką szukać.Popieram go na 200%.
kr81 2014-10-03 20:06
Proponuje iść rozumem za tym co mówi Prezes słuchac go i przemyśleć co mówi,a mówi same mądre rzeczy.Więcej rozumu koledzy.
wi-fi 2014-10-03 20:09
W sumie on zawsze jest od nas pare lat do przodu i chce rozbudować tą firme
JA 2014-10-22 20:43
Jesteś chory! jak jesteś taki zadowolony to się przedstaw z nazwiska ...Psie pieniądze zarabiamy a ty brednie wypisujesz.Taka prawda
tak tak 2014-11-03 17:29


JO ZA TOBĄ JAK ZA MUTREM , MUR SIĘ WALI A JO DALEJ.
miki 2015-02-13 14:09
no dobrze, a co z osobami ktore pracuja na troche wyzszych stanowiskach, czy firma zapewnia im warunki adekwatne do tych na jakie zasługuja? ja tak sie zastanaiam czy jest mozliwosc awansu z najnizszego stanowiska na te wyzsze z biegiem czasu bo studiuje zaocznie i z czasem kiedy skoncze nauke to chce na troche ambitniejsze satanowisko
zryta bania 2015-02-19 17:42
co co spawać mi się chce co co spawać mi się chce i wszystko w tym temacie jeszcze podrzucę żaru na tym forum a narazie zianie nie
K J 2015-04-25 11:43
szczególnie tych złamanych ostatni hahahaha
WYMIENIĆ WSZYSTKICH PRZEŁOŻONYCH NA LEPSZY MODEL N 2015-05-14 00:16
widze gościu że ty niemasz pojęcia o robocie i mało w życiu widziałeś a za granicą to chyba byłeś w snach. Przyjdz na linię angielską popracuj i w tedy sie wypowiadaj
zryta bania 2015-05-31 16:06
ogólnie to zianie nie drot jest gaz jest materiał też robota jest to co wiecej palniki w dłoń i ognia kozacy anglia czeka podrzućcie żaru
jan. 2015-06-28 05:42
Ewelinka....jeszcze tak nie dawno kobiety pracowaly jako spawacze,glownie na maga i elektrode,i na warsztatach tylko...(nie do remontow)...nie zle dawaly sobie rade...sam widzialem...
dzinks 2015-09-12 09:41
ale dajeta
Roni 2016-02-04 20:35
Wielki CAT, a wszystko się sypie.
W dodatku prowadzony przez nadczłowieka...
Który przed zadaniem pytania zna odpowiedź.
Globus 2016-03-18 21:17
Polecam firmę tym co lubią sie otyrać a nie zarobić ...zarobki śmieszne ale za to jakie maja wielkie wymagania za 1700zl .Dziadostwo i wyzysk ...
4
Ciekawski 2016-04-14 00:59
A jakie mieliscie podwyżki?
koń 2016-05-06 16:53
Może Ty i dostałeś podwyżkę, koniu Ty nie polecaj.
1
koń 2016-05-06 16:55
A Ty suko bełdyka miej swój rozum, nie lataj tyle po hali za rzucanym kijem.
2
koń 2016-05-06 17:03
To wielki człowiek i wielki spawacz, długopisem pokazuje jak się spawa " tu tak, a tu tak"
John Sobczak, good jobb, well don 2016-06-28 07:58
Witam panowie, jak wam płacą nadgodziny, z miesiąca na miesiąc, czy po okresie rozliczeniowym?
1
wedr 2016-07-04 17:06
jakis czas temu pojawila sie oferta dla spawacza w osłonie gazowej CO2 w Sosnowcu wymagana jest miedzy innymi książeczka spawacza po kursie co najmniej podstawowym z uprawnieniami spawacza półautomatycznego w osłonie mieszanki CO2,wykształcenie min. zasadnicze zawodowe
3
unkown 2016-11-11 18:50
witam, co tutaj tak cicho tak wiele sie dzieje a tu ciiichchchoooo .
ps. (Gdybyż jeszcze kozła ofiarnego można było doić! )
1
emigrant 2016-11-23 23:41
lugzie pracowalem tam przez ladnych kilka lat dopuki nie objol tego swiety bylo ok potem tylko gorzej robolowi zabral wszystko , sobie dokladal i tak zwanym dupowlazom ktorzy byli na jego zawolanie jak odeszlem normy wzrosly o kilkadziesiad % a placa zostala ta sama chwalili sie ze zarobia okolo 3000 ale robili 2 miesiace w miesiacu i niech mi nikt nie mowi ze BELTDYK jest dobrym gospodarzem to jest egoistyczny D......ek
emigrant 2016-11-23 23:43
lugzie pracowalem tam przez ladnych kilka lat dopuki nie objol tego swiety bylo ok potem tylko gorzej robolowi zabral wszystko , sobie dokladal i tak zwanym dupowlazom ktorzy byli na jego zawolanie jak odeszlem normy wzrosly o kilkadziesiad % a placa zostala ta sama chwalili sie ze zarobia okolo 3000 ale robili 2 miesiace w miesiacu i niech mi nikt nie mowi ze BELTDYK jest dobrym gospodarzem to jest egoistyczny D......ek
2
MONIKA 2016-12-04 01:50
3000 tyski to w Sosnowcu mamy podstawy, jak byly nadgodziny to bylobi 5 i 6 tyskow, ladnie was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rucha Bełdicjo
2
Antoni 2017-01-07 16:25
Ja pier... ole wszedłem na tą stronę całkiem przypadkiem nawet nie wiedziałem że jest , jestem z Janowa, ludzie biją się o robotę w tym zakładzie , a tu takie wpisy co jest czy to propaganda w Janowie że jest tam tak dobrze czy ściema ? , znam ludzi którzy tam pracują od lat i jak na regionalne warunki (podobno?) jest ok wiec trochę się dziwię , a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba wszędzie , oczywiście zawsze tam gdzie nas nie ma zawsze jest lepiej i wiadomo że jesteśmy w Polsce "B" że pewnie w Sosnowcu więcej płacą , bo to Polska "A" , miałem zacząć współpracę z tym zakładem , ale widzę po opiniach że lepiej się 3 razy zastanowić , dzięki za informację.
2
NieIdeNaL4 2017-01-19 18:06
Sosnowiec staż pracy 6 lat 24zł, a jak u was?
Ferdek 2017-01-24 17:20
czy pan Krzysztof B. poinformował już was, że po kontroli PIP w Sosnowcu musi zapłacić ekwiwalent za pranie koszul i koszulek do 3 lat wstecz?
3
Były spawacz 2017-01-26 21:41
Witam, panowie powiedzcie a jak ze zwolnieniami w CAT, bo "baby w stokach mówiły", że szykują się duże zwolnienia, zamówień brak, a firma pracuje już nie 4 a 3 dni w tygodniu. Co dalej?
elvis 2017-01-27 18:35
a co do dom farmery catapiler to praca sezonowa na lato
4
Lech zajszczane uszko 2017-01-28 09:13
Racja we wrześniu jak co roku kryzys sie zaczyna i roboty nie ma, a od lutego to bedzie: " proszę Cię przyjdź sety płace"
1
celnik 2017-01-31 14:12
Panowie mam pytanie, czy u was pracuje taki Artek b.. co handluje ruskimi fajkami.
5
Czit 2017-02-13 11:38
Jest taki, próbuję dorobić. Przynosi do pracy fajki z ukr i sprzedaje kolegom.
5
Zostaw swoją opinię o Caterpillar - Janów Lubelski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caterpillar