brak logo

Flis Marcin Flis

Janów Lubelski

Opinie o Flis Marcin Flis

polecam 2015-01-16 19:11:38
pracowałem - polecam
anonim 2015-01-16 19:13:22
płacą regularnie, czego chcieć więcej w dzisiejszych czasach
jam 2015-01-16 19:29:53
szef to wspaniały człowiek
jan 2015-01-16 19:30:48
i szlachetny
anonim 2015-01-16 20:21:57
Słyszałem, że w tej firmie zatrudniają tylko fachowców
pracownik 2015-01-16 20:26:39
To prawda. Pracują u nas tylko ludzie oddani pracy. Wiele się od nich nauczyłem.
1
wojtek 2015-01-16 20:28:14
jak dostać tam pracę? czy ktoś mógłby mi w tym pomóc?
pmp 2015-01-16 20:38:05
atmosfera w biurze jest bardzo dobra, aż chce się pracować
anonim 2015-01-16 20:50:21
zgadza się, współpracowników nie mogę się nachwalić, wszyscy serdeczni i pomocni
boro 2015-01-16 20:55:45
słyszałem od znajomego, że pracuje u was pracownik, który jest prawdziwym wirtuozem przetargów, ponoć ma to wszystko w małym palcu i prawo zamówień publicznych nie ma przed nim tajemnic
marex 2015-01-16 20:58:10
współpracę z tą firmą wspominam dobrze i bezproblemowo, polecam
pracownik 2015-01-16 21:01:30
Dobrze słyszałeś, ale u nas wszyscy znają się na swojej robocie. Liczy się kolektyw, a nie jednostki
anonim 2015-01-16 21:11:59
praca ciężka, ale nie mam powodów do narzekań
janów 2015-01-16 21:13:56
wykonywałem dla tej firmy sufity podwieszane, wszystko zgodnie z ustaleniami, miło wspominam współpracę
piotrek 2015-01-16 21:20:28
nie pracowałem tam, ale firma wygląda na solidną i dobrze prosperującą
anonim 2015-01-16 21:23:50
pracowałem w wielu firmach, a od paru już lat pracuje tutaj, szef dużo wymaga od pracowników, ale tylko rzeczy możliwe do wykonania
anonim 2015-01-16 22:11:31
jedna z nielicznych firm w regionie, która nie boi się zatrudniać młodych inżynierów bez doświadczenia
paweł 2015-01-16 22:29:51
pracowałem tam na jednej budowie, bez konfliktów
ppp 2015-01-16 22:32:48
moja firma była podwykonawcą na jednej z ich budów, wszystko ok
t 2015-01-16 22:36:09
Firma w której szanuje się ludzi, którzy rzetelnie pracują
anonim 2015-01-16 22:39:11
Pracowałem tam przez dwa lata, zarobki nie były złe, plus premia za naprawdę dobrze wykonaną robotę
wojtek 2015-01-16 22:42:23
byłem u nich na rozmowie kwalifikacyjnej, rozmowa przyjemna, fajna atmosfera, ale niestety się nie udało, za dużo chętnych
nn 2015-01-16 22:46:39
Firma ta miała budowę w mojej miejscowości, szło im to bardzo szybko i sprawnie, aż miło było patrzeć
anonim 2015-01-16 22:58:54
firma godna polecenia
murarz 2015-01-16 23:01:00
Pracowałem u nich na budowie, pamiętam że ścigali bardzo za bhp, ogólnie ok
anonim 2015-01-16 23:02:54
zgadzam się z większością opinii, firma najlepsza w okolicy
budarc 2015-01-16 23:05:50
współpraca z tą firmą to przyjemność, polecam
anonim 2015-01-16 23:07:42
pracowałem tam, zarobki mogłyby być większe, ale nie było źle jak na pierwszą pracę
anonim 2015-01-16 23:12:05
uczciwa, słowna i przyjemna współpraca przy nie jednej już inwestycji
michał 2015-01-16 23:14:00
pracę dobrze wspominam, szczególnie klimat firmy
anonim 2015-01-16 23:27:03
Pracę w tej firmie szczerze polecam
inż. kiedyś -pracownik 2015-02-03 22:36:45
a co chcesz sie dokładnie dowiedzieć???? i na jakim stanowisku chcesz pracować???
Jak na inżyniera to przeczytaj 1-szy post i masz odpowiedz!!!
3
Jacko 2015-02-23 21:11:52
Słuchajcie, większość opinii pisana przez jedną osobę, jednego dnia z jednego IP komputera... żenujące zagranie.

Prawda jest zupełnie odmienna.
6
Tomi 2015-03-30 11:46:11
Oszukali mnie na 5,500 tys.zł.I gdzie tu ich suwerenność.Nawet nie raczą odebrać telefonu.Ale firma windykacyjna już zaczyna działać.
Antek 2015-03-31 02:51:04
Wszystkie komentarze napisała jedna osoba.Ip komputera jest to samo
2
juve 2015-04-02 10:33:56
kolega ze studiów jest obecnie w tej firmie na praktykach i bardzo chwali sobie te firmę. Łatwo dostać się nie było, bo studentów chętnych do pracy w tej firmie jest pełno. Sam ten fakt już chyba świadczy o tym , że firma nie dosyć , że jest dobrze postrzegana przez przyszłych pracowników to jest i łakomym kąskiem dla klientów
1
bzdury 2015-04-02 10:39:25
po IP internetu widac wyraźnie, że komentarze negatywne i obrażające pisze jedna osoba: niezadowolony nieroba który mści sie chyba za zwolnienie!!!
1
PODWYKONAWCA 2015-04-02 11:07:22
Jako podwykonawca robiłem dla tej firmy sporo robót. Kasa nie zawsze byla w terminie max 2-3 tyg poślizgu ale wypłacalność co do złotówki, zaliczki dla moich pracowników były zawsze. W porównaniu do innych firm w regionie z Marcinem współpracuje się najlepiej uczciwy i rzetelny facet!
1
podwykonawca 2015-04-02 11:29:25
moja współpraca z firmą Flis Marcin Flis zaczęła się w 2009 roku, czy uważacie, że podwykonawcy sami poprowadzą budowę. Przy tak potężnej inwestycji jak budowa budynku Sądu Rejonowego oraz Prokuratury Rejonowej w Stalowej Woli gdzie zaczęliśmy współprace potrzeba firmy z dużym doświadczeniem w tego typu budowach, w celu jej nadzorowania. I właśnie taką firmą jest firma Marcina. Prowadziła i prowadzi potężne inwestycje na terenie całego kraju. A co do pieniędzy, Flis Marcin Flis, tak jak każda inna firma nie jest instytucją charytatywną i też musi ZARABIAĆ kasę, żeby móc wypłacić potem podwykonawcy. Czasami zdarzają się tu opóźnienia z płatnościami ale ZAWSZE z tego powodu były PREMIE. Zaliczki dla moich pracowników były regularnie płacone przez Marcina.
Firma godna zaufania. A z Marcinem można nawet konie kraść równy gość z niego! Pozdrawiam
1
podwykonawca 2015-04-02 11:57:34
za każdym razem jak ktoś doda opinie na temat tej firmy dostaję maila z informacją czasem tu zaglądam żeby sprawdzić co się zmieniło! od dwóch lat już z nim nie współpracuję bo mieszkam w Szwecji. Prace u niego zacząłem w firmie jako pracownik ogólnobudowlany w 2005 roku po dwóch latach zostałem jego podwykonawcą. Z budowlanki nauczyłem się wszystkiego w jego firmie ponieważ posiada bardzo dobrych fachowców i zawdzięczam mu zawód.
Marcin pewnie się nie zmienił był jest i będzie uczciwym człowiek jakich mało w tej zasranej branży pełnej złodziei i naciągaczy.
Z mojej strony dodam tylko, że pieniądze miałem zawsze w terminie.
Dorobiłem się u Niego sprzętu, maszyn itd... teraz mam firmę w Szwecji i dobrze mi się powodzi. Gdyby nie moje problemy z Polskim prawem karnym, współpracowałbym z nim do tej pory.
Polecam innym ludziom!
1
paweł 2015-04-02 12:00:25
to czego do sądu nie pójdziesz? tylko tu się żalisz i piszesz głupoty ????????
1
loll 2015-04-20 00:18:13
najlepsza firma w okolicy Janowa Lubelskiiego... polecam
kolega ze studiów 2015-08-18 16:39:52
Kolega Marcin na pierwszym semestrze wymienił książeczkę zdrowia, bo miał tyle zwolnień od lekarza. Pamiętam go jako kombinatora i krętacza. Nie pamiętam czy ma mgr czy tylko inż. Czy się zmienił? Chciałbym się tego dowiedzieć.
ta 2016-01-22 14:24:43
OGÓLNIE TO BARDZO FAJNA FIRMA, PRZYJĘLI MNIE DO PRACY CHOĆ MAM GRUPĘ INWALIDZKĄ. DOSTAŁEM OD PIERWSZEGO DNIA PRACĘ NA GILOTYNIE DO WAFLI. GILOTYNA NOWA I OSTRA PIERWSZA KLASA...JUŻ DRUGIEGO DNIA PALUCHY MI ODRĄBAŁO, W LEWEJ RĘCE NA SZCZĘŚCIE TRZY TYLKO. DOBRZE ŻE PRAWEJ REKI NIE MAM BO BY BYŁO ŻLE...TEŻ BY MI OBCIEŁO. ZABRALI MNIE NA SZKOLENIE BHP ALE NIE WIELE TAM SIĘ DOWIEDZIAŁEM BO JESTEM NIEWIDOMY. NA PRZERWY NIE CHODZIŁEM BO JAK NA JEDNEJ NODZE...? KASY NIGDY NIE WIDZIAŁEM ...WIADOMO NIEWIDOMY NIE WIDZI HEHE ALE ONI ZA MNIE TAK. POZDRAWIAM.
prawda 2016-03-03 21:40:05
odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolega ze studiów jest obecnie w tej firmie na praktykach i bardzo chwali sobie te firmę. Łatwo dostać się nie było, bo studentów chętnych do pracy w tej firmie jest pełno. Sam ten fakt już chyba świadczy o tym , że firma nie dosyć , że jest dobrze postrzegana przez przyszłych pracowników to jest i łakomym kąskiem dla klientów
zdjecie uzytkownika
bzdury - 2015-04-02 10:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po IP internetu widac wyraźnie, że komentarze negatywne i obrażające pisze jedna osoba: niezadowolony nieroba który mści sie chyba za zwolnienie!!!
zdjecie uzytkownika
PODWYKONAWCA - 2015-04-02 11:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako podwykonawca robiłem dla tej firmy sporo robót. Kasa nie zawsze byla w terminie max 2-3 tyg poślizgu ale wypłacalność co do złotówki, zaliczki dla moich pracowników były zawsze. W porównaniu do innych firm w regionie z Marcinem współpracuje się najlepiej uczciwy i rzetelny facet!
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-04-02 11:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja współpraca z firmą Flis Marcin Flis zaczęła się w 2009 roku, czy uważacie, że podwykonawcy sami poprowadzą budowę. Przy tak potężnej inwestycji jak budowa budynku Sądu Rejonowego oraz Prokuratury Rejonowej w Stalowej Woli gdzie zaczęliśmy współprace potrzeba firmy z dużym doświadczeniem w tego typu budowach, w celu jej nadzorowania. I właśnie taką firmą jest firma Marcina. Prowadziła i prowadzi potężne inwestycje na terenie całego kraju. A co do pieniędzy, Flis Marcin Flis, tak jak każda inna firma nie jest instytucją charytatywną i też musi ZARABIAĆ kasę, żeby móc wypłacić potem podwykonawcy. Czasami zdarzają się tu opóźnienia z płatnościami ale ZAWSZE z tego powodu były PREMIE. Zaliczki dla moich pracowników były regularnie płacone przez Marcina.
Firma godna zaufania. A z Marcinem można nawet konie kraść równy gość z niego! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-04-02 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za każdym razem jak ktoś doda opinie na temat tej firmy dostaję maila z informacją czasem tu zaglądam żeby sprawdzić co się zmieniło! od dwóch lat już z nim nie współpracuję bo mieszkam w Szwecji. Prace u niego zacząłem w firmie jako pracownik ogólnobudowlany w 2005 roku po dwóch latach zostałem jego podwykonawcą. Z budowlanki nauczyłem się wszystkiego w jego firmie ponieważ posiada bardzo dobrych fachowców i zawdzięczam mu zawód.
Marcin pewnie się nie zmienił był jest i będzie uczciwym człowiek jakich mało w tej zasranej branży pełnej złodziei i naciągaczy.
Z mojej strony dodam tylko, że pieniądze miałem zawsze w terminie.
Dorobiłem się u Niego sprzętu, maszyn itd... teraz mam firmę w Szwecji i dobrze mi się powodzi. Gdyby nie moje problemy z Polskim prawem karnym, współpracowałbym z nim do tej pory.
Polecam innym ludziom!

nie chcę wprowadzac ludzi w blad dlatego przyznaje ze to co napisalem tutaj rok temu jest sciema i wlasnymi wymyslami poza tym ze Marcin jest rownym gosciem! pozdro
1
Adam 2016-04-18 13:29:15
Pomagamy odzyskać należności od firmy FLIS. Kancelaria 14 670 41 26, adamkancelaria@poczta.fm
luz 2016-05-10 21:49:57
szkoda, że firma ma takie długi.. obawiam się, że mogą mieć spore problemy jak już kancelaria poniżej się tym zajmie
podwykonawca 2016-11-09 06:04:58
A kiedy rozliczy się z podwykonawcami z budowy Cyców,Wólka Cycowska,Podgłębokie?Termin zakończenia minął 28.02.2013r i ani zakończenia,ani kasy.
podwykonawca 2016-11-09 06:05:27
A kiedy rozliczy się z podwykonawcami z budowy Cyców,Wólka Cycowska,Podgłębokie?Termin zakończenia minął 28.02.2013r i ani zakończenia,ani kasy.
Oszukany 2016-11-17 06:56:58
Co za bzdury piszesz! Pracowałem to znam sprawę pieniądze? zapomnij ciężko wyrwać jak ogóle dostaniesz. Wszystko już wysprzedane na długi a i tak komornicy siedzą .Bankrut i krętacz jakich mało! Tak jak i pozostali członkowie klanu FLIS!
Zostaw swoją opinię o Flis Marcin Flis - Janów Lubelski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flis Marcin Flis