Flis Marcin Flis

Janów Lubelski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Flis Marcin Flis

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flis Marcin Flis

Waldek

Same bzdury w tych opiniach. Widać , że pisała je ta sama osoba. Firma bankrut.

podwykonawca

A kiedy rozliczy się z podwykonawcami z budowy Cyców,Wólka Cycowska,Podgłębokie?Termin zakończenia minął 28.02.2013r i ani zakończenia,ani kasy.

podwykonawca

A kiedy rozliczy się z podwykonawcami z budowy Cyców,Wólka Cycowska,Podgłębokie?Termin zakończenia minął 28.02.2013r i ani zakończenia,ani kasy.

luz
użytkownik zarejestrowany

szkoda, że firma ma takie długi.. obawiam się, że mogą mieć spore problemy jak już kancelaria poniżej się tym zajmie

Adam

Pomagamy odzyskać należności od firmy FLIS. Kancelaria 14 670 41 26, adamkancelaria@poczta.fm

prawda

odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) kolega ze studiów jest obecnie w tej firmie na praktykach i bardzo chwali sobie te firmę. Łatwo dostać się nie było, bo studentów chętnych do pracy w tej firmie jest pełno. Sam ten fakt już chyba świadczy o tym , że firma nie dosyć , że jest dobrze postrzegana przez przyszłych pracowników to jest i łakomym kąskiem dla klientów zdjecie uzytkownika bzdury - 2015-04-02 10:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) po IP internetu widac wyraźnie, że komentarze negatywne i obrażające pisze jedna osoba: niezadowolony nieroba który mści sie chyba za zwolnienie!!! zdjecie uzytkownika PODWYKONAWCA - 2015-04-02 11:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) Jako podwykonawca robiłem dla tej firmy sporo robót. Kasa nie zawsze byla w terminie max 2-3 tyg poślizgu ale wypłacalność co do złotówki, zaliczki dla moich pracowników były zawsze. W porównaniu do innych firm w regionie z Marcinem współpracuje się najlepiej uczciwy i rzetelny facet! zdjecie uzytkownika podwykonawca - 2015-04-02 11:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) moja współpraca z firmą Flis Marcin Flis zaczęła się w 2009 roku, czy uważacie, że podwykonawcy sami poprowadzą budowę. Przy tak potężnej inwestycji jak budowa budynku Sądu Rejonowego oraz Prokuratury Rejonowej w Stalowej Woli gdzie zaczęliśmy współprace potrzeba firmy z dużym doświadczeniem w tego typu budowach, w celu jej nadzorowania. I właśnie taką firmą jest firma Marcina. Prowadziła i prowadzi potężne inwestycje na terenie całego kraju. A co do pieniędzy, Flis Marcin Flis, tak jak każda inna firma nie jest instytucją charytatywną i też musi ZARABIAĆ kasę, żeby móc wypłacić potem podwykonawcy. Czasami zdarzają się tu opóźnienia z płatnościami ale ZAWSZE z tego powodu były PREMIE. Zaliczki dla moich pracowników były regularnie płacone przez Marcina. Firma godna zaufania. A z Marcinem można nawet konie kraść równy gość z niego! Pozdrawiam zdjecie uzytkownika podwykonawca - 2015-04-02 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) za każdym razem jak ktoś doda opinie na temat tej firmy dostaję maila z informacją czasem tu zaglądam żeby sprawdzić co się zmieniło! od dwóch lat już z nim nie współpracuję bo mieszkam w Szwecji. Prace u niego zacząłem w firmie jako pracownik ogólnobudowlany w 2005 roku po dwóch latach zostałem jego podwykonawcą. Z budowlanki nauczyłem się wszystkiego w jego firmie ponieważ posiada bardzo dobrych fachowców i zawdzięczam mu zawód. Marcin pewnie się nie zmienił był jest i będzie uczciwym człowiek jakich mało w tej zasranej branży pełnej złodziei i naciągaczy. Z mojej strony dodam tylko, że pieniądze miałem zawsze w terminie. Dorobiłem się u Niego sprzętu, maszyn itd... teraz mam firmę w Szwecji i dobrze mi się powodzi. Gdyby nie moje problemy z Polskim prawem karnym, współpracowałbym z nim do tej pory. Polecam innym ludziom! nie chcę wprowadzac ludzi w blad dlatego przyznaje ze to co napisalem tutaj rok temu jest sciema i wlasnymi wymyslami poza tym ze Marcin jest rownym gosciem! pozdro

ta

OGÓLNIE TO BARDZO FAJNA FIRMA, PRZYJĘLI MNIE DO PRACY CHOĆ MAM GRUPĘ INWALIDZKĄ. DOSTAŁEM OD PIERWSZEGO DNIA PRACĘ NA GILOTYNIE DO WAFLI. GILOTYNA NOWA I OSTRA PIERWSZA KLASA...JUŻ DRUGIEGO DNIA PALUCHY MI ODRĄBAŁO, W LEWEJ RĘCE NA SZCZĘŚCIE TRZY TYLKO. DOBRZE ŻE PRAWEJ REKI NIE MAM BO BY BYŁO ŻLE...TEŻ BY MI OBCIEŁO. ZABRALI MNIE NA SZKOLENIE BHP ALE NIE WIELE TAM SIĘ DOWIEDZIAŁEM BO JESTEM NIEWIDOMY. NA PRZERWY NIE CHODZIŁEM BO JAK NA JEDNEJ NODZE...? KASY NIGDY NIE WIDZIAŁEM ...WIADOMO NIEWIDOMY NIE WIDZI HEHE ALE ONI ZA MNIE TAK. POZDRAWIAM.

kolega ze studiów

Kolega Marcin na pierwszym semestrze wymienił książeczkę zdrowia, bo miał tyle zwolnień od lekarza. Pamiętam go jako kombinatora i krętacza. Nie pamiętam czy ma mgr czy tylko inż. Czy się zmienił? Chciałbym się tego dowiedzieć.

loll

najlepsza firma w okolicy Janowa Lubelskiiego... polecam

podwykonawca

za każdym razem jak ktoś doda opinie na temat tej firmy dostaję maila z informacją czasem tu zaglądam żeby sprawdzić co się zmieniło! od dwóch lat już z nim nie współpracuję bo mieszkam w Szwecji. Prace u niego zacząłem w firmie jako pracownik ogólnobudowlany w 2005 roku po dwóch latach zostałem jego podwykonawcą. Z budowlanki nauczyłem się wszystkiego w jego firmie ponieważ posiada bardzo dobrych fachowców i zawdzięczam mu zawód. Marcin pewnie się nie zmienił był jest i będzie uczciwym człowiek jakich mało w tej zasranej branży pełnej złodziei i naciągaczy. Z mojej strony dodam tylko, że pieniądze miałem zawsze w terminie. Dorobiłem się u Niego sprzętu, maszyn itd... teraz mam firmę w Szwecji i dobrze mi się powodzi. Gdyby nie moje problemy z Polskim prawem karnym, współpracowałbym z nim do tej pory. Polecam innym ludziom!

podwykonawca

moja współpraca z firmą Flis Marcin Flis zaczęła się w 2009 roku, czy uważacie, że podwykonawcy sami poprowadzą budowę. Przy tak potężnej inwestycji jak budowa budynku Sądu Rejonowego oraz Prokuratury Rejonowej w Stalowej Woli gdzie zaczęliśmy współprace potrzeba firmy z dużym doświadczeniem w tego typu budowach, w celu jej nadzorowania. I właśnie taką firmą jest firma Marcina. Prowadziła i prowadzi potężne inwestycje na terenie całego kraju. A co do pieniędzy, Flis Marcin Flis, tak jak każda inna firma nie jest instytucją charytatywną i też musi ZARABIAĆ kasę, żeby móc wypłacić potem podwykonawcy. Czasami zdarzają się tu opóźnienia z płatnościami ale ZAWSZE z tego powodu były PREMIE. Zaliczki dla moich pracowników były regularnie płacone przez Marcina. Firma godna zaufania. A z Marcinem można nawet konie kraść równy gość z niego! Pozdrawiam

PODWYKONAWCA

Jako podwykonawca robiłem dla tej firmy sporo robót. Kasa nie zawsze byla w terminie max 2-3 tyg poślizgu ale wypłacalność co do złotówki, zaliczki dla moich pracowników były zawsze. W porównaniu do innych firm w regionie z Marcinem współpracuje się najlepiej uczciwy i rzetelny facet!

bzdury

po IP internetu widac wyraźnie, że komentarze negatywne i obrażające pisze jedna osoba: niezadowolony nieroba który mści sie chyba za zwolnienie!!!

juve

kolega ze studiów jest obecnie w tej firmie na praktykach i bardzo chwali sobie te firmę. Łatwo dostać się nie było, bo studentów chętnych do pracy w tej firmie jest pełno. Sam ten fakt już chyba świadczy o tym , że firma nie dosyć , że jest dobrze postrzegana przez przyszłych pracowników to jest i łakomym kąskiem dla klientów

Antek

Wszystkie komentarze napisała jedna osoba.Ip komputera jest to samo

Tomi

Oszukali mnie na 5,500 tys.zł.I gdzie tu ich suwerenność.Nawet nie raczą odebrać telefonu.Ale firma windykacyjna już zaczyna działać.

paweł
@Tomi 30.03.2015, 11:46
Oszukali mnie na 5,500 tys.zł.I gdzie tu ich suwerenność.Nawet nie raczą odebrać telefonu.Ale firma windykacyjna już zaczyna dz...

to czego do sądu nie pójdziesz? tylko tu się żalisz i piszesz głupoty ????????

Jacko

Słuchajcie, większość opinii pisana przez jedną osobę, jednego dnia z jednego IP komputera... żenujące zagranie. Prawda jest zupełnie odmienna.

inż. kiedyś -pracownik

a co chcesz sie dokładnie dowiedzieć???? i na jakim stanowisku chcesz pracować??? Jak na inżyniera to przeczytaj 1-szy post i masz odpowiedz!!!

anonim

Pracę w tej firmie szczerze polecam

michał

pracę dobrze wspominam, szczególnie klimat firmy

anonim

uczciwa, słowna i przyjemna współpraca przy nie jednej już inwestycji

anonim

pracowałem tam, zarobki mogłyby być większe, ale nie było źle jak na pierwszą pracę

budarc

współpraca z tą firmą to przyjemność, polecam

anonim

zgadzam się z większością opinii, firma najlepsza w okolicy

murarz

Pracowałem u nich na budowie, pamiętam że ścigali bardzo za bhp, ogólnie ok

anonim

firma godna polecenia

nn

Firma ta miała budowę w mojej miejscowości, szło im to bardzo szybko i sprawnie, aż miło było patrzeć

wojtek

byłem u nich na rozmowie kwalifikacyjnej, rozmowa przyjemna, fajna atmosfera, ale niestety się nie udało, za dużo chętnych

anonim

Pracowałem tam przez dwa lata, zarobki nie były złe, plus premia za naprawdę dobrze wykonaną robotę

t

Firma w której szanuje się ludzi, którzy rzetelnie pracują

ppp

moja firma była podwykonawcą na jednej z ich budów, wszystko ok

paweł

pracowałem tam na jednej budowie, bez konfliktów

anonim

jedna z nielicznych firm w regionie, która nie boi się zatrudniać młodych inżynierów bez doświadczenia

anonim

pracowałem w wielu firmach, a od paru już lat pracuje tutaj, szef dużo wymaga od pracowników, ale tylko rzeczy możliwe do wykonania

piotrek

nie pracowałem tam, ale firma wygląda na solidną i dobrze prosperującą

janów

wykonywałem dla tej firmy sufity podwieszane, wszystko zgodnie z ustaleniami, miło wspominam współpracę

anonim

praca ciężka, ale nie mam powodów do narzekań

pracownik

Dobrze słyszałeś, ale u nas wszyscy znają się na swojej robocie. Liczy się kolektyw, a nie jednostki

marex

współpracę z tą firmą wspominam dobrze i bezproblemowo, polecam

boro

słyszałem od znajomego, że pracuje u was pracownik, który jest prawdziwym wirtuozem przetargów, ponoć ma to wszystko w małym palcu i prawo zamówień publicznych nie ma przed nim tajemnic

anonim

zgadza się, współpracowników nie mogę się nachwalić, wszyscy serdeczni i pomocni

pmp

atmosfera w biurze jest bardzo dobra, aż chce się pracować

wojtek

jak dostać tam pracę? czy ktoś mógłby mi w tym pomóc?

pracownik

To prawda. Pracują u nas tylko ludzie oddani pracy. Wiele się od nich nauczyłem.

anonim

Słyszałem, że w tej firmie zatrudniają tylko fachowców

jan

i szlachetny

jam

szef to wspaniały człowiek

anonim

płacą regularnie, czego chcieć więcej w dzisiejszych czasach

polecam

pracowałem - polecam

anonim

firma dla ludzi lubiących intensywnie pracować, rzetelna praca - rzetelna płaca

Oszukany
@anonim 16.01.2015, 19:10
firma dla ludzi lubiących intensywnie pracować, rzetelna praca - rzetelna płaca

Co za bzdury piszesz! Pracowałem to znam sprawę pieniądze? zapomnij ciężko wyrwać jak ogóle dostaniesz. Wszystko już wysprzedane na długi a i tak komornicy siedzą .Bankrut i krętacz jakich mało! Tak jak i pozostali członkowie klanu FLIS!

Zostaw opinię o Flis Marcin Flis - Janów Lubelski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flis Marcin Flis