polcall

Częstochowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 45 ocen.

Opinie o polcall

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polcall

Przyjaciółka

haha pozytywne opinie na temat jej firmy :) Naprawdę dawno się tak nie ubawiłam. Firma złom , bo taka prawda. Dodatkowo brak kompetencji. Jak tak pracowałam tylko ludzie się zwalniali, brak szacunku do drugiego człowieka. No cóż żyjemy w wolnym kraju i każdy może przekonać się na własnej skórze :)

Hm
@Przyjaciółka 25.01.2018 14:31

Z twojego komentarza nic konkretnego nie wynika, co dokładnie jest nie tak z tą firmą? Koleżanka pracowała i mi polecała tą firmę

do_przyjaciółki
@Przyjaciółka 25.01.2018 14:31

Akurat wiadomo mi, ze cała kadra jest po studiach wyższych i kilkuletnim doświadczeniem w cc wiec pracowałaś chyba zbyt krótko aby się wypowiadać

Obecny pracownik

Ja uważam, że wysokość premii powinna być zależna od wyników. To jest bardzo uczciwe.

pracownik

Szkoda czasu i nerwów na taką robotę. Po samym wejściu do firmy widać, że nie dysponuje dużym budżetem co przekłada się też na zarobki konsultantów. 11zł netto na godzinę to lekka przesadza jak na dzisiejsze czasy, wspaniały system premiowy to porażka. Premia wypłacana w zależności od osiąganych wyników tylko pytanie kto osiąga te wyniki...rozliczane one są tygodniowo a premia wypłacana co miesiąc. Tak więc jeżeli masz 3 tygodnie w miesiącu dobre, a w trzecim baza jest juz wydzwoniona to mozesz zapomniec o premii. Jedyne co pewne to premia od bas'ow ,leadow czy umówionych spotkań...tutaj tez szalu nie ma bo zazwyczaj na projektach biznesowych to 6zl za spotkanie. Nie od dzisiaj wiadomo, że aby ludzie pracowali efektywnie potrzebują dobrze zarabiać, w tej firmie tego nie oczekujcie i dlatego jest tak duża rotacja nie tylko ze strony konsultantów ale również trenerów. Robota dobra na miesiąc góra dwa.

Rozczarowany

Odradzam omijajcie tą firmę szerokim łukiem. (usunięte przez administratora)Oczywiście możecie sami się przekonać. Jeśli lubicie tracić swój cenny czas.

dzola

Zaznaczam źr ta firma jest pierwszą klasa osoby które tam pracują są super tak samo kadra która tam jest dlatego polecam praca tam daje dużo satysfakcji wiem bo tam pracuje i jestem bardzo zadowolona pozdrawiam.

klaoaiia

Ważne jest to, że atmosfera się u nich opiera się na przyjacielskich relacjach.

anonim

(usunięte przez administratora)

mikado

hej, idz na rozmowę , nie trwa długo a wszystkiego się dowiesz. Obecnie wchodzą nowe projekty wiec warto

anonim

(usunięte przez administratora)

Katia

Widze, ze nic sie w polcall nie zmienilo. Dalej szkoda kasy na pracownikow:]hahaha

Rozczarowany
@Katia 01.08.2016 01:11

Dokładnie nic się nie zmieniło i nigdy nie zmieni, system jaki ta pożal się Boże firma ustanowiła jest dla niej idealny. Nie dla pracownika. Jak Ci się coś nie podoba wylatujesz. To lajtowa robota dla ludzi co nie lubią się przemęczać. I jakiekolwiek pieniądze ich zadowalają. ( usunięte przez administratora )Bo chłopak mówi prawdę nic więcej.

anonim

(usunięte przez administratora)

komar

czy 20godzin wystarczy to nawet nie wiem, nie pytalem. Ja mam wiecej godzin w tygodniu wiec jest ok. Szkolenie jest platne jak sie przepracuje conajmniej tydzien. Po dwoch dniach z zerem zaczalem wreszcie robic umowy. Fajnie sie rozmawia, produkt tez jest prosty. Teraz walcze o stawke 14zl :D w koncu jak nie ja, to kto :D

komar

no tak, porównać do telbride mozna bo to tez słuchawka, ale dzwoni się z oferta orange. Mi w telbridge przeszkadzają ludzie, chyba wiadomo o co chodzi. W polcallu rozmowa ok, wypytałem o wszystko czego nie byłem pewny, wynagrodzenie od 11zł brutto plus za umowy, co tydzień wyliczane w zalezności od wyniku. Przytulnnie jak w domu, to nie ogromna firma gdzie dzwoni 100 osób :D. Później opisze co i jak.

komar

no i myk. Jestem umówiony na rozmowę w polcallu :) dam znać jak jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

komar

rekrutacji nie było chyba przez okreś swiateczny. Teraz widzę, że ogłoszenia się pojawiają. Sam chyba przyjdę i spórbuje w polcallu, bo to coś innego niż cc*g czy telbrid*e, bo tam jest nie do zniesienia :/ Jak cos to napisze jak jest

gosc

Witam, ciekawi mnie dlaczego firma ta ciągle zmienia supervisorów, ogłoszenia o pracę pojawiają się tak często i cały czasd trwa rekrutacja. az tego co pamietam jajkis czas temu Polcall byl spolka i wtedy bylo tam lepiej

musek
@gosc 03.01.2016 21:01

Witam. Myślę wynika to z tego, że firma prowadzi kilka projektów na zmianie porannej jak i popołudniowej. Przypuszczam też, że nie jest łatwo o osobę, która potrafi prowadzić wieloosobową grupę agentów. Nie każdy się nadaje do tego typu pracy, czego często nie nie da się wywnioskować na rozmowach kwalifikacyjnych.

Michał

Na projekcie sprzedażowym startuje się od 9,4 zł na rękę (osoba nieozusowana, 11 zł brutto). Zapraszam do kontaktu, więcej informacji możemy udzielić na rozmowie:)

Zainteresowania

@Michał, od jakiej stawki netto można u Was wystartować? Pozdrawiam

Michał

Nie wiemy na jakiej podstawie tb podejmuje decyzje, niemniej uważam że nasz projekt sprzedażowy ma dobre stawki, jeżeli nimi mobilizujemy konkurencję, miło mi to słyszeć :) Zapraszamy do nas! Michał, Polcall

TB

TO prawda ze tb zmienia stawki, ponieważ Polcall daje wyższe? Czyżby Polcall ustalał stawki w Częstochowie?

Michał Aniołek
@TB 24.11.2015 11:05

Myślę że to pytanie należałoby skierować do tb :) Niemniej uważam że nasz projekt sprzedażowy ma dobre stawki, jeżeli nimi mobilizujemy konkurencję, miło mi to słyszeć :) Zapraszamy do nas! Michał, Polcall

Michał
@TB 24.11.2015 11:05

Nie wiemy na jakiej podstawie tb podejmuje decyzje, niemniej uważam że nasz projekt sprzedażowy ma dobre stawki, jeżeli nimi mobilizujemy konkurencję, miło mi to słyszeć :) Zapraszamy do nas! Michał, Polcall

Rafał

Wracając do Polcall, jesteś ciekaw czy to co piszą w internecie to prawda? Przyjdź, zobacz, poznaj Polcall :) Jestem w 200% przekonany, że każdy obecny w firmie powie Ci jak jest, niczym Mariusz Max Kolonko :) To nie te czasy, że firmy są anonimowe. Pozdrawiam i zapraszam na projekt pełen Energii!

Michał

@nie-obiektywny słuchaj, jeżeli naprawdę znasz kogokolwiek, kto tu pracuje to się dopytaj a nie pisz kłamstw. 1) System wynagradzania był zmieniany w październiku, tak jak pisałem cały czas zmieniamy się na lepsze. 2) Nikt (ani jedna osoba) nie zrezygnowała po wypłatach w listopadzie. 3) Problemem jest to że nie wyrażasz swojej opinii, tylko mijasz się z faktami. Nie mam nic przeciwko że napiszesz że dwa lata temu się Tobie nie podobało, problemem jest to że kłamiesz jak praca u nas wygląda obecnie. 4) Twoje pomówienia są nic nie warte - jak zapewne zauważasz twoja pierwsza wypowiedź (12-11-2015) sprzed tygodnia została usunięta w części przez administrację co świadczy o jej jakości. Szkoda bo obstawiamy że jesteś moim imiennikiem:) Pozdrawiam. Nie frustruj się, naprawdę szkoda zdrowia :)

Michał

Tak śledzę pewnie trochę uważniej od Ciebie, bo to nie owoc twoich prac przez ostatnie 7 lat jest kalany przez internetowego trola, który się czuje silny dzięki anonimowości. Mimo wszystko zainteresowanie wykazujesz, więc Tobie odpowiadam, to znowu jest moje prawo, jak i to żeby bronić rzeczy dla mnie ważnych, więc się nie obruszaj. Ja mimo wszystko pozdrawiam. Michał Aniołek

Mag

Najlepsze szkolenie na jakim byłam. Pracowałam w 3 callcenter i jeszcze nikt mi tak nie wyjaśnił dlaczego używamyni i że w ogóle są takie techniki. Dzieki Piotrek. Warto przyjść chociaż na szkolenie. Czuję że wiem więcej niż trenerzy z innych firm w Częstochowy. Trenerko K. z TB, przyjdź się nauczyć jak się to robi.

Rafał
@Mag 18.11.2015 22:08

Piotr wie co robi i wie jak to robić, pewnie sam przeczyta ten komentarz i odpowie :) Widzę, że wiele komentarzy jest pisanych na podstawie urban legend. Polecam przyjść, zobaczyć, zapytać. Firma jest otwarta na ludzi a lepiej chyba przekonać się samemu niż wierzyć we wszystko co jest napisane. Pozdrowienia z projektu pełnego energii! :)

obiektywny

@wicio pracowałem tam jakieś 2 lata temu potem znalazłem pracę na umowę i odszedłem. Jednak znajomi tam pracowali i pracują i niestety pewnie bedę też pracować. Obecną opinię mam na podstawie tego co mi powiedziano, może się mylę, ale tak jak było jest nadal, dziwny system logowania, (usunięte przez administratora)oczywiście spróbuj zapomnieć wylogować się na przerwę a spadną na Ciebie pioruny !

Michał Aniołek
@obiektywny 19.11.2015 16:32

Nie-obiektywny słuchaj, jeżeli naprawdę znasz kogokolwiek, kto tu pracuje to się dopytaj a nie pisz kłamstw. 1) System wynagradzania był zmieniany w październiku, tak jak pisałem cały czas zmieniamy się na lepsze. 2) Nikt (ani jedna osoba) nie zrezygnowała po wypłatach w listopadzie. 3) Problemem jest to że nie wyrażasz swojej opinii, tylko mijasz się z faktami. Nie mam nic przeciwko że napiszesz że dwa lata temu się Tobie nie podobało, problemem jest to że kłamiesz jak praca u nas wygląda obecnie. 4) Twoje pomówienia są nic nie warte - jak zapewne zauważasz twoja pierwsza wypowiedź (12-11-2015) sprzed tygodnia została usunięta w części przez administrację co świadczy o jej jakości. Szkoda bo obstawiamy że jesteś moim imiennikiem:) Pozdrawiam. Nie frustruj się, naprawdę szkoda zdrowia :)

Michał
@obiektywny 19.11.2015 16:32

Nie-obiektywny słuchaj, jeżeli naprawdę znasz kogokolwiek, kto tu pracuje to się dopytaj a nie pisz kłamstw. 1) System wynagradzania był zmieniany w październiku, tak jak pisałem cały czas zmieniamy się na lepsze. 2) Nikt (ani jedna osoba) nie zrezygnowała po wypłatach w listopadzie. 3) Problemem jest to że nie wyrażasz swojej opinii, tylko mijasz się z faktami. Nie mam nic przeciwko że napiszesz że dwa lata temu się Tobie nie podobało, problemem jest to że kłamiesz jak praca u nas wygląda obecnie. 4) Twoje pomówienia są nic nie warte - jak zapewne zauważasz twoja pierwsza wypowiedź (12-11-2015) sprzed tygodnia została usunięta w części przez administrację co świadczy o jej jakości. Szkoda bo obstawiamy że jesteś moim imiennikiem:) Pozdrawiam. Nie frustruj się, naprawdę szkoda zdrowia :)

Dział HR

@hania, oferowana jest umowa zlecenie ze składkami odprowadzanymi do zusu. Pozdrawiam

obiektywny

Osobiście nie polecam.( usunięte przez administratora )Kadra chyba też się zmienia co jakiś czas. Wiadomo, konsultanci spoko, atmosfera między nimi też, ale góra szwankuje. Nie pociągnie firma chyba zbyt długo na takim filarze. Pozdro

Katarzyna

To jest pierwsza praca która satysfakcjonuje mnie w 100%. Naprawdę fajni ludzie, kadra i z uśmiechem się przychodzi do pracy a nie "bo muszę" . Polecam szczerze pracę tutaj .

mucha

pracuje obecnie przy projekcie sprzedażowym. Dobre wynagrodzenie podstawowe, osobiście polecam nie było nigdzie tak spoko atmosfery jak tutaj

lilia

Czyli w tej firmie nie sprzedaje się nic przez telefon?

Paulina Ceglarz
@pracuje 01.09.2015 10:45

Jestem wyraźnie rozbawiona tą dyskusją. Trafiłam tu przez przypadek ale czuję się w obowiązku wypowiedzieć na temat tej firmy. Najbardziej rozczula mnie wypowiadający się tu Rafał : "zapraszam na projekt pełen energii". Jakiej energii ? Co to za slogan ? Tak się składa, że pracowałam w polcall w zeszłe wakacje. Uważam, że moja opinia będzie w miarę rzetelna, jak chodzi o obecny stan FIRMY. Ja firmą bym tego nie nazwała, raczej nędznym kółkiem wzajemnej adoracji i sztucznej przyjaźni. Poszłam do prscy po maturze, żeby wypełnić sobie czas w najdłuższe wakacje życia, to miała być praca na chwilę. "Góra" zapewne zdawała sobie z tego sprawę, ale traktowała nas jakby to był nasz wymarzony zawód. Haha, raczej nie. (Obecnie moim wymarzonym zawodem jest prokurator i jestem na studiach prawniczych na UJ) Tacy nędzni "prezesowie" i "kadra" mnie bawią, serio. Każdy tam uważał się za znawcę a prezes nosił się conajmniej jak multimilioner gdy projekty się sypały od podstaw. Ale do rzeczy : " pracujesz na takim projekcie jaki Ci odpowiada" - hahahahah, słucham ? Nie - pracujesz na takim, do jakieho przydzieli Cię szefostwo po swojej arcyważnej naradzie. Dziś jesteś na innym, idąc następnego dnia do pracy zastanawiasz się na jakim będziesz. Nie wspomnę o tym, że zdarzało mi się przyjść do pracy i zostałam odesłana, bo coś tam coś tam. Cieszę się, że udało mi się utrzymać się tam tyle żeby w ogóle dostać wynagrodzenie. Zwolnienia bezprzyczynowe też są nagminne. Ja zrezygnowałam sama, po tym jak odesłano mnie na przymusowy urlop, na którym miałam oczekiwać na łaskę i niełaskę polcall. Czy będzie projekt dla mnie ? Nie mogłam spać :( haha, żartuję. Cieszyłam się, że już więcej nie muszę tam przychodzić i oglądać tych zaaferowanych niczym- przesłanie tej firmy to NIC- twarzyczek. Być może byłam niewystarczająco dobra, bo za mało darłam się do słuchawki i za mało nagabywałam biednego człowieka po drugiej stronie. Nie polecam tej pracy osobom z klasą, mądrym i rozsądnym. W sumie to nikomu nie polecam. Autentycznosc mojej wypowiedzi niech potwierdzi to, że podpisuję się imieniem i nazwiskiem. :)

Juliusz Cezar
@Paulina Ceglarz 24.03.2017 08:00

Autentycznosc mojej wypowiedzi niech potwierdzi to, że podpisuję się imieniem i nazwiskiem. :)

Alicja

Dziękujemy Pati za miłą opinie staramy się i cieszymy się, że jesteś zadowolona :) Maja przykro mi ze sugerujesz się nieaktualnymi wpisami, które nie były zgodne z rzeczywistością, wiadomo, że ludzie w internecie piszą różne rzeczy (bo tak najłatwiej) więc dlatego przyjdz do nas i sama się przekonaj jak jest naprawdę :) pozdrawiamy

Pati

W firmie są nowe projekty, które różnią się od sprzedaży, przy okazji wkręcili do firmy nową kadrę, świetnych ludzi z mega doświadczeniem. Wystarczy ich posłuchać ;) Kiedyś pracowali w innej firmie (pamiętam ich jeszcze jak tam byli), teraz przekazują doświadczenie i to w świetny sposób. Oni z każdego zrobią dobrego telemarketera. Jeżeli masz wątpliwości, przyjdź na szkolenie... Pati

Wujek Samo Dobro
@Maja 07.07.2015 19:33

Maja, jesteś typowym internetowym trollem pozbawionym opinii opartej na faktycznym stanie rzeczy. Pozdro

Rafał
@Pati 07.07.2015 11:16

Czuje się przywołany do tablicy, ponieważ to może być o mnie mowa w kontekście nowej kadry. Dzięki za wpis i zapraszamy każdego na projekt pełen energii :)

Dział HR

Witam, Aktualnie trwa rekrutacja Zapraszamy

Piotr

Ktoś wie jak aktualnie wygląda sytuacja czy Polcall potrzebuje pracowników ?

Nike

start 8 zł ale razem z bonusem ostatnio w wynagrodzeniu miałam srednią stawkę 16 zł na godz:D

Piotr

A jak wygląda kwestia zarobków ? Ile dostaje się za godzinę pracy plus ile dodatkowo można zarobić z prowizji ?

pracuś

Jak w raju! Nikt nie stoi nad Tobą (sprzedaj,sprzedaj,sprzedaj bo wylecisz!!!!) tutaj czujesz, że jesteś kimś więcej niż zwykłym telemarketerem

Aga

Pracowałam i bardzo mile wspominam ten czas. Ja polecam

omg

Hej pracuje tam od czerwca i moim zdaniem firma jest bardzo ok:) z tego co wiem to rozmawiałam z osobami długo tam pracujacymi to oni byli zawsze fair to ludzie plują jadem bo zostali zwolnieni za bumelowanie i byli zli na to bardzo. Bo faktycznie jest tak ze nikt nad Tabą nie stoi i każe cisnacisnać, nie ma spiny i tyle. Jak tu weszłam to zastanawiałam sie czy w ogole o dobrej firmie czytam komentarze

tytanik

już od dłuższego czasu nikt się nie skarży czy to jest spowodowane lepszymi warunkami pracy? Napiszcie może jak jest teraz z zarobkami, bo wybieram się na spotkanie kwalifikacyjne, a rozmowa o pieniądzach z potencjalnym pracodawcą zawsze wywołuje wiele emocji. Czasem, w stresie, boimy się zapytać o kwestie finansowe, a czasem odpowiedzi rekruterów zupełnie nas nie satysfakcjonują. Dlatego wolę się nastawić już teraz i wiedzieć na czym stoję.

ja

teraz przerwy w większości firm nie są płatne, a nawet trzeba zostac dłużej o tą przerwe. W tej firmnie tak nie ma

Obiektywny Subiekt

Mam bardzo mieszane uczucia co do tej firmy. Z jednej strony luzna atmosfera, przerwy co 2 godziny (niepłatne), praktycznie zero spiny ze strony menadzerek, wypłata na czas (zawsze dziesiątego albo i nawet wcześniej czasami), bardzo w porządku ludzie (choć kadra często się zmienia, więc nie wiem jak jest teraz). Z drugiej jednak strony jak dla mnie bardzo niskie zarobki, nie bede tutaj zdradzal ile, ale w poprzednich komentarzach znajdziecie tą informacje. No i te projekty... jeśli chcecie iść do PC tylko dlatego, że nie ma tutaj projektów sprzedażowych, to radze się grubo zastanowić. Często rozmawianie z prezesami dużych firm i namawianie ich na spotkanie, ktorego Ci Panowie zupelnie nie chcą (min dlatego, że dostają dziennie kilka takich samych telefonów) jest trudniejsze niż wciskanie zwykłemu człowiekowi abonamentu w Orange. W każdym razie, warto jest przekonać się na własnej skórze, szczególnie, że jeśli się nie spodoba, to można sie szybko zwolnic (wypowiedzenie trwa 1 dzien). 3 ode mnie - niżej nie, bo jak wspomniałem atmosfera jest naprawde przyjemna, w dodatku naprawde elastyczne godziny pracy, a jak nawet coś nagłego wypadnie, to i można wyjść troche wcześniej niż sie ustaliło. Wyżej niż 3 bym nie ocenił, bo jednak zarobki zdecydowanie niezadawalające, a praca mocno męcząca psychicznie. No i system liczenia przepracowanych godzin, ale o tym juz nie będę sie wypowiadał.

zadowolona

Hej:) pracuję w tej firmie od kilku miesięcy i nie mogę powiedzieć złego słowa na nic i na nikogo. Mam doświadczenie w tej branży i mogę śmiało powiedzieć, że to jedna z lepszych firm tego typu w Częstochowie. Wypłata zawsze na czas, bonusy tygodniowe i za umówione spotkania. Gdy musiałam wyjść z pracy wcześniej, bo coś mi wypadło, to nigdy nie spotkałam się z odmową. Jeśli szanujesz pracę, jesteś punktualny i solidny w tym co robisz, to w każdej pracy Cię docenią. Natomiast jeśli olewasz wszystko i wszystkich to w każdym miejscu pracy prędzej czy później Ci podziękują. Jeśli miałabym oceniać firmę to daje jej 5+ :) Polecam ;)

byly pracownik

Tak, na umawianiu spotkan. Na szczescie juz nie :)

anonim

A czy w Pollcall jest tylko projekt z umawianiem spotkań ?

Zaciekawiona

Dlaczego opinie, które zostały tu przedstawione są podważone? Może faktycznie coś tym byłym pracownikom nie pasowało w firmie. Mimo najszczerszych chęci ja opinii nie napiszę, bo jeszcze za napisanie prawdy mogę zostać o coś posądzona.

nowa

Bardzo fajna firma, już jakiś czas w niej pracuje. To nie jest typowe callcenter gdzie sprzedajesz, tylko umawiasz szpotkania wiec fajnie się na czymś takim pracuje.

Były pracownik
@nowa 16.10.2013 12:56

nie przypominam sobie takiego pracownika :)

pracownik

W ogóle nie rozumiem o co chodzi z tymi opiniamii, pracuje w polcall już 1,5 roku, i zadna z opisanych tutaj sytuacji nigdy nie miała miejsca... Co najważniejsze wypłata jest zawsze na czas.

ja

tak jest możliwość elastycznego grafiku. Przyjdz na rozmowę to wszystkiego się dowiesz. Ile na godzinę itp. bo zależy to od ilości godzin przepracowanych i wyników

ja

Może nie przesadzajmy. Aż tak źle to nie jest. Zatrudniają tylko byle kogo i tyle.Mam tu na myśli trenerów,którzy więcej przeklinają niż oddychają, a zamiast pomagać konsultantom to siedzą sobie i rozmawiają przez telefon ze znajomymi.

Radca

Powyższy post został zgłoszony do moderatora w celu ujawnienia adresu IP autora. Powyższy wpis godzi dobre imię pomówionej osoby i na podstawie art. 212 Kodeksu Karnego będzie zgłoszony na policję celem ścigania na wniosek pokrzywdzonej. Nadmieniam także że po ustaleniu przez Policję danych osobowych autora postu, skierowany będzie prywatny pozew o zadośćuczynienie na rzecz osoby poszkodowanej.

Były Pracownik

Dajcie sobie spokój z [usunięte przez administratora] i [usunięte przez administratora]! Chcesz być zrobiony w balona, jesteś naiwny, lubisz sobie wmawiać, że będzie dobrze...? Polcall czeka na Ciebie! Po miesiącu pracy jak dostaniesz 700zł to możesz się cieszyć (mowa o 8 godz. pracy przez 5/6 dni w tygodniu). Tą firmą powinien zająć się PUP! Wcześniejsze negatywne wypowiedzi na temat firmy są jak najbardziej PRAWDZIWE. Najlepsi ludzie i tacy co doskonale potrafią pracować w tej branży uciekają stamtąd. Nikt konkretny nie chce tam pracować, czego dowodem są na bieżąco ogłoszenia rekrutacyjne umieszczane w różnych portalach pracy. WIĘC JEŻELI WYBIERASZ SIĘ DO FIRMY POLCALL TO Z CZYSTYM SUMIENIEM PRZESTRZEGAM I Z SERCA ODRADZAM!!! ps. Właściciele tej firmy powinni się wstydzić i nie mam pojęcia jak mogą patrzeć światu w twarz.....

ja

Zgadzam się z powyższymi opiniami nie stety w tej firmie jest jedynie dobra atmosfera i brak mobingu porównując do innych call center,pracując tam przez prawie pół roku ,nigdy nie były wypłaty wypłacone według umowy ,zawsze z opóżnieniem w dodatku ciągłe dni wolne nawet do 2 tygodni.Wypłaty poniżej 1000zł.W dodatku spędzając tam po 8 godzin dziennie a nawet więcej nie na pewności że za te godziny zostanie wypłacone ponieważ liczy się czas rozmów.Nie polecam osobiście pracy w tej firmie.

ostrzegający gość portalu :)

ponieważ przerwało to dokończę w drugim poście :) tylko że wyrobić np 80% normy to trzeba mieć szczęście że będzie się rozmawiać non-stop i niezłą wytrzymałość ustną do gadania tego samego, ponieważ już z pierwszym mogą być problemy. Właściciele chcą jak najwięcej zarobić dla siebie i wyłudzić pieniążki od pracownika, ja podziękowałem i się cieszę. Jedynym plusem jaki zaobserwowałem jest miła atmosfera i darmowa kawa i herbata, w końcu rozmawiając trzeba zwilżyć usta :) OGÓLNIE ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE !!! Niech nie kuszą was łatwe zarobki bo się bardzo przeliczycie.

Monika
@ostrzegający gość portalu :) 12.12.2012 04:00

Podpisuję się pod każdą wypowiedzią, a więc w polcall atmosfera jest nieciekawa, brak rzetelnych szkoleń, jeśli chcesz tracić swój cenny czas to sam(a) się przekonaj!

Zostaw opinię o polcall - Częstochowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polcall