Nie uwierzę żeby za samo 4 tys ludzie u was pracowali. Chodziło komuś pewnie o podstawę? Co z premiami?
Aż w tak złym stanie są auta? Jakoś dziwne ze tak firma funkcjonuje bez problemu. Jak wygląda to wszystko w sytuacji zgłoszenia usterki?
Nie polecam pracy u tego człowieka. Chyba,że jesteś samobójca auta złomy,na pulpicie brakuje miejsca już aż tyle kontrolek się pali.
Na stronie Pracuj.pl pojawiła się oferta pracy w Jarosław Hołub St-Holub jako Kierowca Ce. Ktoś z Was będzie aplikował?
Nie polecam, auta złomy i dopuszczone do ruchu ..... tylko kasa się liczy a nie zdrowie pracowników
Omijać z daleka, zarobki na poziomie kasiera z lidla.Na co to pazerne towarzystwo liczy dodając poraz setny ogłoszenie na olx. (usunięte przez administratora) to mało powiedziane!!!!!
(usunięte przez administratora),auta zlomy,nawet ubran roboczych nie kupi tylko trzeba za swoje a wymagany jest belny stroj roboczy na zakladach. kasa tak mala ze na slowkach wiecej zarabiaja.
Na terminalu w Sławkowie ludzie zatrzymali się w czasie rzeczywistym z zarobkami 3,5-4tys śmiech na sali, teraz takie pieniądze zarabia sie panowie na magazynie z paroma nadgodzinami, a nie jako kierowca zawodowy. Ogłoszenia pracy związane z tym terminalem wiszą na olx latami :)(usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Jarosław Hołub St-Holub?
Zobacz opinie na temat firmy Jarosław Hołub St-Holub tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jarosław Hołub St-Holub?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!