brak logo

Biuro Podróży Exim Tours Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Biuro Podróży Exim Tours Sp. z o.o.

E 2010-07-23 13:17:31
brak dobrego zarządzania firmą
anonim 2010-08-18 11:01:38
pracę w tej firmie wspominam ogólnie pozytywnie, ludzi, którzy tam pracują lub pracowali oceniam jako 90% dwulicowców niesamowicie niemiłych kombinatorów, zarządzanie firmą przemyślane i intligentne.
J@ 2010-09-11 21:30:11
Obecnie firma OK, fajni ludzie ale w księgowości jest jedna jędza która się spoufala szefowi, i jest strasznie nie miła.
1
G.A. 2010-10-28 11:51:14
Witam, pracowałam w tej firmie przez jakiś czas, pomimo tego iż jest to spora firma turystyczna, moja opinia jako byłego pracownika nie jest pozytywna. Ludzie dwulicowi -potwierdzam to, moim zdaniem nie tylko dwulicowi, ale posiadający nieskończoną ilość twarzy, bardzo mało pomocni i niezbyt mili, ale charakter ludzi pracujących tam brał się ze ścisłej współpracy z obcokrajowcami - Egipcjanami jak to kiedyś ktoś ogólnie określił, którzy jak wiemy sami w sobie są bardzo specyficzni. Pracy nie wspominam miło, pomimo moich ogromych starań i wkładu w pracę nie widziałem przyszłości w firmie, w której nie ma żadnych zasad moralnych. Zrezygnowałem z pracy aby nie popaść w jakąś chorobę i nie wsiąknąć w wielotwarzowość.
anonim 2010-11-03 21:59:20
poprzednia byłą gorsza, a obcna po znajomości
anonim 2011-07-27 16:19:50
czy ktoś może napisać, ile można zarobić w tej firmie w księgowości?
jac 2015-08-24 20:32:19
UWAGA - Exim to biuro z poważnymi kłopotami finansowymi. No chyba że lubicie takie ryzyko - zdecydowanie odradzam
grot 2016-05-18 12:40:06
teraz biura podróży są niepewne, ale dla turystów jedynie. Kandydat do pracy na pewno może liczyć na dobre zatrudnienie, umowę i całą resztę. Szczególnie po studiach
Zostaw swoją opinię o Biuro Podróży Exim Tours Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Podróży Exim Tours Sp. z o.o.