brak logo

Eligo

Gliwice

Opinie o Eligo

edgar 2013-10-11 00:54:09
Wszystko OK, płacą na czas, umowy dają, szkoda że jest tak mało firm z takim podejściem do pracownika.
3
HAIDI 2014-03-23 21:48:36
edgar czy Ty pracowałes napewno w firmie eligo w gliwicach???????no chyba nie.....WYPŁATA JEST PRZY DOBRYCH UKŁADACH DOPIERO 15-20.......UMOWY O PRACE NIE DOSTANIESZ,ONI PRZYJMUJĄ TYLKO EMERYTOWANYCH GÓRNIKÓW A RESZTA PRACUJE BEZ UMOWY CZYLI NA CZARNO
3
adhar 2014-03-24 23:22:47
ooooo witaj HAIDI nie łudź sie ..(usunięte przez administratora)... chyba najlepiej będzie-zamiast wystawiać im opinie od razu przystąpić do ataku..(usunięte przez administratora) Ciekawe tylko,czy wszystkie te markety wiedzą co się dzieje z gazetkami gdy ELIGO nie wyrabia z kolportażem.... może by tak obudzić np TESCO???? Co Ty na to????
3
Łukasz 2014-04-04 20:04:00
Pracownicy w tej firmie jebią do upadłego za 50 zł na dniówkę, jakby tego było mało, za pierdoły są gnębieni pszez swoich kordynatorów co oczywiście nic nie robią !!
Nie ma poszanowania dla pracowników co na każdej klatce narażają się na mniejszy bądz gorszy ,,WPIERNICZ,, zależy na kogo się trafi.....
5
rambo 2014-04-08 12:00:58
(usunięte przez administratora) marne wypłaty- często trzeba robić po 12h za 50zl a jak się wspomina coś o podwyżce to uciekają jak najdalej
5
zapracowani 2014-04-23 07:09:39
Jeśli chcesz pracować w eligo najpierw zastanów się dwa razy. Kręgosłup wysiada.marnie płacą (usunięte przez administratora) Budują domy i co chwilę jezdza nowa bryła a dla nas podwyżek brak
3
Do Edgar 2014-04-27 17:42:36
Najnizsza krajowa to 1680 zl brutto, w Eligo zarobisz 1000, to swiadczy o tym jak szefowie szanuja innych ludzi... Zydzi i zlodzieje
4
Samotna 2014-05-17 08:54:27
Pracowałam w tej firmie miesiąc i dłużej sie nie dało naprawdę kręgosłup wysiadł całkiem, nogi to już nie mówie, po prostu każą roznosić za dużo gazetek no kto to widział 6 gazetek naraz i po 100 albo 150 w torbie masakra horror...
Może faceci daliby rade ale kobiety no nie wiem jeszcze jakby płacili więcej nie 1000 albo 1200 tak koło 1800 to już coś za taką harówę a co do kierowców to też nie za mili pospieszają a sami mogliby coś pomóc, siedzą jedzą i piją a dyrygują taki fakt zamiast sie ruszyć też mają płacone....
2
Kiler 2014-11-28 22:15:31
czeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze
1
adi 2014-12-15 21:50:03
haha człowieku ty chhyba kpisz. lepiej pozbieraj puszki, niż robić za grosze u tych.nie dość że zaniżają stawki, to jeszcze dają mniej gazet do roznoszenia, i( usunięte przez administratora )zostaje na makulature.bo sami z tego mają zyski.
kacper 2015-01-31 22:49:11
Praca ciężka bardzo za małą stawkę. Czasami trzeba roznosić po 5-7 gazetek na raz. Kordynatorzy nie szanują ludzi siedząc w aucie i popijając kawkę. Chodź znam jednego kordynatora który roznosił z nami ulotki i miał do nasz szacunek pomagając nam.Ogólnie nie polecam kręgosłup boli często i nogi ale jak ktoś ma ochotę tyrać za 6 zł na godzine to pozdrawiam
eliminato 2015-02-18 12:12:28
Komfort pracy zależy od koordynatora,
u jednego jebie sie do upadlego, bo debile
chcą sie podlizać, a u drugiego bardziej doswiadczonego jest luzno, i czesto konczy sie przed czasem.
Jak na taka robote, to zarobki nawet spoko, bo czego innego sie spodziewacie po pracy na czarno, na ulotkach, grubych milionôw? Niewdzieczne cebulaki, a pozniej normalni ludzie za granicą sie dziwia, ze maja o polakach taka opinię, a nie inną..
szukampracy 2015-03-26 11:40:51
cenne opinie....co ciekawe gdy wpisuje się w wyszukiwarce nazwę firmy,to pokazują się nazwiska....czyżby to "hojni" pracodawcy? I piszecie o pracy na czarno?to legalny biznes? może ktoś napisze jakieś szczegółowe info?
niepolecam 2015-04-02 21:58:50
Witam pracownicy ulotek pracuja na czarno za 4 zl na godzine niepolecam firmy ulotki ,niedosc ze reklamacje sa to ludzie obrywaja i kasa niewyrabiaja sie wterminie gonia brak toreb ulotki trafiaja do koszykow czasem do skrzynki co 3 kazom wrzucac i tyle ludzie som jak meczecznicy.ale co zrobic jak niema pracy duzo osob i padaja ofiarami sami .
Kicia 2015-04-10 16:16:59
bardzo ciężka praca dla kobiet,tyrasz niezależnie od warunków atmosferycznych,w dodatku ryzykujesz starcie z sfrustrowanym mieszkańcem, który nierzadko chamstwem i siłą próbuje wybić Ci to zajęcie z głowy, zresztą to nie dziwne skoro do skrzynek wpychanych jest czasami 5-7 tytułów jednocześnie, jeżeli lubisz chodzić po 20 km dziennie albo więcej i szykujesz się do maratonu to praca dla Ciebie
brak przerw na posiłek jest czymś normalnym pracodawcy chcą zadbać o naszą linie, niektóre paczki z gazetkami bardzo dużo ważą, jak chcesz popracować nad figurą to praca dla Ciebie.
Jeżeli jesteś ascetą i stawka 6/h Cię urządza to praca dla Ciebie!!
1
Endrju 2015-05-17 22:03:46
Ty tam, idź jajka ino znosić, bo koguty piejooo
NoWy 2015-05-23 12:32:35
Szczera opinia to taka, że komfort pracy zależy od koordynatora jakiego mamy nad sobą, jedni są spoko a inni olewają wszystko i tylko wyżywają się na roznoszących. Sam pierwsze roznosiłem a później byłem koordynatorem i do obowiązków koordynatora należy również roznoszenie ulotek a nie siedzenie tylko i poganianie jak to niektórzy robią. Wypłata zawsze była w terminie chyba że Koordynator coś zwlekał bo nie miał czasu, natomiast Ja jak byłem koordynatorem zawsze tego samego dnia miesiąca dawałem. Prawda jest taka że to Ciężka praca ale przynajmniej idzie coś dorobić... Pytanie czy legalna firma? Oczywiście że legalna. Wiadome że trzeba się urobić ale przynajmniej dostaje się kasę a nie jak w innych firmach poszczają z kwitkiem.
1
operator reklamowy wyjadacz 2015-08-07 23:05:08
pytałem sie o prace ale mało płacom pszy takiej ilosci reklam 4 pl po miesioncu pracy 5pl za godzine zenujonce ze taka firma jedna z wienkszych mało płaci wole roznosic lzejsze zeczy za 50-60 pl dniuwke w inej firmie reklamowej choc czasem jest pszestuj w pracy pozdro 600volt
murzyn 2015-10-26 19:57:01
na wszystkie pytania o tą firmę jest tylko jedna odpowiedz totalne dno wyzysk wyzysk chamówa i jeszcze raz wyzysk a na sam koniec i tak ci niezapłacą
Pies 2015-12-02 08:36:15
Witam, pracownicy pracują na czarno , nie roznoszą wszedzie ulotek omijają ulice , ulotki niektóre trafiają do koszyka albo wogóle ich niema skargi pisać do sklepów niech tracą kolejnego klienta
1
Pies 2015-12-21 18:20:07
Magazyny do kontroli, nie roznoszą wszwdzie reklam ostrzegam,ukryte ulotki wyworzone są kierowca.
1
Donosiciel roznosiciel 2016-02-13 19:44:23
Upadłość firmy ,ludzie miejcie oczy otwarte na traktowanie sie przez kierowców ,ponizanie MOBINGGG!!!!! kara Kodeks Pracy umowy bez ubezpieczenia albo czarno .juz wkrótce kontrola PIP:)Gliwice kolejna porażka klient stracony !!!
3
Uwaga 2016-05-12 13:58:00
nie polecam tej firmy !!!
1
erf 2016-05-12 14:12:56
@Uwaga ale mozesz napisac konkretnie dlaczego? pytam bo fajnie by bylo ejdnak zanc jakies szczeogly bo taka opinia w niczym nikomu nie pomoze przeciez
Zostaw swoją opinię o Eligo - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eligo