brak logo

Edwin film

Wrocław

Opinie o Edwin film

anonim 2009-04-16 10:47:48
Podobno płacą, ale trudno zastać kogoś w biurze, kto jest odpowiedzialny za wypłaty... Trochę nie w porządku... Odebrać zapłatę można w poniedziałki i w czwartki, ale często jest to niemożliwe z racji nieobecności osoby odpowiedzialnej...
anonim 2009-04-24 22:20:14
Uważam, że agencja Edwin film jest bardzo profesjonalna, odpowiedzialna i rzetelna. Zarzuty co do wypłaty należności za statystowanie są pomówieniem. Ja osobiście nigdy nie doświadczyłam braku wypłaty nawet gdy przytrafiło mi się być w agencji w dniu nie wyznaczonym do wypłaty. MK
moniczyca 2010-02-19 17:06:35
najlepsza agencja filmowa we Wroclawiu niech sie inne chowaja i ucza od edwina jak sie powinno robic wszystko profesjonalnie
Angela 2010-05-26 09:40:04
a czy mógłby mi ktoś powiedzieć w jaki sposób można zostać statystą tejże agencji?? trzeba czekać na casting i zjawić się osobiście czy mozna to zrobić droga internetową?
Ania 2011-01-21 22:24:47
Bałagan, brak organizacji, brak szacunku do ludzi. Szczerze odradzam!
Ola 2011-01-23 11:13:49
Ja z kolei mam zupełnie inne zdanie. Profesjonalne podejście do sprawy, mili ludzie, agencja mieści się w dogodnym mniejscu bo w Rynku więc łatwo dojechać. Wystarczy przyjść, dać zdjęcia, wypisać ankietę. I już jest się w bazie.
samzshire 2011-06-29 17:05:26
Nie dają możliwości startu dla nowych osób. Zapłaciłam wpisowe 20 zł chciałam się zapisać na statystowanie, gdy usłyszeli,że będę to robić pierwszy raz nie chcieli mnie
anonim 2011-10-03 13:32:21
Edwin ma swoich znajomych - uprzywilejowanych statystów, to oni są wzywani do flmu, programów telewizyjnych. Są tacy co bywają kilka razy w tygogniu i tacy którzy nia bywają wcale. I nie ma tu znaczenia wiek (po mimo że są ograniczenia) licza sie znajomości. Często bywają nieuprzejmi
marta 2011-10-17 16:30:31
Tak to prawda, są tacy co syatystują bardzo dużo i tacy co wcale
wojtek 2011-11-16 22:06:06
nie warto chyba stać przez 12 lub 13 godzin na planie jakiejs marnej produkcji za az 40 zł ? czy moze warto?
martaaaa 2011-12-07 18:52:35
Żadnego szacunku dla człowieka, statyści traktowani są bardzo źle jak gorszy gatunek ludzki,
duda 2012-02-05 17:26:45
Edwin na swojej str. pisze ze do serialu Galeria potrzeba ludzi w wieku do 45 lat, ale bywają ludzie dożo starsi , to ci co mają układy lub znajomości.
statysta 2012-02-18 13:19:19
Trochę wiecej szacunku dla człwieka, kultury osobisej, mniej nabzdyczenia, zatozumiałości oraz wszystkich statystów traktowania tak samo, a nie na uprzywilejowanych i tych nie
Statysta z Edwin-u 2012-11-24 06:43:52
Korzystam z dej Agencji i nie mam żadnych zastrzeżeń kasę wypłacają na czas na konto, i od roku jak jestem w agencji nie starzało się mi że zostałem oszukany, A statyści są traktowani naprawdę dobrze.
tulipan 2014-01-01 18:02:50
STATYSTOWALEM W NOWEJ RUDZIE MILA ROZMOWA MILA STYLIZACJA WRZYSTKO W NAJWYZSZM PORZADKU
Blazej 2014-01-02 17:42:38
Pieniadze wyplacaja na konto w terminie tylko problemem jest to ze jak ja sie zapisuje i nie ma miejsc albo wogole nie ma zdjec w tym dniu to mnie nie upszedzaja to tylko minus. statystowalem wiele razy jestesmy traktowani ze wyraze sie brzydko zajebiscie cieply posilek, herbata kawa kanapki, catering jest zawsze smaczny, a takze duzy plis dla agencji godna zaufania i polecenia :)
ostro 2015-01-31 05:16:42
no nie rozumiem jak mozna pytac w jakich godzinach jest plan zdjeciowy przeciez to wszystko zalezy od projektu - widac ze jestes jakims poczatkujacym gosciem. smiesnze to wszystko, szkoda ze ta branza taka otwarta sie ostatnimi czasy zrobila. ale fakt znalezienie dobrego pracodawcy nie jest takie proste.
kuba 2015-02-17 21:32:33
Ja znowu polecam EdwinFILM, łatwy kontakt z agencją, terminowe wpłaty, przy jednej produkcji przy której od jakiegoś czasu działam, najlepszy jest opiekun - pan Robert, strasznie miły i komunikatywny człowiek.
POLECAM !
1
srebrna góra 2016-01-28 10:35:21
Pełen profesjonalizm,miła obsługa,zero uwag.
Mam nadzieję na dalszą,miłą współpracę.
zbyszekszermer.pl
1
statystka 2016-05-21 00:56:02
Witam jakie są zarobki statysty w tej firmie?
M-nka 2016-06-08 11:06:21
Proszę bardzo uważać na tą agencję,a najlepiej omijać szerokim łukiem,mi zdarzyła się taka sytuacja,że potwierdzili e-mailowo dwudniowy epizod,wzięłam urlop w pracy,w celu upewnienia zadzwoniłam dzień przed,powiedzieli,że o szczegółach poinformują wieczorem...i nie zadzwonili,nie odpisali na e-maila,nie anulowali,więc do ostatniej chwili trzeba kombinować by być dyspozycyjnym..,po czym okazało się,że 2 dni urlopu które można by było przeznaczyć na jakąś piękną podróż...zostało zatracone,bo "Wasza profesjonalna"jak piszecie agencja nie raczyła zachować się w porządku i poinformować o ewentualnych zmianach...Myślę że wnioski każdy sam sobie wyciągnie
bajka 2016-06-16 12:55:27
może to wynika z dużej ilości osób zatrudnionych? no ciekawe...
Zostaw swoją opinię o Edwin film - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edwin film