brak logo

Edwin film

Wrocław

Opinie o Edwin film

anonim 2009-04-16 10:47
Podobno płacą, ale trudno zastać kogoś w biurze, kto jest odpowiedzialny za wypłaty... Trochę nie w porządku... Odebrać zapłatę można w poniedziałki i w czwartki, ale często jest to niemożliwe z racji nieobecności osoby odpowiedzialnej...
anonim 2009-04-24 22:20
Uważam, że agencja Edwin film jest bardzo profesjonalna, odpowiedzialna i rzetelna. Zarzuty co do wypłaty należności za statystowanie są pomówieniem. Ja osobiście nigdy nie doświadczyłam braku wypłaty nawet gdy przytrafiło mi się być w agencji w dniu nie wyznaczonym do wypłaty. MK
moniczyca 2010-02-19 17:06
najlepsza agencja filmowa we Wroclawiu niech sie inne chowaja i ucza od edwina jak sie powinno robic wszystko profesjonalnie
Angela 2010-05-26 09:40
a czy mógłby mi ktoś powiedzieć w jaki sposób można zostać statystą tejże agencji?? trzeba czekać na casting i zjawić się osobiście czy mozna to zrobić droga internetową?
Ania 2011-01-21 22:24
Bałagan, brak organizacji, brak szacunku do ludzi. Szczerze odradzam!
Ola 2011-01-23 11:13
Ja z kolei mam zupełnie inne zdanie. Profesjonalne podejście do sprawy, mili ludzie, agencja mieści się w dogodnym mniejscu bo w Rynku więc łatwo dojechać. Wystarczy przyjść, dać zdjęcia, wypisać ankietę. I już jest się w bazie.
1
samzshire 2011-06-29 17:05
Nie dają możliwości startu dla nowych osób. Zapłaciłam wpisowe 20 zł chciałam się zapisać na statystowanie, gdy usłyszeli,że będę to robić pierwszy raz nie chcieli mnie
anonim 2011-10-03 13:32
Edwin ma swoich znajomych - uprzywilejowanych statystów, to oni są wzywani do flmu, programów telewizyjnych. Są tacy co bywają kilka razy w tygogniu i tacy którzy nia bywają wcale. I nie ma tu znaczenia wiek (po mimo że są ograniczenia) licza sie znajomości. Często bywają nieuprzejmi
marta 2011-10-17 16:30
Tak to prawda, są tacy co syatystują bardzo dużo i tacy co wcale
wojtek 2011-11-16 22:06
nie warto chyba stać przez 12 lub 13 godzin na planie jakiejs marnej produkcji za az 40 zł ? czy moze warto?
martaaaa 2011-12-07 18:52
Żadnego szacunku dla człowieka, statyści traktowani są bardzo źle jak gorszy gatunek ludzki,
duda 2012-02-05 17:26
Edwin na swojej str. pisze ze do serialu Galeria potrzeba ludzi w wieku do 45 lat, ale bywają ludzie dożo starsi , to ci co mają układy lub znajomości.
statysta 2012-02-18 13:19
Trochę wiecej szacunku dla człwieka, kultury osobisej, mniej nabzdyczenia, zatozumiałości oraz wszystkich statystów traktowania tak samo, a nie na uprzywilejowanych i tych nie
Statysta z Edwin-u 2012-11-24 06:43
Korzystam z dej Agencji i nie mam żadnych zastrzeżeń kasę wypłacają na czas na konto, i od roku jak jestem w agencji nie starzało się mi że zostałem oszukany, A statyści są traktowani naprawdę dobrze.
tulipan 2014-01-01 18:02
STATYSTOWALEM W NOWEJ RUDZIE MILA ROZMOWA MILA STYLIZACJA WRZYSTKO W NAJWYZSZM PORZADKU
Blazej 2014-01-02 17:42
Pieniadze wyplacaja na konto w terminie tylko problemem jest to ze jak ja sie zapisuje i nie ma miejsc albo wogole nie ma zdjec w tym dniu to mnie nie upszedzaja to tylko minus. statystowalem wiele razy jestesmy traktowani ze wyraze sie brzydko zajebiscie cieply posilek, herbata kawa kanapki, catering jest zawsze smaczny, a takze duzy plis dla agencji godna zaufania i polecenia :)
ostro 2015-01-31 05:16
no nie rozumiem jak mozna pytac w jakich godzinach jest plan zdjeciowy przeciez to wszystko zalezy od projektu - widac ze jestes jakims poczatkujacym gosciem. smiesnze to wszystko, szkoda ze ta branza taka otwarta sie ostatnimi czasy zrobila. ale fakt znalezienie dobrego pracodawcy nie jest takie proste.
kuba 2015-02-17 21:32
Ja znowu polecam EdwinFILM, łatwy kontakt z agencją, terminowe wpłaty, przy jednej produkcji przy której od jakiegoś czasu działam, najlepszy jest opiekun - pan Robert, strasznie miły i komunikatywny człowiek.
POLECAM !
1
srebrna góra 2016-01-28 10:35
Pełen profesjonalizm,miła obsługa,zero uwag.
Mam nadzieję na dalszą,miłą współpracę.
zbyszekszermer.pl
1
statystka 2016-05-21 00:56
Witam jakie są zarobki statysty w tej firmie?
M-nka 2016-06-08 11:06
Proszę bardzo uważać na tą agencję,a najlepiej omijać szerokim łukiem,mi zdarzyła się taka sytuacja,że potwierdzili e-mailowo dwudniowy epizod,wzięłam urlop w pracy,w celu upewnienia zadzwoniłam dzień przed,powiedzieli,że o szczegółach poinformują wieczorem...i nie zadzwonili,nie odpisali na e-maila,nie anulowali,więc do ostatniej chwili trzeba kombinować by być dyspozycyjnym..,po czym okazało się,że 2 dni urlopu które można by było przeznaczyć na jakąś piękną podróż...zostało zatracone,bo "Wasza profesjonalna"jak piszecie agencja nie raczyła zachować się w porządku i poinformować o ewentualnych zmianach...Myślę że wnioski każdy sam sobie wyciągnie
bajka 2016-06-16 12:55
może to wynika z dużej ilości osób zatrudnionych? no ciekawe...
Barb 2017-02-02 11:53
Do bazy wpisałam się 20.11.2016r. Od razu dostałam 2 oferty statystowania, jeżeli chodzi o finanse, to pieniądze na konto wpłyneły jeszcze przed świętami (nie ma potrzeby pilnowania godzin pracy kasy). Z całą pewnością nie twierdzę, że są jakieś "układy", jestem tuż po 60, wybieram oferty 50+ i z reguły jestem tam angażowana. Ofert trzeba pilnować, często zaglądać na ich stronę www i zgłaszać się samemu. Statystuje się różnie: czasem są to 1-2 sceny i za 3 godz. jestem w domu, czasem do nakręcenia jest kilka scen i wtedy trzeba być na planie 5-6-8 godz. W przypadku, gdy zdjęcia trwają dłużej, dostaje się jakieś zupki, ciepłe napoje, także trudno jest narzekać na cokolwiek. Kiedyś ktoś stwierdził, że za 40 zł woli rozdawać ulotki. To sprawa wyboru, ja zdecydowanie wolę na hasło "akcja" przespacerować się jako przechodzień. Fakt, że pieniądze dostaje się w nast. mcu i (mój przypadek) za statystowanie 1.12 kasa na konto wpłynęła 26.01, ale dla mnie nie jest to problem.
Boogi 2017-04-13 23:29
Dżentelmeni nie pytają o pieniądze, oni je mają. Stawki dla statystów są żenująco (moim zdaniem) niskie, za godz. statystowania wychodzi znacznie mniej (jak się ma pecha to nawet 35-40% ) niż wynosi minimum krajowe. Ale konkrety: 40 zł netto za dzień zdjęciowy. Ten dzień czasem trwa 3 godz, a czasem nawet 12 godz! Na dodatek trzeba być do ich dyspozycji cały dzień, bo przy zgłaszaniu się nie wiadomo, o której zdjęcia się zaczną. Na dodatek może się zdarzyć, że zdjęcia masz np. o 17,00, wychodzisz z domu, a tu telefon, że zdjęcia są odwołane. Jednym słowem jest to praca raczej dla hobbystów, którzy mają bardzo dużo czasu i inne źródło utrzymania. Ktoś kiedyś napisał, że stawki te są nieatrakcyjne nawet dla bezrobotnych.
Zostaw swoją opinię o Edwin film - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edwin film