ISSP

Wrocław

Opinie o ISSP

anonim 2011-07-21 01:03:26
Czy ktos pracowal na zlecenie ISSp ze Szczecina? Proponuja prace w niemczech. Prosze o opinie...
2e 2011-07-22 22:05:19
Czy ktos jedzie w przyszlym tygodniu do niemiec? ponoc ma jechac duzo osob...
Marta 2011-11-23 14:48:20
Nie polecam tej firmy . Szczerze .
1
olek 2015-02-04 13:54:27
no to jaka jest u nich konkretnie atmosfera w firmie? Mam nadzieje, ze to nie jest tak, ze tylko krzyki i spory.. z resztą nie wiem czy ufać tej opinii, która jest napisana przez @eddy, bo wydaje mi się, ze troche przesadza, że nikt codziennie nie krzyczy w tej firmie, chyba, z eot jest grupa jakiś flustratów naprawde.
sosorry 2015-04-02 15:53:11
Witam, jedzie ktos na stajki ze Szczecina ? Cos wiadomo, gdzie i kiedy ?
Ksw 2016-09-28 14:39:04
Witam opiniaDhlNauen a jak z zarobkami ile na czysto miałas po odciagnieciu wszystkiego na magazynie załadunkowym na paczkach?
Ksw 2016-09-28 20:12:31
Witam jak z praca na rozładunku paczek z kontenerow ile idzie na czysto po odciagnieciu wszystkiego zarobic?
e 2016-09-28 20:30:18
no masz racje powiem Ci ze calkiem sporo tego teraz jest..ale wiesz uważam ze taka praca za granica to się oplaca w sumie zawsze możesz sobie calkiem sporo zarobić prawda i tez podszkolić się z jezyka
anulka 2016-11-04 16:19:03
Czy pracował ktoś w Koloni na produkcji? Jak tam jest?
alaska 2016-12-21 08:30:49
Jedzie ktos w styczniu na magazyn KIK w Dortmund
1
Janek 2017-01-03 15:31:38
Pracuje ktoś przez tą agencje? Może powiedzieć coś wiexej?
sob 2017-01-18 20:21:57
Hej opłaca się jechać przez ta Agencje? Jak wygląda sprawa z zarobkami?
Zostaw swoją opinię o ISSP - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP