ISSP

Wrocław

Opinie o ISSP

Marta 2011-11-23 14:48
Nie polecam tej firmy . Szczerze .
9
olek 2015-02-04 13:54
no to jaka jest u nich konkretnie atmosfera w firmie? Mam nadzieje, ze to nie jest tak, ze tylko krzyki i spory.. z resztą nie wiem czy ufać tej opinii, która jest napisana przez @eddy, bo wydaje mi się, ze troche przesadza, że nikt codziennie nie krzyczy w tej firmie, chyba, z eot jest grupa jakiś flustratów naprawde.
sosorry 2015-04-02 15:53
Witam, jedzie ktos na stajki ze Szczecina ? Cos wiadomo, gdzie i kiedy ?
anulka 2016-11-04 16:19
Czy pracował ktoś w Koloni na produkcji? Jak tam jest?
1
alaska 2016-12-21 08:30
Jedzie ktos w styczniu na magazyn KIK w Dortmund
6
Janek 2017-01-03 15:31
Pracuje ktoś przez tą agencje? Może powiedzieć coś wiexej?
sob 2017-01-18 20:21
Hej opłaca się jechać przez ta Agencje? Jak wygląda sprawa z zarobkami?
Dawid 2017-01-31 14:30
ja jade 6 lutego do lipska też jedziesz?
5
rekin 2017-02-02 16:41
witam ja jade do lipska jadejuz 2 raz do pracy z ta firma jesli macie jakies pytania to smiało piszcie renia1340@gmail.com
Eldorado 2017-02-08 13:22
Pozdro dla ekipy z HALLE !
Artur 2017-02-26 11:52
Może będą chcieli żebyś woziła ludzi busem do pracy. Wtedy mniej się płaci za mieszkanie.
Aneta 2017-03-01 12:52
Śledzicie aktualne oferty pracy? Zachęcam do częstego zaglądania do zakładki http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,20614,0,0,oferty_pracy
Planujecie aplikować, na któreś ze stanowisk?
Norberto 2017-03-02 10:51
@Paulinaa Wielkopolska
Ty byłaś wczoraj na spotkaniu we Wrocławiu? :D
Norberto 2017-03-05 20:34
napisz do mnie(usunięte przez administratora) Może będę mógl Ci jakoś pomóc ;)
Aneta 2017-03-07 14:53
@rekin chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich wrażeń ze współpracy z firmą. Jedziesz już drugi raz za pośrednictwem ISSP. Rozumiem, że jesteś zadowolona z ich usług?
Zostaw swoją opinię o ISSP - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP