logo Arpro Sp. z o.o.

Arpro Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Arpro Sp. z o.o.

były pracownik 2014-07-11 20:00:42
(usunięte przez administratora). Nie jedźcie z tej firmy nigdzie. Np. praca w chłodni, oferują np. 900 euro, domek itp. Prawda jest taka, że wypłaty są 28 kazdego dnia miesiaca i załóżmy że zaczniecie prace 1 stycznia to wypłate dostaniecie 28 lutego a jak sie zwolnicie to za luty nic nie dostaniecie. Praca niby 8h a tak naprawde 10-12h i za nadgodziny nic nie płacą ani 1 euro. Dojazd we własnym zakresie, za paliwo nie zwracają. (usunięte przez administratora)p[ojedziecie i na drugi dzien wrócicie i 200 euro w plecy. Nie polecam !!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
ARPRO 2014-07-15 13:58:27
1/ Nasz firma ARPRO jest pośrednikiem, my nic nie oferujemy. 900 Euro i nocleg oferuje pracodawca, do którego
kierujemy pracowników.
2/ Z chłodnią współpracujemy od dłuższego czasu, obecnie w chłodni pracuje kilkanaście osób.
Osoby te nie zgłaszają nam żadnych problemów.
3/ Czy opuszczając miejsce pracy złożył Pan wypowiedzenie.
4/ Proszę napisać oficjale pismo z reklamacją i szczegółowym opisem Pana sytuacji na nasz adres arpro@arpro.pl.
5/ Jeżeli pisze Pan opinię o naszej firmie to proszę się podpisać Imieniem i Nazwiskiem a nie rzucać pomówienia Incognito.

ARPRO SP. z o.o. 71 341 23 53
1
adam 2014-09-15 14:11:34
czytajac wypowiedz firmy Arpro na temat opini ich bylego pracownika wynika ze firma Arpro nic nie oferuje za nic nie odpowiada bo to nie ich rola ani nie jest to w jej kompetencji BO WEDLUG POSTU WYZEJ Z FIRMY ARPRO WYNIKA ZE ONI SA POSREDNIKIEM TYLKO wiec nic nie oferuja i za nic nie ponosza odpowiedzialnosci wiec naprawde trzeba sporo odwagi zeby sie zdecydowac na wyjazd z takim posrednikiem ktury nic nie oferuje tylko posredniczy i na tym konczy sie ich rola A uwaga zeby sie podpisywac imieniem i nazwiskiem na forum wyrazajac swoja opinie o firmie bylaby smieszna gdyby nie zalosna Pozdrawiam odwaznych
2
ARPRO 2014-10-03 13:46:38
1/ Nie jest to opinia naszego byłego pracownika tylko osoby skierowanej przez nas do pracodawcy Niemieckiego, u którego została zatrudniona.

2/ Działamy zgodnie z polskim prawem i w tym przypadku świadczymy usługę pośrednictwa a nie zatrudniania osób. Osoby, które wysyłamy nic nam nie płacą za nasze usługi. Napisał Pan o naszym byłym pracowniku, a to nie jest zgodne z prawdą. Osoba ta nie jest naszym pracownikiem.

3/ Ponieważ w tym wypadku była to usługa pośrednictwa możemy tylko przekazać informację o ile takie mamy od pracownika do pracodawcy i pomóc w jej wyjaśnieniu o ile nasz klient o taką pomoc poprosi. Jeżeli pisze to na forum i się nie podpisuje to jak Pana zdaniem mamy mu pomóc w czymkolwiek.

4/ Jeżeli uważa Pan, że można pisać i pomawiać kogo się chce na forach to my się na to nie zgadzamy.
3
lidiarut 2015-05-31 22:47:18
Witam, ja przyjechalam do pracy w Niemczech przez Agencje Arpro i wszystko jest tak jak bylo w ofercie pracy od nich. Więc daje opinię pozzytywną
Bernadetaboinska@wp.pl 2015-08-13 11:18:49
Ja skorzystalam z oferty arpro prawie 3 lata temu. I jestem zadowolona. Punktuje na plus.
Kamil 2015-09-18 22:17:25
pojechał ktoś do tych Czech i może napisać czy to prawda co piszą w ogłoszeniu

czy te 900 euro to za prace po 8 godz. czy 12 ??? bo to jest różnica
remigiusz.z 2015-10-02 12:15:43
ja jade do czech i z doświadczenia wiem że to dobra kasa nawet za 12 godz pracy jak na czechy bo agentury czeskie dają 12tyś koron na reke a hotel sprawdzałem jest ok a pośrednik odpowiada prawnie w polsce za pośrednictwo pracy i niegadajcie GŁUPOT ze nie odpowiada
remigiusz.z 2015-10-02 12:19:43
a rozmowa w tej firmie jest ok i pani która ze mną przeprowadzała tą rozmowe to dla tej pani 6 plus świetnie przeprowadzona rozmowa jasne warunki pracy umowa tłumaczona na dwa jeżyki choć znam czeski była poprawnie pisana a pomoc ze strony szefa na 6 plus
Oferty Pracy
2015-10-10
Żródło: Gowork.pl
Praga
( )
Praca przy produkcji części samochodowych w okolicach Pragi. Praca 3 zmianowa na okres 3 miesięcy, 157 godzin miesięcznie. Wynagrodzenie: 1100 euro netto i nocleg za darmo. Umowa na warunkach czeskich. Wymagania: -aktualne uprawnienia -gotowość do pracy 3 zmianowej Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na adres mailowy praca4@arpro.pl, w temacie wpisując:  Praca dla spawa Tig, Czechy Więcej informacji pod nr tel.790273163  lu
byly 2015-11-16 10:08:59
Przyjezdzaja sami zule i malolaci pogorszylo sie bardzo,nie ma takiego czegos jak Hotel,masz pokoik na cztery prycze kibel ...co ze masz prace jak mieszkac sie nie da,a z wioska nie ma co rozmawiac,normalny nie da rady.
on 2015-11-17 16:51:37
ktos moze cos napisac o pracy do Pragi przy tłumikach czy warto
1
byly 2015-11-17 22:34:18
nie warto .szkoda zdrowia cpasz pijesz ?dasz rade
kolpo 2015-12-10 12:25:10
Mam pytanie czy wybiera się ktoś do pracy jako monter regałów na sklepy i czy ta firma jest uczciwa
3
budrys 2015-12-23 11:23:39
Nawet nie próbuj. Ja wróciłem teraz w grudniu. Kasy nie mam do tej pory. Mają cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracodawcu się zmoeniają . Z mieszkania wyrzucają jak śmiecia. Ja będę chyba sądownie o pieniądze walczył. Z dala od tej agencji.
renifer 2015-12-25 23:30:06
tak mySlę o tym i czekam na
umowę
1
nita1974s 2015-12-27 16:33:40
Witam też planuję wyjazd jako monter regałów na sklepy potrzebuję dowiedzieć się więcej szczegółów o tej pracy. Pilne.
roka 2015-12-27 21:17:48
Witam, też czekam na odpowiedz na regały ktoś tam może już był ? jak kasa wypłacalni ?
nita1974s 2015-12-30 16:20:54
Witam. Czy może ktoś dostał umowę na wyjazd do montażu regałów do Austrii.
flejtus 2016-01-03 17:47:48
Nie radze jechać, dużo osób kasy nie dostalo. Czytajcie umowy wszystkie i przepisy krajow.
Adam 2016-01-04 15:02:47

byly Widocznie spodziewałeś się 4 gwiazdkowego hotelu w centrum Pragi z darmowym autobusem pod samą fabrykę. Warunki są dobre jak na tyle osób co tu pracuje. Pracodawca opłaca w całości hotel, nie ma problemów z pieniędzmi a często są przed umownym terminem. Nawet jeżeli ktoś potrzebuje zaliczkę to też może dostać. Więc byly nie gadaj, że jest tak źle. Widocznie robić Ci się nie chciało.
flejus 2016-01-04 18:57:39
warunki byly dobre, ale wyplaty jakos nie dostalem ani inni nie dostali. robcie jak chcecie wasza sprawa, czytajcie tylko umowy dobrze radze.
Nawet jak ktos byl zagranica z tych osob to i tak to nic nie dalo.
Pisze zeby ostrzec. Wasza sprawa.
w 2016-01-08 07:51:41
nie wiem jak jest w tej firmie lecz powiem jedno Z dala od firmy HUGAN WROCAŁAW krętacze oszuści złodzije NIE WYPŁACALNI 100% Sprawa w Sadzie
nita1974s 2016-01-13 10:07:15
Witam
Czy ma ktoś informacje odnośnie warunków, przy składaniu regałów w Austrii, przedewszystkim czy płacą za faktury bo tam jedzie się na własnej działalności.
2
bajar 2016-02-08 12:36:46
Wybieram się, ale jakoś ciągle przedłużają termin, a wymagane dokumenty mam.
Jak coś to pisz na bajar@interia.pl
bajar 2016-02-08 12:43:06
Mam szczegółowe dane odnośnie składania regałów w Austrii, ale podane przez biuro. Jak coś to pisz na bajar@interia.pl
Maja 2016-02-20 11:01:50
Gruszka, mój mąż szuka pracy za granicą jako pilarz- drwal, jesteśmy zainteresowani orertą firmy Arpro, mogę się jakoś z Tobą skontaktować? :)
Aśk 2016-04-16 17:15:34
Czy ktoś jeździł do pracy jako osoba sprzątająca w hotelu?? Akurat jest oferta: Sprzątanie hotelu i restauracji, Ostseebad Graal-Müritz/Mecklenburg-Vorpommern
Mecklenburg-Vorpommern. Praca 5-6 dni w tygodniu.40-45 godzin tygodniowo, możliwość nadgodzin. Darmowe zakwaterowanie w danej miejscowości, inne oddalone o 5km od miejsca pracy. Wynagrodzenie 1200-1400 euro netto.Obowiązki:sprzątanie pokoi, sprzątanie restauracji i lobby,sprzątanie strefy spa
Proszę o jakieś wypowiedzi czy warto się starać o prace na takie stanowisko...pieniądze chyba nie małe i zakwaterowanie darmowe..
USA2020 2016-06-28 17:47:02
wie ktoś coś na temat pracy w pralni w Austrii?
USA2020 2016-06-28 20:23:17
Mieszkanie i umowa i to, gdzie jest haczyk, jeśli jest
3
Tomek 2016-09-05 11:08:36
Jedzie ktoś do pracy jako szlifierz do chemnitz? Piszą ze,stawka od 7-10euro na rękę czyli kto dostanie to 10euro. W której odlewnia znajduje się praca bo już byłem w chemnitz i jedna odlewnia to nie wypał. Mam doświadczenie w pracy na odlewnia żeliwa szlifierz ponad 5lat doświadczenia
kazik 2016-10-12 13:53:00
uważam to sam.oszuści
gok 2016-10-12 13:53:13
Ja to się zastanawiam czy wypłata jest u nich terminowa.
blazej 2016-10-24 17:32:50
mam jechac z tej firmy jako kurier do hamburga prosze o opinie
BoXer 2016-10-24 23:26:17
Też dostałem Propozycje pracy w Hamburgu Na kurierce ,Wiesz może kolego jak tam wygląda kwestia stopów (paczek)dziennie ?? Bo ja nie dopytałem w tej kwestii.
12
Zostaw swoją opinię o Arpro Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpro Sp. z o.o.