logo Arpro Sp. z o.o.

Arpro Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Arpro Sp. z o.o.

adam 2014-09-15 14:11
czytajac wypowiedz firmy Arpro na temat opini ich bylego pracownika wynika ze firma Arpro nic nie oferuje za nic nie odpowiada bo to nie ich rola ani nie jest to w jej kompetencji BO WEDLUG POSTU WYZEJ Z FIRMY ARPRO WYNIKA ZE ONI SA POSREDNIKIEM TYLKO wiec nic nie oferuja i za nic nie ponosza odpowiedzialnosci wiec naprawde trzeba sporo odwagi zeby sie zdecydowac na wyjazd z takim posrednikiem ktury nic nie oferuje tylko posredniczy i na tym konczy sie ich rola A uwaga zeby sie podpisywac imieniem i nazwiskiem na forum wyrazajac swoja opinie o firmie bylaby smieszna gdyby nie zalosna Pozdrawiam odwaznych
7
ARPRO 2014-10-03 13:46
1/ Nie jest to opinia naszego byłego pracownika tylko osoby skierowanej przez nas do pracodawcy Niemieckiego, u którego została zatrudniona.

2/ Działamy zgodnie z polskim prawem i w tym przypadku świadczymy usługę pośrednictwa a nie zatrudniania osób. Osoby, które wysyłamy nic nam nie płacą za nasze usługi. Napisał Pan o naszym byłym pracowniku, a to nie jest zgodne z prawdą. Osoba ta nie jest naszym pracownikiem.

3/ Ponieważ w tym wypadku była to usługa pośrednictwa możemy tylko przekazać informację o ile takie mamy od pracownika do pracodawcy i pomóc w jej wyjaśnieniu o ile nasz klient o taką pomoc poprosi. Jeżeli pisze to na forum i się nie podpisuje to jak Pana zdaniem mamy mu pomóc w czymkolwiek.

4/ Jeżeli uważa Pan, że można pisać i pomawiać kogo się chce na forach to my się na to nie zgadzamy.
4
lidiarut 2015-05-31 22:47
Witam, ja przyjechalam do pracy w Niemczech przez Agencje Arpro i wszystko jest tak jak bylo w ofercie pracy od nich. Więc daje opinię pozzytywną
1
Bernadetaboinska@wp.pl 2015-08-13 11:18
Ja skorzystalam z oferty arpro prawie 3 lata temu. I jestem zadowolona. Punktuje na plus.
1
Kamil 2015-09-18 22:17
pojechał ktoś do tych Czech i może napisać czy to prawda co piszą w ogłoszeniu

czy te 900 euro to za prace po 8 godz. czy 12 ??? bo to jest różnica
remigiusz.z 2015-10-02 12:15
ja jade do czech i z doświadczenia wiem że to dobra kasa nawet za 12 godz pracy jak na czechy bo agentury czeskie dają 12tyś koron na reke a hotel sprawdzałem jest ok a pośrednik odpowiada prawnie w polsce za pośrednictwo pracy i niegadajcie GŁUPOT ze nie odpowiada
remigiusz.z 2015-10-02 12:19
a rozmowa w tej firmie jest ok i pani która ze mną przeprowadzała tą rozmowe to dla tej pani 6 plus świetnie przeprowadzona rozmowa jasne warunki pracy umowa tłumaczona na dwa jeżyki choć znam czeski była poprawnie pisana a pomoc ze strony szefa na 6 plus
Oferty Pracy
2015-10-10
Żródło: Gowork.pl
Praga
( )
Praca przy produkcji części samochodowych w okolicach Pragi. Praca 3 zmianowa na okres 3 miesięcy, 157 godzin miesięcznie. Wynagrodzenie: 1100 euro netto i nocleg za darmo. Umowa na warunkach czeskich. Wymagania: -aktualne uprawnienia -gotowość do pracy 3 zmianowej Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na adres mailowy praca4@arpro.pl, w temacie wpisując:  Praca dla spawa Tig, Czechy Więcej informacji pod nr tel.790273163  lu
byly 2015-11-16 10:08
Przyjezdzaja sami zule i malolaci pogorszylo sie bardzo,nie ma takiego czegos jak Hotel,masz pokoik na cztery prycze kibel ...co ze masz prace jak mieszkac sie nie da,a z wioska nie ma co rozmawiac,normalny nie da rady.
3
on 2015-11-17 16:51
ktos moze cos napisac o pracy do Pragi przy tłumikach czy warto
2
byly 2015-11-17 22:34
nie warto .szkoda zdrowia cpasz pijesz ?dasz rade
2
kolpo 2015-12-10 12:25
Mam pytanie czy wybiera się ktoś do pracy jako monter regałów na sklepy i czy ta firma jest uczciwa
3
budrys 2015-12-23 11:23
Nawet nie próbuj. Ja wróciłem teraz w grudniu. Kasy nie mam do tej pory. Mają cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracodawcu się zmoeniają . Z mieszkania wyrzucają jak śmiecia. Ja będę chyba sądownie o pieniądze walczył. Z dala od tej agencji.
1
renifer 2015-12-25 23:30
tak mySlę o tym i czekam na
umowę
1
nita1974s 2015-12-27 16:33
Witam też planuję wyjazd jako monter regałów na sklepy potrzebuję dowiedzieć się więcej szczegółów o tej pracy. Pilne.
roka 2015-12-27 21:17
Witam, też czekam na odpowiedz na regały ktoś tam może już był ? jak kasa wypłacalni ?
nita1974s 2015-12-30 16:20
Witam. Czy może ktoś dostał umowę na wyjazd do montażu regałów do Austrii.
flejtus 2016-01-03 17:47
Nie radze jechać, dużo osób kasy nie dostalo. Czytajcie umowy wszystkie i przepisy krajow.
Adam 2016-01-04 15:02

byly Widocznie spodziewałeś się 4 gwiazdkowego hotelu w centrum Pragi z darmowym autobusem pod samą fabrykę. Warunki są dobre jak na tyle osób co tu pracuje. Pracodawca opłaca w całości hotel, nie ma problemów z pieniędzmi a często są przed umownym terminem. Nawet jeżeli ktoś potrzebuje zaliczkę to też może dostać. Więc byly nie gadaj, że jest tak źle. Widocznie robić Ci się nie chciało.
flejus 2016-01-04 18:57
warunki byly dobre, ale wyplaty jakos nie dostalem ani inni nie dostali. robcie jak chcecie wasza sprawa, czytajcie tylko umowy dobrze radze.
Nawet jak ktos byl zagranica z tych osob to i tak to nic nie dalo.
Pisze zeby ostrzec. Wasza sprawa.
2
w 2016-01-08 07:51
nie wiem jak jest w tej firmie lecz powiem jedno Z dala od firmy HUGAN WROCAŁAW krętacze oszuści złodzije NIE WYPŁACALNI 100% Sprawa w Sadzie
nita1974s 2016-01-13 10:07
Witam
Czy ma ktoś informacje odnośnie warunków, przy składaniu regałów w Austrii, przedewszystkim czy płacą za faktury bo tam jedzie się na własnej działalności.
2
bajar 2016-02-08 12:36
Wybieram się, ale jakoś ciągle przedłużają termin, a wymagane dokumenty mam.
Jak coś to pisz na bajar@interia.pl
bajar 2016-02-08 12:43
Mam szczegółowe dane odnośnie składania regałów w Austrii, ale podane przez biuro. Jak coś to pisz na bajar@interia.pl
Maja 2016-02-20 11:01
Gruszka, mój mąż szuka pracy za granicą jako pilarz- drwal, jesteśmy zainteresowani orertą firmy Arpro, mogę się jakoś z Tobą skontaktować? :)
Aśk 2016-04-16 17:15
Czy ktoś jeździł do pracy jako osoba sprzątająca w hotelu?? Akurat jest oferta: Sprzątanie hotelu i restauracji, Ostseebad Graal-Müritz/Mecklenburg-Vorpommern
Mecklenburg-Vorpommern. Praca 5-6 dni w tygodniu.40-45 godzin tygodniowo, możliwość nadgodzin. Darmowe zakwaterowanie w danej miejscowości, inne oddalone o 5km od miejsca pracy. Wynagrodzenie 1200-1400 euro netto.Obowiązki:sprzątanie pokoi, sprzątanie restauracji i lobby,sprzątanie strefy spa
Proszę o jakieś wypowiedzi czy warto się starać o prace na takie stanowisko...pieniądze chyba nie małe i zakwaterowanie darmowe..
USA2020 2016-06-28 17:47
wie ktoś coś na temat pracy w pralni w Austrii?
USA2020 2016-06-28 20:23
Mieszkanie i umowa i to, gdzie jest haczyk, jeśli jest
4
Tomek 2016-09-05 11:08
Jedzie ktoś do pracy jako szlifierz do chemnitz? Piszą ze,stawka od 7-10euro na rękę czyli kto dostanie to 10euro. W której odlewnia znajduje się praca bo już byłem w chemnitz i jedna odlewnia to nie wypał. Mam doświadczenie w pracy na odlewnia żeliwa szlifierz ponad 5lat doświadczenia
kazik 2016-10-12 13:53
uważam to sam.oszuści
1
gok 2016-10-12 13:53
Ja to się zastanawiam czy wypłata jest u nich terminowa.
blazej 2016-10-24 17:32
mam jechac z tej firmy jako kurier do hamburga prosze o opinie
BoXer 2016-10-24 23:26
Też dostałem Propozycje pracy w Hamburgu Na kurierce ,Wiesz może kolego jak tam wygląda kwestia stopów (paczek)dziennie ?? Bo ja nie dopytałem w tej kwestii.
16
Niko 2016-12-18 14:18
Do odpowiedzi-adam , To z tą odpowiedzialnością firmy za pracownika, jest taka, wysyłamy i zdzieramy kasę. Tak działają firmy na rynku Polskim kooperujące z pracodawcami za granicy.
Przecież nie zbluzgają pracodawcę , bo to dla nich dojna krowa, tylko pracownika, powiem tyle nie pracowałem w tej firmie, ale w podobnych i jest takie samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak iw tej co opisujecie, więc drodzy przyśli pracownicy czytajcie i ufajcie bardziej wypowiedziom byłych pracowników, aniżeli pracodawcy, każdy chwali swój produkt!!!
Omijajcie Polskich firm wysyłkowych, szukajcie na własną rękę wiecie wtedy na czym stoicie, tym bardziej firma doi z was marżę!
1
(Nie) obozowicz 2017-01-12 21:34
Widzę , że firma wzięła się za spamowanie "Panie NIco" (czytaj ARPRO ).
Trafiłem na tą stronę , bo firma zamieściła żebracze ogłoszenie.
Praca ślusarza/ szlifierza koło Frankfurtu nad menem i stawka 9 euro brutto.... To chyba jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny.
Obecnie też latam po rajchu przez inną wrocławską firmę jako ślusarz , ale mam 11 jurków brutto.
Do tego gwarantują jednoosobowe pokoje do spania . To co przeczytałem na tej stronie to kompromitacja.

Takimi sprawami zajmuje się Wojewódzki urząd pracy ( to nie pomyłka). Oni zajmują się kontrolą agencji pracy i w każdej chwili mogą im zawiesić koncesję
2
Pracujący 2017-01-17 21:33
Panie ( Nie ) obozowicz . 9 euro brutto + 24 euro diety za przepracowany dzień. Jak Pan masz 11 jurków to około 7,8 do ręki. U nich wychodzi około 6,5 do ręki + 3 euro ( wychodzi z diety na godzinę) czyli razem dają do ręki 9,5 . Coś Pan słabo latasz po tych Niemczech jak schylasz się do roboty za 11 jurków brutto.
8
Jorge 2017-01-20 14:39
@edmunt, Nie zgadzam się z tym, firma zawsze płaci i uczciwie się rozlicza. Ja jestem zadowolony ze współpracy z nimi.
2
Edmund 2017-01-21 11:25
Panie z ARPRO, proszę o przykłady. Ja mogę kilkanaście podać z ostatniego miesiąca
Z resztą dowie się pan z pozwów.
Ilona 2017-01-21 14:12
Czy ktoś może mi więcej napisać o tej ofercie pracy na Marsie. Podobno ARPRO będzie płacić 10 000 euro miesięcznie?
3
Daniel 2017-01-21 14:19
Ja pracuję w ARPRO, wszystko jest OK.
3
bob 2017-01-21 22:11
Ja pracowałem w DHL do końca roku i wszystko było w porządku. A ty musiałeś być blisko z szefem ("pieniądze otrzymane od pracodawców niemieckich, pracownikom, finansuje swoje interesy.") skoro masz takie informacje albo to tylko twoje przemyślenia. Tylko po co pisać takie głupoty? No chyba tylko po to żeby szkalować firmę .
5
Maciek 2017-02-02 13:44
Czy ktoś pracował przez tą firmę w Czechach? Widzę, że mają całkiem ciekawą ofertę 2500 netto, jakie warunki, ktoś coś?
3
Irek 2017-02-17 14:11
Ja zaczynam, praca jest ok , zatrudnienie w czeskiej firmie. Wynagrodzenie 14300 kC brutto + 3000 KC premii + dodatki za święta, 2 zmianę, pracę w nocy i i inne . Razem powinno wyjść około 2 300 - 2700 zł .
alf 2017-02-27 02:27
Irek A na jakim stanowisku pracujesz i jaki system godzinowy pracy czy to jest stała praca,potrzebuja tam jeszcze,kasa jest na czas?na konto czy do ręki odpisz jak możesz
Iwona 2017-03-02 12:12
@Irek chętnie dowiemy się również jak wyglądała Twoja rozmowa o pracę. Trudno było się dostać?
cudanakiju 2017-03-08 21:43
ta tyle zależy co komu jak leży jak ktoś chce dorobić sie jakiejś tam emerytki w niemczech lepiej mieć wiecej euro brutto co sięrówna mniej do reki ale wieksza emerytka ty se tera do reki wiecej wezmiesz ale na stare lata to h*** dostaniesz, ale jak ktoś na krótko i chce szybko przyrobić to wiadomo lepiej do łapy wiecej wziąść
Iwona 2017-03-09 09:57
@Pracujący jakie są Twoje doświadczenia ze współpracy z firmą Arpro? Chętnie dowiemy się więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia.
Katarzyna 2017-03-24 22:56
Powiem tak z ARPRO pracowalismy wraz z mezem w Czechach i w Austrii potem Niemcy i nigdy nie bylo problemu sa uczciwi to co deklaruja zawsze sie wywiazuja. Wyplata jest na czas. Nigdy nie.mielismy problemu . Teraz mamy zamiar jechac do Czech .Firma naprawde godna polecenia. Z czystym sumieniem polecam
2
Iwona 2017-03-27 10:13
@Katarzyna rozumiem, że byliście zadowoleni ze współpracy z Arpro. A czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tego jak ona przebiegała?
alicja84 2017-04-12 18:49
Witam. Czy wybiera sie ktos do pracy w Czechach przez firme Arpro ( Praca przy produkcji w Czecha - Liberec )????
Zostaw swoją opinię o Arpro Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpro Sp. z o.o.