Szanowni Państwo, jakość Państwa wyrobów w porównaniu z latami 2000-2010 uległa katastrofalnemu pogorszeniu. Osiągneliście jakość europejską. Wszystko sztuczne do 10 potęgi. Wędzone na zimno wędliny i kiełbasy są bez smaku i zapachu. Do tego ceny w tak zwanym sklepie firmowym osiągneły szczyty Alp. Normalne- słaba jakość wyrobów powoduje zmniejszenie popytu, wzrost kosztów i efekt domina czyli upadłość. Zamiast skoncentrować się na jakości postawiliście na pół litra i bylejakość. Prymitywny lud to kupi, a po pierwszej setce nawet "g..na" nie odróżni od dobrej kiełbasy. 10 lat temu ten sklep tętnił życiem. Naturalne zapachy wydobywające się z terenu zakładu uprzyjemniały oczekiwanie na obsłużenie. Ogarnijcie się i produkujcie wędliny i kiełbasy zgodnie z tradycyjnymi recepturami bez uproszczeń i skrótów. Niech wyroby będą dobre, a wtedy i ceny nie będą szokowały. A co do cen w sklepie firmowym, to powinny być niższe co najmniej o koszty transportu do Warszawy lub innych miejsc w Polsce. To jest o 15-20%, a wtedy popyt spowoduje znaczny spadek kosztów. Ale nie wiem czy uda się Państwu odzyskać dobrą opinię. Ja już nigdy nie kupię wyrobów z Państwa zakładu i odradzę wszystkim swoim znajomym. Porażka
Potwierdzam.Dno dna.Tego nie da się jeść.Dopóki Płókarz był szefem firmy było ok.Teraz jest dramat.
Sklep firmowy czysto schludnie , jakość czego żądać od wyrobów które są pakowane w folie i trzymane maksymalnie do końca terminu ,pomijając fakt z jakiej niskiej jakości mięsa są wytwarzane .Ceny mnie bardziej przeraża istniejąca "czystość"panująca przez sklepem wywalające się butelki z kosza ,rozbite resztki szkła ,brud .Może takie obejście ma na celu zwabienia odpowiedniej klienteli,. Gratuluję wizerunku jakości i podejścia,.
Proponuję otworzyć Panu własną firmę i utrzymać się na rynku w dzisiejszych czasach,niech Pana produkty przyciągają zapachem i ceną,i pokazać że można temu i podobnym zakładom.
Dokładnie tak najlepiej otworzyć własną firmę i pokazać jak można uczciwie przygotowywać wyroby i adekwatne do tego ustalić cenę ,pokazać jak można bez zamienników wytwarzać prawdziwej jakości produkt ,używać dobrego gatunku mięsa ,przestać używać opakowań foliowych do ich pakowania i nie przytrzymywać na Maksa produktów do sprzedaży.
Ja też tak myślę. Każdy ma inny gust i co innego mu smakuje Wiadomo, że jak się ma wyrafinowane podniebienie to proste jedzenie nie będzie smakować. Najlepiej sprawdzić skład tych wędlin i od razu będzie wiadomo czy są zjadliwe i w miarę zdrowe :)
JEDEN WIELKI SYF
Czy pracownicy przyjmowani za Wschodniej granicy są kontrolowani ze względu na szczepienia przeciw covid!?. Dlaczego w zakładzie nie preferuje się szczepień ochronnych?.
Firma pierwsza z wielu w Polsce oferowała szczepienie i wszyscy chętni pracownicy są zaszczepieni.
Dziękuje za odpowiedź, nie do końca chodziło Mi akurat o tą myśl, Interesują mnie szczepienia ochronne pracowników odpowiednie dla pracujących w przetwórstwie spożywczym .
Witam,sfrustrowanego Pana/ią skoro poświęcasz czas na pisanie może warto wysilić komórki na jakąś merytoryczną odpowiedz.
Witam cieszę się na odpowiedź,idealnie pokazuje o mentalności jaka panuje ZM ,. Występujesz tu pod Nickem 'Luzak' powyżej używasz innych może problem od.....ści na to raczej udzieli odpowiedzi Psychiatra. Żywię nadzieję że nie masz nic wspólnego z zarządzeniem. Powodzenia życzę.
Niesamowite (jak i Obrzydliwe) w ZM jak można łatwo manipulować i wykorzystywać ludzi do pracy ,nie tylko pracowników ze wschodu jak i z okolic mieszkańców podejmujących pracę zarobkową jechać na ich grzbietach potem grać czystego Biznesmena,GRATULUJĘ uczciwości i podejścia do ludzi.
Czy w firmie Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
sklep w Mińsku Maz przy ul 1-go PML to jakaś porażka, kupiłam 3 rzeczy i do wywalenia, nawet nie wiem czy zjadł by to pies , łososiowa łopatka- guma i stara , nie da się ugryźć, ciągnie się, słonina śmierdząca a kluski kartacze to nie wiadomo co to właściwie i jakim gównem nadziane z firmy "Białystok" , nie wiem co za chłamem ludzi karmią , ale kartacze robi się z tartych ziemniaków a nie z gumy czy z samej mąki, to jest nie do zjedzenia. W tym sklepie częściej powinny być kontrole sanepidu i inne. Osobiście nie polecam , bo inne wyroby też nie wyglądają na świeże , ja już tam nigdy nie wejdę bo drugi raz się nabrałam, chociaż polecić mogę sklep tej firmy koło Kauflanda, tam już inaczej wygląda wędlina
Zdecydowanie nie polecam.
Coś więcej może bo zastanawiam się nad podjęciem pracy w jednym ze sklepów
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!