Nie polecam tego zakładu mięsnego nawet najgorszemu wrogowi! W kiełbasie znalazłam kapsel od piwa a mężowi trafił się obryziony prawdopodobnie męski paznokieć. Nie wiem co tam pchacie do tych flaków i kto tam pracuje ale od zdarzenia jakie miało miejsce wczorajszego dnia, zostałam wegetarianką a mąż zgłosil to kierownikowi zakładu. W odzewie zaproponowali ugodę i zapas kiełbasy na rok wraz z breloczkami przypominającymi śmiejące się parówki. Przestrzegam was ludzie. Nie kupujcie tego (usunięte przez administratora)
kiedy miałeś praktyki? Właśnie mi się wydaje, że jakość i stawianie na polskie mięso to jest właśnie coś co polscy przedsiębiorcy powinni robić. Już tam nie pracuje ale na jakość produktów na prawdę nie ma na co narzekać.
Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Pakowacz w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
To czekajcie, ile a cala przerwa obiadowa będzie trwać? 15 minut max…? nie wiem kiedy do łazienki wtedy pójść normalnie a godziny pracy w ofercie mi pokazuje od 6:00 do 14:00. Chyba ze jakoś krócej się pracuje mimo wszystko?
Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Pakowacz w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Najważniejsze są chęci do pracy, doświadczenie jest mile widziane natomiast jest szkolenie, które przeprowadzi Cię przez cały proces.
A ta praca jaka jest? czy można ją uznać za monotonną czy raczej coś na zakładzie się dzieje? Co z jakąś swobodą w trakcie pracy? czy można z kimś rozmawiać w trakcie? Są jeszcze jakieś inne obowiązki do wykonania?
Praca jest ok, czy jest monotonna to zależy czego dokładnie szukać i oczekujesz od pracy. Jest trochę szumu więc przy stanowisku, może być ciężko. Są przerwy więc wtedy na spokojnie, towarzysko można pogadać.
zastanawiam się w jaki sposób można sobie tu przerwę jakoś ułożyć, bo chyba wszyscy jednocześnie za bardzo nie mogą sobie jej zrobić. Dodatkowo względem czego może być ciężko, to nie praca dla każdego jednak?
To czekajcie, ile a cala przerwa obiadowa będzie trwać? 15 minut max…? nie wiem kiedy do łazienki wtedy pójść normalnie a godziny pracy w ofercie mi pokazuje od 6:00 do 14:00. Chyba ze jakoś krócej się pracuje mimo wszystko?
A możecie mi opisać przebieg swoich praktyk? Teraz niedawno ktos wspomniał, że je miał tutaj i chyba było mu do teraz żal tego czasu. Każdy ma takie odczucia czy to może zależy? Wciąż poszukują ludzi do zakładu, a co z praktykantami? Na jaki ich zakres najlepiej mimo wszystko się zapisać?
Nie polecam tego zakładu mięsnego nawet najgorszemu wrogowi! W kiełbasie znalazłam kapsel od piwa a mężowi trafił się obryziony prawdopodobnie męski paznokieć. Nie wiem co tam pchacie do tych flaków i kto tam pracuje ale od zdarzenia jakie miało miejsce wczorajszego dnia, zostałam wegetarianką a mąż zgłosil to kierownikowi zakładu. W odzewie zaproponowali ugodę i zapas kiełbasy na rok wraz z breloczkami przypominającymi śmiejące się parówki. Przestrzegam was ludzie. Nie kupujcie tego (usunięte przez administratora)
Od kiedy firmę przejęli Zakrzewscy, tego (usunięte przez administratora)nie da sie jeść . Fatalna jakość zarówno mięsa jak tez wyrobów.Kiedyś miałem tam praktyki.Szkoda.
kiedy miałeś praktyki? Właśnie mi się wydaje, że jakość i stawianie na polskie mięso to jest właśnie coś co polscy przedsiębiorcy powinni robić. Już tam nie pracuje ale na jakość produktów na prawdę nie ma na co narzekać.
Czyli tak jak ktoś zasugerował bez problemu przenoszą na inny dział jeśli się nie sprawdzisz? Ktoś jeszcze w październiku zainteresowany był pracą na paku a widzę teraz, że ponownie tylko na ten dział jest dostępna oferta, z jakich przyczyn szukają? Jakaś gorsza atmosfera tam jest lub trudniej się robi? chyba ze to rozwój?
Tak, przenoszą. Nie ma obaw do niepokoju. Trzeba się po prostu pogadać z kierownikiem, jeżeli są miejsca to zawsze się coś znajdzie
Czy nikt nie sprawdza jak mocno napychaja kieszenie ludzie od zmowien? Mało tego wręcz wymuszają. Chcesz dostarczać to płac kasę. Powodzenia!
Jeszcze u was nie pracowałem, wiec chyba nie do końca łapię, o jakie napychanie kieszeni chodzi? jakie macie teraz maszyny? jedna pani kiedyś pytała o prace przy pakującej, przy jakich innych znalazłaby się jeszcze robota w zakładzie? Nie mam doświadczenia i ciekaw jestem czy bym podołał. Są szkolenia dla fizycznych?
Ja też nie mam pojęcia o jakie napychanie kieszeni chodzi. Generalnie jeśli chodzi o stanowiska to jest pakowanie/etykietowanie produktów, magazynier/wagowy, pracownik produkcji, rozbioru, peklowni. Nie trzeba mieć doświadczenia, abyś miał chęci do roboty. Jak nie spodoba Ci się na jakimś dziale, to Cię przeniosą gdzie indziej
Jakie wartości są cenione w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Ile by mąż zarobił jako operator maszyny pakującej? Chyba wytrzyma słuchając na stołówce jak ktoś opowiada złote myśli :) Ważne dla nas, aby dobrze zarobił, a w pracy mógł zjeść. Właśnie, a w ogóle to ta stołówka jest na koszt zakładu, czy płaci się jak w restauracji?
Poszukuję zatrudnienia na Pracownik magazynu. Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. oferuje taką pracę. Czy zdarza się zmiana formy zatrudnienia w późniejszym czasie?
Jeśli pracownikowi nie odpowiada praca na danym stanowisku lub nie radzi sobie w danej przestrzeni to szukamy innych alternatyw.
Dużo tu rozbieżnych opinii, jednym się nie podoba, a drudzy piszą, że praca na plus. No nic, chyba warto się samemu przekonać jak tam na produkcji? :) Są jakieś wakaty? Jak tam ogólnie firma działa podczas inflacji, dostaliście jakieś podwyżki może? Może jest szansa na premię za wyniki i wyrabianie ponad normę?
Może ktoś powiedzieć coś na temat tego jak się pracuje w biurze w tej firmie? Widzę że szukają księgowej a ja akurat chcę zmienić pracę i zastanawiam się czy warto aplikować. W ofercie jest napisane że jest możliwość rozwoju. To księgowość ma jakieś szkolenia od czasu do czasu czy jak to wygląda? Będę wdzięczna za info
Jaka jest atmosfera na dziale produkcji? Jak kierownik?
Jak często w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 20 grudnia na Lento.pl, obiecują bogaty rozwój.
Na Moim przykładzie,: przychodzi Pani na stołuwkę podczas posiłku pracowników, stara się przekazać złote myśli ludziom w trakcie jedzenia, którzy myślą już tylko o skończeniu ambitnych myśli żeby móc w spokoju zażyć odrobinkę przerwy. Jeszcze jest pan Tomcio ,człowiek z kompleksami,wstyd że taki człowiek reprezentuje właściciela ,chyba że dopuszcza się stosowanie gróźb na porządku dziennym.
Super by było, Tylko jak się stoi kilka godzin przy taśmie w minusowej temperaturze i w spokoju chcesz wykorzystać przerwę na posiłek , to proszę, te uwagi i koncepcje i sposób bycia niech przekaże koledze piętro niżej siedzącemu ,jak należy zwracać się z szacunkiem do osób starszych, Ja osobiście mam nadzieję że nigdy z tego typu 'jak to coś zakwalifikować ' nie będę miał do czynienia prywatnie, Szanować,owszem nogę ludzi z którymi pracuje,nie p....a grożącego innym , Lecz widocznie Właściciel lubi otaczać się takimi ludźmi . Pozdrawiam.
Jakiś gróźb o co chodzi? Odnoszę wrażenie, że nie zrozumiałam sytuacji albo nie napisałeś do końca wszystkiego. O co chodziło z tym szacunkiem do osób starszych, bo po prostu porozmawiać chciał?
Jeśli jesteś związana z zakładem, znajdź proszę tylko jedną osobę pracującą fizycznie,która pozytywnie wypowie się o tym ''człowieku'' , Co do szacunku zapytaj się go osobiście, Masz rację trudno odróżnić 'cześć od ' chcesz być zdegradowany niżej, dla jasności nie dotyczyło to Mnie też byłem uczestnikiem nazwijmy to dyskusji, Osobiście dziwię się że w dzisiejszych czasach kiedy nie stanowi zarejestrowanie tego typu zachowania nie wpadło mu do głowy że ktoś to może zrobić.
w sumie to wy tak wszyscy się do siebie w ten sposób tu odzywacie? Pytam, bo raczej dobrej atmosfery to nie buduje... czyli większość tu za sobą nie przepada?
Dzisiaj w zakupionym salcesonie tej firmy znalazłam małe zęby.????nie chce nawet myśleć do jakiego stworzenia mogły należeć.
jesteś pewna tego co mówisz? Może to były jakieś chrząstki tylko? Takie rzeczy zdarzają się czasem w wędlinach tego typu
Jakiś czas temu kupiłem gulasz. Było to pół roku temu. Niestety do dzisiaj mam wstręt i mi się niedobrze robi na samą myśl.
Po raz kolejny brak wypłaty na czas!
Witaj, napisałeś o tym, że po raz kolejny nie otrzymałeś wynagrodzenia w terminie od firmy Stanisławów. Oczywiście mam nadzieję, że uda się wyjaśnić tę sytuację z pracodawcą i jakoś ją rozwiązać. Czy wiesz, czym jest spowodowane takie opóźnienie? Ma to jakiś związek z obecną sytuacją, tj. pandemią koronawirusa?
Pracuję 25 lat w tej Firmie nie zdarzyło się, żeby wypłaty nie było w terminie. Pan Zły pisał post 8.01 a wypłata regulaminowo jest do 10 każdego miesiąca i 10 stycznia pojawiła się u mnie na koncie. Może trzeba zmienić Bank
Proponuję zetknac6w kalendarz przed pisaniem obrończych postów... 10.01.2021 to niedziela... A wypłaty nie raz były po terminie...
Skoro już piszecie o wypłatach w ZM Stanisławów to może mogłabym się przy okazji od Was dowiedzieć jak wygląda ich wysokość? Czy jesteście zadowoleni ze stawki? Skoro jak wspomniałeś, pracujesz tyle lat w firmie to jak Twoja wysokość wynagrodzenia zmieniała się na przestrzeni lat? Interesuje mnie kwestia podwyżek oraz różnych premii :P Na jakim stanowisku pracujesz?
Jak zaczynałem to moja stawka wynosiła 460,00 zł z biegiem lat to się zmieniało, teraz da się przeżyć. Jeśli ktoś jest dyspozycyjny i szybko się uczy to pieniążki są całkiem przyzwoite, ale najlepiej zadzwoń do biura i dopytaj względem stanowiska jakie cie interesuje.
Pracownik uczciwie pracujący ma prawo żądać od pracodawcy wynagrodzenia na czas , tak tłumaczyć się może dziecko .
Wszystko jest jak najbardziej w porządku jeśli pracodawca naliczy ustawowe odsetki za zwłokę wynagrodzenia.
Zapomniałeś nadmienić że też zmienił się właściciel nie koniecznie na lepsze, pojawiła się też tak zwana dyspozycyjność puste hasło szkoda że tylko w jedną stronę (praca w weekendy ) brak odniesienia finansowo za pracę ,oczywiście nie każdego,oranie na pracowniku na max ,. Ktoś kiedyś powiedział jest cyrk to muszą być i małpy.
Jesteś zainteresowana spotkaniem , Czy masz ochotę wymienić się spostrzeżeniami o pracodawcy
Kupiłem w POLO ,, kaszankę gryczaną'' - z czego oni to robią ? gdzie jest kasza i wątroba ? (w składzie napisali że jest) .Zapewne zatrudniają wybitnych MISZCZÓW masarstwa. Jest tam jakaś kontrola jakości ? niech się przestawią na produkcję karmy dla zwierząt nie polecam tej firmy ,
Na pewno mają kontrole jakości. Bez tego nie mogliby produkować. Jak masz obiekcje napisz do producenta. Myślałeś żeby tam zgłosić skargę?
Nie jest źle:) rozwijamy się
...głupstwo. Próżność wytyka , błędy wytyka- Czyż mylisz lizus od satyryka ? Lizus wam schlebia,kpiarz się naraża- Obywatele!Miejsce dla kpiarza! Gdziekolwiek....
A w jakim kierunku rozwijają się zakłady mięsne Stanisławów? :) Czy w związku z tym pracownicy również mogą liczyć na jakiś rozwój? Jeśli tak, to na jaki? Czy zdarzają się awanse? Organizowane są szkolenia?
Co do rozwoju firmy i pracowników ,bardzo ciekawe \ raczej dobry żart . Szkolenia ,skoro pracownik nie przechodzi podstawowych to na co może liczyć więcej,niesmaczna kpina.
Witam,w żadnym wypadku kto by się denerwował , wyrażam swoją opinię co sądzę o tym pracodawcy ????
Jak nie zamierzasz zmieniać pracy to jednak musisz widzieć jakieś plusy, nie? Chodzi o kasę? Jest na tyle dobra, że atmosfera już ci nie przeszkadza?
Masochizm pełną parą? Chyba, że serio uważasz to za zabawne i być za tym tęsknił po odejściu. ;p Czyli dla Ciebie pozostałe warunki tutaj są jak najbardziej ok w takim razie?
Witam, fajnie że państwa strona już działa ,szkoda że wprowadzacie klientów w błąd 1.jest inny właściciel i inne wykonanie produktów 2.oszustwem jest podawanie informacji że wyłącznie korzystacie z Polskiego mięsa ,bo tak nie jest. Pozdrawiam
kupiłam właśnie Wasz gulasz węgierski/Kraina Mięsa/ i jestem w szoku co Wy produkujecie chyba dlatego ,że jest to produkt dla Biedronki-- jest to coś wstrętnego---okropnego---żylastego---i nie jadalnego jak można coś takiego wogóle oddawać do konsumpcji,postaram się o mocą reklamę nic już z gotowca tej firmy nie kupię.Zyczę dalszych mocnych szybkich hurtowych produktów,oby zbyć a zawsze ktoś się skusi.Pozdrawiam
Sama nie wiem czemu tu się dziwić. Przecież to gotowce, pewnie przepełnione konserwantami, jak chce zjeść coś porządnego to albo trzeba uruchomić swoje gary albo iść do restauracji po wizycie Pani Magdy Gessller. ;) To tak jakby się oczekiwało wysokiej jakości pieczywa i zamiast do piekarni poszłoby się po chlebek do monopolowego. Czy oczekiwania nie powinny wpływać na racjonalne wybory? ;p
Witam, odradzam kupowanie tego typu wyrobów (produkty i jakość mięsa (usunięte przez administratora) , miesza się tak zwane świeże mięso ze zmrożonym bardziej nadające się na karmę dla piesków,przyprawy i do wora / smacznego).
No takiego (usunięte przez administratora) jak wyrób- wolno gotowany gulasz wołowy jeszcze się nie trafił. produkt wykonany z odpadów chrzęstno żylnych i ścięgien. Ani grama mięsa. chyba myśleli że skoro w sosie to zamaskują te odpady nie nadające się nawet na karmę dla psów. Nie polecam i przestrzegam przed zakupem !!!
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!