Opinie o Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. w Stanisławów

Poniżej znajdziesz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.


Branże: Produkcja mięs i wyrobów z mięsa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. w Stanisławów

Halina Przerwa-Tetmajerowa
Inne

Nie polecam tego zakładu mięsnego nawet najgorszemu wrogowi! W kiełbasie znalazłam kapsel od piwa a mężowi trafił się obryziony prawdopodobnie męski paznokieć. Nie wiem co tam pchacie do tych flaków i kto tam pracuje ale od zdarzenia jakie miało miejsce wczorajszego dnia, zostałam wegetarianką a mąż zgłosil to kierownikowi zakładu. W odzewie zaproponowali ugodę i zapas kiełbasy na rok wraz z breloczkami przypominającymi śmiejące się parówki. Przestrzegam was ludzie. Nie kupujcie tego (usunięte przez administratora)

Marzena
Były pracownik
 Pytanie
@Tomek

kiedy miałeś praktyki? Właśnie mi się wydaje, że jakość i stawianie na polskie mięso to jest właśnie coś co polscy przedsiębiorcy powinni robić. Już tam nie pracuje ale na jakość produktów na prawdę nie ma na co narzekać.

Pytanie
 Pytanie

Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Pakowacz w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?

anonim
Inne
@Marysia

To czekajcie, ile a cala przerwa obiadowa będzie trwać? 15 minut max…? nie wiem kiedy do łazienki wtedy pójść normalnie a godziny pracy w ofercie mi pokazuje od 6:00 do 14:00. Chyba ze jakoś krócej się pracuje mimo wszystko?

Pytanie
 Pytanie

Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Pakowacz w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?

Marysia
Inne
@Pytanie

Najważniejsze są chęci do pracy, doświadczenie jest mile widziane natomiast jest szkolenie, które przeprowadzi Cię przez cały proces.

anonim
Inne
@Marysia

A ta praca jaka jest? czy można ją uznać za monotonną czy raczej coś na zakładzie się dzieje? Co z jakąś swobodą w trakcie pracy? czy można z kimś rozmawiać w trakcie? Są jeszcze jakieś inne obowiązki do wykonania?

Marysia
Pracownik
@anonim

Praca jest ok, czy jest monotonna to zależy czego dokładnie szukać i oczekujesz od pracy. Jest trochę szumu więc przy stanowisku, może być ciężko. Są przerwy więc wtedy na spokojnie, towarzysko można pogadać.

anonim Nowy wpis
Inne
@Marysia

zastanawiam się w jaki sposób można sobie tu przerwę jakoś ułożyć, bo chyba wszyscy jednocześnie za bardzo nie mogą sobie jej zrobić. Dodatkowo względem czego może być ciężko, to nie praca dla każdego jednak?

Marysia Nowy wpis
Pracownik
@anonim

Jest przerwa obiadowa. Ciężko jest określić dla kogo ciężko dla kogo nie.

anonim Nowy wpis
Inne
@Marysia

To czekajcie, ile a cala przerwa obiadowa będzie trwać? 15 minut max…? nie wiem kiedy do łazienki wtedy pójść normalnie a godziny pracy w ofercie mi pokazuje od 6:00 do 14:00. Chyba ze jakoś krócej się pracuje mimo wszystko?

anonim
Inne

A możecie mi opisać przebieg swoich praktyk? Teraz niedawno ktos wspomniał, że je miał tutaj i chyba było mu do teraz żal tego czasu. Każdy ma takie odczucia czy to może zależy? Wciąż poszukują ludzi do zakładu, a co z praktykantami? Na jaki ich zakres najlepiej mimo wszystko się zapisać?

Marzena Nowy wpis
Były pracownik
@anonim

Zadzwoń do biura, powinni Ci wszystko wytłumaczyć. Ja nie pamiętam osób z praktyk.

Halina Przerwa-Tetmajerowa
Inne

Nie polecam tego zakładu mięsnego nawet najgorszemu wrogowi! W kiełbasie znalazłam kapsel od piwa a mężowi trafił się obryziony prawdopodobnie męski paznokieć. Nie wiem co tam pchacie do tych flaków i kto tam pracuje ale od zdarzenia jakie miało miejsce wczorajszego dnia, zostałam wegetarianką a mąż zgłosil to kierownikowi zakładu. W odzewie zaproponowali ugodę i zapas kiełbasy na rok wraz z breloczkami przypominającymi śmiejące się parówki. Przestrzegam was ludzie. Nie kupujcie tego (usunięte przez administratora)

Tomek
Pracownik
@Halina Przerwa-Tetmajerowa

Od kiedy firmę przejęli Zakrzewscy, tego (usunięte przez administratora)nie da sie jeść . Fatalna jakość zarówno mięsa jak tez wyrobów.Kiedyś miałem tam praktyki.Szkoda.

Marzena
Były pracownik
 Pytanie
@Tomek

kiedy miałeś praktyki? Właśnie mi się wydaje, że jakość i stawianie na polskie mięso to jest właśnie coś co polscy przedsiębiorcy powinni robić. Już tam nie pracuje ale na jakość produktów na prawdę nie ma na co narzekać.

anonim
Inne

Czyli tak jak ktoś zasugerował bez problemu przenoszą na inny dział jeśli się nie sprawdzisz? Ktoś jeszcze w październiku zainteresowany był pracą na paku a widzę teraz, że ponownie tylko na ten dział jest dostępna oferta, z jakich przyczyn szukają? Jakaś gorsza atmosfera tam jest lub trudniej się robi? chyba ze to rozwój?

Włodzimierz
Pracownik
@anonim

Tak, przenoszą. Nie ma obaw do niepokoju. Trzeba się po prostu pogadać z kierownikiem, jeżeli są miejsca to zawsze się coś znajdzie

 Rozmowa kwalifikacyjna
Jak opisałbyś przebieg rekrutacji w firmie Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. na stanowisko Dam pracę - Pakowacz? Czy odbywa się ona w formie rozmowy, czy kandydat otrzymuje do wykonania jakiś test lub zadania?
logo firmy Referent ds. Technicznych
Warszawa
Mennica Polska S.A.
Wyślij CV
logo firmy Inżynier Serwisu Obrabiarek Laserowych
Leszno
Polscy Inżynierowie Rafał Janowski
(3 opinie)
Wyślij CV
logo firmy Młodszy Maszynista Chłodni
Chojnice
Zakłady Miesne "Andrzej Skiba"
(228 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Borys
Były pracownik
 Pytanie

Czy nikt nie sprawdza jak mocno napychaja kieszenie ludzie od zmowien? Mało tego wręcz wymuszają. Chcesz dostarczać to płac kasę. Powodzenia!

anonim
Inne
@Borys

Jeszcze u was nie pracowałem, wiec chyba nie do końca łapię, o jakie napychanie kieszeni chodzi? jakie macie teraz maszyny? jedna pani kiedyś pytała o prace przy pakującej, przy jakich innych znalazłaby się jeszcze robota w zakładzie? Nie mam doświadczenia i ciekaw jestem czy bym podołał. Są szkolenia dla fizycznych?

Stachu
Pracownik
@anonim

Ja też nie mam pojęcia o jakie napychanie kieszeni chodzi. Generalnie jeśli chodzi o stanowiska to jest pakowanie/etykietowanie produktów, magazynier/wagowy, pracownik produkcji, rozbioru, peklowni. Nie trzeba mieć doświadczenia, abyś miał chęci do roboty. Jak nie spodoba Ci się na jakimś dziale, to Cię przeniosą gdzie indziej

Pytanie
 Pytanie

Jakie wartości są cenione w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?

Magdalena
Inne

Ile by mąż zarobił jako operator maszyny pakującej? Chyba wytrzyma słuchając na stołówce jak ktoś opowiada złote myśli :) Ważne dla nas, aby dobrze zarobił, a w pracy mógł zjeść. Właśnie, a w ogóle to ta stołówka jest na koszt zakładu, czy płaci się jak w restauracji?

Administrator

Poszukuję zatrudnienia na Pracownik magazynu. Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. oferuje taką pracę. Czy zdarza się zmiana formy zatrudnienia w późniejszym czasie?

Ja
Pracownik
@Administrator

Jeśli pracownikowi nie odpowiada praca na danym stanowisku lub nie radzi sobie w danej przestrzeni to szukamy innych alternatyw.

Agnieszka
Inne

Dużo tu rozbieżnych opinii, jednym się nie podoba, a drudzy piszą, że praca na plus. No nic, chyba warto się samemu przekonać jak tam na produkcji? :) Są jakieś wakaty? Jak tam ogólnie firma działa podczas inflacji, dostaliście jakieś podwyżki może? Może jest szansa na premię za wyniki i wyrabianie ponad normę?

Sylwia
Inne

Może ktoś powiedzieć coś na temat tego jak się pracuje w biurze w tej firmie? Widzę że szukają księgowej a ja akurat chcę zmienić pracę i zastanawiam się czy warto aplikować. W ofercie jest napisane że jest możliwość rozwoju. To księgowość ma jakieś szkolenia od czasu do czasu czy jak to wygląda? Będę wdzięczna za info

Ja
Pracownik
@Sylwia

Podobno w biurze jest luzna praca pani derektor od szkolen na stoluwce chodzi i kwiatki podlewa albo tuje skubie w czasie pracy

Sylwia
Inne
@Ja

tuje? :) czyli roślinki są wokół i robią atmosferę? a co z ludźmi, jacy są? było kiedyś słychać coś o jakiś konfliktach może?

Stanisław
Kandydat
 Pytanie

Jaka jest atmosfera na dziale produkcji? Jak kierownik?

Pytanie
 Pytanie

Jak często w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 20 grudnia na Lento.pl, obiecują bogaty rozwój.

Ja
Pracownik
@Pytanie

Na Moim przykładzie,: przychodzi Pani na stołuwkę podczas posiłku pracowników, stara się przekazać złote myśli ludziom w trakcie jedzenia, którzy myślą już tylko o skończeniu ambitnych myśli żeby móc w spokoju zażyć odrobinkę przerwy. Jeszcze jest pan Tomcio ,człowiek z kompleksami,wstyd że taki człowiek reprezentuje właściciela ,chyba że dopuszcza się stosowanie gróźb na porządku dziennym.

Olga
Inne
@Ja

Jakie złote myśli? Może po prostu chce kontakt z pracownikami złapać, to źle by było?

Ja
Pracownik
@Olga

Super by było, Tylko jak się stoi kilka godzin przy taśmie w minusowej temperaturze i w spokoju chcesz wykorzystać przerwę na posiłek , to proszę, te uwagi i koncepcje i sposób bycia niech przekaże koledze piętro niżej siedzącemu ,jak należy zwracać się z szacunkiem do osób starszych, Ja osobiście mam nadzieję że nigdy z tego typu 'jak to coś zakwalifikować ' nie będę miał do czynienia prywatnie, Szanować,owszem nogę ludzi z którymi pracuje,nie p....a grożącego innym , Lecz widocznie Właściciel lubi otaczać się takimi ludźmi . Pozdrawiam.

Sylwia
Inne
@Ja

Jakiś gróźb o co chodzi? Odnoszę wrażenie, że nie zrozumiałam sytuacji albo nie napisałeś do końca wszystkiego. O co chodziło z tym szacunkiem do osób starszych, bo po prostu porozmawiać chciał?

Ja
Pracownik
@Sylwia

Jeśli jesteś związana z zakładem, znajdź proszę tylko jedną osobę pracującą fizycznie,która pozytywnie wypowie się o tym ''człowieku'' , Co do szacunku zapytaj się go osobiście, Masz rację trudno odróżnić 'cześć od ' chcesz być zdegradowany niżej, dla jasności nie dotyczyło to Mnie też byłem uczestnikiem nazwijmy to dyskusji, Osobiście dziwię się że w dzisiejszych czasach kiedy nie stanowi zarejestrowanie tego typu zachowania nie wpadło mu do głowy że ktoś to może zrobić.

Rafał
Pracownik
@Ja

Masz podobno lepszych ;) wiec miej kierowniku a kto by się przejmował twym zdaniem :P buraku

Ja
Pracownik
@Rafał

oto przykład , szacunku , Gratuluję poziomu , umysłowego.

Sylwia
Inne
@Rafał

w sumie to wy tak wszyscy się do siebie w ten sposób tu odzywacie? Pytam, bo raczej dobrej atmosfery to nie buduje... czyli większość tu za sobą nie przepada?

Ania
Inne

Dzisiaj w zakupionym salcesonie tej firmy znalazłam małe zęby.????nie chce nawet myśleć do jakiego stworzenia mogły należeć.

Sylwia
Inne
@Ania

jesteś pewna tego co mówisz? Może to były jakieś chrząstki tylko? Takie rzeczy zdarzają się czasem w wędlinach tego typu

zdegustowany
Inne

Jakiś czas temu kupiłem gulasz. Było to pół roku temu. Niestety do dzisiaj mam wstręt i mi się niedobrze robi na samą myśl.

Jolanta
Inne
@zdegustowany

A co z tym gulaszem było nie tak? Bo niestety ale nie opisałaś żadnych szczegółów.

Pan zły
Pracownik

Po raz kolejny brak wypłaty na czas!

6
Olga
Inne
@Pan zły

Witaj, napisałeś o tym, że po raz kolejny nie otrzymałeś wynagrodzenia w terminie od firmy Stanisławów. Oczywiście mam nadzieję, że uda się wyjaśnić tę sytuację z pracodawcą i jakoś ją rozwiązać. Czy wiesz, czym jest spowodowane takie opóźnienie? Ma to jakiś związek z obecną sytuacją, tj. pandemią koronawirusa?

Pan
Pracownik
@Olga

Pracuję 25 lat w tej Firmie nie zdarzyło się, żeby wypłaty nie było w terminie. Pan Zły pisał post 8.01 a wypłata regulaminowo jest do 10 każdego miesiąca i 10 stycznia pojawiła się u mnie na koncie. Może trzeba zmienić Bank

Anonimus
Pracownik
@Pan

Proponuję zetknac6w kalendarz przed pisaniem obrończych postów... 10.01.2021 to niedziela... A wypłaty nie raz były po terminie...

Agata
Inne
@Pan

Skoro już piszecie o wypłatach w ZM Stanisławów to może mogłabym się przy okazji od Was dowiedzieć jak wygląda ich wysokość? Czy jesteście zadowoleni ze stawki? Skoro jak wspomniałeś, pracujesz tyle lat w firmie to jak Twoja wysokość wynagrodzenia zmieniała się na przestrzeni lat? Interesuje mnie kwestia podwyżek oraz różnych premii :P Na jakim stanowisku pracujesz?

Pan
Pracownik
@Agata

Jak zaczynałem to moja stawka wynosiła 460,00 zł z biegiem lat to się zmieniało, teraz da się przeżyć. Jeśli ktoś jest dyspozycyjny i szybko się uczy to pieniążki są całkiem przyzwoite, ale najlepiej zadzwoń do biura i dopytaj względem stanowiska jakie cie interesuje.

Pan
Inne
@Pan

Pozwolę sobie rozwinąć 'dyspozycyjność' polegająca na pracy w weekendy ????.

Pan
Inne
@Pan

plus paczka wazeliny i jedziesz ,co do pracy w weekendy na lepiej jak będziesz robił za free

Krzych
Inne
@Anonimus

Czyli weekendowe przsunięcie,no niestety,zdarza się to w wielu firmach :(

Nie Krzych
Inne
@Krzych

Pracownik uczciwie pracujący ma prawo żądać od pracodawcy wynagrodzenia na czas , tak tłumaczyć się może dziecko .

Krzych
Były pracownik
@Krzych

Wszystko jest jak najbardziej w porządku jeśli pracodawca naliczy ustawowe odsetki za zwłokę wynagrodzenia.

nie Pan
Były pracownik
@Pan

Zapomniałeś nadmienić że też zmienił się właściciel nie koniecznie na lepsze, pojawiła się też tak zwana dyspozycyjność puste hasło szkoda że tylko w jedną stronę (praca w weekendy ) brak odniesienia finansowo za pracę ,oczywiście nie każdego,oranie na pracowniku na max ,. Ktoś kiedyś powiedział jest cyrk to muszą być i małpy.

Alfonso
Inne
 Pytanie
@Pan

Czy ktoś trzyma na siłę ?

Pan
Pracownik
@Alfonso

Tomcio, uspokój się ????

Jolanta
Inne
@Pan

A ty może w tej firmie pracujesz ?

Pan
Pracownik
@Jolanta

Jesteś zainteresowana spotkaniem , Czy masz ochotę wymienić się spostrzeżeniami o pracodawcy

klient
Inne
 Pytanie

Kupiłem w POLO ,, kaszankę gryczaną'' - z czego oni to robią ? gdzie jest kasza i wątroba ? (w składzie napisali że jest) .Zapewne zatrudniają wybitnych MISZCZÓW masarstwa. Jest tam jakaś kontrola jakości ? niech się przestawią na produkcję karmy dla zwierząt nie polecam tej firmy ,

anonim
Inne
@klient

Na pewno mają kontrole jakości. Bez tego nie mogliby produkować. Jak masz obiekcje napisz do producenta. Myślałeś żeby tam zgłosić skargę?

Jan
Pracownik

Nie jest źle:) rozwijamy się

1
Ja
Pracownik
 Pytanie
@Jan

...głupstwo. Próżność wytyka , błędy wytyka- Czyż mylisz lizus od satyryka ? Lizus wam schlebia,kpiarz się naraża- Obywatele!Miejsce dla kpiarza! Gdziekolwiek....

Agata
Inne
@Jan

A w jakim kierunku rozwijają się zakłady mięsne Stanisławów? :) Czy w związku z tym pracownicy również mogą liczyć na jakiś rozwój? Jeśli tak, to na jaki? Czy zdarzają się awanse? Organizowane są szkolenia?

Ja
Były pracownik
@Agata

Co do rozwoju firmy i pracowników ,bardzo ciekawe \ raczej dobry żart . Szkolenia ,skoro pracownik nie przechodzi podstawowych to na co może liczyć więcej,niesmaczna kpina.

Jan
Pracownik
@Agata

Oczywiście w wielu,jak widać posiadamy nawet uzdolnionych poetów ????

Jan
Były pracownik
@Jan

Sporą grupę wazeliniarzy, również ????

1
Masło
Inne
@Jan

Janie,jest wolność jak się nie podoba to moze czas na zmiane,po co się denerwować;)

Jan
Pracownik
@Masło

Witam,w żadnym wypadku kto by się denerwował , wyrażam swoją opinię co sądzę o tym pracodawcy ????

Maciej
Inne
@Jan

Jak nie zamierzasz zmieniać pracy to jednak musisz widzieć jakieś plusy, nie? Chodzi o kasę? Jest na tyle dobra, że atmosfera już ci nie przeszkadza?

Leon
Pracownik
@Maciej

Ja osobiście lubię słuchać pustych obietnic p. T. , gruźb i straszenia .????

Sylwia
Inne
@Leon

Masochizm pełną parą? Chyba, że serio uważasz to za zabawne i być za tym tęsknił po odejściu. ;p Czyli dla Ciebie pozostałe warunki tutaj są jak najbardziej ok w takim razie?

BuBu
Inne

Witam, fajnie że państwa strona już działa ,szkoda że wprowadzacie klientów w błąd 1.jest inny właściciel i inne wykonanie produktów 2.oszustwem jest podawanie informacji że wyłącznie korzystacie z Polskiego mięsa ,bo tak nie jest. Pozdrawiam

klient Biedronki
Inne

kupiłam właśnie Wasz gulasz węgierski/Kraina Mięsa/ i jestem w szoku co Wy produkujecie chyba dlatego ,że jest to produkt dla Biedronki-- jest to coś wstrętnego---okropnego---żylastego---i nie jadalnego jak można coś takiego wogóle oddawać do konsumpcji,postaram się o mocą reklamę nic już z gotowca tej firmy nie kupię.Zyczę dalszych mocnych szybkich hurtowych produktów,oby zbyć a zawsze ktoś się skusi.Pozdrawiam

Sylwia
Inne
@klient Biedronki

Sama nie wiem czemu tu się dziwić. Przecież to gotowce, pewnie przepełnione konserwantami, jak chce zjeść coś porządnego to albo trzeba uruchomić swoje gary albo iść do restauracji po wizycie Pani Magdy Gessller. ;) To tak jakby się oczekiwało wysokiej jakości pieczywa i zamiast do piekarni poszłoby się po chlebek do monopolowego. Czy oczekiwania nie powinny wpływać na racjonalne wybory? ;p

Ja
Były pracownik
@klient Biedronki

Witam, odradzam kupowanie tego typu wyrobów (produkty i jakość mięsa (usunięte przez administratora) , miesza się tak zwane świeże mięso ze zmrożonym bardziej nadające się na karmę dla piesków,przyprawy i do wora / smacznego).

ZEJMAN
Inne

No takiego (usunięte przez administratora) jak wyrób- wolno gotowany gulasz wołowy jeszcze się nie trafił. produkt wykonany z odpadów chrzęstno żylnych i ścięgien. Ani grama mięsa. chyba myśleli że skoro w sosie to zamaskują te odpady nie nadające się nawet na karmę dla psów. Nie polecam i przestrzegam przed zakupem !!!

Zostaw merytoryczną opinię o Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. - Stanisławów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?

    Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.
1.3/5 Na podstawie 22 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • 05-304 Stanisławów
  • NIP: 8220004406 REGON: 005170698 KRS: 0000131051
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii