brak logo

KZU

Gdynia

Opinie o KZU

master 2010-05-25 14:57:18
współczuje tym ludziom... warunki do pracy tragiczne, wypłaty ok. 1200 zł, bardzo mało ludzi, bardzo dużo pracy, praca ciężka fizycznie polega na sprzątaniu skłądów pociągów na bocznicach,. tragedia!!!! smród brud i ubustwo!!! podziwiam Panie, które tam pracują... amtosfera bardzo fajna, ludzie są ze w miare na dobrych kontaktach, ale warunki tej pracy tragiczne!
marek 2014-01-28 08:34:06
DUZO WIELKICH ZMIAN BARDZO DOBRYCH! WYPLATY?ZALEZY OD STANOWISKA.JA MAM 2300 JAKO KIEROWCA I SPRZATACZ! POLECAM!POZDROWIENIA (usunięte przez administratora)
Aaa 2015-04-10 16:54:44
Pracowałam jeden dzień i dałam sobie spokój. Masakra.
fiorella 2015-06-17 22:48:12
ty chyba tam lache ciagniesz bo tam 5 na godzine
za 208 godzin 1100
fiorella 2015-06-17 23:14:29
dla siebie zabieraja bezdomnych zatrudniaja z lapanki bo tam nikt nie chce pracowac.dziwi mnie ze pip sie tym jeszcze nie zainteresowl.jutro zglaszam i zobaczymy jakie maja plecy bo narazie sie slizgaja
viki 2015-06-20 12:41:56
ostatnio tu widzialam opinie z nazwiskami a teraz jej nie ma usuwaja czyli opinia byla prawdziwa
zus 2015-11-21 19:10:13
brygadzistki i zastępczynie przeginają uzywają do pracowników wulgarne słowa i pochodzi to juz pod mobbing ,ciagle nie wiadomo czemu zabieraja premie nawet tego nie uzasadniając po prostu mszczą sie na osobach ktorych nie lubia
lauuu 2015-11-29 13:43:13
zgadzam sie z tym co pisze zus nikt tam ludzi nie szanuje ani majster ani brygadzistka szmaca ludzi bo czuja sie lepsi od swoich podwladnych gdzie tu rownouprawnienia ??? kobiety pracujace tam powinny cos z tym zrobic a nie zyc w strachu przed takimi ludzmi!!!!!!!!!!!
ewa 2015-12-02 13:12:58
w mojej brygadzie jest spoko, przeniescie sie na inna zmiane ,albo zmiencie brygadzistke
anonimowy 2016-03-11 20:54:15
Tam powinni zmienic dyrektora p. Gorke. Facet boi sie majstrow i brygadzistek. Prezesowa nie ma nic do powiedzenia i miga sie od odpowiedzialnosci. Kto nie ma wtyki dlugo tam nie popracuje. Po chorobowym zwalniaja i zatrudniaja TYLKO I WYLACZNIE swoje rodziny. Jedna wielka paranoja!
1
hanka 2016-04-13 17:55:21
nie prawda ,ze po chorobowym zwalniaja ja chorowalam i nikt mnie nie zwolnil zwalniaja tych co sciemniaja i kombinuja
dobrze poinformowany 2016-04-27 10:25:42
atmosfera jest tragiczna, pracy coraz więcej, można zapomnieć o urlopie w sezonie lub na święta, idziesz na zwolnienie to zabierają premię, może i zatrudniają nowych, ale tylko po to żeby brygadzistki mogły nic nie robić i pić kawę z rewidentem, majstrowa i dyrektor mają to gdzieś a prezesowa albo nic o tym nie wie albo nie chce wiedzieć, ta praca to totalna porażka
pracownica 2016-04-28 12:42:28
Nie wiem gdzie Ty pracujesz bo w Leszczynkach brygadzistka prosi nas ,zebysmy braly urlopy.A premia jest dla tych ,co zasuwaja caly miesiac w pracy.Wiem ze choroba nie wybiera ale co to by byla za sprawiedliwosc jesli osoba na chorobowym dostala by premie!!!!!!!
anonimowa 2016-05-05 08:48:45
zapraszam na Cisową to nie wiem czy nadal będziesz mówiła że jest tak słodko, w sumie nie wiem jak to jest skoro nas straszą Leszczynkami a jest u nas tak jak wszyscy piszą wyżej, przychodzą nowi i po dniu albo dwóch odchodzą bo trzeba być zdesperowanym żeby tu pracować
pracownica 2016-05-05 19:05:34
Nie mowie ze jest lekko ,bo trzeba sie na pracowac .A dziewczyny z Leszczynek sa chetne zeby isc na Cisowa , tylko kto je pusci????????????
gegcio3 2016-07-13 21:13:58
a w Gdyni na dworcu to masakra ludzi brak ruskie bez umowy pracuja .brod smrod i ubostwo,placa 1200zl ludzi traktuja jak smieci.totalna masakra.Jedynego pracownika ktory pracowal tam 15 lat zwolnili.NA cale szczescie znalazl od reki lepsza i lepiej platna.
1
VINI 2016-07-13 21:24:05
ZWOLNIC MIKOLAJEWSKIEGO GORKA OK.MIKLOLAJEWSKI MIESZA RODZINKE USTAWIL I KASIORE Z LUDZI TRZEPIE(KOMUNA NORMALNIE)
3
ja 2016-08-16 09:36:47
Prawda jest taka,że pan Górka powinien przejść na emeryturę a co do reszty jak wszędzie są problemy .Jeśli ludzie nie dopilnują swoich spraw to niech nie mają pretensji.Nie przychodzą do pracy bez powiadomienia,olewają pracę bo jest za dobrze.Proszę popytać ludzi którzy pracują na Grabówku.Jak wszędzie są koneksje,ale nie ma problemów z wypłatami .Nikt nie stosuje mobingu a jeśli się komuś wyrwie słowo na k to nie do osoby tylko jako przerywnik
gh 2016-08-16 22:40:01
@ ja nie wymienia sie na takich forach nazwisk .......
1
zastraszona 2016-11-17 17:24:04
skoro jest tak dobrze na Cisowej to czemu ludzie się zwalniają, wszystkim chce rządzić jedna brygadzistka która na wszystkich donosi do dyrektora, a majstrowa boi się, że na nią też doniesie i staje na nią murem, wypłata może jest ale za tą pracę wcale nie taka dobra, atmosfera tragiczna, co chwilę jakieś afery i straszenie zwolnieniami, mobbing na całego
Zostaw swoją opinię o KZU - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KZU