Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: KRAKVET


Oceniono 758 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
KRAKVET
Kokotów 657
32-020 Wieliczka
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-07-12 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
devil
napisz coś więcej ile tam pracowałeś?
czy to faktycznie codziennie te 12 godzin i nie było opcji wcześniej sie zerwać?
odpisz
zdjecie uzytkownika
diepro - 2014-07-18 21:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Jak ktos lubi prace po 12 15 godzin to polecam!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-18 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diepro - 2014-07-18 21:12:37]:
Zgadzam sie!!! To jest tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w 2014 roku!!! ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Bastil - 2014-07-29 09:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie Krakvet jest jedną z większych i jedną z lepszych hurtowni artykułów dla zwierząt. Ceny mają dosyć przystępne jak dla klienta indywidualnego, ale zastanawiam się czy wysoka jakość obsługi klienta i wysoka jakość towarów idzie w parze z wysokim poziomem traktowania pracownika... Skoro tutaj wszyscy narzekają to coś musi być na rzeczy. Podejrzewam, że praca może nie spełniać ambicji pracujących tam osób - chociaż nie chcę oceniać. Mimo wszystko myślę, że można próbować coś wywalczyć - awans, wyższe stawki...
zdjecie uzytkownika
Jaśmina - 2014-07-29 11:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bastil - 2014-07-29 09:41:29]:
Ja tam pracowałam z racji sytuacji rodzinnej musiałam, zrezygnować ale nie żałuję ani jednego dnia spędzonego w tej firmie. Praca jak każda inna, nigdzie Cię nie posadzą i nie dadzą dobrej ba nawet żadnej kasy za to, że siedzisz i łaskawie przychodzisz do pracy. Wszędzie trzeba pracować, żeby coś mieć, coś osiągnąć. Jak masz tylko trochę chęci to masz szanse na awans i większą kasę. Ale trzeba chcieć. Nie ukrywajmy, że ktoś kto jest zadowolony nie będzie tracił czasu na pisanie jak tam jest fajnie, ale ktoś komu się nie chce pracować woli siedzieć na necie i nawalać jak to w Polsce jest źle i nie dobrze i jaki wiecznie jest poszkodowany. No cóż taka mamy mentalność...
zdjecie uzytkownika
toja - 2014-08-05 16:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się wypowie ten, kto faktycznie pracuje na magazynie w Krakvecie. Jaki rodzaj umowy, ile godzin i jaki zarobek bo jak dotąd to trochę chaotyczne wiadomości, a chciałbym tam ewentualnie pracować. To , że praca niekoniecznie lekka to się można domyślić.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 20:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe co się stało z tym postem umieszczonym tu dzisiaj około 13:40?
zdjecie uzytkownika
prawdaitylkoprawda - 2014-08-09 12:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to taka miniaturka naszego wspaniałego państwa Polskiego - rządy ludzi wykwalifikowanych,kompetentnych, uczciwych. nie ma zadnego rozwarstwienia wszyscy dobrze zarabiają i od każdej wypłaty jest odprowadzany należyty podatek. tolerancja i równe traktowanie to najważniejsze hasła firmy. Każdy kto tam pracuje lub pracował na pewno potwierdzi moje słowa. Polecam tą wspaniałą firmę !!!
zdjecie uzytkownika
prawdaitylkoprawda - 2014-08-09 12:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [toja - 2014-08-05 16:51:26]:
Jak pisałem ta firma to miniaturka naszego Państwa które jest potęgą gospodarczą. Zarobek pozwoli na utrzymanie Twojej rodziny, bedziesz tez zapewne miał dużo czasu dla najblizszych. Praca nie jest ciężka, jeśli zostaniesz oddelegowany do jakiegoś trudniejszego zadania gromada kolegów z przyjemnością Ci pomoże :) Składaj swoje podanie bo w takiej firmie na pewno jeszcze nie pracowałeś - masz jedyną okazję przekonać się na własnej skórze jaka to świetna robota.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-20 14:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Kokotowie i w Wieliczce-Boże tragedia.(usunięte przez administratora)Mało kto tam wytrzyma dłużej niż tydzień. Lepiej pracuje mi się teraz na budowie po 10gdz. i za te same pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Pikczu - 2014-08-23 08:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest dużo pracy to rzeczywiście takie ilości godzin wcale mnie nie dziwią... Pytanie tylko jest takie czy pracując więcej niż 8 godzin dziennie jest szansa na przyzwoite pieniądze z wyrobionych nadgodzin, bo Krakvetu o niewypłacalność czy przekręty nawet nie ma co podejrzewać bo to porządna firma.
zdjecie uzytkownika
dzidek - 2014-08-24 17:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję na magazynie od prawie pół roku. Fakt- praca jest męcząca i trzeba około 250 godzin miesięczne porobić ale 2600 zł na rękę nie jest najgorzej. W domu takich pieniędzy nie wysiedzisz marząc miesiącami o ośmiogodzinnym dniu pracy za 1800 zł. Nieraz miałem dość tej roboty już, ale się przemogłem i ciągnę to dalej. Ja na początku też byłem obolały cały- ból nóg, kręgosłupa itd, ale po trzech tygodniach się przyzwyczaiłem do wysiłku i teraz jest OK- normalne zmęczenie jak to po pracy fizycznej. Sugerowałbym Wam, żebyście się nie poddawali już po kilku dniach pracy i nie rezygnowali z pracy. Jak nie przesiaduje się za regałami paląc peta to nikt z kierownictwa nie przypieprza się o nic. po prostu trzeba robić swoje- niekoniecznie w tempie błyskawicy, ale tez niezbyt powoli.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-08-28 18:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary gdzie ty masz 2600 na ręke w krakvecie!!??
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-09-06 19:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a podobno od niedawna tak wiele sie zmieniło w krakvecie? Ze podobno pracuje sie maksymalnie po 12 godzin dziennie?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-09-07 19:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie to powiedzcie dokładnie co tam sie wyprawia? Biuro wydzwania do starych pracowników którzy odeszli z obietnicami że tak wiele sie zmieniło na lepsze ,że nie ma( usunięte przez administratora ) po 15 godzin dziennie i ogólnie wszystko super, no to jak to naprawde jest?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-09-28 21:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a poza tym coś ciekawego?
zdjecie uzytkownika
gniadek - 2014-10-18 13:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile wy pracowaliście w tej firmie skoro tak negatywnie o niej piszecie? tydzień? dzień? pare dni? przyjdź teraz i zobacz jak jest cwaniaku internetowy... nie chce Ci się pracować to Twoja sprawa, lepiej ciagnac kase od matki zamiast ruszyc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od monitora i zacząć cos robic...
zdjecie uzytkownika
bellcross - 2014-10-23 15:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem tam na dniu próbnym, po pierwsze nie podobało mi sie, że jednych dają na pakowanie a drugich na dostawki do koszy (troche nie sprawiedliwe) kase jaką obiecywali to 1800netto nie wiem czy coś się poprawiło, co do pracy od rana do nocy to opowiadał o tym pracownik ale zazwyczaj jest do 17, nie mozesz siedziec tylko caly czas cos robisz nawet jesli nie masz nic do roboty(bo nie ma nic do paczek), patrzcie sami co podpisujecie bo to nie umowa o pracę tylko zlecenia i macie to zlecenie wykonać. Tyle moge powiedziec - czemu zrezygnowalem po pierwszym dniu? nie mialem dojazdu no i ten niesprawiedliwy podzial. Moja ocena tego zakladu jest neutralna, ale mam nadzieje, że kierownicy którzy tu zachwalają krakvet powiedza prawde ile sie teraz zarabia
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-23 17:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz coś więcej powiedzieć o godzinach pracy w Krakvecie?
zdjecie uzytkownika
AS - 2014-10-24 13:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ludzie uciekają z tej firmy notorycznie a ogłoszenie sie pokazuje srednio o prace na portalach co miesiąc co dwa to cos jest nie tak.
W firmach w krórych jest dobrze ludzie pracuje latami i walczą o swoją posade tylko trzeba miec o co walczyc widocznie w tej firmie nie ma .
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-10-24 18:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepaszam Cie bardzo a Ty widziales w ostatmich czasach kogos komu sie chce pracowac. Posiedzi miesiac dostaje pierwsza wypale. I juz ma za co chlać i sajonara
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-24 19:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie aktualnie wynagrodzenie i jakie godziny pracy są w krakvecie?
zdjecie uzytkownika
bellcross - 2014-10-24 21:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W krakvecie byłem rok temu na tym dniu próbnym, Ci co tam przychodzą do pracy to nie myślą logicznie, są skuszeni zarobieniem szybko czegoś, często jest tak, że nie przzemyślą jak i ile czasu zajmie im dojazd- z5 osób które były ze mną tylko jedna była z okolic i szybko się zmyła (ale to było widąc, że z penia) 2ch gości było z samego krk( jeden na rowerze przyjezdzac chcial, konkretny kolo); drugim powodem to moze byc fakt który mówił mi jeden z pracowników, że często pracują do 19-20 a zdarzało się i póżniej(brak dojazdu komunikacją zbiorową), robote trzeba było wykonać.

Też mnie ciekawi jakie jest realne wynagrodzenie na stanowisku pakowacza.

Co do ciężarów jakie tam są to nie były większe niż 25kg(maksymalny) chyba, że maszyna pakująca przestała by działać t wtedy może ;p
zdjecie uzytkownika
titio - 2014-10-24 23:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszę iż jeśli ktoś chce pracować to te 2tyś w pierwszym miesiącu zarobi ale pierwsze kilkanaście dni należy wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-25 08:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po ile godzin dziennie pracujecie by te 2 tysiące zarobic?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x