Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: KRAKVET

zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-11-04 11:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [veni - 2014-10-29 10:48:20]:
Tak na dobrą sprawę to po co Ci to wiedzieć? Co to zmieni?
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-04 12:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to powiedzcie otwarcie po ile godzin i za ile pracuje sięw tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-06 11:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Tomek : a dawno tam byłeś?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-06 12:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli zrobią 2 zmiany po 8h dla realizujących zamówienia czyli pakowaczy to z chęcią do tej firmy wrócę, ale jeżeli nie i dalej ludzie będą pracować nawet po 17h to nic tylko przemiał nowych ludzi będzie
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-06 12:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ile zarobiłeś przez ten czas?
zdjecie uzytkownika
veni - 2014-11-08 01:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartek - 2014-11-04 11:21:54]:
...to chyba oczywiste: szukam pracy a te powtarzające się ogłoszenia zwracają uwagę. Jestem zainteresowany ale jednak nie chciałbym trafić do "obozu pracy", bo szkoda mi czasu, nerwów i zachodu.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-11-19 21:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [veni - 2014-11-08 01:26:22]:
ta firma nie ma 17 oddzialow, nie stac by ich na to bylo! Wstawili 17 flag na stronie, ale magazyn maja JEDEN! i z tego magazynu wysylaja towar na cala Europe!
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-11-21 16:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak szczerze to jak by tam sięzatrudnić? chciałbym pracować przy tym serwisie było by mi łatwo bo mam wiedze o karmach i innych gadżetach związanych ze zwierzętami. Włąściwie to nie wiem za bardzo jak to zrobić wszystko żeby wreszcie znaleźć pracę, na prawdę ręce opadają co to się ostatnio dzieje. wszędzie narzekają
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-11-22 10:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Pojawiło się ogłoszenie Asystentka księgowej. Czy ktoś może wie jakie są warunki na tym stanowisku pracy i czy warto próbować? Interesują mnie również warunki finansowe i czy z księgową można się normalnie porozumieć ;)
zdjecie uzytkownika
loka - 2014-11-26 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, czy ktoś może przybliżyć ile zarabia się na stanowisku specjalista ds. rynku np. chorwackiego? Chodzi mi o pracę z mniej popularnym językiem? Jak się pracuje, czy praca jest stresująca?
zdjecie uzytkownika
TO SEM JA - 2014-11-29 20:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon - 2014-11-19 21:04:47]:
KOLEGO, firma nie musi mieć 17 oddziałów. Tak jak przykladowo Zooplus to firma niemiecka, która ma serwis w kilkunastu językach, ale główna siedziba i magazyn jest jedna- w Niemczech skąd wysyłają przesyłki na całą Europę ( między innymi do mnie).
zdjecie uzytkownika
tralala - 2014-12-05 19:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem dobrze, że Zooplus to firma niemiecka, która ma serwis w kilkunastu językach, ale główna siedziba i magazyn jest jedna- w Niemczech, pewnie tej osobie chodziło o coś innego, a nie do końca o to gdzie mają magazyn.. mnie za to interesuje konkretnie to jakie macie tam wynagrodzenie na miesiąc mniej więcj?
zdjecie uzytkownika
loma - 2014-12-11 00:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klatka- czy możesz powiedzieć na jakim stanowisku pracowałeś/aś?
zdjecie uzytkownika
vivi - 2014-12-11 12:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia obsługa klienta zagranicznego?
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2014-12-20 00:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, klientem krakvetu jestem już dłuższy czas, ze względu na moje dwa ukochane futerka. niedawno straciłam pracę, ale uznaje to raczej za możliwość na dobry początek niż coś złego i postanowiłam szukać czegoś w tym co lubię. Lubię zwierzeta i znam się na karmach i aksesoriach dla nic, czy ktos wie czy w Krakvecie szukają może kogoś takiego?
zdjecie uzytkownika
fortis - 2015-01-03 15:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba pytanie nie do nas. Z doświadczenia wiem , że w przypadku sklepów typu Krakvet właśnie najlepszym rozwiązaniem jest się samemu pofatygować do takiego miejsca i tam sprawdzić czy kogoś nie potrzebują. Często kierownik takiego sklepu może prowadzić właśnie tego typu rekrutacji chcąc aby przyszły pracownik się wykazał
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-20 05:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękii za info.
Czy przewidywane są jakoś teraz możliwe przyjęcia?
Jak z tymi godzinami pracy od której się w końcu zaczyna od 7:30 czy od 8mej? od 6-tej?
I czy możliwe jest żeby można było zawsze kończyć o 20tej?
Będę wdzięczny za odp.
zdjecie uzytkownika
nowyy - 2015-02-20 21:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fforum odżywa jak są rekru rekru?!!
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-02-23 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,rekrutacja trwa,jutro mam przyjsć do pracy,cieka jestem jak to będzie,zarobki to 1800/Miesiąc
zdjecie uzytkownika
lulook - 2015-02-23 13:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos sie zmieniło od tego roku czy nadal godziny pracy dochodza do 17 godzin ?
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-02-23 14:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka daja umowe,babka mi powiedziała że umowe o pracę !!!!!
zdjecie uzytkownika
neubalance - 2015-03-13 23:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rafik_rav - 2015-02-23 14:06:47]:
umowa zlecenie i pracujemy dopóki nie skończymy
przerwa raz bo to zlecenie trzeba wykonać
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-03-15 22:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć, wie ktoś coś o rekrutacji na stanowisko marketingowe? ogłoszenie wisi już kolejny miesiąc, zastanawiam się, czy nie przesłać cv. Nie wiecie, dlaczego firma przez tyle czasu nie znalazła pracownika? Tak mało oferują czy co?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-05-22 09:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałem więc mogę się wypowiedzieć jak faktycznie jest. Negatywne opinie wystawiają Ci co szukają kokosów i za nic nie robienie chcieliby dostawać cuda, ta nie jest w żadnej pracy. Idziesz zarobić ale musisz dać coś od siebie a nie tylko wymagać. Praca nie jest lekka bo to praca fizyczna, nie biurowa więc nikt Was tam nie posadzi - jak chcecie prace gdzie Was posadzą i za to Wam będą płacić to idźcie do muzeum za exponat:D Kasa zawsze jest na czas, nigdy nie mają opóźnień. Płacą uczciwie za wykonaną robote, jak się postarsza to możesz awansować a nie cały czas być na najniższym stanowisku ale musisz dać coś od siebie. Zanim odeszłem wprowadzili karty Benefit - taaa pewnie za chwilę wypowie się jakiś niezadowolony -"ciekawe jak mam z niej skorzystać skoro siedzi sie tam tyle czasu" - bzdura, jak robisz swoje a nie patrzysz żeby cały dzień przeplontać się po magazynie i liczyć na to, że inni zrobią za Ciebie to wyjdziesz dużo wcześniej niż biuro, więc odpowiadając na pytanie niezadowolonych co przyszli na 3 godziny - DA SIĘ skorzystać w tygodniu i iść na siłkę. Trzeba tylko chcieć.
Dlaczego zrezygnowałem - bo moja sytuacja rodzinna zmusiła mnie do zmiany miejsca zamieszkania, musiałem przeprowadzić się do innego miasta.
Każdemu kto chce zarobić a przede wszystkim chce pracować polecam się tam udać i spróbować ale nie wierzyć wszystkim tym niezadowolonym, niechentnym do jakiej kolwiek roboty, wypisującym bzdury na różnych portalach...
zdjecie uzytkownika
aktualny pracownik - 2015-05-28 23:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2015-05-22 09:29:21]:
Bzdury piszesz...tylko po co?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRAKVET?
Zadaj pytanie
alert