Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: KRAKVET

zdjecie uzytkownika
Zorientowany - 2013-09-24 22:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie uważam aby pytanie na tym portalu odnośnie partnera biznesowego było ok, przecież większość ludzi wypowiadających się tutaj nie ma pojęcia jak wygląda współpraca biznesowa z tą firmom.
Jeżeli chodzi o mnie to ja tam pracowałem i żałuje, że już nie pracuje. Niestety musiałem zrezygnować z pracy z powodu uciążliwego dojazdu ( za daleko mieszkałem od Kokotowa) ale kiedy tam pracowałem to nie narzekałem, praca stała, na dzień dobry dają umowe, kasa zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-09-24 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ciekawe na jakim stanowisku tam pracowales??ze tak zachwalasz!!!w zadnym wypadku niepolecam wspilpracy zta firma!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 21:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ale warto zapytać ponieważ pracownicy mają na bieżąco mozliwośc obserwowania jak się dzieje w firmie a teraz każdy na swoje sposoby sie zabezpiecza wiec wystarczy pomyslec przeciez produkt to najwazniejsza rzecz dla firmy
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-10-07 20:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam już trochę pracuję i nie narzekam, nowa hala, zdecydowanie lepsze warunki, dostęp do pomieszczeń socjalnych, szatnie.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-01-09 14:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tam musi być (usunięte przez administratora), bo ciągle się ogłaszają na darmowych portalach...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-01-15 14:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tam chyba coś nie tak, bo ciągle są ogłoszenia na darmowych portalach,że szukaja pracowników, a ci co przepraszaja, to o co chodzi, czy nie wolno powiedziec coś złego na firme, czy to jakas sciema?
zdjecie uzytkownika
FAZI - 2014-02-03 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
NO WIĘC TAK:):):):):)pracujemy od poniedziałku do piątku po 12h.W piątek bywają gratisy aby dokończyć zamówienia jak ostatnio to było od 6,30RANO do 4,00 RANO. (usunięte przez administratora)NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-02-08 13:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No nie mówcie, że pracujecie praktycznie cały dzień, może jeszcze po takim dniu następnego trzeba iść do pracy, trochę w to nie wierze, zwłaszcza, że to tylko jeden taki post o krakvet.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-02-24 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba iść:) nie ma łatwo:)
zdjecie uzytkownika
Jacek Gural - 2014-02-27 18:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dobra firma, polecam. Szkoda, że nie ma normowanych godzin pracy. Praca nie jest leka. Polecam twardzielą z gór : ) góralom i hardym chłopom. dobra kasa
zdjecie uzytkownika
Simson - 2014-04-08 06:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pewnie za taką robotę kasa jest całkiem w porządku. Niestety nie można mieć wszystkiego w tym kraju
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-04-12 13:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na pewno jest coś nie halo skoro szukają na non stopie pracowników i o co chodzi z tymi pomówieniami czyżby kogos aż tak uraziła prawda?
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-05-09 16:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie jak by to skomentowali osoby z krakvetu... bo rozumiem, że takie rzeczy to nie pierwsze razy..
zdjecie uzytkownika
Arturro - 2014-05-11 21:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Polecam omijać to miejsce szerokim łukiem naprawdę
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2014-06-22 16:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe opinie skąd tak dobre, bo chyba nie od pracowników. Praca od 6.30 do 22.30 (jak nie to do widzenia), są też nocki do 3-4 rano dobrze jak przed nami weekend jak nie to trzeba iść na 6,30 od nowa. (usunięte przez administratora) Praca dla (usunięte przez administratora) młodych kawalerów, z wolnym czasem i końskim zdrowiem.
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-06-24 09:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz trochę jaśniej napisać czemu omijać? Oferty pracy mają bardzo konkretne, ciekawe jak z zarobkami i atmosferą...
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-06-24 11:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak myślisz czemu Ci wszyscy ludzie radą Ci omijać prace? Bo im się pracować nie chce. Ja tam pracowałem ale z racji przenosin musiałem się zwolnić, dla jasności - miałem zbyt daleki dojazd do pracy. Praca nie jest lekka bo to nie jest pakowanie pierza w woreczki tylko przygotowywanie paczek karmy do wysyłki, ale co na budowie macie lepiej? Chyba nie? Więc proponuje nie czytać opinii ludzi wiecznie bezrobotnych tylko złożyć CV i iść do pracy do nich. W domu takiej kasy nie wyleżysz;)
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-06-26 09:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, nie każdy kto narzeka na robotę narzeka dlatego, że mu się pracować nie chce. Zawsze mogą być jeszcze jakieś inne powody.
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-06-26 11:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No oczywiście, że mogą być inne powody. Ale tak jak zaznaczyłem wcześniej pracowałem i jakoś ich nie dostrzegałem. Sorki ale w żadnej pracy Cię nie posadzą i dadzą kasę za to, że przyszedłeś do pracy, wszędzie trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-07-01 01:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodzę się z tym bez dwóch zdań. Może są rzeczy, które z Twojego punktu widzenia są albo w porządku, albo nie robią ci różnicy a innym przeszkadzają.
zdjecie uzytkownika
Basta - 2014-07-12 07:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a masz na to jakieś dowody? Bo mi osobiście nie chce się w takie rzeczy wierzyć. Który normalny kierownik czy pracownik pozwoliłby sobie na coś takiego... litości
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-07-12 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
devil
napisz coś więcej ile tam pracowałeś?
czy to faktycznie codziennie te 12 godzin i nie było opcji wcześniej sie zerwać?
odpisz
zdjecie uzytkownika
valdiosik - 2014-07-17 15:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)tam jest dzika rotacja skoro sami kierownicy nie wiedza gdzie ani co jest umieszcza w ogloszeniach. Zadnego CV ani listu motywacyjnego mojego nie zobaczyli na oczy. ich to nie obchodzi. cos jest nie tak, skoro faktycznie tam jest ciagla rotacja ludzi i proponuja 12h dziennie, a nie daj Bog nie wyrobisz sie z normą to zostajesz w piątek na nockę. Malo tego jesli dzienna norma nie jest spelniona pozostajesz ponad 12h ;]
zdjecie uzytkownika
diepro - 2014-07-18 21:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Jak ktos lubi prace po 12 15 godzin to polecam!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-18 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diepro - 2014-07-18 21:12:37]:
Zgadzam sie!!! To jest tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w 2014 roku!!! ODRADZAM
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x