brak logo

marius

Bydgoszcz

Opinie o marius

anonim 2009-02-27 12:48:07
Słowa kojarzące się z marius (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):stresująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako żadna! .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są "tu jest Polska tu sie pije",ja nie pije więc nie wtopiłem się w załoge,brak pomocy od starszych pracowników .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? od 7.2gr.
Najbardziej podobało mi się w marius:kiedy pracowałem sam bo reszta załogi była w delegacji :)
Najbardziej nie podobało mi się w marius:braku nadzoru nad moją pracą,nikt nie mówił jak trzeba robić tylko wymagali!
1
anonim 2 2009-04-10 20:33:49
wydaje mi się ze ktoś jest w ogromnym błędzie i całkowicie nie zgadzam się z tą opinią
szok w trampkach 2014-04-08 09:02:49
co tu duzo gadac ...nie polecam nikomu wspolpracy z panem domagala.. psychopatyczny gosciu z duzymi problemami emocjonalnymi i finansowymi ...terror ,zgroza,brak szacunku dla pracownika ,cala ta szopka podchodzi pod mobbing ...ogolne wrazenia ..zerowe ..gosciu chyba nie wie jak z ludzmi rozmawiac i wiekszosc spraw zalatwia darciem ryja .. na taka skale ze wszyscy kreca totalna beke za jego plecami .."stary dzis nie wzial tabletek z rana" ....ostatnia taka firma w polsce ..zero pomyslunku o pracy ,krecenie bata z gowna .. i na sam koniec sa jeszcze problemy by odzyskac pieniadze na ktore ciezko sie pracowalo .. szczerze dziwie sie ze w morde jeszcze od nikogo nie dostal ..nie polecam tej firmy krzak :)
2
anonim 3 2014-06-30 09:32:41
Jeśli ktoś w kulki leci, nie wykonuje poleceń służbowych poprawnie, pije w pracy to nic dziwnego, że dostaje porządny opieprz...
dlugi jezyk 2014-07-13 13:39:50
heheheh czytajac wypowiedz "
Jeśli ktoś w kulki leci, nie wykonuje poleceń służbowych poprawnie, pije w pracy to nic dziwnego, że dostaje porządny opieprz..." chce mi sie smiac ..domagala czlowiek bankrut .. powinien leczyc sie psychiatrycznie ...ryj wydziera o byle co ,jak tabletek z rana nie wezmie pieklo w pracy ,ciagle problemy z kasa ,wyplaty sa po 3-4 tygodniach opoznienia albo nie ma ich w cale ,robota na czarno i ciagle problemy z materialem ktorego ciagle brak ,z transportem najlepiej jak masz swoj samochod i robisz po 100-150 km dzienia ..za 50 zl na 2-3 dni jak szef ci da a jak nie da martw sie sam ..ogolnie tragicznie widze "pana" domagale ,komornicy licytacje wszystko to co wisi nad nim od kilku lat firma krzak
długi jezyk 2014-08-09 14:14:13
Oświadczam iż byłem autorem obraźliwych wpisów godzących w dobre imię firmy MARIUS. Treści te obniżały wizerunek spółki, oraz naruszały dobre imię właściciela i sumiennych pracowników tejże spółki. Przepraszam każdego kogo obraziłem i oświadczam iż nigdy więcej nie opublikuję żadnej treści o podobnej wartości na żadnym forum ani w mediach.Nie będę także działał na szkodę w.w spółki.
(usunięte przez administratora)
anonim 4 2014-08-10 17:51:26
:)
Rott 2016-01-18 19:38:12
Cześc. Gdzie teraz mieści się spółka była na Niklowej Drzewnej Perliczej a teraz.... Gdzie ta GAZELA biznesu się znajduje Pozdrawiam
jasiek 2016-05-20 23:23:16
tak, oferty pracy u nich od dawna nie widać @bonek.
Zostaw swoją opinię o marius - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie marius