brak logo

Aluteam Polska sp.z.o.o

Biała Podlaska

Opinie o Aluteam Polska sp.z.o.o

Brygadier 2016-05-08 15:49:57
To źle że sobota wola ? Ja tam wolę mniej zarabiać i jak człowiek mieć sobotę i niedzielę wolną. Ale jak tobie mało kasy , bo widzę łakomy jesteś na nią to w sobotę możesz sobie dorobić na truskawkach lub zbieraniu innych owoców (zaraz się sezon zacznie ) A w niedzielę możesz ulotki roznosić. Człowiek się cieszy że weekend wolny a tu jakiś wyskakuje z pracą w sobotę. Kiedyś pracowałem 3 soboty w miesiącu i niedzielę . Nie powiem z premią to niezłą sumkę zarobiłem ale co mi z tych pieniędzy jak nie mogłem ich wydać i nigdzie nie pojechać sobie na weekend. Co do kobiet to z tego co słyszałem to mają teraz przyjmować!!! Super że panie chcą pracować w naszej firmie. Miło jest pracować z kobietami i pobajerzyć w czasie pracy :) Tylko żeby każdy dział dostał kobiety a nie tylko ściany i dachy . Reszta też chce z paniami pracować. Więc składajcie Panie podania. Co do mężczyzn to mała szansa jest aby nowy pracownik się utrzymał. W większości panowie rezygnują sami z pracy po paru dniach, tygodniach . Lub nie zostaje im przedłużona umowa po okresie próbnym. Gdyż nie nadają się do tej pracy:), jest za ciężko lub nie potrafią nic robić . Panie mają prostą i łatwą pracę więc zostają i o to chodzi aby w zakładzie pracowało coraz więcej kobiet. Kobiety rozładowują napięcie i jest kogo pobajerować w pracy :) Może co niektórzy mężczyźni zaczną się myć i używać dezodorantów i perfum bo wstyd im będzie kobiet bo jak do tej pory to co do niektórych na 3 metry nie można się zbliżyć tak śmierdzi potem. Pozdrowienia wszystkim pracownicom i pracownikom aluteam !
Mały 2016-05-08 20:49:01
Mów za siebie kolego. Też pracuję na dziale przygotowawczym i chcę mieć soboty wolne. Jak ci mało to kolega wyżej Ci napisał jak dorobić sobie w sobotę. Poza tym ci ma montażu mają zapieprz a u nas luzy że można się wyspać i normę zrobić .
lektor 2016-05-10 16:57:49
Jak się ma hektary i dopłaty,a starzy zasuwają w polu i przy krowach to można filozofować
Sexter 2016-05-10 19:20:14
Mały a co ty tak bronisz działy montażowe,chyba z tamtąd się wywodzisz
Misza 2016-05-13 12:31:22
Moim zdaniem w firmie panuje starożytny system wynagrodzeń pracowników na równi z długoletnim stażem co nowi, żeby np. spawacze zarabiali tyle co babka bez zielonego pojęcia o procesie produkcji wykonania bądź naprawy zabudowy. I dlatego będą zgrzyty wśród pracowników. Pozdrawiam
D.............. 2016-05-13 17:24:52
Spawacz to niech się za robotę weźmie a nie tu głupoty wypisuje. To skandal aby stary pracownik ścian lub brygadzista zarabiał tyle co spawacz który pracuje może przez 3 godzinny na 8. Na ścianach brygadziści czy pracownicy ostro pracują w zawrotnym tempie a na spawalni to co maja zrobić przez 8 godzin zrobią za 2 i się pałętają po hali. To skandal aby taki leń zarabiał tyle co ja stary pracownik ścian. Jak ci spawaczu coś nie pasuje to się zwolnij.
Jonatan 2016-05-14 13:35:23
te baby i baby tylko co one wam przeszkadzają? czy im wypłata jest zabierana z waszej czy jak bo nie za bardzo rozumiem a szlak mnie trafia jak patrze na tą nagonke na kobiety. jestem mężczyzną z jednego działu na którym są kobiety i jak widzę jak co nie którzy je cisną to aż strach pomyśleć jaki jest wasz stosunek do kobiet w domu a kobiety się starają i nie jedna pracuje ponad swoje siły tak samo jak i nie jedna z całą pewnością ma większą wiedzę o produkcji niż nie którzy z was robochłopy jak wam nie pasuje to wun na budowlanke ( tylu z was mówiło ze się zwolni i co?) i dalej napieprzacie za te " psie grosze " MENTALNOSC TEGO ZAKLADU MNIE PRZERAŻA!
Sexter 2016-05-15 17:10:40
A wspóla wydajność??
Cep 2016-05-16 18:49:19
Ci co tak jadą po kobietach to zwykli frajerzy!! Polaki cebulaki. Jak są tacy odważni to niech powiedzą to kobietom prosto w oczy albo tu na forum się przedstawią. Teraz sprawa pieniędzy. Tylko zawistne polaczki interesują się czyimiś zarobkami i życiem innych. Mnie interesują tylko moje zarobki a nie kolegi z działu, innego pracownika czy kobiety. Tylko zawistne polaczki jak te mohery plotkują o czyimś życiu i czyichś zarobkach. Takim ciekawskim to tylko gęby należy obić i nauczyć rozumu. Aby interesowali się swoim życiem i swoimi zarobkami a nie innych. A jak się nie podobają zarobki,praca z kobietami i wspólna wydajność to spier......
Cep 2016-05-16 18:55:32
Zwolnij się frajerze jak ci wspólna wydajność nie pasuje a nie tu płaczesz jak panienka :) :) Typowy Polaczek nieudacznik i frajer :)
szary 2016-05-19 09:59:05
Nazekacie na te kobietki a one takie fajne są ? Oczywiście co niektóre
Będzie spokój 2016-05-19 17:42:41
kto narzeka na kobiety ? Ot znalazła się grupka paru pastuchów-parobków i narzekają. Byłbym zadowolony jakby jeszcze i z 50 kobiet zatrudniono. Fajnie się pracuje z laskami. A ta grupka paru pastuchów-parobków niech sobie narzeka. Osiołkom zawsze źle a to kobiety im przeszkadzaj a to grupowa zakładowa wydajność , a to że w sobotę trzeba pracować a to że w sobotę nie pracują i mniej zarobią , a to że deszcz pada . Te pastuszki chcieliby nie pracować a za darmo kasę brać . Dobrze że takich narzekających pajaców jest mało bo by człowiek nie wytrzymał tego całego narzekania i któremuś z tych pastucho- parobków przywalił aż by zadzwoniło :)
szary 2016-05-19 23:15:18
Zgadzam sie z kolegą ? Ja uważam ze z kobietami idzie lepiej sie dogadać jak z tymi pastuszkami ?
Do widzenia .... 2016-06-03 19:23:48
Niech młodzi walą po 80-100 % wydajności . Ja jako ponad 5 letni stażem pracownik będę wyrabiał 40 % normy .Niech młode szczyle się produkują i wyrabiają. Na ścianach da się ściemnić he he he he :) 40 % i nie więcej :) he he he Za długo już tu pracuję aby zasuwać :) A jak coś to mogą mnie zwolnić.... i tak pewnie w sierpniu pójdę na zwolnienie , będę ciągnął na maxa a później sam się zwolnię. Mam dużo lepszą pracę na oku tylko muszę dograć jeszcze szczegóły .
Horst 2016-06-15 14:52:21
Panowie wstyd tyle lat łatacie dach na produkcji a wczoraj po deszczu można było chodzić w kaloszach i głowy mokre bo tu i tam kapie. A jeszcze ta ekipa telewizyjna obciach po całej linii.
robochłop 2016-06-21 19:26:47
pewnie założą hodowlę pingwinów
Po co Nick 2016-06-23 17:01:02
Jak nie będzie premii w najbliższych miesiącach i będą zamieniać soboty na inne dni aby nie zapłacić 100 to spierd.... z tej firmy . 3 lata prawie tu przetyrałem i cały czas w stresie. I non stop pracować trzeba . To chłopaki na budowie mają po 140 zł dniówki za 9 godzin i w tym 45 min przerwy . I piwko można z szefem wypić . Co prawda umowa zlecenie ale za 700 zł tygodniowo , soboty wolne , co daje 2800 zł miesięcznie . I się mniej narobią . Kolega mówił że luzik , jest czas na wypicie piwa , pogadanie , pośmianie się ,robota też jest zrobiona . Szef nawet czasami kebaby na obiad sponsoruje . Co sobota zawsze kasa lub jak ktoś chce to co miesiąc. 140 zł dniówki za 9 godzin to wychodzi 15 zł na godzinę . Szkoda że praca jest od marca do listopada bo jakby była cały rok to już dzisiaj a aluteam by mnie nie było . Niech Ukraińcy i Ruskie tu tyrają.
Brygadier 2016-07-01 07:36:07
Wczoraj druga zmiana miała skończyć pracę wcześniej i obejrzeć mecz od początku . Tak się nie stało to teraz zobaczycie. Zaraz mam urlop , później na zwolnienie lekarskie raz- dwa tygodnie za jakiś czas trzy tygodnie ... i tak wkoło. Jak będzie najwięcej roboty to wtedy urlop na żądanie się weźmie a mam jeszcze :) Oczywiście norma w granicach 65 % . I zobaczycie czym nacwaniakujecie ? Premii i tak nie ma więc możecie mi koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narobić. Biorę zwolnienie a na zwolnieniu sobie dorobię siedząc w domu. Większość moich ludzi już też ma wyje..... na was . Nauczycie się szanować ludzi to skończą się zwolnienia , urlopy brane na złość na żądanie . A tak zwolnienia górą ha ha ha ha ha ha ha
Gość 2016-07-03 11:17:07
Racja brygadier chyba komuś zależy aby rozłożyć zakład na łopatki myślę ze stanie się tak w bardzo krótkim czasie bo wszyscy maja tego wszystkiego dość. Robić aby się narobić i nic z tego nie mieć nie tędy droga do emerytury daleko.
....... 2016-07-03 16:54:30
Niech dalej latają z alkotestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ki to wtedy będą mieli ludzi do pracy . Jak już Ukraińców zatrudniają to cienko to widzę . Nikt nie chce już tu pracować . A z tych co teraz przyjmują na potęgę to może 10 % dostanie umowę po okresie próbnym . Nie oszukujmy się ale z tych młodych co teraz przyjmują większość nie umie się dostosować . Albo sami rezygnują lub nic nie potrafią . Kobiety już więcej wrabiają iż ci nowi . Jeden po 3 miesiącach okresu próbnego w ciągu godzinny może z 10 nitów zanitował i wkoło latał do kibla palić . Więc z kim tu pracować ??? Jeszcze jedna sprawa .... portale , spawalnia , dachy, lakiernia dostają młodych , spoko ludzi,którzy chcą pracować , dostosują się i pracują .. a u nas na ścianach same nieudaczniki i obcokrajowcy . I jak tu pracować ? Z kim ? Tylko się pałętają .
Łukasz 2016-07-05 17:13:16
Pracuję tu i żyję na granicy ubustwa jestem dziad i na nic mnie nie stać tylko na marzenia. Wakacje z dziećmi spędzimy na trawce za stodołą popijając oranżadę z Biedronki bo CocaCola poza granicami budżetu domowego. Pozdrawiam dobrze zarabiających po Wielkich uczelniach śmiejących się ze mnie i reszty takich jak ja. Życzę wszystkiego najgorszego.
L....... 2016-07-13 15:58:06
Nieudacznikom wystarczy praca w Aluteam :) I te grosze co zarabiają :) Bo niby gdzie taki chłop w wieku około 45 lat , nie mający wykształcenia wyższego , nie znający języków obcych , nie mający doświadczenia w innych pracach . Nie obyty i nieokrzesany będzie pracował ? Nikt go do pracy nie weźmie bo już stary ( 45 lat na ryku pracy to już jest dużo i taki człowiek nie jest atrakcyjny jako pracownik dla pracodawcy ) . Języków obcych zero , nawet podstaw angielskiego czy niemieckiego. Brak wykształcenia wyższego. Taki na zawsze zostanie robolem i będzie wiercił, spawał , nitował , kleił w tym aluteam !!!! Nic ambitniejszego chłop nie wyrwie bo nie ma do tego kompetencji i inteligencji. Ja z tymi robolami przepracowałem prawie rok . 80 % to robole bez szkoły inie znający języków obcych , i zawistne polaczki . Typowe fizole to rypania :)
Ex 2016-07-14 08:16:14
A ja przepracowałem 15 lat i nie zauważyłem cię geniuszu po studiach i z dwoma językami obcymi
Wałesa 2016-07-15 21:37:38
Ja jestem zadowolony. Malo sie zarabia to fakt, ale jak na białą to wystarczająco. Tym co tak tutaj narzekają proponuje wyjść z kąta i zrobić strajk a napewno coś ugracie, bo nawet jeden dzien bez produkcji to duza strata dla zakladu. Sami sobie winni jestescie bo zamiast otworzyć gębę i powiedzieć co wam nie pasuje to z pokorą dajecie sie wykorzystywac i pierdoly wypisujecie. Pozdrawiam koledzy ;)
Imbecyl 2016-07-15 23:34:02
Masz rację Wałęsa. Już nie długo nastąpi strajk. Już się zmawiamy i mamy przez dwie doby nie pracować , wszystkie 3 zmiany . Domagamy się kilku postulatów !!!! 1. Domagamy się legalnego palenia papierosów na hali podczas pracy . 2. Domagamy się legalnego picia wódki , piwa i innych alkoholi na hali podczas pracy. 3. Domagamy się godzinnej przerwy w pracy . 4 Domagamy się dokarmiania nas czyli dawania za darmo każdego dnia kilograma kiełbasy na głowę . Oto nasze postulaty !!!
Co to się dzieje w tej firmie ? 2016-07-17 15:14:10
Już ta firma schodzi na psy. Dlaczego ja pracownik z ponad 10 letnim stażem pracy zarabiam mniej niż kobiety? Dlaczego kobiety nie wyznaczone do pracy w sobotę przychodzą sobie i pracują ???? Co to wolna amerykanka ??? Jeżeli ktoś nie jest wyznaczony do pracy , nie jest na liście to dlaczego przychodzi. Druga zmiana skończyła pracę o 22 w piątek a w sobotę już kobiety o 6 rano pracowały. Miały tylko 8 godzin przerwy i nie wiem czy to jest całkiem legalne bo za mało odpoczynku było. Kierownictwo powinno coś z tym zrobić przecież nie można sobie do pracy przychodzić kiedy się chce i jak się chce. Jak już potrzebne były kobiety w sobotę na 6 rano to powinne przyjść te z pierwszej zmiany piątkowej a nie z drugiej? Ktoś musi nad tym bałaganem zapanować bo baby chodzą jak chcą . Jakby mogły toby każdą sobotę i niedzielę pracowały .... takie są na kasę łase . Sobota i niedziela powinna być tylko dla mężczyzn bo wiadomo że kobieta zrobi 30 % tego co mężczyzna a ma tyle samo płatne .
EREKTOR 2016-07-21 16:01:57
Starajcie się barany za 1600zl na trzy zmiany . Takie motto przyświeca zakład.
He he he he he he 2016-07-21 16:27:27
Do EREKTOR kto się stara ten się stara he he . Jest grono osiołków i frajerów którzy się produkują i zaperniczają ....... myślą że medal dostaną. Ale i są chłopaki którzy maj wyje..... na wszystko i pracują po woli , maja gdzieś wydajność. Za dużo już tu lat przepracowałem aby tyrać i się produkować . Niech młodzi się produkują lub te lizodupy co za wszelką cenę chcą wydajność podnieść i normę wyrobić. A wyrabiajcie osiołki ale sami , produkujcie się , może medal dostaniecie baranki he he he he .
Mylioner 2016-07-25 12:51:33
Szykują się podwyżki w Aluteam . To już nie będę wiedział co z pieniędzmi robić . Zostanę mylionerem !!!! Teraz po podwyżkach każdy pracownik aluteamu będzie mylionerem . Na parkingu pod firmą same Porsche , Bentleye , Lamborghini i Maserati będą parkować bo pracownicy alutem mylionery byle czym nie jeżdżą :)
????? 2016-07-31 11:51:18
Pracowałem w tej firmie parę lat :) Mam mieszane uczucia ale temu że tak źle się dzieje w Alutimie to są wini sami pracownicy , robole co jak parobki tam rypią. Zamiast walczyć o swoje umiecie tylko na forum się żalić i płakać . Rozumiem że podstarzałe pryki w wieku 45 lat i więcej będą się trzymać Aluteam jak tylko mogą gdyż są to nieudacznicy życiowi , nic nie umieją robić , nie mają kursów, nie znają j.angielskiego , mają tylko zawodówki pokończone i poza rypaniem jak woły w Aluteam do niczego się nie nadają. Nie oszukujmy się ale taki podstarzały dziadzio powyżej 45 roku życia , który nawet wysłowić się dobrze nie umie jest mało atrakcyjnym pracownikiem dla pracodawcy. Dziwię się natomiast młodszym że tam zapieprzają . Jakieś normy , wydajność, i inne głupoty ...... toż wy tam tyracie jak niewolnicy i parobki .....nie macie nawet czasu aby wypić sobie spokojnie kawę , pogadać , w nie których firmach w Białej pracownicy wychodzą sobie w czasie pracy na miasto na zakupy. A wy tyracie jak niewolnicy. Już ci co u Niemca na truskawkach czy szparagach pracują to tak nie zapieprzają jak wy !!!!! Pamiętajcie !!!!! Pracujecie na godzinę !!!!!!! a nie na akord !!!!!! Więc tylko dureń będzie się produkował i jak najwięcej wyrabiał mając płacone na godzinę !!! Te staruchy po 45 roku niech się produkują bo poza Aluteam nikt nigdzie ich nie przyjmie . Pozdrawiam i żałuję że parę lat tam tyrałem tak jak wy . Teraz z chęcią i uśmiechem do pracy jeżdżę a pieniądze te same i zero stresu !!!
Z 2016-07-31 18:00:23
Wy tu się kłócicie i wyzywacie a ja w piątek na nocnej zmianie flaszeczkę 0,2 l sobie rozpracowałem i dwa piwa. W kiblu na piętrze , potrzebowałem na to 10 min. Nawet nikt się nie pokapował .
Ryh 2016-08-07 16:22:14
Nie masz się kolego czym chwalić . Na nocnej zmianie to wiele osób pije wódkę lub piwo. Ja prawie zawsze piwko pije jak mam nockę :) Cwaniaku napij się wódki na pierwszej zmianie i zobaczymy czy nikt nie wyczuje ?
Ksenofob 2016-08-08 16:42:22
No nieudacznicy czas wypłat nastał. Znowu będziecie płakać jak co miesiąc i mówić że będziecie się zwalniać? no pochwalcie się swoimi groszami haha
Kontroler 2016-08-18 17:23:50
nie ma komu robić a dyrekcja udaje że tego nie widać, problemu nie ma - damy wam 10ciu chłopa postoją popatrzą na robotę, no bo skąd mają to umieć robić .
?????? 2016-08-31 18:21:09
Co Ty kontroler za głupoty wypisujesz . Ludzi jest do pracy multum . Kobiety , Ukrainy ......... czego płaczesz :) Zaraz ze 30 uchodźców z Syrii przyjmą ..... tak że chętni są . Pochodzą po zakładzie z rękami w kieszeni, popatrzą się, pogadają , w kiblu na fajeczce poplotkują ,coś ukradną ale w pracy będą i ...... ludzie są do pracy chętni .......
Inny niz wszyscy 2016-09-07 22:29:46
jak tam pan GP jakie opinie na jego temat
qqry 2016-10-06 22:05:45
Czytam Wasze komentarze. Z ciekawości, bo firma z Białej. No i cieszę się, że tam nie pracuję. Każdy jadem, jak nie w pracodawcę to to w poprzedniego komentatora.
Ex 2016-10-08 09:05:23
To była normalna firma do czasu wprowadzenia norm wydajnościowych.Później było coraz gorzej.Niewiele więcej wyjeźdżało towaru ale był jakościowo kiepski pomimo kontroli.Stres,pośpiech,mobbing,wyzwiska przyniosły rezultaty -kilka osób którym się jeszcze chciało ciągnęły to jakoś ale 90%załogi robiło na zasadzie jak Bóg Kubie tak pracownicy Aluteamu kierownictwu i właścicielom.Pozdrawiam.
P.S. Jak się pracuje bez Kierownika Grzegorza?
1
XXX 2016-10-09 13:11:10
Wydajność zakładowa Aluteam jest w granicach 90- 95 % więc całkiem nieźle . Nie ma zakładów produkcyjnych czy montażowych w , których wydajność zakładowa byłaby 100% i więcej . Średnia wydajność zakładów jest w granicach 80%. W Aluteam wydajność zaniżają kobiety gdyż średnio wyrabiają około 40 % - 50 % normy. Ale nie jestem przeciwny pracy kobiet , dodam jeszcze , że powinno ich więcej pracować .
anymous 2016-10-28 15:09:11
kobiety w tym zakładzie to kpina każda pracująca tam niewiasta nie ma za grosz ambicji i szacunku do siebie bo zamiast znaleźć pracę odpowiadającą jej oczekiwaniami to idą pracować jako robole roku. wstyd kobiety i hańba!
1
wadek 2016-10-29 13:45:02
Pracuj sam uczciwie pracować a nie stoisz i patrzysz jak ktoś pracuje.Takich jest dużo jak ty.
1
buleczka 2016-10-29 20:56:28
Stanmy wszyscy razem
1
Młody 2016-11-02 18:08:40
Pracuj uczciwie :) :) :) Tam u was się nie pracuje tylko tyra jak niewolnicy :) Jakieś normy kto ma ile wyrobić :) Pracowałem u was na wakacje. Nie miałem źle bo miałem wszystko gdzieś i robiłem co mi kazano a raczej pałętałem się a nie pracowałem . Ważne że kaska była za te pałętanie się. Ale wy wszyscy to jak w jakimś amoku, szoku , jak niewolnicy tam rypaliście. Nawet nie mieliście czasu kawy wypić w spokojności przez 20 min.., pogadać przy kawce :) Tylko piliście i dalej robiliście. Podejrzewam że Polacy pracujący u Niemca przy zbiorach tak nie zasuwają jak wy . Wy nie pracujecie wy tyracie i do tego jesteście obsra*i ze strachu. Nic dziwnego że już przez was cała Biała i okolica się przewinęła i większość sama rezygnowała po jakimś czasie. A teraz mało kto chce już tam pracować. Ludzie miejcie troszeczkę godności do siebie i pracujcie a nie tyracie. W zeszłe wakacje pracowałem na budowie i chłopacy tam pracujący mieli taki luzik że aż sam się dziwiłem. W te wakacje też bym tam pracował ale nie miałem jak dojechać. Miejcie szacunek do siebie .
ja 2016-11-05 17:07:47
anymous kpiną to ty jesteś a nie kobiety. a może komuś zależy na pracy jakiej kolwiek i może komuś odpowiada taka praca co.
Kolokalkokalo 2016-11-06 03:02:07
Każdy pracodawca stawia na " JAKOŚĆ " A w Aluteam jak zwykle odwrotnie , wszystko od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strony. Stawia się na " ILOŚĆ" Powymyślali jakieś normy i czasy ..... nie ważne , że wykonujesz gównianą robotę to liczy się ile zrobiłeś . Jakoś nie ma znaczenia. Zamiast poobniżać czasy i postawić na jakoś ..... oni dalej wymagają aby jak najwięcej gównianego towaru wyjechało. Ktoś znający język niemiecki powinien poinformować Schneidera jak tu się pracuje . Dlatego tyle reklamacji bo ludzie w pośpiechu pracują, jakieś durne normy i wydajność powymyślali .
1
B....... 2016-11-07 12:34:02
Co wy chcecie od tych kobiet ? Co z tego że mniej wyrabiają ? Co wy ze swoich pieniędzy im płacicie , co wam z portfela zabierają jak ktoś mniej wyrobi ? Każdy chce , pracować , każdy chce żyć . Ciężko w naszym regionie o pracę i nie ma co się dziwić że kobiety pracują u nas. Zawistne Polaczki !!!
Anonim 2016-11-11 09:51:15
To teraz jak ktoś sobie nie radzi to przenoszą na Logistykę :) :) :) :) No tak ....... zamiast na dachach zasuwać można sobie pospacerować jako Logistyk....... .
8
Lyyyyyyyyyder 2016-11-19 19:04:32
No nie nadaje się nawet do logistyki . Kosze wynosić powinien :)
3
Mario papa 2016-11-20 18:42:39
Tyle ludzi przewinęło się przez jego ręce i miał czelność mówić że nie nadają się do pracy . Powiem tak raz na wozie raz pod wozem ja bym go wywalił bez chwili wachania tyle z jego pożytku w firmie .
2
Hej !!!!!!!!!!!!! 2016-11-24 07:18:58
Co on mógł gadać czy ktoś się nie nadaje czy się nadaje jak on sam zielonego pojęcia o pracy nie miał . Nie wiem kto takiego bar..... na brygadzistę awansował . Zaraz i z logistyki poleci bo nawydziwia i narobi głupot jak ostatnio i tak jak za starych dobrych czasów . Powinien latać ze szczotą i parking zamiatać , cieciówkę na mokro zmywać i dla ciecia buty pastować w cieciówce do tego to się ten pożal się boże " nadaje a nie do logistyki . Hej !!!!!!!!!!!!!!!
2
Zostaw swoją opinię o Aluteam Polska sp.z.o.o - Biała Podlaska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aluteam Polska sp.z.o.o