brak logo

Aluteam Polska sp.z.o.o

Biała Podlaska

Opinie o Aluteam Polska sp.z.o.o

Opuj 2017-04-06 08:40
Ale czy to ważne kto z kim jest ważne kto jest szczesliwy
2
Opuj 2017-04-06 08:46
Moim zdaniem są szczęśliwi tylko wasze plotki popsuja ich zwiazek. Czy nie jest tak? Zaztanowcie sie troche nad sobą. O co wam chodzi? Czy to jest zwykla zazdros czy nie wiem co
4
DEUS VULT 2017-04-06 13:50
Człowieku zastanów się co Ty piszesz. Wszyscy oni mają rodziny, dzieci, które zaczynają pytać o pewne sprawy. Masz dzieci? Wiedziałbyś co powiedzieć dziecku w takiej sytuacji? A Ty tutaj o szczęściu. Jakim szczęściu? Pozornym?
3
Lukas 2017-04-06 21:24
Ludzie zniescie ta Panią ze zmiany i będzie spokój chodzi o luciuk Agnieszkę. Już taka cwana. Kierownicy zróbcie coś . Czytacie to... starczy tych cyrkow. Rozbijala rozbija i będzie rozbijać rodziny. Wyglądu nic a chłopy lecą jak do miodu.
5
pierdziusznik prukaniec 2017-04-07 01:02
Kto leci jak do miodu ???? Szału nie robi ja bym jej dał 3 w sakli 1: 10 !!!!! Nawet kijem bym jej nie dotknął . To wy nie widzieliście chyba ładnych i zgrabnych kobiet , skoro taka byle jaka ze wsi wam się podoba. Ciekawe co mąż na to ?????????????????????? he he he ? Ale dość tych brazylijskich nowel , są ważniejsze sprawy niż ....kto z kim , kiedy i w jakiej pozycji :) :) :) Trzeba się zająć piciem alkoholu na nocnych zmianach przez brygadzistów i pracowników i paleniem papierosów na lakierni pod tą wódeczkę .
7
Lukas 2017-04-07 09:17
Zróbcie z nią porządek zniescie ja na inną zmianę. Bo już nie mogę patrzeć. Później weźcie się za picie. Lepiej się napić ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zróbcie coś. Sama sobie to zrobiła. Cwana to cwana.
6
Opuj 2017-04-07 15:41
Ale co was obchodzi czyjeś życie niech robią co chcą nie rozumiem was. Może im tak dobrze jak jest oni was nie obgaduja
5
DEUS VULT 2017-04-07 16:57
Może i dobrze ale czyim kosztem? Częściowo było o tym pisane.
1
Opuj 2017-04-07 19:59
Kosztem ich i ich rodzin a nie waszym kosztem. Co was to interesuje
4
DEUS VULT 2017-04-08 11:29
A może ją właśnie jestem z rodziny. Jaką masz dla mnie złota radę? Co mam zrobić? Jak dalej żyć? I przede wszystkim z kim???
1
waldii 2017-04-08 12:52
Moja żona też poszła pracować do URZĘDU z mężczyznami i prawie każdy kolega z pracy ją miał . Wybaczyłem jej ale rogi mam duże i jestem rogaczem .
6
Co ja paczę? 2017-04-08 16:33
O Widzisz. To tak jak w AlutexiE taka jedna żona hi ha ho.
2
Damian Petrov 2017-04-08 17:17
Witam wszystkich. Damian Petrov z programu Zdrady się kłania. Widzę że u was w Aluseksie są sprawy które wymagają mojej interwencji. Chętnie pomogę wyśledzę i dowiem się kto z kim jak gdzie kiedy i w jakiej pozycji. Może Oskara za film nie dostanę ale najważniejsza jest pomoc poszkodowanym osobom. Pozdrawiam.
3
aluteam 2017-04-08 21:02
To już podlega pewnym paragrafom czas aby może policja sie tym zajęła.
2
Znafca prafa 2017-04-09 12:08
Co tu podlega paragrafom? Mamy wolność słowa a gróźb ja tu żadnych nie widzę. Może obraza jest ale skierowana dość ogólnie. A w ogóle za prawdę to karali za komuny.
4
Nie podam 2017-04-10 15:58
Mam pytanie ? Czy wieczorem z niedzieli na poniedziałek była nocna zmiana w Aluteam ? Moja żona tak mi powiedziała i pojechała do pracy " niby " .A ja słyszałem że była impreza . Więc chyba mnie okłamała że pracowała ciężko a chyba była na imprezie z facetami z pracy ? Proszę o odpowiedź ?
12
Mscicuel 2017-04-10 21:59
Co dopieliscie swego zwolnili dziewczynę co ona wam zrobiła takiego.
1
Agnieszka 2017-04-11 05:55
Dzieki wam za wszystko ktoś komu przeszkadzałam osiągnął co chciał. Zastanawia mnie tylko co ja temu komuś zrobiłam ze tak mnie zniszczył. To boli :'( .
Dziwi mnie ze taki ktoś ma wpływ u dyrektora.
Zależało mi na tej pracy i lubiłam tam pracować robiłam wszystko co trzeba. Nie olewałam swoich obowiązków pracowałam czasami ponad swoje siły. Pytam się dlaczego? . Czy powodem jest zwolnienie pracownika ze jest z kimś. Jakoś inne związki pracowników nikomu nie przeszkadzają tylko akurat ten prawda? Picie jak piszą to też nie powód. Bo co nie ukrywam się z tym, bo mówię co myślę , to jest powód czy wpływ takiej osoby jest ważniejszy i decydujący dla dyrektora. Pewnie tak.
Dziękuje tej osobie już ma spokój i nie musi na mnie patrzeć.-w krótce dowiem się kim jesteś i dla czego to robisz.


6
JEBAK 2017-04-11 18:28
BYŁO WOLNE MOŻE CHCIAŁA POPRAWIĆ PO SOBOCIE!!!!! POZNAŁA OGIERA A TOBIE TYLKO ROGI TROCHĘ UROSNĄ ALE JELENIE GUBIĄ TO I TOBIE ODPADNĄ
7
Alu 2017-04-11 20:52
Szkoda dziewczyny
1
........ 2017-04-11 23:38
Bardzo dobra decyzja dyrektora . Za darmo nikogo nie zwalniają z pracy. Ciekawe co na to mąż i dzieci ? Ciekawe czy o wszystkim wiedzą he he he he he he he he he he he he he he he he .
8
Kocanka 2017-04-12 10:26
Jaka szkoda są lepsze branże
1
przerazony!!! 2017-04-13 01:00
Co to w ogóle za firma, kto nią w ogóle zarządza, że dochodzi do takich chorych sytuacji ?! A tak w ogóle, to człowiek który szanuje siebie, swoją rodzinę i ma jakieś zasady nigdy się nie puści nie tylko w pracy ale i poza nia. Kogo wy tam zatrudniacie, chyba jakiś margines spoleczny.....
10
stary mlody 2017-04-13 01:13
Racja! Fakt, z oczu tej pani można wyczytać komendę bierz mnie! Ale to nie jej wina, że taka jest! Nie obwiniajcie jej! Spójrzcie na wszystko z innej strony! Każdy szanujący się facet, pilnuje swojej rodziny i nie znizy się do takiego poziomu by za sprawą jakiegoś romansu ja stracić, nie ma nawet takiej siły. To się nie opłaca, nawet gdy kobieta jest atrakcyjna, powtarzam! Nie wincie jej! Jak nie ta była by inna!
13
Odpowiedź 2017-04-13 23:51
Tak była impreza , popijawa i libacja alkoholowa . Popiliśmy sobie , pobiliśmy się ale czy tam Twoja żona była i ci rogi przyprawiała to nie powiem bo nie wiem o kogo chodzi .
7
rybak 2017-04-15 18:56
racja
agnieszka 2017-04-23 14:34
;) :) :) :) :) :) :) :) :)
3
Nowy 2017-04-28 23:40
Na waszych opiniach naprawdę mozna polegać .Nie opierają sie na niczym innym jak tylko na zazdrości innym lub wrogości do innych.Niech ktoś konkretnie napisze czy warto starać się do was dostać do pracy.
3
hiena 2017-04-29 09:01
Padło imię, nazwisko, miejscowość więc w promieniu x kilometrów pełna identyfikacja. Proponuję dla wymienionej wziąć tzw hienę sądową i po numerach IP zwrócić się do sądu o trzynastą pensję. Pukniesz plociuchów po 30 tys zł za zniesławienie to będą wówczas pracować 25 h na dobę 8 dni w tygodniu. Wydajność pracy na firmie wzrośnie i wszyscy będą zadowoleni
4
Pracownik 2017-04-29 10:54
Nawiazujac do postu kolegi "nowego" . Cuz ja pracuje w AluTeam juz kilka lat, nigdy o tym zakladzie nie mowilo sie dobrze. Zawsze problemem byla atmosfera i niskie place. Jakis czas temu po odejsciu wszyscy (pracownicy) wiemy kogo atmosfera znacznie sie poprawila, place w tej chwili nie sa tragiczne. Nie ma co ukrywac ze problemy do tej firmy wracaja jak bumerang, tak jak alkohol ktorego przez kilka miesiecy juz nie bylo aktualnie kto chce znow pije nie tylko w nocy, atmofera takze sie psuje troche ze wzgledu na kobiety i romanse. Jeszcze jeden dobrze sie nie skonczyl a juz kolejny kielkuje...z ubikacji czasami dymi jak z dobrego holenderskiego coffishoop-u. Cuz szkoda mi troche kadry zarzadzajacej bo to co sie dzieje swiadczy tylko i wylacznie o ludziach ktorzy rzadza. Dyrektorach, tzw. Koordynatorach nie wiem czy im naprwde kompletnie nie zalezy na opinii firmy ktora rzadza...... Ale wracajac do Twojego pytania warto. To chyba jedna z niewielu prywatnych firm w okolicy gdzie pracujesz legalnie w pelni, czyli urlop zwolnienie umowa wszystko na papierze. Jesli jestes pracowity i chetny na nadgodziny zarobisz tez jak na Biala naprawde nie zle a jak trafisz do normalnych ludzi to i praca nie bedzie tragiczna. A atmosfera przyzwyczaisz sie:-) jak wszyscy....do tego ze po odbiciu karty AluTeam przestaje istniec. Whats happened in Vegas stay in Vegas..........
6
Pedro 2017-04-29 17:45
Zatrudnianie kobiet jak widać nie było dobrym pomysłem.Dziwne, ze kierownictwo tego nie zauważa. Ciekawe co miało na celu zatrudniając je w tej firmie? Jesli wydajność pracy to jakas ogromna pomyłka. Normalna kobieta nigdy nie poszłaby tam pracować! Ale szukając przygód jak najbardziej.I takie właśnie tu pracują. Żenada!!!
4
Migun 2017-04-30 13:28
To skandal co się dzieje w tej firmie . Większość firm ma 2 maja wolne i tak zwany długi weekend a w aluteam jak zwykle nie ma długiego weekendu i trzeba pracować . Mało tego kierownictwo nie podpisuje urlopów na 2 maj . A przecież 2 maja do Białej przyjeżdża nasz ukochany Pan Prezes Jarosław Kaczyński na odsłonięcie pomnika Św. pamięci Pana Prezydenta Lecha i Marii Kaczyńskich. To wielkie święto dla Białej i jego mieszkańców . Każdy chciałby być w tej ważnej chwili przy pomniku a ...... aluteam nie daje wolnego swoim pracownikom na ten dzień. Dlatego w takiej chwili bierze się urlop na żądanie i nie idzie się do pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. do kolegi o nicku "Pracownik " z tą płacą to bym tak nie wychwalał tej firmy . Okres letni więc w budowlance i wykończeniach można wyciągnąć niezłą dniówkę . Brat pracuje jako dekarz i kryje dachy ..... ma 18zł na godzinę na rekę . Przy 10 godzinach dziennie może zarobić 180 zł . Tygodniowo więc wyciąga około 1000 zł . Miesięcznie wychodzi ponad 4000 zł . I piwko w pracy można legalnie wypić , zero stresu i nie ma żadnych norm i czasów .
4
Pracownik 2017-05-04 20:51
Kolego "Migun" . Co wy ciagle z tym piwem. Chlopaki czy wy naprawde nie potraficie wytrzymac 8h bez alkoholu? Jesli tak to zrozumcie wreszcie ze AluTeam juz nie jest firma dla takich ludzi. Zreszta nie tylko AluTeam czasy sie zmienily i czas najwyzszy to zrozumiec, zrobcie cos z tym zanim bedzie za pozno. Zanim wylecicie dyscyplinarnie a taki wpis cuz chcesz wiez chcesz nie ale w znalezieniu nowej pracy nie pomoze...
1
Pracownik 2017-05-04 21:20
I jeszcze jedno kolego. Odnosnie Twojego komentarza, ja wcale nie powiedzialem ze w AluTeam zarabiamy dobrze. Osobiscie mysle ze powinnismy ok 50% wiecej, ale nie mow mi tez ze zle bo przy 200-220h moze ta magiczna 4 przekroczyc a to jak na Biala naprawde ok. Skoro Twoj brat ma taka fajna robote to cy Ty jeszcze w Alu robisz? Migun ja naprawde nie chce cie obrazic, tylko zapominacie po co jest to forum. Ludzie tu wchodza zeby sie czegos o AluTeam dowiedziec, od nas. A nie po to by naszych placzow sluchac. Twoj brat ok moze i zarabia 4000 ale przez ile? 6-7 miesiecy w roku. Na umowe ? Bo ja jestem pewny ze na czarno albo na zlecenie. Bez ubezpieczenia, urlopu, zwolnienia skladek emerytalnych itp. No tak zaraz mnie skwitujesz ze Ty emerytury i tak nie dozyjesz. A ja Ci odpowiem pytaniem a co bedzie jak dozyjesz? ? ? Placz bo dostaniesz 400zl. No i skoro on pracuje po 10 h napewno 6 dni w tyg to miesiecznie 240 nagina. Policz jak umiesz to dokladnie tyle samo ile w Alu jesli 30 dni pracujesz. A wtedy i jego pensja w tyle zostaje. A jeszcze to nasze slawne piwo zaczepie, jak Twoj brat po tym piwku z dachu spadnie ani zeta nie dostanie, a nie zazdrosze mu takze slonca i deszczu.
1
Pracownik 2017-05-04 21:28
A co do majowki to nie przesadzaj. Fakt to ze niektorym nie dali urlopu 2 to wg. Mnie czysta zlosliwosc. Panowie koordynatorzy nie robcie tak, to zle wyglada. Czasami ktos by chcial skorzystac a wam 1-2 osoby z dzialu i tak roznicy nie zrobi. A 1 i 3 oj kolego chyba zapomniales ze bylo dla chetnych i zapomniales za jakie pieniadze pracowales. Ja tam bylem bo chcialem. Bylem zarobilem i nie marudze.
1
lokaj alutimu 2017-05-05 18:39
to sa kpiny jezeli zostala zwolniona to powinna sie z tym pogodzic ta kobieta nie ma honoru agnieszko jestes nikim dajesz dupy teraz przychodzisz do pracy jakby nigdy nic o tobie ludzie gadaja apropo komu dalas albo zrobilas loda ze cie przyjeli klejnowski zebym byl dyrektorom to bym cie wyjebal z tej roboty jestes czlowiekiem tak jak twoja kochankw bez honoru
9
Florian 2017-05-05 20:39
Agnieszka wrociła w "wielkim stylu" i smieje się Wam wszystkim w twarz
5
Mnich 2017-05-06 21:06
Allah akbar
3
Brygadier 2017-05-21 23:18
W aluteam jest łamane prawo pracy. Pracownicy z Ukrainy pracują po 12 godzin . co dziennie . W tygodniu łącznie z sobotą wychodzi 72 godziny . Ciekawe kto na to pozwolił ? Dyrekcja czy koordynatorzy ? W razie wypadku z przemęczenia ktoś na pewno za to beknie . W razie wypadku ktoś z kierownictwa poleci z pracy . Jest to praca ciężka i niebezpieczna . Pracą po 12 godzin narażają siebie i innych na utratę zdrowia. Inspekcja pracy może się tą sprawą zainteresować a wtedy ktoś z kierownictwa na pewno poleci z pracy , ten co zezwolił na pracę po 12 godzin . Pracują nawet po 12 godzin w nocy co już jest przegięciem .
5
ricky martin 2017-05-25 16:42
Domyślam sie kogo masz na myśli, pewno chodzi ci o ( usunięte przez administratora ) ‎Dużo tu było opini  różnych na jego temat nawet takich prywatnych ze księżniczkę potrafi zmienić w kopciucha hi hi hi (współczuję ksiezniczce) ale sam się nie wypowiadam . 
Natomiast z doświadczenia wiem, że w pracy niektórych trzeba trzymać za mordy.‎
Co do plac faktycznie firma nie grzeszy dobra pensja . W  maju 2 też cześć załogi pracowała a 1 i 3 był dla chętnych.  W przyszłości warto pomyśleć o długim weekendzie majowym dla wszystkich.  Alkohol i atmosfera w tej firmie zawsze były zmora ale gorsza są chyba kobiety . Skandal na całą firmę a i tak ta osoba nadal pracuje. Żenada. 

‎‎
2
pracownik 2017-05-26 18:36
Grzegorz P nie pracuje już od roku ale na bieżąco śledzi opinie i jak można zauważyć namiętnie wszystko usuwa... Witam szanownego Pana :-)(
Mozeus 2017-05-26 23:32
Pracuje bo pewnie czymś się wykazała osoba ta. A że wszyscy o tym gadają to jej nie interesuje. Nie wie że każdy pracownik już jej przypiął metkę z pewnym wskazaniem i patrzą na nią jak na (słowo niecenzuralne - administrator forum). Przykro tak tym żonom którym zrobiła krzywdę i dalej poluje. Fachowo to jest nimfomania i to się leczy pani L!!!
5
S.D 2017-05-30 18:40
Masz rację " Brygadier " sam się zastanawiam kto pozwolił Ukraincom pracować po 12 godzin. Od nas wymaga się wydajności a jaką wydajność ma taki Ukrainiec , który pracuje po 12 godzin? Toż on ledwo chodzi na nogach z przemęczenia pod koniec pracy . Powiadomić inspekcję pracy i tyle . Oni nawet kart nie biją przy wejściu . Cyrk na kółkach kuku na muniu .
3
Soverengin 2017-06-06 00:22
Właśnie był program że pracownicy ukraińscy pracowali o wiele więcej godzin niż Polacy . Pracownik ukraiński z przemęczenia coś tam źle zrobił i ucięło mu rękę . Pracodawca dostał 3 lata bez zawieszenia za to że nie przestrzegał norm pracy dla pracowników ze wschodu .
2
Sielc... 2017-06-10 06:58
Macie rację to jest plaga z tymi ukraińcami . 12 godzin kręcą się po zakładzie , nic nie robią , mało co umieją , powiem że nawet przeszkadzają. Tylko kłopot z nimi . Zgadzam się że pracując po 12 godzin nie przestrzegają kodeksu pracy . Mało tego , nawet w soboty i niedziele chodzą lub chcą przychodzić . Taki ukrainiec przyjeżdżając do Polski powinien przestrzegać polskiego prawa a nie łamać . Powinna być deportacja na ukrainę . Przyjeżdżając do Polski pracować nie można na dzień dobry łamać prawa.
1
s 2017-06-13 17:31
Co do Ukraińców to popieram wasze wpisy . Nie można pracować po 12 godzin. Ci ludzie są warunkowo zatrudniani i taka nielegalna ich praca po tyle godzin na pewno firmie nie przyniesie korzyści . Głowy polecą prędzej czy później . Inny temat chcę poruszyć . Jak się komuś nie podoba , że ktoś pracuje w niedzielę to niech zamknie mor...... to że wasz brygadzista nie umie załatwić swoim ludziom pracy w niedzielę to tylko świadczy o tym brygadziście , że nie dba o swoich ludzi i ma Was gdzieś . Więc po co te rozmowy i donoszenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do brygadzisty proszę żale stosować a nie plotkować po zakładzie, chrzanić głupoty i rechotać się . Zmieńcie brygadzistę jak nie umie Wam załatwić pracy w niedzielę . A ten co najwięcej krzyczy to może miał aspirację na brygadzistę a tu nie dostał . żal pewnie go ściska . Niech lepiej posprząta po sobie a nie żuje zużytą gumę przez 8 godzin. Nawet na zastępcę brygadzisty nie nadajesz się ...... słoik już jest mądrzejszy od niego .
Emeryt 2017-06-18 09:29
Jak pojedziecie do innego kraju na zarobek to też będziecie tak przepisowo patrzeć ?? Wiadomo że przyjechali tu jak najwięcej zarobić niech pracują sobie .
1
BU 2017-06-19 07:35
ale po co. skoro cebulki i robole się buntuja już że Ukraińcy więcej zarabiają choć sami nie chcą przychodzić w niedzielę i jeszcze pretensje maja do innych że przyjdą. dachy i ściany to jak zawsze największe skupisko najgorszych robili i najbardziej problematycznych ludzi.
robol 2017-06-19 08:44
Ptasiarom hahahaha kobity spierdzielily wszystko w Alu powiedzcie czy wy macie do siebie szacunek pracując w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Kocanka 2017-06-19 17:18
Zrobiłem wpis i ktoś usunął
Zostaw swoją opinię o Aluteam Polska sp.z.o.o - Biała Podlaska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aluteam Polska sp.z.o.o