brak logo

Aluteam Polska sp.z.o.o

Biała Podlaska

Opinie o Aluteam Polska sp.z.o.o

Palacz nałogowiec 2017-02-20 12:09
Ciekawe kiedy zrobią legalną palarnie papierosów. Już wszyscy mają dość tego chowania się po kiblach i palenia fajek w smrodzie jak ktoś obok odchody oddaje. Lub chowania się na lakierni i tam w kącie palenia. Na nocnej zmianie to jest jeszcze ok , można gdzieś się zabunkrować i palić do bólu , nawet piwko i wódeczkę widziałem jak pili pod tego papieroska. Ale na pierwszej zmianie to masakra nie ma jak legalnie zapalić a o piciu piwa lub wódeczki już nie wspomnę. Nie popieram picia w pracy , ja nie piję , niech sobie piją na nocnych zmianach ile chcą ale palarnię powinni zrobić lub pozwolić legalnie palić na hali . Jestem nałogowcem i co 30 min. muszę zapalić papieroska a nie chcę mi się do kibla chodzić bo to daleko i nogi bolą tak co 30 min. dreptać w tą i z powrotem.
2
Kocanka 2017-02-23 12:29
Kup se landrynki to zamiast palić zrobisz wydajność
2
Hej !!!!!!!!!!!!! 2017-02-26 21:56
W Aluteam są dwa rodzaje pracowników . Jedni są spoko i pracują po 40 godzin w tygodniu plus 1 lub dwie soboty chodzą do pracy. Ale są też tacy co jakby mogli toby gó - w - no spod siebie zjedli . Są tak łakomi na kasę że wszystkie soboty chodzi plus o niedzielę się wykłócają i przychodzą na nie swoją zmianę. Tak są łakomi i chytrzy że aż się trzęsą za każdym groszem . Weekend jest po to aby spędzić go z rodziną , z żoną i dziećmi a nie zabijać się na nie swojej zmianie o kasę . Wstyd że takie łakome dziady tu pracują . I tak wszystkiej kasy nie zarobicie i do trumny też wam kasy nikt nie włoży . Jak będziecie tak zaniedbywać żony , pracując w soboty i w niedzielę to was po "rogach puszczą " i z byle kim was zdradzą i będziecie mieli rogi jak od Aluteam aż na Terebelską . No chyba że macie za żony takie grube i brzydkie pasztety że kijem nikt nawet nie chce je ruszyć he he he . Wtedy możecie być spokojni i dalej tyrać po 7 dni w tygodniu . Normalna ładna kobieta nie wysiedzi sama w weekend w domu ....
2
suchy 2017-02-28 13:39
No masz rację tak jest,ale to zaufani ludzie.Ale ja mam to w du...ie poopierdalam się w tygodniu,a w sobotę i w niedzielę przyjdę i ciul 2500 mam.Jeszcze jak namawiają na niedzielę prawie zrobiliby loda żebym przyszedł.NIECH ŻYJE NOWA WŁADZA ,a 60% wydajności to bajka i tak więcej wezmę jak działy przygotowawcze które napierniczają jak durne!!! Ściany rządzą Cipek górą
3
Xyz 2017-03-02 05:24
Tak...tylko Toyoty jeszcze się nie dorobił
2
mrówka 2017-03-09 16:33
Jeszcze 15 lat temu był powód do dumy a dziś raczej do trzymania języka za zębami. Może lepiej przestać się wypowiadać bo później będzie problem z pracą kiedy przyszły szef sprawdzi w jakim środowisku się człowiek przez lata poniewierał. Pracę na tak samo płatną nie problem znaleźć z tym że gdzie indziej będzie selekcja. Forum jest odbiciem rzeczywistości tyle że tutaj nie da się nikogo fizycznie po ryju uderzyć. Atmosfere zaszczepia kierownictwo a rozwijają pracownicy. Tak ja z rybą co od głowy psuć się ma zwyczaj. Muzyczna czkawka jest do dziś. Czy uda wygrzebać się z mułu metr poniżej dna?
Ex 2017-03-09 18:57
18000 zł w Niemczech za 2 miesiące pracy.Można?Były pracownik 15 lat w Aluteam-ie.
1
okeu 2017-03-17 17:57
Jakie są działy w alu.
Oraz gdzie najlepiej bo słyszałem że na nitowaniu niby.
.xxx 2017-03-19 01:29
okeu - módl się abyś nie trafił na " ściany " lub " dachy" . Robole tam gorzej tyrają niż murzyni w USA . Nawet do kibla nie mają czasu pójść tak zasuwają i rypią jak oszaleli . Pracuję na dziale przygotowawczym i polecam . Cisza, spokój , zero stresu , nikt nie zasuwa jak te paroby ze ścian i dachów . Polecam też lakiernie tam też chłopacy spoko pracują .
1
Robert 2017-03-24 16:12
Chciałbym u was pracować . Słyszałem , że na nocnych zmianach można pić sobie piwo do woli i nikt nie chodzi z alkotestem i nie sprawdza. Bardzo lubię piwo i proszę o odpowiedź czy można legalnie sobie pić na nockach ?
Ulek Ludek 2017-03-24 23:30
Kolego Robert- tak do końca to legalnie nie możesz pić alkoholu na nocnych zmianach gdyż są kamery i wszystko jest monitorowane . Ale jak się dobrze zabunkrujesz to możesz łoić do woli browary . Faktem jest , że na nocnych zmianach nikt nie chodzi z alkomatem. Nie raz widziałem jak w nocy chłopaki pili browary i wódkę .
2
bodzio 2017-03-26 12:36
Nie tylko na nockach się chla wódę . Na 2 zmianie też coś tam się delikatnie wypije . Tak po 20- tej już nikt nie sprawdzi alkomatem .
1
Bolek 2017-03-27 22:40
Dajcie dla Pani Eli kogoś do pomocy bo ledwie kobiecina daje radę ciągnąć ten wózek po hali przez 8 godzin 7 dni w tygodniu . Martwię się o jej zdrowie. Rozumiem że produkcja może na tym ucierpieć ale zdrowie najważniejsze.
Incognito 2017-03-29 15:33
Moim zdaniem i nie tylko moim to panna czy też pani(trudno określić po zachowaniu) Luciuk powinna zmienić zmianę a nie Marcin K-nie mylić z innymi. Chłopak dobrze sobie radził na stanowisku i nie opuszczał pracy tak często dopóki nie pojawiła się ta femmę fatalę burząca związki naszych pracowników.
6
A 2017-04-01 20:56
Ty się nie wpierdalaj jak nie wiesz co się dzieje. Masz swoje życie to się zajmij swoim a nie interesuje cię czyjeś. W KONCU SKACZA SIĘ TE PLOTKI NA TEMAT KOBIET.
5
Incognito 2017-04-02 17:01
Od razu widać że połosęcka kultura się odzywa. A na zakładzie to nawet słychać bo żadna inna kobieta nie ma takiego słownictwa. Może i nie moja sprawa ale jak pół zakładu cierpi bo masz swoje widzimisię to sorry bardzo. Może zmień pracę na bardziej pochodząca pod Twoje preferencje np taka gdzie jest silny kontakt damsko-męski i poczujesz się spełniona bo tutaj to tylko związki niszczysz i ogólnie ludziom życie zatruwasz.
4
grubas 2017-04-03 08:15
Moim zdaniem Łuciuk Agnieszka powinna zmienić zmianę a nie Klejnowski. Ta kobieta jeżeli można ją tak nazwać już zrobiła swoje w tej zmianie i pracy to prawda że cały zakład cierpi a przede wszystkim ci którym weszła w życie. Jak można być tak wredną osobą i mściwą. Dlatego jak ktoś to czyta to coś z nią w końcu zrobi. Bo tak być nie może ....
2
Klejo 2017-04-03 22:58
Grubasie jesli jestes taki odważny przedstaw się z imienua i nazwiska albo powiedz mi to w twarz. Klejo
1
Klejo 2017-04-03 23:12
Czy wy korwa nie macie swich żyć że musicie żyć czyimś. Odpierdolcie się odemnie i Agnieszki my was nie krzywdzimy a wy nas tak tymi opiniami. Czy w pracy robimy coś złego? Nie a po pracy to nasza prywatna sprawa a nie wasza!
4
śliczna 2017-04-04 09:09
Zapomniałeś zeszły weekend z kim spedziles twierdziles że Ci dobze tak ze mna a tu wypisujesz że to wasza sprawa co robicie po pracy nie będziesz mnie wykozystywal dobze wiedzieć i współczucie DLA zekomej Agnieszki Ciebie też wykorzysta.
WTF 2017-04-05 17:26
Stara prawda głosi że trzecia osoba w związku to nic dobrego nie wróży. Prawda proszę pani?
1
Opuj 2017-04-06 06:21
Chwila kolezanko ale klejo spedzal wszystkie weekendy ze mną na browarku. To jak mógł spędzić go z tobą? Możesz wytłumaczyć
DEUS VULT 2017-04-06 07:37
Widzisz to jest kwestia odpowiednio zagospodarowanego czasu. Da się tak zrobić że i Wilczyce będą syte a i Owieczki będą całe:) zwłaszcza że nie jest to już nawet trójkącik tylko jakiś wielobok gdyby wziąć pod uwagę wszystkie tkwiącę w tym żony i mężów ha.
2
Opuj 2017-04-06 08:40
Ale czy to ważne kto z kim jest ważne kto jest szczesliwy
1
Opuj 2017-04-06 08:46
Moim zdaniem są szczęśliwi tylko wasze plotki popsuja ich zwiazek. Czy nie jest tak? Zaztanowcie sie troche nad sobą. O co wam chodzi? Czy to jest zwykla zazdros czy nie wiem co
4
DEUS VULT 2017-04-06 13:50
Człowieku zastanów się co Ty piszesz. Wszyscy oni mają rodziny, dzieci, które zaczynają pytać o pewne sprawy. Masz dzieci? Wiedziałbyś co powiedzieć dziecku w takiej sytuacji? A Ty tutaj o szczęściu. Jakim szczęściu? Pozornym?
2
Lukas 2017-04-06 21:24
Ludzie zniescie ta Panią ze zmiany i będzie spokój chodzi o luciuk Agnieszkę. Już taka cwana. Kierownicy zróbcie coś . Czytacie to... starczy tych cyrkow. Rozbijala rozbija i będzie rozbijać rodziny. Wyglądu nic a chłopy lecą jak do miodu.
4
pierdziusznik prukaniec 2017-04-07 01:02
Kto leci jak do miodu ???? Szału nie robi ja bym jej dał 3 w sakli 1: 10 !!!!! Nawet kijem bym jej nie dotknął . To wy nie widzieliście chyba ładnych i zgrabnych kobiet , skoro taka byle jaka ze wsi wam się podoba. Ciekawe co mąż na to ?????????????????????? he he he ? Ale dość tych brazylijskich nowel , są ważniejsze sprawy niż ....kto z kim , kiedy i w jakiej pozycji :) :) :) Trzeba się zająć piciem alkoholu na nocnych zmianach przez brygadzistów i pracowników i paleniem papierosów na lakierni pod tą wódeczkę .
5
Lukas 2017-04-07 09:17
Zróbcie z nią porządek zniescie ja na inną zmianę. Bo już nie mogę patrzeć. Później weźcie się za picie. Lepiej się napić ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zróbcie coś. Sama sobie to zrobiła. Cwana to cwana.
5
Opuj 2017-04-07 15:41
Ale co was obchodzi czyjeś życie niech robią co chcą nie rozumiem was. Może im tak dobrze jak jest oni was nie obgaduja
5
DEUS VULT 2017-04-07 16:57
Może i dobrze ale czyim kosztem? Częściowo było o tym pisane.
1
Opuj 2017-04-07 19:59
Kosztem ich i ich rodzin a nie waszym kosztem. Co was to interesuje
4
DEUS VULT 2017-04-08 11:29
A może ją właśnie jestem z rodziny. Jaką masz dla mnie złota radę? Co mam zrobić? Jak dalej żyć? I przede wszystkim z kim???
1
waldii 2017-04-08 12:52
Moja żona też poszła pracować do URZĘDU z mężczyznami i prawie każdy kolega z pracy ją miał . Wybaczyłem jej ale rogi mam duże i jestem rogaczem .
5
Co ja paczę? 2017-04-08 16:33
O Widzisz. To tak jak w AlutexiE taka jedna żona hi ha ho.
2
Damian Petrov 2017-04-08 17:17
Witam wszystkich. Damian Petrov z programu Zdrady się kłania. Widzę że u was w Aluseksie są sprawy które wymagają mojej interwencji. Chętnie pomogę wyśledzę i dowiem się kto z kim jak gdzie kiedy i w jakiej pozycji. Może Oskara za film nie dostanę ale najważniejsza jest pomoc poszkodowanym osobom. Pozdrawiam.
3
aluteam 2017-04-08 21:02
To już podlega pewnym paragrafom czas aby może policja sie tym zajęła.
2
Znafca prafa 2017-04-09 12:08
Co tu podlega paragrafom? Mamy wolność słowa a gróźb ja tu żadnych nie widzę. Może obraza jest ale skierowana dość ogólnie. A w ogóle za prawdę to karali za komuny.
4
Nie podam 2017-04-10 15:58
Mam pytanie ? Czy wieczorem z niedzieli na poniedziałek była nocna zmiana w Aluteam ? Moja żona tak mi powiedziała i pojechała do pracy " niby " .A ja słyszałem że była impreza . Więc chyba mnie okłamała że pracowała ciężko a chyba była na imprezie z facetami z pracy ? Proszę o odpowiedź ?
9
Mscicuel 2017-04-10 21:59
Co dopieliscie swego zwolnili dziewczynę co ona wam zrobiła takiego.
1
Agnieszka 2017-04-11 05:55
Dzieki wam za wszystko ktoś komu przeszkadzałam osiągnął co chciał. Zastanawia mnie tylko co ja temu komuś zrobiłam ze tak mnie zniszczył. To boli :'( .
Dziwi mnie ze taki ktoś ma wpływ u dyrektora.
Zależało mi na tej pracy i lubiłam tam pracować robiłam wszystko co trzeba. Nie olewałam swoich obowiązków pracowałam czasami ponad swoje siły. Pytam się dlaczego? . Czy powodem jest zwolnienie pracownika ze jest z kimś. Jakoś inne związki pracowników nikomu nie przeszkadzają tylko akurat ten prawda? Picie jak piszą to też nie powód. Bo co nie ukrywam się z tym, bo mówię co myślę , to jest powód czy wpływ takiej osoby jest ważniejszy i decydujący dla dyrektora. Pewnie tak.
Dziękuje tej osobie już ma spokój i nie musi na mnie patrzeć.-w krótce dowiem się kim jesteś i dla czego to robisz.


5
JEBAK 2017-04-11 18:28
BYŁO WOLNE MOŻE CHCIAŁA POPRAWIĆ PO SOBOCIE!!!!! POZNAŁA OGIERA A TOBIE TYLKO ROGI TROCHĘ UROSNĄ ALE JELENIE GUBIĄ TO I TOBIE ODPADNĄ
6
Alu 2017-04-11 20:52
Szkoda dziewczyny
........ 2017-04-11 23:38
Bardzo dobra decyzja dyrektora . Za darmo nikogo nie zwalniają z pracy. Ciekawe co na to mąż i dzieci ? Ciekawe czy o wszystkim wiedzą he he he he he he he he he he he he he he he he .
5
Kocanka 2017-04-12 10:26
Jaka szkoda są lepsze branże
1
przerazony!!! 2017-04-13 01:00
Co to w ogóle za firma, kto nią w ogóle zarządza, że dochodzi do takich chorych sytuacji ?! A tak w ogóle, to człowiek który szanuje siebie, swoją rodzinę i ma jakieś zasady nigdy się nie puści nie tylko w pracy ale i poza nia. Kogo wy tam zatrudniacie, chyba jakiś margines spoleczny.....
7
stary mlody 2017-04-13 01:13
Racja! Fakt, z oczu tej pani można wyczytać komendę bierz mnie! Ale to nie jej wina, że taka jest! Nie obwiniajcie jej! Spójrzcie na wszystko z innej strony! Każdy szanujący się facet, pilnuje swojej rodziny i nie znizy się do takiego poziomu by za sprawą jakiegoś romansu ja stracić, nie ma nawet takiej siły. To się nie opłaca, nawet gdy kobieta jest atrakcyjna, powtarzam! Nie wincie jej! Jak nie ta była by inna!
10
Odpowiedź 2017-04-13 23:51
Tak była impreza , popijawa i libacja alkoholowa . Popiliśmy sobie , pobiliśmy się ale czy tam Twoja żona była i ci rogi przyprawiała to nie powiem bo nie wiem o kogo chodzi .
5
rybak 2017-04-15 18:56
racja
agnieszka 2017-04-23 14:34
;) :) :) :) :) :) :) :) :)
2
Zostaw swoją opinię o Aluteam Polska sp.z.o.o - Biała Podlaska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aluteam Polska sp.z.o.o