brak logo

Audio SAT Sp. z o. o

Poznań

Opinie o Audio SAT Sp. z o. o

horlin 2011-01-21 21:40:38
Najgorsze jest w tym wszystkim, że Zarzęd nie reaguje na takiego typu zachowania, jakie się dzieją w księgowości.
2
anonim 2011-02-01 22:33:21
horlin - 2011-01-21 21:40:38

Najgorsze jest w tym wszystkim, że Zarzęd nie reaguje na takiego typu zachowania, jakie się dzieją w księgowości.

Nie rozumiem! Jaki Zarząd ? A faktycznie, ale Zarząd to dużo powiedziane! Przecież lepiej robić "piękne miny do złej gry", udawać i zataić przed pracownikami, że wszystko ok i że nic się nie dzieje, a w ten sposób bronić i kryć każde podłe, wrogie i niesmaczne zachowania serdecznej koleżanki !
1
anon 2011-03-02 16:05:29
witam jestem tu nowa , czy ktoś może mi napisać jak wygląda na produkcji ?praca jednozmianowa ? jakie wymogi i zarobki
3
Nick 2011-08-25 21:42:12
Cienkie płace, duże wymogi
anonim 2011-10-29 17:32:46
a kierownictwo ?
Justyna 2012-01-10 20:38:18
Szukam pracy w zakresie sprzedaży. Czy wie może ktoś jak wygląda sytuacja w tej firmie w tym dziale? Jakieś biuro obsługi? Jak to wygląda, warto startować?
info 2012-01-12 17:27:58
Justyna - 2012-01-10 20:38:18

Szukam pracy w zakresie sprzedaży. Czy wie może ktoś jak wygląda sytuacja w tej firmie w tym dziale? Jakieś biuro obsługi? Jak to wygląda, warto startować?
Dwa biura obsługi, które zajmują się trzema markami na rynku. Firma cały czas się rozwija, tak więc możliwości dla ambitnych są. Myślę, że warto się przekonać jak jest. Również klimat całkiem przyjazny.
Ktoś 2012-04-07 17:17:02
info - 2012-01-12 17:27:58

Justyna - 2012-01-10 20:38:18

Szukam pracy w zakresie sprzedaży. Czy wie może ktoś jak wygląda sytuacja w tej firmie w tym dziale? Jakieś biuro obsługi? Jak to wygląda, warto startować?
Dwa biura obsługi, które zajmują się trzema markami na rynku. Firma cały czas się rozwija, tak więc możliwości dla ambitnych są. Myślę, że warto się przekonać jak jest. Również klimat całkiem przyjazny.
( usunięte przez administratora )
paweł 2012-11-29 10:49:50
kiepściuchna firma,
handlowo - coraz gorsza
zarząd wyjątkowo nieudolny
naprawdę nie polecam !
poza tym niemiecka ..brrr
1
gość 2012-11-29 22:06:10
Ktoś ale złą reklamę robi.. Pewnie konkurencja:-) Ja uważam, że firma jest na poziomie, słyszałam wiele pochlebnym opinii od pracowników - chciałabym tam pracować:-)
1
xyz 2012-12-10 19:43:03
jak wygląda teraz atmosfera w finansach?
1
xxx 2013-11-05 10:32:19
Wciąż przenika mnie gorycz i niesmak, jak pomyslę, że tyle czasu byłam w stanie wytrzymać w dziale księgowym, a szefowa wolała sobie sukienki kupować w najdroższych sklepach, zamiast zadbać o pracowników (usunięte przez administratora)
4
ja 2013-12-02 18:25:20
serio tak żle w księgowości?
7
bbb 2014-02-19 12:29:46
mam iść na spotkanie w sprawie pracy na samodzielną księgową. Wiem że to stanowisko było kiedyś obsadzone przez 4 lata przez jedną osobę.
Czy nadal jest tam zła atmosfera w księgowości i kto jest tam obłudny? Główna księgowa czy dyrektorka finansowa? A może te trzy panie pozostałe w księgowości?
Pomóżcie bo juz kiedyś trafiłam na złą atmosferę......
5
paluch 2014-04-02 17:16:55
właśnie czy po jej odejściu coś w związku z atmosferą zmieniło się na lepsze? czy jednak wszystko zostało po staremu?
Martok 2014-04-16 08:49:08
Trochę to dziwne, że całą atmosferę w firmie - tak jak napisane - psuła jedna osoba... Przecież nawet za jej pracy można było się odizolować od niej, chyba, że to jakiś kierownik.
doznana mabbingu 2014-04-18 00:18:05
Nie można było, ona prowadziła mobbing w białych rekawiczkach za pozwoleniem pani dyrektor finasowej, bo ona załatwiała brudne sprawy a dyrektor "brudami sprawami" sie nie zajmuje!! Brawo Nowy PREZESIE! Mam wielą nadzieję, że Pani dyrektor w końcu zrozumiała swój wieloletni błąd! Pani dyrektor nigdy nie była w NASZEJ skórza (szkoda), może dlatego ten błąd nieustannie popełniała! To przykre, bo zadaniem dyrektora jest dbanie o podwładnych, a nie kamuflowania mobbingu, działając tym samym na straty firmy! Teraz już można składać tam CV!
1
maciek 2014-05-15 17:42:10
Czy ktos startował teraz na stanowisko technika? Czy juz przyjeli nowych? Kiedy bada znow zatrudniac? Nie zdarzylem wyslac cv; (
wk 2014-05-19 23:18:45
czy da się tam zarobić 2500 netto na produkcji lub w serwisie ? szukają teraz pracownika serwisu i na produkcję więc pytam.
1
jojo 2014-05-30 10:17:21
nowa rekrutacja to najpierw praca przez 3 pełne miesiące przez pośrednika Randstad z zarobkiem brutto prawie o 1/3 niższym niż dwa posty wcześniej padło pytanie o netto, po okresie próbnym podstawa + premia za produktywność + premia za twarz + 100PLN za brak zwolnień lekarskich w miesiącu, prawdopodobnie max maxa co można dostać to trochę ponad 4tys brutto przy założeniu b.wysokiej wydajności. Ale jeżeli nawet jest się b.dobrym to zawsze może okazać się, że nie wyrobisz 200% normy, bo może być np. mniej sprzętu do naprawiania i starczy tylko na wyrobienie normy przez wszystkich :)
maciek 2014-05-30 16:17:44
A juz zatrudnili czy jeszcze trwa ta rekrutacja?
jojo 2014-06-05 20:47:55
eee... ja nie piszę, że strasznie i źle ale jakie oni tam dają warunki na starcie, co będzie później to zweryfikuje życie,
za jakiś czas się odezwę
@maciek chyba już po rekrutacji, ale podobno mają za jakiś czas zatrudniać dalej, bo podobno mają być dwie zmiany, może w tym roku - trzeba czekać :)
Q 2014-10-23 20:39:00
Póki co nikogo nie przyjmują, wiem, że w styczniu chcą kogoś na logistykę. Ale orientuj się na bieżąco, bo ostatnio co 3 miesiące robią wymianę "świeżaków", teraz jakoś kończy im się umowa z randstad, więc możesz powoli składać dokumenty. zmiana jest tylko jedna od 6 do 14, możesz przyjechać do pracy najpóźniej do godziny 8, są to takie widełki na które możesz się umówić z team leadrem
` 2014-11-22 23:12:09
No właśnie- czy warto czekać i czy faktycznie wymarzona....
axell 2015-02-08 12:27:03
To nie jest pełna informacja o tej firmie. Zajmują się nie tylko produkcją i dystrybucją. Posiadają również serwis aparatów. Dodatkowo produkują również wkładki do aparatów słuchowych oraz ochronniki słuchu. Produkcja i serwis obejmuje zamówienia z całej Europy.
jojo 2015-04-01 23:38:57
po długiej ciszy dalsze informacje:
- możliwości awansu - praktycznie żadne, jak usiądziesz tak siedzisz na jednym stanowisku
- jest możliwość zmiany wykonywanej pracy wewnątrz firmy (zmiany działu)
- z zarobkami kombinują, by jak najwięcej z wypracowanej premii uciąć, nic nie można poradzić, bo wszystko w białych rękawiczkach. Premia zależy od ilości wykonanych/naprawionych urządzeń oraz od ich jakości, którą ocenia dział kontroli :). Kontrola ostatnio chyba dostała za zadanie niektórym ludziom ukrócić wysokość premii po przez popsucie im jakości, a wcześniej długi czas jakość była OK i nagle z dnia na dzień przestali dobrze wykonywać/naprawiać aparaty.
- w tym roku zatrudnili dużo osób, ale starsi pracownicy zaczynają narzekać (zresztą jak wszędzie) na kasę
- jeżeli ktoś ma chory kręgosłup lub słaby wzrok to lepiej niech nie szuka tam pracy (przynajmniej w działach produkcji i serwisu) cały dzień siedzisz przy stole i dłubiesz aparaty lub elektroniki, większość prac wykonuje się pod mikroskopem
- jakiś czas temu wyszła kwestia różnego rodzaju alergii i uczuleń wśród pracowników, jakiś specjalnych badań nie było, bo firma w tym roku ma zmienić siedzibę, ale największe podejrzenie padło na wszechobecny pył jaki powstaje w procesie produkcji aparatów oraz na lakiery, choć wiem z opowieści, że sondy były wkładane do pojemników z lakierem i też nic nie wykrywały (!).
Ja sam szukam innej pracy.
1
narcyz 2015-06-08 11:52:42
nie polecam pracy w audio sat dla ludzi z silną osobowością, stłamszą tam każdego, ale jak ktoś nie ma swojego zdania i jest spolegliwy i umie się podlizywać odpowiednim osobom to jak najbardziej spokojnie można trochę popracować, ludzi mają głęboko gdzieś, nawet po wieloletniej pracy nie przejmują się i wywalają.jeśli chodzi o produkcję to lakier jest tam wszechobecny, 8 godzin w takich warunkach to musi mieć wpływ na zdrowie oczywiście nie od razu, ale po kilku latach....
Tomasz 2015-07-01 13:28:31
Bardzo słaba firma. Co roku w sezonie urlopowym szukają pracowników między innymi do działu sprzedaży, marketingu, logistyki, produkcji. Pracownicy są rekrutowani i zatrudniani przez zewnętrzne agencje pracy. Po sezonie urlopowym są już nie potrzebni. Firma nie komunikuje otwarcie swoich intencji i potrzeb. Dużo wewnętrznej polityki, emocji. Mało partnerstwa, odradzam.
5
ja 2015-07-21 20:22:21
Tomasz piszesz bzdury. Zatrudnienie na produkcji i serwisie bezpośrednio przez firmę na umowę o pracę, co do innych działów to nie wiem. Kto nie wierzy niech zadzwoni do ich kadr. Podają nawet zarobki (dobre). Przed wejściem do firmy stoi stojak z ofertami pracy.
2
natalia 2015-07-22 08:15:13
Zgadzam się z przedmówcą. Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w zeszłym tygodniu. Po wysłaniu aplikacji otrzymałam telefon z kadr z informacją o chęci zaproszenia do firmy na dniach. Po przyjściu pani z kadr przywitała mnie, opowiedziała o firmie, o tym jak będzie wyglądać rozmowa, podpowiedziała na co zwracać uwagę i zaprowadziła na spotkanie z kierownikiem produkcji. Wszystko było jasne: forma zatrudnienia, zarobki i wykonywane zadania. Teraz czekam na odpowiedź jak poszły mi testy manualne i rozmowa:)
1
kinga 2015-08-05 18:17:00
właśnie poszukują przez agencję pracy Randstad specjalisty ds. marketingu z praktyczną znajomością programów graficznych...to ogłoszenie pojawia się od maja...2 rok z rzędu. Już kilku marketingowców opowiadało mi historię o rekrutacji na to stanowisko, wymagania nieadekwatne do propozycji wynagrodzenia i ogłoszenie ciągle to samo. Duża rotacja jak na marketingowca. Zakres obowiązków na 2 stanowiska. Podziękowałam pani z Randstad za udział w tej rekrutacji, szkoda czasu.
1
kinga 2015-11-17 12:28:18
Ostrzegam, po raz kolejny w ciągu roku to samo ogłoszenie!


Randstad Polska jest wiodącą na polskim rynku agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej.

Dla naszego klienta, lidera z branży elektronicznej, poszukujemy osoby na stanowisko

pracownik działu marketingu

Nr ref.: 34523
Praca tymczasowa
Lokalizacja: Poznań




Zakres obowiązków:
•realizacja zadań marketingowych w ramach określonego budżetu wraz z kontrolą wydatków
•dbanie o utrzymanie indywidualnej tożsamości marki
•graficzne opracowywanie materiałów marketingowych
•przygotowywanie i organizacja spotkań, szkoleń, sympozjów, prezentacji i stoisk
•wykonywanie bieżących tłumaczeń materiałów marketingowych


Oczekiwania:



•co najmniej dobra znajomość programów graficznych InDesign i Photoshop (warunek konieczny)
•bardzo dobra znajomość pakietu Office
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i w piśmie (B2/C1)
• wykształcenie wyższe – preferowane kierunkowe.
•mile widziane co najmniej roczne doświadczenie w pracy w Dziale Marketingu i znajomość zasad modelu B2B
•kreatywność i komunikatywność
•umiejętność i chęć szybkiego uczenia się
•umiejętność pracy pod presją czasu
•duże zaangażowanie i odpowiedzialność
•śmiałe podejście do nowych wyzwań
•prawo jazdy kat. B


Oferta:
•zatrudnienie na podstawie umowy o prace tymczasową
•pełen etat
•po okresie zatrudnienia przez APT możliwość bezpośredniego zatrudnienia u naszego klienta
•praca w międzynarodowej firmie
•bardzo dobre warunki zatrudnienia


Viki 2015-11-17 21:57:28
Nie wiem kim jest Kinga, która ostrzega przed rekrutacją na stanowisko do działu marketingu - jak sadzę mniemać nie spełniła Pani oczekiwań, albo słabo wypadła na rozmowie.. Prawdą jest to, że ogłoszenie pojawia się kolejny raz, ponieważ druga dziewczyna z działu zaszła w ciążę - więc dziwne wcale to nie jest... Zespół jest młody, więc takie rzeczy jak ciąże się zdarzają..
1
kinga 2015-11-21 22:21:24
Tak zgadzam się że takie rzeczy się zdarzają, zdarzają się też urlopy, czas kiedy jest więcej pracy. Tylko takie sytuacje rozwiązuje się w inny sposób, nie rekrutując pracowników poprzez agencje pracy za prawie najniższa krajową i wymieniając ich co 3 miesiące. Zostałam właśnie z tych powodów ostrzeżona przed tym stanowiskiem i robię to dalej. Mam pracę, ale śledzę ogłoszenia tak jak większość pracowników w dzisiejszych czasach.
Qwerty 2015-11-22 17:50:58
Jak masz prace to siedź cicho. Nikt Ci nie karze tu pracować.
Jan Nowak 2015-12-19 17:39:32
Od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem opisania sytuacji w Audio SAT/Sivantosie. Biura v.s produkcja. Z jednej strony piękne przestronne gabinety zz wentylacją i klimatyzacją, gdzie w sierpniu niektórzy narzekali, że im za zimno z drugiej strony hala produkcyjna (hałas od szlifierek a produkujemy aparaty słuchowe); w sierpniu temperatura 28-30 stopni. OBOWIĄZEK fartuchów, wszystko się lepiło! całe szczęście, że ktoś miał jaja i pozwolił nosić słuchawki - pewnie Niemcy. Jak to jest, że w firmie, gdzie słyszymy na spotkaniach kwartalnych jak to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mamy najlepsze wyniki pod słońcem, atmosfera jest nędzna? Dla przypomnienia w tym roku odeszli (oficjalnie mając lepsze warunki): dwóch z IT, dwóch z logistyki, kieras, kilku z produkcji a około 30% osób szuka nowej pracy???? To co robią z tą firmą ("PJM" zwykła księgowa pełniąca obowiązki dyrektora finansowego i sprzedawca kurczowo trzymający się stołka - szumnie nazywanymi zarządem) woła o pomstę do nieba. Co jest na produkcji? Dwóch bezjajecznych (albo jedno-jajeczni) i nowi TL-za wszelką cenę starający się wykazać. Też szukam pracy i szczerze odradzam zatrudnienie się tam.
Jan Nowak 2015-12-20 13:31:57
Nie chodzi o to, żeby robić syf. Chodzi o to, żeby zaprotestować przeciwko takim praktykom. Co z tego ze firma dostanie karę- bez sensu. Problem w tym, żeby PJM (finansowa) zaczęła działać i grać w zespole a nie rozbudowywać dwór i podkopywać pozycje bądź co bądź jeszcze prezesa.
1
Ja 2015-12-22 11:46:41
Za to ja pracuje w firmie Sivantos od kilku miesięcy i nieprzerwanie spotykam się z życzliwością, profesjonalizmem i miłą atmosferą. Jak w każdej firmie zdarzają się lepsze i gorsze dni. Warunki pracy, jak na firmę produkcyjna są ok, charakter pracy bardziej laboratoryjny, a sama praca z całą pewnością nie fizyczna. Może na hali produkcyjnej nie jest super cicho, ale nie ma na co narzekać. Malkontentow zapraszam do zapoznania się ze specyfika pracy na produkcji, gdzie stoi kilkanaście pras albo wtryskarki..., a poziom hałasu przekroczony jest kilkakrotnie. Warunki płacowe tez niczego sobie, jak już opanuje się sztukę budowania aparatów, co zajmuje około 7 miesięcy, z miesięcznej premii można wyciągnąć druga wypłatę. Ja takiej spodziewam się już z początkiem nowego roku. Ludzie na produkcji spoko, administracyjni pracownicy tez. Zarząd profesjonalny, nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam tu pracę. Wiecznie niezadowolonym, wypisującycm głupoty i nieprawdę o pracodawcach życzę chwili refleksji w nadchodzące Święta i powodzenia w poszukiwaniu pracy.
3
Jan Nowak 2015-12-22 19:22:50
Kolejna porcja informacji. PJM (księgowa pełniąca obowiązki Dyrektor Finansowej tzw CFO) już podporządkowała sobie wszystko (nie wspominam o dworze "klakierów"). Odpowiada za IT, contorling, księgowość, BHP, HR, no i ma pod sobą największego wazel... niejakiego facility specialist (może już facility manager:-). Niby pomaga szefowi w ogarnąć sprzedaż, bo kierownik sprzedaży słabo zna angielski (to zadziwijające jak kierownik sprzedaży może nie znać języka w międzynarodowej korporacji, całe szczęście, że ma ogarniętą asystentkę!!!), no ale wychodzi na to, że sprzedaż i marketing też powoli przejmuje. Logistyka i produkcja - będzie ktoś z zewnątrz, korporacja oceniła, że PJM nie jest w stanie tego ogarnąć (a skończyła MBA), całe szczęście. Czyli Prezesowi zostaje TYLKO compliance/Risk - to chyba mało... Dlatego pisałam wcześniej, że podkopuje pozycję Prezesa. PJM zachowuje się jak niejaki Mieczysław Wachowski, który mówił: "Kto nie z Mieciem, tego zmieciem". Październik 2016 - kolejne zmiany.
@ ja - gratuluję świetnego samopoczucia.
Pozdrawiam i życzę również Wesołych Świąt i z nadzieją czekam na 2016, kiedy wreszcie na produkcji i w logistyce będzie NORMALNIE :-)
6
dziki 2016-01-05 09:35:10
z tego co widac żale ida na jedna osobe a nie na pracownikow. ludzie tworza firme, ludzie a nie maszyny czy budynki.a tu jedna + inne pod nia piszczace. porzadna firma to to bedzie jak sie zmienia warunki na hali bo zimno i glosno i jak panienstwo na gorze dostanie kopa. kieras jaki byl taki byl ale trzymal to wszystko na dole w reku. teraz to zenada jest. ktos pisal ze EDC bedzie, juz rekrutuja do logistyki...a piszacych ze to porzadna firma jest zapraszam na hale i do biurowca, tam wieje zgroza i smutkiem.... az czlowiek ma stracha do kadr chodzic.
2
Pozytywna 2016-01-05 21:10:15
Było zorganizowane bardzo fajne spotkanie z dzieciakami i wręczenie kart podarunkowych. Ponadto pracownicy dostali ekstra kasę na Święta.
1
Facility 2016-01-07 20:10:33
Nikt nie może mnie urazić,
ponieważ wiem, że to co
ktoś mówi albo myśli
na mój temat
nie jest dowodem na to
jaki ja jestem,
a jedynie na to,
w jakim stanie jest
umysł i dusza
tej osoby :)
pozdrowienia dla Janka Nowaka
1
Nie taki diabeł straszny... 2016-01-08 23:41:18
Obserwuję to forum od jakiegoś czasu, więc dodam i swoją opinię.

Dość ciekawa sprawa. Na co dzień w tej firmie spotyka się wiele osób, którym wiecznie coś nie odpowiada, a pocieszają się klikając "F5" na Pracuj lub tworząc "kółka wzajemnego wsparcia". Dlaczego sprawa jest ciekawa? No cóż, te twarze widuję już od kilku dobrych lat. A więc co się dzieje? Koniec końców nie jest tak źle jak mówicie? Z powyższych opisów tego "jądra ciemności" można wywnioskować, że to nie problem znaleźć coś lepszego na rynku pracy. A może to rynek pracy Was nie chce? Hm...
A Ty, Janie Nowaku płci żeńskiej, co tak właściwie jeszcze robisz w tej firmie? ;)

[o produkcji]
A tak serio, praca jak to praca - zawsze znajdzie się coś do ponarzekania, ale ogólnie źle nie jest. Jak ktoś jest ambitny i posiada techniczny umysł to na pewno coś dla siebie tam znajdzie. Socjal całkiem spoko. Na pewno nie jest to praca dla osób, które nie wielbiących korporacji i otwartych przestrzeni z "motłochem". Na pewno też nie jest to praca dla każdego i może właśnie dlatego niektóry osoby nie mogą się z tym pogodzić, a ukojenie znajdują wypisując tutaj bzdury.
Sporo biurokracji, ale można się przyzwyczaić. Jak ktoś sumienny to może liczyć na stabilne zatrudnienie.
Atmosfera jest niezła, ale przy takiej ilości osób potrzeba czasu, aby oddzielić ziarno od plew ;)
3
Jan Nowak 2016-01-16 18:52:43
Facility - trochę ten twój 13-zgłoskowiec nie wyszedł... Jak chcesz dobrze reagować na uwagi - podpatrz co robi obecna władza :-)
Her - Ja też słyszałem, że w GOOGLE jest z.a.j. i spoko... ale my tu piszemy o tym co wiemy a nie o tym co znamy z opowieści. Poadrawiam
Nowy 2016-08-15 08:50:36
Witam. Dostałem propozycje pracy na produkcji. Czy po 3 miesiącach próbnego, przedłużają umowy. Szukam czegosc na stałe a nie na chwilę.Napiszcie coś bo nie wiem co robić.
1
Tom 2016-09-02 14:34:52
Zatrudnienie bezposrednio przez firme. Zadnych posrednikow. Umowa o prace.
1
mati540i@wp.pl 2016-09-25 10:38:30
Witam sklep super hiper polecam każdemu bardzo miła obsługa szybka dostawa a produkt polecam każdemu przy dostawie była u mnie rodzina i teściowa i mama chcą abym zamówiła im także ten produkt także polecam gorąco pozdrawiam Ania
1
dfgh 2016-09-25 11:08:59
@ mati540i@wp.pl - no to dobrze wiedzieć ze rzetelna firma
robol 2016-11-02 19:05:10
Jeśli wybiera się ktoś na produkcję to odradzam, nie są uczciwe warunki pracy, na produkcji są układy. Panuje nepotyzm, najlepsi pracownicy to rodzina i przyjaciele głowy produkcji... Zasady organizacji pracy są zmieniane z dnia na dzień co wybija z rytmu, i doprowadza do tego, że ciężko jest wyrobić normę. Stanowisko pracy również ciężko jest utrzymać, ciągle są zwolnienia, a ludzi na produkcji brakuje. Stale nadgodziny i obowiązkowe soboty, nawet inspekcja pracy nic nie pomogła w tej kwestii
50
gandzi 2016-11-08 19:42:54
dobrze mowisz, widac to tez po ilosci polubien tej wypowiedzi:) jedno co moge powiedziec, to to ze ta firma to maly trybik w rekach azjatow i cokowiek by sie nie dzialo to bede zwijac interes i to szybko. Chiny moga wszystko! Ci nowi ktorzy sie pojawili nie sa tu w nagrode ale maja misje do wypelnienia. "zarzad" sterowany zdalnie i rozkazami z gory. Nie polecam!
37
Zostaw swoją opinię o Audio SAT Sp. z o. o - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Audio SAT Sp. z o. o