HTL-STREFA

• Kowalewice
  • Żelgoszcz
  • Aleksandria
  • Florianki

3. Opinie o pracodawcach Ozorków
  5. Opinie o HTL-STREFA S.A.

Opinie o HTL-STREFA Ozorków

Nie przegap nowości o HTL-STREFA S.A.!

Majes

09.07.2026 14:37

Proszę omijać ten zakład wielkim łukiem nie warto nawet spojrzeć na te (usunięte przez administratora) marna pieniadze i to serio małe . Wymagania obsługa 3-4 wtryskarek jazda na 2 lokacje Ozorkow i Łęczyca ciagle nowe nabory oraz dużo sygnalistow .
    #OperatorWtryskarek

Majes

09.07.2026 13:14

Jednym słowem żenada (usunięte przez administratora) sodoma i gomora praca po 12 godzin dniówki i nocki za 28.61 niby za cały miesiac 3900 zł za 192 godziny a wymagania obsługa 3 lub 4 wtryskarek ciągle nowe nabory żenada i (usunięte przez administratora) nie polecam omijać jak największym łukiem ludzie sie zwalniają co chwilę nie dajcie sie nabrać na ich system z dala od tego syfu
    #OperatorWtryskarek

Szekspir

14.11.2025 19:17

Czy piotrk to pracuje jeszcze w Łęczycy 🤣
    Starsza księgowa

02.06.2025 11:53

HTL Łeczyca zamiescila w pracuj.pl ogłoszenie na starszą/starszego księgowego. Czytając opinie z tego forum osób które przeszły proces rekrutacji do HTL czy nadal podczas rekrutacji rolę gra wygląd kandydatki/kandydata? Czy lepiej sobie dać spokój z tym pracodawcą?

Kandydatka

16.10.2025 08:32

Minął krótki czas i znów do Łęczycy jest oferta pracy na Starszego Księgowego. Co jest nie tak z tą firmą w Łęczycy że jest taka rotacja?
    Stefan

30.08.2025 12:57

W HTL-u w Ozorkowie teraz jest jeden operator na automacie (było 4) jeden techniczny i najlepsze oczywiście jest i On Lider ! Tak , dwóch pracowników i jeden Lider 😊 Brawo WY .
    baird

24.02.2023 17:15

Uwaga , Uwaga Pisze tutaj jako dostawca firmy . Od 2 miesiecy firma nie placi mi za dostawe towaru . mimo monitow nadal zalega mi pieniadze . To sa poprostu gnoje ( wloskie gnoje ) W niedlugim czasie , jesli nie bedzie platnosci zloze do sadu wniosek o upladlosc tej swietnej firmy
    Zbyszek

17.06.2025 09:13

i zgłosiłeś już ten wniosek o upadłość drugiemu menelowi czy nadal pijesz piwo pod żabką?
    ????????????????????????

05.05.2025 00:06

A pan Piotr to tam jaką funkcję pełni w Łęczycy jako pracownik czy siedzi i grzeje fotel jak w poprzednich zakładach i udaje że coś robi
    Kasia

30.04.2025 09:35

Jaki system pracy panuje w firmie ? Dział kontroli ,na jakie widełki płacowe można liczyć.? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
    F

24.04.2025 14:51

Pragnę ostrzec przed procesem rekrutacyjnym w Bydgoszczy. Na początku straciłem ponad pół godziny swojego cennego czasu, przez problemy z łącznością na sali konferencyjnej (bardzo ładnej swoją drogą, zakład sprawia wrażenie bardzo nowoczesnego miejsca) i w momencie gdy próbowałem się skupić na dalszym przebiegu rozmowy z potencjalnymi Panami przełożonymi, musiałem zamiast tego skupiać się na wołaniu co chwilę Pani z korytarza, która musiała rozwiązywać problemy techniczne. Co do dwóch panów, którzy tę rozmowę przeprowadzali; doszło tutaj moim zdaniem do namiastki (albo i!) mobbingu. Bardzo dużo pytań o życie prywatne, przyczynę wyprowadzki z poprzedniego miasta, wnikliwe pytania o szczegóły przebiegu edukacji, niekoniecznie mające związek z wykonywaniem pracy na stanowisku, na które kandydowałem. Przy końcówce szanowny Pan w okularach którego dokładne nazwisko miałem już przyjemność wymazać z pamięci, za fasadą korporacyjnej nowomowy jawnie próbował poniżyć mnie intelektualnie (pytanie "A to u Pana w mieście, tam gdzie Pan mieszkał, tak się robi w taki sposób?"). Nawet pomimo braku spełniania oczekiwanych warunków pracodawcy, nikt nie powinien spotykać się z takim ostracyzmem. Dlatego ostrzegam przed procesem rekrutacyjnym firmy HTL-STREFA w Bydgoszczy ul. Toruńska 143b.
    pytanie

02.01.2025 13:13

Co oznacza że HTL Strefa należy do koalicji na rzecz przyjaznej rekrutacji?
    wnioski

11.04.2025 13:23

Szkoda że kandydaci nie otrzymuja ankiety po rekrutacji. Mieliby możliwosc opowiedziec jak przebiegała i przy okazji ocenić rekrutera

16.04.2025 16:26

Z doświadczenia biegania po rozmowach wiem, że szkoda czasu, jak jest jakiś plecak to nic mu nie zrobisz. Porzucasz rozmowę, jedziesz dalej, później taki pracodawca wylewa swoje żale na LI albo innym forbsie (a za artykuł jeszcze płaci, żeby tam się wygadać), że oni biedni bo kandydaci ich olewają nie wiadomo czemu.
    P21

22.02.2023 15:22

Witam czy otwarto już jakiś dział po dawnej pakowni w Ozorkowie?
    yomenik

20.12.2023 23:18

Strefa dawnej pakowni zamieniła się głównie w magazyn nieużywanych automatów i części zamiennych

04.08.2023 10:08

Czy w HTL-STREFA S.A. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
    hejka

04.08.2023 11:59

tak, odbywają się.
    Jadźka

17.09.2023 11:18

Ja pamiętam jak pisała jeszcze na tablicy -50zł za coś tam. A ludzie nic, między sobą tylko gadali. A można było pięknie ją spuścić wysyłając to zdjęcie do PIP. To samo jest z większością osób bez kompetencji, ludzie po prostu na to pozwalacie, macie aż tak trudną sytuację życiową, że za tą najniższą krajową nie znajdziecie sobie pracy? Co Wam za różnica czy pracujecie w HTL czy gdzie indziej? Czekacie tylko na jelenia aż pójdzie i doniesie bo wy się boicie. Sam jeden biedny jelonek nic nie zdziała, zrozumcie to wreszcie i zacznijcie działać razem a nie przeciwko sobie!

14.07.2023 15:26

Hej, na stronie mają info, że poszukują Junior QA Specialist – Customer Support, warto aplikować? :) Akurat tak się składa, że mam znajomość normy ISO 13485, a jest to u nich mile widziane, więc jest szansa by dostać dzięki temu większe wynagrodzenie? No i druga sprawa, jak u nich z pracą zdalną?
    hej

03.08.2023 11:40

Aplikuj, praca zdalna 2x w tygodniu max.
    She

14.04.2023 07:15

Zauważyłam ofertę pracy w Bydgoszczy na stanowisko Specjalista ds. Kontroli Jakości-jakie są zarobki?W jaki sposób odbywa się proces rekrutacji? etc. Jak na takie opinie na go worku to wymagania firmy są wygórowane.Ciekawi mnie czy rzeczywistość nie jest czasem dość smutna jeśli chodzi o wynagrodzenie.
    Prscownik

01.11.2020 09:15

To wyobraźcie sobie Takie kuriozum: Na DPC "kierownictwo" zleciło PRZYMUSOWE badania na koronawirusa części pracowników i i co dalej ? Po powrocie pracowników z badań "kierownictwo" PRZYMUSOWO dalo wnioski urlopowe do podpisania (żeby pracownik wyzbył się swojego wlasnego urlopu wypoczynkowego na zlecone, nie z winy pracownika badania covidowe) Taki poziom absurdu to tylko w tej firmie. Dodam tylko że nawet w oparciu o ustawę antycovidową TAKIE DZIAŁANIE jest BEZPRAWNE bo pracodawca NIE MOŻE zabierać pracownikowi urlopu wypoczynkowego. Może JEDYNIE w przypadku okresu wypowiedzenia. A w drugim przypadku jeżeli pracownik ma ZALEGŁY, UBIEGLOROCZNY urlop- wtedy tak ale TYLKO DO DNIA 30 WRZEŚNIA Ale nie TEGOROCZNY urlop. To jest naprawdę śmieszne, że takie podstawy nie są znane "kierownictwu" (inaczej jak w cudzyslowie tego nazwać nie można)
    Były pracownik 2

06.12.2022 23:43

No idź zapytaj, to się dowiesz.
    Były pracownik 2

24.12.2022 19:26

Jak mój nick brzmi jestem były więc Jarek jeden wie. Ale fajnie tam mata Grażyny, tak nie za bogato.

13.12.2022 14:30

Chcielibyśmy podzielić się relacją z wydarzenia HR Week, które odbyło się w październiku tego roku, a zostało zainicjowane przez nasz dział HR.

Celem akcji było spojrzenie z bliska na pracę działu HR i Płac, a także utrwalenie wiedzy naszych Pracowników w jakich obszarach obydwa te Działy mogą dawać im wsparcie.

Inicjatywa ta, za sprawą lekkiej formuły teleturnieju, pozwoliła udostępnić i odświeżyć praktyczne informacje z obszaru HR, na przykład „odczarować” niektóre ważne dla Pracowników przepisy polskiego prawa pracy, czy kodeksu pracy. Podczas teleturnieju zabawa była wyśmienita a zwycięzcy zostali nagrodzeni upominkami.

W trakcie HR Week Pracownicy HTL-STREFA mieli również szansę porozmawiać z dietetykiem o tym jak dbać o zdrowie w pracy, chętni przeanalizowali swoją masę i skład ciała.

Zorganizowaliśmy również blok tematyczny „Porozmawiajmy”, dedykowany Pracownikom produkcyjnym, w trakcie którego mieli oni możliwość porozmawiania z zespołem HR bezpośrednio w swoim miejscu pracy - na obszarze produkcji.

Serdecznie dziękujemy naszym Pracownikom za tak liczny i aktywny udział!
    News image

05.08.2022 13:09

W naszych fabrykach zawsze bardzo serdecznie witamy uczniów różnych szkół i uczelni. Dajemy młodym ludziom szansę poznać się bliżej. Umożliwiamy zwiedzanie nowoczesnych zakładów produkcyjnych, opowiadamy o naszej kulturze organizacyjnej, możliwościach rozwoju oraz benefitach. Organizujemy warsztaty, szkolenia, które stanowią dodatkową wartość wydarzenia w oczach młodzieży.

W czerwcu tego roku do naszego zakładu produkcyjnego w Bydgoszczy zaprosiliśmy Uczniów Zespołu Szkół Mechanicznych Nr 2 im. Tytusa Maksymiliana Huberta w Bydgoszczy.

Dziękujemy za spędzony z nami czas. Wierzymy, że zachęciliśmy uczestników Dnia Otwartego do pogłębiania wiedzy z zakresu wyrobów medycznych oraz zachowań prozdrowotnych, a także śledzenia działalności HTL-STREFA, jako potencjalnego, przyszłego pracodawcy.
    News image

01.05.2022 10:34

Czy jest możliwość pracy w HTL-STREFA S.A. na część etatu?

05.05.2022 16:05

Dzień dobry, proponujemy współpracę w oparciu o umowę o pracę, zawartą bezpośrednio z HTL-STREFA, na pełen etat. W zależności od stanowiska i roli jaką pełnimy w Organizacji pracujemy w podstawowym systemie czasu pracy bądź równoważnym. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z działem HR, a także odwiedzenia naszej strony internetowej https://htl-strefa.com/kariera/ , na której znajdują się wszystkie aktualnie otwarte projekty rekrutacyjne.

14.06.2022 05:30

Bo rzadko są ????

30.05.2022 18:25

W imieniu spółki HTL-STREFA S.A. informujemy, że w poście z dn. 30.04.2022, godz. 12:02, nick BEZPOLICZKOWY pojawiły się informacje niezgodne z prawdą, do tego godzące w dobre imię spółki HTL-STREFA, mianowicie:
    Nieprawdą jest, że „po dwóch latach pracy (…) zaczęli zakładać alarm przeciwpożarowy”, bo alarm przeciwpożarowy był i niezmiennie jest, co jest udokumentowane wieloma zewnętrznymi audytami BHP oraz zewnętrznymi audytami przeprowadzanymi konkretnie pod kątem bezpieczeństwa P.POŻ. Niedawno przeprowadzane prace w obrębie systemu P.POŻ miały na celu zastąpienie dwóch istniejących systemów SSP jednym znacznie nowocześniejszym i w pełni zintegrowanym z systemami bezpieczeństwa.

Nieprawdą jest, że „dla palących jest palarnia (…) jedna”, bowiem w zakładzie spółki w Łęczycy palarnie są dwie. HTL- STREFA S.A., w ślad za raportami Światowej Organizacji Zdrowia, nie zachęca pracowników do palenia i regularnie przypomina, że palenie szkodzi oraz stanowi śmiertelne zagrożenie dla naszego zdrowia i życia, jednak pomimo tego zakupiła dwie duże, nowoczesne, szklane i wentylowane kabiny dla palących, celem podniesienia komfortu pracy pracownikom. Obie kabiny zlokalizowane są wewnątrz budynku, w pobliżu obszarów produkcyjnych i oddalone są od siebie nie więcej niż ok. 80 metrów.

Jako spółka HTL-STREFA uznajemy i szanujemy zagwarantowane konstytucyjne prawo każdego człowieka do wolności wyrażania swoich poglądów, oraz do pozyskiwania i rozpowszechniania informacji (art. 54 ust. I Konstytucji RP). Jednak prawo to nie zezwala na rozpowszechnianie informacji nieprawdziwych i do tego godzących w dobre imię pracodawcy, tym bardziej za pomocą tak powszechnie dostępnej platformy komunikacyjnej jaką jest portal GoWork, a to właśnie zdarzenie zaistniało w przywołanym powyżej poście.

Z przyczyn dla nas niezrozumiałych administrator portalu GoWork, pomimo przedstawienia dowodów na nieprawdziwość podanych przez użytkownika, nick BEZPOLICZKOWY faktów, nie zdecydował się usunąć wyłącznie tych nieprawdziwych informacji, stąd zmuszeni jesteśmy przedstawić niniejsze wyjaśnienie.

24.11.2021 13:06

No niestety kontrola jakość też upadła :( max 3300 bruto ale obowiązków dołożyli tyle żeby sie z niczym nie wyrobić :) 0 szacunku i poszanowania ludzi , ludzie sie zwalniają ale oni narazie jeszcze mają tych z ozorkowa wiec ich ściągną .Jak ludzi nie ma tak nie będzie
    Było minęło

06.05.2022 22:55

Zarobki w kj..? o przepraszam ale nie do końca to prawda bo były też wyższe ;) w kj zwalniać...raczej bez powodu też nie zwalniali Co do nakładu pracy się zgodzę bo jakość poszła na bok liczy się ilość:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HTL-STREFA?

Kontakt - HTL-STREFA S.A.

Adamówek 7 95-035 Ozorków

Branża główna: Sprzęt medyczny

Bezpoliczkowy

30.04.2022 12:02

Praca w HTL-STREFA w Łęczycy to jest jakieś wielkie nieporozumienie. Od samego początku zatrudnienia pojawiały się problemy od rekrutacji do zakończenia umowy. Zacznę może od początku... Wiadomo, iż podczas rekrutacji dowiadujesz się pewnych rzeczy, by potem wiedzieć na co możesz sobie pozwolić... Dopytywałem czy jako młody pracownik, który kontynuuje swoją edukację, czy może w dni pracujące zwalniać się i gnać do tej szkoły - odpowiedź brzmiała, że "Oczywiście zalecamy takową formę, chcemy byś się rozwijał" - po miesiącu pracy nie dawano mi dni wolnych. Dano mnie na okres 3 miesięcy (okres nauki) na jeden automat z nauczycielką. Po 3 miesiącach dano mnie na dwa automaty, gdzie chciano mi wcisnąć trzeci. Oczywiście nie zgodziłem sie na 3 automaty, więc dano mi dwa. Po pół roku pracy na tych automatach została wymieniona stacja (montażowa igły), gdzie automat niepoprawnie "pracował", po zgłoszeniu tego faktu nadal kazano mi pracować na tych automatach, mimo bardzo dużej brakowości, najbardziej irytował mnie fakt, iż ten automat zatrzymywał się co 10 sekund !!! Liderzy byli w tej sprawie obojętni, nikt nie próbował tego naprawić, a pracownik nadal irytował się, z tego tez powodu zostały zabierane mi pieniądze, a dokładnie premia zadaniowa, gdyż z powodu złej stacji montażowej nie mogłem uzyskać satysfakcjonującego wyniku dla kierownictwa. Po roku pracy na tych automatach nic się nie zmieniło, maszyna zatrzymuje się nadal co 10 sekund i nie zapowiada się na nic, aby ten problem został rozwiązany... Piszę to, aby pokazać jaka jest obojętność wszystkich liderów/kierownictwa na takie właśnie sytuacje. Po dwóch latach pracy w tej firmie zaczęli zakładać alarm przeciwpożarowy TAK! ALARM PRZECIWPOŻAROWY!!!! Gdyż na hali dużej i małej gdzie znajdowały sie stanowiska przy automatach nie było żadnych ALARMÓW PRZECIWPOŻAROWYCH!!!! Dla palących jest palarnia z tego co wiem jedna. Podczas korzystania z tego wynalazku musisz założyć specjalną płachtę i oczywiście na stojąco :) Pokoje socjalne takie małe, że ludzie się w nich się nie mieszczą i jedzą w szatniach :P Co do dni wolnych, zabierają z urlopów jeśli dzień pracujący przypadnie ci w dzień święty. Premia zadaniowa (usunięte przez administratora)/brutto Przerwy 2x po 15 minut i jeśli chcesz wyjść na przerwę osoba pracująca obok (na innym stanowisku), musi ci pomóc i odwrotnie. Gdyż zatrzymanie maszyny spowoduje ból głowy liderowi :))) Pracowałem i nabyłem się nerwicy, próbuję się z tego dziadostwa wyleczyć, ale wy nie musicie, wystarczy tam się nie rekrutować :) Odradzam jakiemukolwiek człowiekowi pracy w tej firmie! Naprawdę są dużo lepsze miejsca pracy, które będą ciebie doceniać.(usunięte przez administratora)
    Paweł

01.02.2022 12:45

Czy możecie coś napisać o Pani kierownik Kontroli w Łęczycy? Chyba kogoś szukają ciekaw jestem jak się z nią pracuje.
    Piotr Drewniak

10.03.2022 21:07

Ogólnie w HTL - STREFA Łęczyca są bardzo sympatycznie ludzie, którzy są pomocni dla nowych, gdyż mają świadomość że każdy z nich tak samo jak Ty zaczynał swoją przygodę w tej firmie. Ja się też tego obawiałem trochę, a okazało się że całkowicie nie potrzebnie, bo zostałem mega mile zaskoczony i aż mi się chce chodzić do tej pracy ????

31.03.2022 23:01

nieźle panie Piotrze dobrze że każdy nowy który przyjdzie ucieka nawet przed 3 miesiacami a niektórzy wychodzą po tygodniu , nie dla młodych ta praca xd

31.03.2022 23:00

To widzę ładna propaganda leci , podwyżki ? tak dla 2 osób będą jak co roku gdy sie przyjmowałem 10 osób na brygadę po 2 latach 4 na brygade i baw cię się , załatwianie ludzi z innych zmian , jednym słowem masakra , po co te kłamstwa ludzie może i super ale tylko szarzy i nikt więcej , atmosfera wiele do życzenia ;) jedynie pozostaje szukać czegoś innego
    Paweł

31.03.2022 00:24

Najlepsza firma w której robiłem na ludzi zawsze możesz liczyć
    Piotr Drewniak

02.03.2022 23:38

Mega szybki kontakt w sprawie pracy, przemiłe Panie wszystko wytłumaczą, a jeśli chodzi o pracę to nie rozumiem skąd tyle tutaj na GoWork negatywnych opinii o HTL - Strefa S.A. Pracuje w łęczyckim HTL-u i na prawdę nie mam na co narzekać. Praca spokojna i fajna, jeśli tylko ktoś da od siebie coś. Kierownictwo, ludzie na dziale DPW i innych oraz wszelkie inne osoby w firmie są bardzo miłe i pomocne dla nowych. Ja ze swojej strony bardzo serdecznie polecam HTL, jako przyszłego pracodawcę.
    PP

03.03.2022 14:43

Wiesz jak jest, komuś cos się nie spodoba, to siada i pisze na złość, pododaje od siebie z nieprawdziwą nawiązką, na zasadzie, to ja im pokaże na goworku… Ja tez pracowałem w htl’u i było w miare, zrezygnowałem przez dalekie dojazdy jak zmieniłem lokum
    Anon

25.02.2022 22:25

Jak wygląda praca na szlifierni?
    A

25.02.2022 22:10

Jak tam jest z przerwami?
    jpik

15.02.2022 22:26

nie było tak źle w tym htl..pozdrawiam wszystkich
    Kamil

16.02.2022 20:39

Nie źle nie było tylko gorzej

03.01.2022 09:31

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w HTL-STREFA S.A.?

15.02.2022 22:14

Dzień dobry, proponujemy współpracę w oparciu o umowę o pracę, zawartą bezpośrednio z HTL-STREFA, bez pośrednictwa firm zewnętrznych, w tym agencji pracy. Zachęcamy do aplikowania poprzez naszą stronę internetową www.htl-strefa.com/kariera.
    Zbigniew

03.12.2021 17:38

Czy w HTL są premie lub bony świąteczne?

15.02.2022 20:59

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. HTL-STREFA oferuje szereg benefitów płacowych i pozapłacowych dla swoich pracowników. By móc poznać więcej szczegółów, które dział HR przedstawia na spotkaniu rekrutacyjnym, zachęcamy, do wzięcia udziału w wybranej rekrutacji, aplikując poprzez naszą stronę internetową www.htl-strefa.com/kariera
    Lolek

06.02.2022 18:59

Czy w htl umowa przez firmę czy agencję?
    aaaa

11.02.2022 19:46

Czy możecie coś napisać o liderkach w Łęczycy? jak się z ni mi pracuje.

15.02.2022 20:49

Dzień dobry, oferujemy współpracę w oparciu o umowę o pracę, zawartą bezpośrednio z HTL-STREFA, bez pośrednictwa firm zewnętrznych, w tym agencji pracy. Zapraszamy na naszą stronę internetową, www.htl-strefa.com/kariera gdzie można znaleźć aktualnie otwarte projekty rekrutacyjne.
    toolmaker

03.12.2021 09:09

Ile zarobi operator elektrodrążarki w Bydgoszczy? Jest nowe ogłoszenie na takie stanowisko.
    assasin

04.02.2022 08:52

Zamiast odpowiedzi negatywy, to o czymś źle świadczy...

15.02.2022 20:38

Cieszymy się, że rozważa Pan współpracę z HTL-STREFA, to dobry kierunek. Zachęcamy, by złożyć swoją aplikację poprzez naszą stronę internetową www.htl-strefa.com/kariera. Jednocześnie zapraszamy do kontaktu z działem HR, który przedstawi szczegóły oferty na stanowisko Operatora Elektrodrążarki w naszej Narzędziowni w Bydgoszczy.
    Lolek

06.02.2022 18:54

Siemka ile zarabia się w htl na produkcji ? Bo myślę tam pójść
    Xyz

06.01.2022 11:01

pilnujcie teraz swoich wypłat, bo większość pracodawców będzie "optymalizowac" (po chłopsku. Ciąć) koszt wynagrodzeń pracowników. I zamiast na Polskim Ładzie zyskać to będziecie tracić.
    assasin

04.02.2022 08:50

Polski pracodawca "optymalizuje" od zawsze wynagrodzenia pracowników, taka jego mentalność.
    Prius

10.12.2021 21:34

Ta firma nigdy nie nauczy się szacunku do pracowników lepiej jest być (usunięte przez administratora)niż pracować w tym (usunięte przez administratora) bo przynajmniej wtedy nikt z cie nie zrobi kozła ofiarnego
    Polski ład hehe

02.12.2021 23:12

Niedługo wiekszosc tych zakładów sttref będzie pustkami stać pozostaną hale, polski (usunięte przez administratora)

30.11.2021 21:24

Tylko w tej firmie zatrudniają osobę poraz drugi na 2 miesiące i bez żadnych skrupułów zwalniają, zwodzili i kręcili że nie zwolnią a robię coś innego i powtarzają że wszystko jest zgodne z prawem. Nie szanują pracowników, kontrola produkcji pracuje na najniższej krajowej, dokładane są obowiązki ale pensja stoi w miejscu, żałuję że spędziłam w tym zakładzie prawie 4 lata. Nie polecam ;)
    płetwonurek

05.11.2021 11:33

HTLStrefa to najgorsze miejsce gdzie można trafić już lepiej być bezrobotnym
    Big Boy

24.11.2021 10:33

instrumentów nie ma mówisz jakich Strunowych Dętych czy Perkusyjnych
    płetwonurek

24.11.2021 13:05

Żeby ktoś ci pomógł musisz mu coś dać to tak jak baby.Jak kobieta dostaje to czego chce to cie kocha a jak nie dostaje to szuka lepszego który da jej to czego ona chce.HTL firma niewarta splunięcia.

08.09.2021 10:23

Fun toy

24.11.2021 03:56

O przepraszam, tektura też jest dostępna.
    Big Boy

24.11.2021 10:19

Racje z tektury można domy budować tyle jej tam jest
    XQR

22.11.2021 20:40

Jak wygląda praca w kontroli jakości?
    Billy

24.11.2021 10:05

Tak wygląda że lepiej tam nie iść chyba że jesteś bardzo zdesperowany

Zostaw merytoryczną opinię o HTL-STREFA S.A.